elektron_staly_nick 15.02.04, 17:05 wolą starsze, ale mogą wybierać tylko w młodszych (co wy na to ??) no tak - równowaga w przyrodzie musi być pzdr łelektron Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzielna Re: chłopaki przed 18 IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 15.02.04, 17:34 wolą starsze? raczej się ich boją... Odpowiedz Link Zgłoś
elektron_staly_nick Re: chłopaki przed 18 15.02.04, 17:34 Gość portalu: dzielna napisał(a): > wolą starsze? raczej się ich boją... tak jak po 30 wolą młodsze - wyjątki czy norma ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: chłopaki przed 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 17:48 Też wolałem starsze w tym wieku.Młode były dla mnie zbyt głupkowate. Teraz mi to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
miriammiriam Re: chłopaki przed 18 15.02.04, 22:07 Gość portalu: Aguirre_Gniew_Boży napisał(a): > Też wolałem starsze w tym wieku.Młode były dla mnie zbyt głupkowate. > Teraz mi to nie przeszkadza. to oznacza, że twój mózgojad ma coraz mniej żarcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: chłopaki przed 18 IP: *.dialup.sprint-canada.net 15.02.04, 22:21 Chlopaki przed 18 maja swoja idolnice i bija konia Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: chłopaki przed 18 15.02.04, 22:32 serio? to trzeba to zgłosić ochrońcom praw zwierząt! masz jakies konkretne maiary? jakies nazwiska? a wiesz ze widzialam nie tylko 18latkow jak to sie znecali nad swoimi pociechami? :>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: chłopaki przed 18 IP: *.dialup.sprint-canada.net 15.02.04, 22:47 Mnie tam te sprawy zbytnio nie obchodza. Jak bije swojego konia, to i obroncow jakichkolwiek praw tez zbytnio nie powinno obchodzic. Dowodow zadnych na to nie mam. Wiesz, chlopaki mlode, kryja sie z tym (po lazienkach nawet). A Ty czemu sie tymi konikami tak zainteresowalas? Wielbicielka moze? Ja pomysle o ranczu. Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: chłopaki przed 18 15.02.04, 22:34 miriammiriam napisała: to oznacza, że twój mózgojad ma coraz mniej żarcia A moj mozgojad to juz zdechl? bo jak zes sie czepila tego mozgojada tak dopisujesz tu kazdemu powoli. mama do ciebie tak mowi czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
miriammiriam Re: chłopaki przed 18 15.02.04, 22:52 kiedy bedziesz bronoc praw walonych koni pamiętaj też o mózgojadach, te przemiłe zwierzątka bywają zagładzane na śmierć, a no tak ty już nie masz czym pamiętać, a on....biedaczek, niech mu ziemia lekką będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: chłopaki przed 18 IP: *.dialup.sprint-canada.net 15.02.04, 22:54 Jaki on tam biedaczek. On deba staje. Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: chłopaki przed 18 15.02.04, 23:23 miriammiriam napisała: > kiedy bedziesz bronoc praw walonych koni pamiętaj też o mózgojadach, te > przemiłe zwierzątka bywają zagładzane na śmierć, a no tak ty już nie masz czym > pamiętać, a on....biedaczek, niech mu ziemia lekką będzie > ale jesteś infantylna. mozgojad jak każdy pasożyt powinien byc tępiony, chyba ze u ciebie jest pod ochrona i czasami w ksiazki zaglądniesz? az sie przykro robi czytajac twoje posty Ponizsze przyslowie dedykuje tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
miriammiriam Re: chłopaki przed 18 15.02.04, 23:31 mobypussy napisała: > miriammiriam napisała: > > > kiedy bedziesz bronoc praw walonych koni pamiętaj też o mózgojadach, te > > przemiłe zwierzątka bywają zagładzane na śmierć, a no tak ty już nie masz > czym > > pamiętać, a on....biedaczek, niech mu ziemia lekką będzie > > > ale jesteś infantylna. > mozgojad jak każdy pasożyt powinien byc tępiony, > chyba ze u ciebie jest pod ochrona i czasami w ksiazki zaglądniesz? > > az sie przykro robi czytajac twoje posty > Ponizsze przyslowie dedykuje tobie! dziecko, czyżbyś liczyła na to, że w koncu nazwe cie po imieniu, zamiast używac eufemizmów? niestety, ty nawet na szczera obelge nie zaszluzylas nuuuuuudziaro zieeeeew Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: chłopaki przed 18 15.02.04, 23:35 dmiriammiriam napisała: > mobypussy napisała: > > > miriammiriam napisała: > > > > > kiedy bedziesz bronoc praw walonych koni pamiętaj też o mózgojadach, > te > > > przemiłe zwierzątka bywają zagładzane na śmierć, a no tak ty już nie > masz > > czym > > > pamiętać, a on....biedaczek, niech mu ziemia lekką będzie > > > > > ale jesteś infantylna. > > mozgojad jak każdy pasożyt powinien byc tępiony, > > chyba ze u ciebie jest pod ochrona i czasami w ksiazki zaglądniesz? > > > > az sie przykro robi czytajac twoje posty > > Ponizsze przyslowie dedykuje tobie! > > dziecko, czyżbyś liczyła na to, że w koncu nazwe cie po imieniu, zamiast używac > > eufemizmów? > niestety, ty nawet na szczera obelge nie zaszluzylas nuuuuuudziaro > zieeeeew > dziekuje, przyjme to jako komplement. milo ze nie naleze poziomem do twojego grona by nazywac ludzi po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: chłopaki przed 18 15.02.04, 23:25 Gość portalu: Aguirre_Gniew_Boży napisał(a): > Też wolałem starsze w tym wieku.Młode były dla mnie zbyt głupkowate. > Teraz mi to nie przeszkadza. ze sa mlodsze? czy moze ze sa glupkowate? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: chłopaki przed 18 IP: *.dialup.sprint-canada.net 15.02.04, 23:49 Widzisz, mobypussy. Tak to jest z ludzmi przed 18-ka. Nie zadawaj wiec tak trudnych pytan, bo niektorzy dzisiaj nawet po 30 nie potrafia na nie odpowiedziec. Jednak wazne jest, ze w tej 30 wiedza juz czego chca. Ja tam (jezeli juz mam uzyc slowa "wole") dziewczyn przed 18 szanuje za jedno i drugie, czyli za to, ze dane jest im wciaz (jeszcze) byc tymi mlodszymi, no...........i w niektorych przypadkach, za glupote tez.........a jakze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łelektron Re: chłopaki przed 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 00:21 lol - ale burze wywołałem ...... pzdr ______________________________________________________________ złego kościół nie naprawi, dobrego burdel nie zepsuje Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: chłopaki przed 18 16.02.04, 00:27 to chyba czas na jakies podsumowanie? niewazny wiek, wazne by byl wilk syty i owca cala! o'le!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: chłopaki przed 18 IP: *.dialup.sprint-canada.net 16.02.04, 00:42 Tak, to dobre podsumowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: chłopaki przed 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 01:11 Gość portalu: .................. napisał(a): > Tak, to dobre podsumowanie. Rzeczywiście.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś