herbatka.malinowa 26.02.10, 22:00 wódka z colą i 1 L&M... jedyne marzenie na ten wieczór... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hoacyn Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:01 A wiesz o czym ja marzę? Powiedzieć Ci? Na pewno?? Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:18 Nikt się nie spytał... A ja marzę tylko o tym, żeby mnie przestała boleć noga w kostce... Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:28 jak mnie ostatnio ząb bolał to musiałam wyrwać, ale pomogło :D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:30 wyrwać kostkę z nogi... hmmm. to do "mam talent" Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:40 Na razie przestaje mnie boleć, bo wziąłem tabletkę przeciwbólową, i to silną. Ten szczegół jest ważny, gdyż po tych tabletkach strasznie chrapię i gdybym nie spał sam, to miałbym zapewnione budzenie co 10 minut. Na szczęście tym razem ucierpią tylko sąsiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:42 zakręć się za jakąś fajną pielęgniarką ! Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:48 > zakręć się za jakąś fajną pielęgniarką ! Na razie nie mogę, bo mnie noga boli :) Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: marzę o drinku i papierosie.... 27.02.10, 09:41 Chyba sobie nadwyrężyłem, bo mnie boli. Jesteś może pielęgniarką? Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: marzę o drinku i papierosie.... 27.02.10, 09:48 Jakas du.pa z ciebie, ze tak narzekasz na zaledwie nadwyrezona kostke;) Jakby polamana lub porzadnie skrecona byla, to jeszcze...:) Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: marzę o drinku i papierosie.... 27.02.10, 10:05 Może i dupa, ale nic na to nie poradzę, że mnie boli. Po domu chodzę o lasce, a żeby gdzieś wyjść to w ogóle nie ma mowy. Heeeelp.... Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: marzę o drinku i papierosie.... 27.02.10, 10:09 Lod na kostke przez pol godziny, potem pol godziny przerwy, i znow lod i tak w kolko. Do tego mnostwo ibuprofenu, do 16 tabletek na dobe, za to zero paracetamolu i aspiryn. Jedynie ibuprofen dziala przeciwzapalnie. I nie laz o lasce, tylko noge na krzeslo i trzymaj ja caly czas w gorze. Pomoze;) Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: marzę o drinku i papierosie.... 27.02.10, 10:40 Mam przez pół godziny trzymać kostkę w lodzie?? Przecież lód jest zimny! Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: marzę o drinku i papierosie.... 27.02.10, 10:43 16 ibuprofenów, żartujesz? 6 max. Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: marzę o drinku i papierosie.... 27.02.10, 10:52 Tak myślałem, że chce mnie wykończyć. I jeszcze to trzymanie nogi w lodzie, a potem w górze. No bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: marzę o drinku i papierosie.... 27.02.10, 10:53 Nie zartuje;) To rada ortopedy - a uwierz, z ortopeda mialam wiele razy do czynienia. Wlasnie z uszkodzona kostka, rowniez kolanem. Jasne, to jest przedawkowanie, ale z mniejszymi skutkami ubocznymi niz pozostawienie uszkodzonego stawu samemu sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: marzę o drinku i papierosie.... 27.02.10, 11:01 To jest raczej chyba jakieś zapalenie, bo najpierw mnie bolała jedna kostka, a teraz ta pierwsza już mnie nie boli i przeszło mi na drugą. No ale już więcej nie będę się skarzył, bo mężczyźnie nie wypada. Mężczyzna musi być męski :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:05 jest wątek o marzeniach... gdzieś tam niżej. A L&M to syf. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:07 a mi jest tak jakoś smutno Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:21 słońce wstanie za parę godzin, no i jutro sobota (imieniny kota) uszy do góry !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:28 jutro za słońcem uniosą się cienie po ziemi ukradkiem będą się snuć czasem gdy słońce skryje się nagle te cienie zaczną coś knuć. one dobrego niewiele wnoszą one raczej się tylko panoszą kota wystraszą co przysnął na płocie ubrudzą ptaka w kałuży błocie przycupną cicho i skryje je zmrok o świcie opuszczą swój ciemny kąt. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:29 green, to jest alkoholowy wątek.. idź się napij... Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:22 gr.een napisał: > a jakoś smutno i źle To niech Ci przejdzie. Już wysyłam pozytywne fluidy Jak dotkniesz ekran tutaj ====> <tu dotknąć> <====== powinno pomóc :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:24 ja już dotknęłam... chociaż nie do mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:25 Greenka, macaj ten monitor. Do skutku!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:28 dziurę wydziobie... Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:31 jeszcze mnie coś porazi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:41 a jakiegoś wirusa to nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:11 Każdy papieros to syf, ale L&M akurat wyjątkowo śmierdzą (nieważne jaki rodzaj). Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:11 A u mnie pełen relaks bez używek. Wystarczyła godzina spinningu. To lepsze. I zdrowsze.:P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:18 Tak aczkolwiek ja to robię w odrobinę innych okolicznościach przyrody.;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:12 Co stoi na przeszkodzie, żeby spełnić to marzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:15 nie przesadzajmy koleżance pewnie nie stoi :D Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:17 Hhehehe :P na to nic nie pomoze :P Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:13 a ja mam tylko martini i cole no i lód moze cos z tego wyjdzie choć cola nizbyt do tego ale nie będę lecieć w taki deszc do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:19 Martini z colą?? Które martini?? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:24 Ja tylko wytrawne. Ale nie mieszam tego z żadną colą. Oposka, nie mieszaj! W żadnym razie.:D Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:45 > Ja tylko wytrawne. Ale nie mieszam tego z żadną colą. > Oposka, nie mieszaj! W żadnym razie.:D wiem ogólnie nie lubię niczego z colą mieszać ale z braku laku ...;/ no coś bym wypiła w końcu piątek q....rwa jak już siedzę w tym domu :( idę do lodówki .. a jutro znów zaświeci słonce:D Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:25 to już lepiej nich to martini z lodem walnie, a cole na kaca zostawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:16 Z piwa wróciłam, na dzisiaj mi starczy;p Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:19 uuuu ja mam mineralną Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:21 A w moich żyłach chyba tylko % płyną;p Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:25 To się nazywa element baśniowy.:P Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:27 niezła popijawa na wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:31 Weekend oficjalnie rozpoczęty:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: marzę o drinku i papierosie.... 26.02.10, 22:27 Fatamorgana to dopiero jutro będzie;p Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 prostactwo :) 27.02.10, 11:31 herbatka.malinowa napisała: > wódka z colą i 1 L&M... jedyne marzenie na ten wieczór... z cola tylko bialy rum, lub whisky. nigdy zwykla wodka. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: marzę o drinku i papierosie.... 28.02.10, 10:25 Ja papierosy praktykuje tylko do alkoholu, więc w sumie rozumiem marzenie.:) Odpowiedz Link Zgłoś