e-muffinka 18.02.10, 09:00 Jestem tu 1szy raz i chciałam się przywitać. Troszkę wcześniej czytałam to forum i mam nadzieję, że mnie nie zjecie ;) No..przynajmniej nie wszyscy. Jednej małej muffinki nie wystarczy na całe forum :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermina26 Re: Dzień Dobry 18.02.10, 09:07 Dzieńdobry! Nic sie nie bój! Jak Cie dzisiaj nie pożremy na śniadanie to dasz rade!:) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Dzień Dobry 18.02.10, 09:07 konsumpcje czas zaczac, poszukam tylko przypraw :) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Dzień Dobry 18.02.10, 09:09 Bardzo chętnie dowalimy:D Żądam krwi!!:P Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Dzień Dobry 18.02.10, 09:35 e-muffinka wyraźnie ominęła wątek pączkowy i nie wie co grozi ciastkom tu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e-muffinka Re: Dzień Dobry 18.02.10, 09:39 Nie będę wnikać. Błogosławiona nieświadomość! Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Dzień Dobry 18.02.10, 10:29 I dobrze zawsze to więcej miejsca do pastwienia się:) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Dzień Dobry 18.02.10, 09:19 Witamy. Nie zjemy Cię, spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Dzień Dobry 18.02.10, 09:21 to czekamy z niecierpliwością, na jakiś duży problem, do rozwiązania :) dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Dzień Dobry 18.02.10, 09:24 kurcze po 2 postach juz widac ze swietnie bedzie pasowała do wysokiego poziomu naszych forumówek hehe Odpowiedz Link Zgłoś
e-muffinka Re: Dzień Dobry 18.02.10, 09:27 W obecnej chwili nie mam problemów. Ani dużych, ani małych. Choć wprawne oko forumowego ortofila zapewne dopatrzy się problemów z językiem ojczystym ;)))) No niemniej obiecuję, że jak takowe się pojawią to walę do Ciebie jak w dym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Dzień Dobry 18.02.10, 09:30 nie będę Cię konsumować...nie lubię muffinek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Lipa 18.02.10, 09:42 Tak to się możesz witać na zapoznawczym ognisku podczas harcerskiego obozu w Kołobrzegu, gdzie w tle kolega gra szlagiery Dżemu na gitarze i słychać skiwerczenie pieczonej kiełbasy krakowskiej. Tutaj na początek musisz wypalić z czymś w stylu, że: - nie wypastowałaś podłogi i w odwecie twój stary spuścił ci w kiblu twoją Nokię razem z ładowarką, WTTM? - masz szczęśliwe małżeństwo, dwójkę dzieci i Matiza, ale od miesiąca tkwisz w romansie z kuchennym kredensem, który poznałaś na Naszej Klasie, WTTM? - masz fantazję aby przeżyć ostry seks na zapleczu sklepu Reserved z Wawelskim Smokiem wyposażonym w szczotkę do kibla, WTTM? itede itepe Wtedy będziesz zapamiętana chociażby na jeden dzień e-muffinka napisała: > Jestem tu 1szy raz i chciałam się przywitać. Troszkę wcześniej czytałam to > forum i mam nadzieję, że mnie nie zjecie ;) No..przynajmniej nie wszyscy. > Jednej małej muffinki nie wystarczy na całe forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Lipa 18.02.10, 10:41 zapomniales o sakramentalnym : tez tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter pytanie organizacyjne dla porzadku 18.02.10, 10:04 podaj wszystkie nicki pod jakimi masz zamiar tutaj wystepowac. Acha WTTM znaczy Wy Tez Tak Macie? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: pytanie organizacyjne dla porzadku 18.02.10, 10:09 czy masz kota a jeśli tak to ile ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: pytanie organizacyjne dla porzadku 18.02.10, 10:27 Ej, mam dość tego kotorządzenia. Mam fretkę i nie zawaham się jej użyć! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: pytanie organizacyjne dla porzadku 18.02.10, 10:35 golisz ta twoja fretke czy depilujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: pytanie organizacyjne dla porzadku 18.02.10, 10:56 Nie, tylko myję raz na parę miesięcy ;). Trza o hygiene dbać ni? Odpowiedz Link Zgłoś
e-muffinka Re: pytanie organizacyjne dla porzadku 18.02.10, 10:38 Miałam ale mąż utopił go w kiblu po tym jak złapał mnie na zdradzie z kredensem w naszym matizie... Przykra historia, nie chcę do tego wracać. Do dziś mam traumę. Eh... Odpowiedz Link Zgłoś
ktoto-taki Re: pytanie organizacyjne dla porzadku 18.02.10, 15:24 gr.een napisał: > czy masz kota a jeśli tak to ile ? > :) ja np. mam trzy - jeszcze sie nie chwalilam :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-muffinka Re: pytanie organizacyjne dla porzadku 18.02.10, 10:35 Bardzo dobry zwyczaj! Poruszany temat powinien być dopasowany do nicka. Rozumiem, że WTTM....? Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Dzień Dobry 18.02.10, 10:38 Podanie, 4 zdjęcia i litr. Rozpatrzymy w ciągu pół godziny. ;) Odpowiedz Link Zgłoś