Dodaj do ulubionych

Co kobiety sądzą o...

IP: *.kki.krakow.pl 14.02.02, 14:20
Parę wątków poniżej było sporo wypowiedzi na temat męskich części ciała, na
które panie zwracają uwagę. Tyłek pojawiał się tam dość często, w związku z tym
pytanko: co kobiety sądzą na temat panów w stringach? W różnych sytuacjach: pod
ubraniem nie widoczne, pod ubraniem widoczne, na plaży, na basenie, w łóżku,
chodzącego po domu, itp. itd.

Wątek taki pojawił się niedawno na forum "mężczyzna", ale został zdominowany
przez mało konkretne wypowiedzi innych panów o "orientacjach różnorakich" oraz
generalnych "wrogów bielizny" i zaledwie kilka kobiet wyraziło swoją opinię...

A więc?...
Obserwuj wątek
    • Gość: elle Re: Co kobiety sądzą o... IP: *.chello.pl 14.02.02, 14:28
      ładnego ciała w podkreślających je stringach nigdy nie za wiele!
    • Gość: ali Re: Co kobiety sądzą o... IP: *.*.*.* 14.02.02, 14:29
      Dla mnie są obleśne.
      Jak chcę zobaczyć ładny męski tyłek, to wolę go oglądać bez bielizny... stringi
      nie są wtedy potrzebne, wręcz odrzucające -to moja opinia.
      • kropelka_no1 Re: Co kobiety sądzą o... 14.02.02, 14:43
        dokładnie zgadzam sie z Ali... stringi są beeeeeee ..... wole bokserki :-))))
        • pete5 Re: kropelka 14.02.02, 14:45
          Szkoda że już nie moje Kwiatuszku!!!!!!!!!!
          • kropelka_no1 Re:Pete5 14.02.02, 14:49
            pete5 napisał(a):

> Szkoda że już nie moje Kwiatuszku!!!!!!!!!!

tygrysku twoich nigdy nie oglądałam ...
            buziaki z okazji Walentynek :-*******

• pete5 Re:Kropeleczka na czubeczku i już........ 14.02.02, 14:55
              Ja też Cię pozdrawiam i bardzo żałuję że ich nie oglądałas i nie dotykałaś....!
              • kropelka_no1 Re:pete ty ... ehhhhh 14.02.02, 14:58
                noooooo taaaaaaaaaaak, a Twoja żona by mnie zabiła za te macanki :-O...

poza tym nikomu nie dam sobie jeździć pazurami po sercu ...
                ha...
                • pete5 Re:kropelko ty ... ehhhhh 14.02.02, 14:59
                  a po pleckach dasz?
                  • kropelka_no1 Pete, ale... 14.02.02, 15:03
                    od pleców jest juz tylko kroczek do serca ....
                    • pete5 Re: Tak blisko....? 14.02.02, 15:06
                      Wow, tak blisko! Bliżej niż do dupci? Zachęca mnie ta deklaracja!
                      • kropelka_no1 Re: Tak blisko....? 14.02.02, 15:10
                        wy faceci zawsze o jednym .... ja myśklałam o plecach na wysokosci łopatek, a
                        ty ... lędźwie?(:-O)........
                        • pete5 Re: super blisko 14.02.02, 15:13
                          Nie o jednym, ale....!Na wysokości łopatek tez jest super bo usta mają blisko
                          do szyi a druga ręka do piersi!
                          • kropelka_no1 Re: super blisko 14.02.02, 15:15
                            tego się mogłam spodziewać .....
                            Ty tak zawsze... kombinujesz ktoredy blizej ....
                            • pete5 Re: 14.02.02, 15:17
                              A może jak najprzyjemniej? Co Ty na to?
                              • kropelka_no1 moze ... (ntxt) 14.02.02, 15:19
                                • pete5 Re: moze ... 14.02.02, 15:20
                                  może wrócisz więc do mnie? (listownie)?
                                  • kropelka_no1 i .... 14.02.02, 15:22
                                    .... będziesz mnie nekał sexualnie?......
                                    ;-)
                                    • pete5 Re: .... 14.02.02, 15:23
                                      nie,intelektualnie!
                                      • kropelka_no1 a .... 14.02.02, 15:26
                                        ... jak jeszcze?.....
                                        • pete5 Re: b .... 14.02.02, 15:27
                                          znaczy raczej małe C! jeszcze virtualnie i dowcipem!
                                          • kropelka_no1 no nie wiem (ntxt)....... 14.02.02, 15:30
                                            • pete5 Re: wiem 14.02.02, 15:32
                                              a kiedyś jak zapragniesz też ciałem! i już wiesz?
                                              • kropelka_no1 wolę .... 14.02.02, 15:35
                                                z daleka, bo podobno grzech mniejszy jest ....
                                                • pete5 Re: .... 14.02.02, 15:45
                                                  Ale przyjemność nie ta! To po co tak dbać o brzuszek i dupcie? he?
                                                  • kropelka_no1 aaaaa .... 14.02.02, 15:52
                                                    tak dla samej siebie ....
                                                  • pete5 Re: .... 14.02.02, 15:53
                                                    A nie jest miło jak się ktoś zachwyci i aż się w nim krew zagotuje? Nie oszukuj
                                                    że Cię to nie cieszy kropeleczko!
                                                  • kropelka_no1 Re: .... 14.02.02, 16:00
                                                    taaaaaaaaaaaaaaaa ...... może troszeczkę ...
                                                    ale ten zachwyt musi być dyskretny. nie nawidze kolesi obcinających cie na
                                                    żywca ....brrrrrrr....

ja już uciekam, bo wiesz dzis Walentynki .... musze sie zrobić na bustwo :-))))
                                                    pa

PS wysłałam Ci zebre w serduszka ... bo wiesz, panie zebry składaja usteczka w
                                                    serduszka.... no i poźniej takie slady zostają...pa
                                                  • pete5 Re: .... 14.02.02, 16:02
                                                    Powodzenia! Szkoda że nie moge Cię zobaczyć w roli bóstwa, ale....!
    • hiacynta Re: Co kobiety sądzą o... 14.02.02, 14:42
      Powiem szczerze, że nie podoba mi się ten pomysł. Jestem zdecydowanie
      zwolenniczką slipów. Dla mnie to tak jak by facet założył spódnicę. Jasne moda
      modą, ale nie przesadzajmy. Owszem jeśli ktoś lubi to proszę bardzo, nie mam
      nic przeciwko, ale na mnie nie zrobiłoby to pozytywnego wrażenia.
      • Gość: fanny Re: Co kobiety sądzą o... IP: *.chello.pl 14.02.02, 15:37
        A ja wlasnie wrocilam z paczuszka od Palmersa, w ktorej sa obledne stringi dla
        mojego meza. Jak sobie pomysle, ze wieczorem je dla mnie zalozy, to mi sie
        goraco robi!
        • Gość: A27 Re: Co kobiety sądzą o... IP: *.proxy.aol.com 14.02.02, 19:15
          Tylko bokserki.
          • yak-ona Re: BOKSERKI GORA!!! 14.02.02, 20:31
            BOKSERKI, BOKSERKI I JESZCZE RAZ BOKSERKI!!!
            • Gość: XXL Re: BOKSERKI GORA!!! IP: *.echostar.pl 14.02.02, 21:20
              Czy wy wiecie jak niewygodne są do noszenia boxerki ?????
            • Gość: Konrad Re: BOKSERKI GORA!!! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 15.02.02, 00:36
              Nie ZNOSZĘ bokserek!
    • Gość: thongman Re: Co kobiety sądzą o... IP: *.kki.krakow.pl 15.02.02, 10:16
      Ech... zapytać kobiety o stringi to piszą faceci o bokserkach... To się dołączę!... :-)

Bokserki to dość głupi wynalazek, jakieś takie niezdecydowane spódniczko-spodnie, do tego mogą straszyć misiami czy innym gwiazdkami, niewygodne jak diabli i do tego dają zapewne wspaniała opaleniznę, tyle że od połowy uda w dół. Stringom trzeba przyznać, że po opalaniu dają "ładny" efekt.
      • kropelka_no1 Re: Co kobiety sądzą o... 15.02.02, 10:52
        nikt nie mówił tu o opalaniu. Jeżeli boisz się opalenizny od kolan w dół to
        sądzę, że lepiej bedziesz wyglądał na plaży bez kąpielówek niż w sringach ;-)
        • Gość: thongman Re: Co kobiety sądzą o... IP: *.kki.krakow.pl 15.02.02, 14:21
          Pytanie było ogólne: stringi na codzień, na plażę, na basen, do łóżka (czy też "przed" łóżkiem), itd.

Na plaży jest dosyć spora różnica między jakimkolwiek strojem a całkowitym stroju brakiem. Na "zwykłej" plaży (tzn. nie dla naturystów) można spotkać kobiety topless, natomiast z dolną częścią garderoby chyba sporo osób rozstaje się mniej chętnie...

Pytając o facetów w stringach mam na myśli takich o "rozsądnej" sylwetce: niekoniecznie wygolonego jak pupcia niemowlęcia kulturystę-modela, ale ktoś upierzony jak yeti czy z "mięśniem piwnym" dominującym całą postać będzie wyglądał mniej atrakcyjnie, podobnie zresztą jak i kobieta w skąpym bikini ale o sylwetce bałwanka reklamującego opony Michelina.
    • Gość: kasia28 Re: Co kobiety sądzą o... IP: *.atol.com.pl 15.02.02, 14:26
      Jeśli tylko tyłek nieobwisły to całkiem, całkiem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka