ida.62 27.06.16, 12:19 Po kilku latach nieobecnosci pojawil sie znowu sklep internetowy z bielizna Schiesser. www.sklep.deltapolska.pl. Super bielizna, bardzo duza oferta dla panow. Ceny nie sa niskie ale jakosc bielizny rewelacyjna. Polecam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balladyna888 Re: sklepy internetowe 27.10.16, 23:59 ja wszelkie zakupy robię w sklepie www.alledinge.com Fajne jest to, że można negocjować ceny po zakupie przed zapłatą na konto :-) Polecam Odpowiedz Link
daria923 Re: sklepy internetowe 23.02.17, 10:04 Polecam stronę Alledinge.com gdzie często robię zakupy i nie zawiodłam się, zawsze szybka przesyłka. Odpowiedz Link
daria923 Re: sklepy internetowe 29.08.17, 13:07 Zerknijcie jeszcze na Bomex.eu mają bardzo skuteczne i nie drogie środki czystości, proszki do prania w niższej cenie. Odpowiedz Link
doris05ster Re: sklepy internetowe 30.08.17, 11:44 przestrzegam wszystkich przed sklepem inetrnetowym, "skuteryrudaslaska.pl". Zamówiłam parę skórzanych martensów z ich strony, zgodnie z zamieszczonym regulaminem: 1-2 dni na przygotowanie przesyłki, 7- 10 dni dostarczenie. 28.07.17 zapłaciłam za buty i przesyłkę karta kredytową. Firma nie odpisuje na maile, po moich zapytaniach i informacji, iż zgłoszę sprawę na Policje, otrzymałam dnia 28.09.2017 awizo do odebrania przesyłki na poczcie, po odbiorze okazało się, że w paczce są buty sportowe z materiału, najgorszego sortu.Przesyłka doszła z Chin, więc nie narażam sie na kolejne koszty ZWROTU , po prostu zamierzam zgłosić zawiadomienie na Policji, gdyŻ nie mam zadnej gwarancji na pomyślną realizację zamówienia. SKUTERYRUDASLASKA.PL- OSTRZEGAM !!!! Odpowiedz Link
doris05ster Re: sklepy internetowe 30.08.17, 11:46 sprostowanie , awizo doszło 28.08.17 Odpowiedz Link
siksa0 Re: sklepy internetowe 16.11.17, 23:46 Ja również tak się dałam nabrać zamówiłam kapcie emu Australia, które miały kosztować 97 zł a z konta zniknęło 187 zł, przesyłka kosztowała tyle co kapcie mało tego po prawie 2 miesiącach otrzymałam w pudełku chińskie badziewiarskie trampki, które nadają się do śmietnika, MASAKRA!!! Nie zamawiajcie nic u nich bo to jest "firma chachment", nie ma z nimi żadnego kontaktu tylko dziwię się, że nikt jeszcze nie zablokował im tej strony po tym jak oszukują ludzi. To jest chińskie dziadostwo tragedia!!!!! Odpowiedz Link
siksa0 Re: sklepy internetowe 30.11.17, 23:04 SKUTERYRUDASLASKA.PL BANDA OSZUSTÓW. Zamówiłam kapcie emu australia bo się "bardzo opłacało", tzn kapcie za pół ceny ale z kosztem przesyłki jeszcze raz tyle. Po 30 dniach w pudełku przyszły trampki , chińskie badziewie z Chin. Zero kontaktu z nimi, oszukują tak chyba każdego. OSTRZEGAM PRZED ZŁODZIEJAMI !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ekspert.adam Re: sklepy internetowe 24.11.17, 12:48 Szczególnie coś dla Panów!! :) Mogę polecić sklep Ferguson w którym znajdują się urządzenia typu "smart home" do mieszkania. Teraz mają wiele promocji. Warto skorzystać :) (sklep.ferguson.pl/) Odpowiedz Link
white_raven_style Re: sklepy internetowe 31.01.18, 11:02 Fajne koszulki, bluzy, czapeczki basebolowe z nadrukami wg projektów grafików można znaleźć w sklepie white_raven_style.cupsell.pl Odpowiedz Link
onomatopeja321 Re: sklepy internetowe 21.02.18, 13:48 ja lubie w Media Expert kupowac bo moge sobie odebrac na miejscu w niedlugim czasie. pamietam, jak raz mi sie lodowka zepsula, jedzienie przygotowane na swieta, a to wszystko w drzazgi. tylek mi wtedy uratowali tym swoim odbiorem w chwile bo inaczej cale to jedzenie by sie popsulo i nici w wigilii. :/ Odpowiedz Link
monfro Re: sklepy internetowe 20.02.19, 21:38 Jeśli szukacie wykonawcy sklepu internetowego to polecam sklepy internetowe łódź Odpowiedz Link
paulinka-paulina Re: sklepy internetowe 13.03.19, 13:55 Ja mogę polecić sklep internetowy dla dorosłych erosatisfy.pl/ są bardzo dyskretni i mają super wybór gadżetów najlepszej jakości. Odpowiedz Link
ana-szkl-ana Re: sklepy internetowe 28.10.21, 15:02 Hej! Jeżeli chcesz lepiej docierać do swoich klientów i tworzyć coraz to lepsze reklamy, to polecam Ci skorzystać z poniższych wskazówek! Gwarantuję ci, że klienci z pewnością to docenią :) Tutaj jest link do powyższego: www.persooa.com/akademia/segmentacja-wprowadzenie Pozdrawiam Odpowiedz Link
marlena8765 Re: sklepy internetowe 10.11.21, 18:42 Ja robiłam zakupy w sklepie [url=https://gohere.pl/p/YV0q/xhAM/f82w]majowo[/url] dzięki któremu kupiłam wyposażenie do domu i ogrodu takie jak meble do kuchni i wyposażenie ogrodu krzesłami i stołem oraz ławką ogrodową także polecam Odpowiedz Link
marlena8765 Re: sklepy internetowe 10.11.21, 18:45 Ja robiłam zakupy w sklepie majowo ( gohere.pl/p/YV0q/xhAM/f82w ) dzięki któremu kupiłam wyposażenie do domu i ogrodu takie jak meble do kuchni i wyposażenie ogrodu krzesłami i stołem oraz ławką ogrodową także polecam Odpowiedz Link
janina661 Re: sklepy internetowe 13.11.21, 11:19 Ja podczas pandemii znalazłam lumpeksy internetowe gdy te stacjonarne były zamknięte. Odzież używana była zawsze nr1 w mojej szafie :) Napiszcie mi jakie macie ulubione i sprawdzone przez was lumepsy online Mój ulubiony sklep internetowy z odzieżą używaną to LastStore a to ich strona : laststore.pl/ Mogę ich polecić z całego serca, mają genialną odzież damską i męską, coś dla dzieci też widziałam, no i oczywiście co sobotę nowy towar, czyli praktycznie jak w stacjonarnym sklepie z odzieżą używaną ! Promocję na cały dział lub asortyment :) Szukam czegoś podobnego. Odpowiedz Link
karolinawecka123 Re: sklepy internetowe 07.12.21, 12:55 Polecam robić zakupy przez Picodi bo dostajecie cashback po każdych zakupach :D Teraz warto robić zkaupy przez e-obuwie bo macie cashback do 20% :D my.picodi.com/pl/sign-in?registration=1021 Odpowiedz Link
kurolina95 Re: sklepy internetowe 25.03.22, 14:55 A może ktoś potrzebuje taki sklep dopasować do swojej działalności. Polecam firmę Bridge Solutions Hub S.A. bshub.pl/ zajmują się tworzeniem aplikacji mobilnych i kampaniami marketingowymi. e-Commerce nie ma dla nich tajemnic Odpowiedz Link