Gość: slowaslowa IP: *.symboliczna.net / 81.219.65.* 20.02.04, 17:09 Wpisujcie!!! Wg mnie 35 lat;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qq1 Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.02.04, 18:31 A dlaczego i wobec kogo chcesz używac epitetu " stara panna"? Czyzbys była mężatką, którą do zamążpóścia zmusiała rodzina , i dlatego denerwują Cię kobuiety , które są niezamężne ? Ile masz lat i czy sama jesteś mężatka/panną ? Odpowiedz Link Zgłoś
vaporetto Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p 20.02.04, 19:07 Oj, widzę,że ktoś jest przewrażliwiony na punkcie swojego stanu cywilnego... Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p 20.02.04, 19:27 To nie wiek decyduje o tym, że się "starą panną" jest, tylko charakter. Wszystkie chyba znamy kobiety - mężatki, które swoim zachowaniem w niczym nie ustępują stereotypom zarezerwowanym dla "starych panien". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p IP: *.dialup.mindspring.com 20.02.04, 19:34 O matko, teraz bede musiala przeanalizowac sie pod katem "starej panny", a myslalam, ze juz nie mam problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p 20.02.04, 19:42 Gość portalu: zocha napisał(a): > O matko, teraz bede musiala przeanalizowac sie pod katem "starej panny", a > myslalam, ze juz nie mam problemow. Spokojnie. Wprowadziłabym termin "stara pierdoła", które jest równouprawnione dla obu płci, a ze stanem cywilnym niewiele ma wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p IP: *.dialup.mindspring.com 20.02.04, 19:58 O Jezu, ale napisalas, ze nie wiek i stan cywilny, tylko charaaakteeeer, i co ja teraz zrobie. Podaj chociaz pobiezna charakterystyke starej panny no i tego starego pirdoly tez podaj...moze sie okaze, ze to nie o mnie chodzi tym razem tez.... Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p 20.02.04, 20:03 ty, nie kokietuj.....sama se odpowiedziałaś, stara pierdoła by mnie ustawiła równo, żeby każdy z plutonu egzekucyjnego miał wrażenie, że to JEGO pocisk mnie wyeliminował ;) jak na SP masz za duże poczucie humoru i autoironię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p IP: *.dialup.mindspring.com 20.02.04, 20:06 No dobrze, a co z Twoim papieroskow rzuceniem...? Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p 20.02.04, 20:09 Gość portalu: zocha napisał(a): > No dobrze, a co z Twoim papieroskow rzuceniem...? wrrrrr...... czy ja mogę poczekać, aż sie obudzę jako niepaląca?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p IP: *.dialup.mindspring.com 20.02.04, 20:19 Nie ma lekko, zeby sie obudzic jako niepalaca, musisz pierwej polozyc sie w stanie niepalacej spac...he he Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p 20.02.04, 20:27 Gość portalu: zocha napisał(a): > Nie ma lekko, zeby sie obudzic jako niepalaca, musisz pierwej polozyc sie w > stanie niepalacej spac...he he hy hy...toż gdybym poszła spać w stanie palącym, to dziś by były glonikowe nekrologi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p IP: *.dialup.mindspring.com 20.02.04, 20:34 A tak ,to jeszcze mozemy troche poczekac...he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p IP: 217.98.107.* 20.02.04, 19:53 25 do tego czasu dziewczę jest wesołe, pełne życia, kobiece, uśmiechnięte, kochane, czułe itd dzień 25 urodzin, cyk, klamka, światło 25 lat i jeden dzień od tego czasu baba jest straszna, zrzędliwa, opryskliwa, wredna, bez kija nie podchodź, skrzywiona na ustach i umyśle widzę to po sobie, co się ze mnie kochanej i pięknej w ciągu jeden nocy zrobiło, stara pyskata i jadowita z nadziejami na wyeliminowanie gatunku męskich szowinistycznych świń bo mi się cholercia nóg depilować nie chce stara panna stara i się postara ale tu wiosennie zielono, pikna ta skórka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p IP: *.dialup.mindspring.com 20.02.04, 20:01 Straszne, straszne..., moze jest dla Ciebie jeszcze jakis ratunek..., zapytajmy glonika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p IP: 217.98.107.* 20.02.04, 20:19 nie ma już dla mnie ratunku, samcoodruchowymiotność nabyłam zaraz po północy dnia mojego urodzenia mój czas już nadszedł na grube oprawki od denek na haczykowatym nosie, tak, tak, nos też mi się zahaczykował zaraz po urodzinach, specjalnie żeby łatwo było go wścibiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguirre_Gniew_Boży Zadziwiające ile na tym forum starych panien. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 20:04 I dlaczego akurat w tym miejscu tyle tego naraz?No trudno w realnym życiu znaleźć taką ilość w jednym miejscu.Sądząc po wpisach tu 80% Polek to stare panny.Dlaczego się tyle tego gnieździ na forum?Pytanie-zagadka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fruwający pisuar Re: Zadziwiające ile na tym forum starych panien. IP: *.chello.pl 20.02.04, 20:09 Żadna zagadka, powszechnie chyba wiadomo że przeróżne fora i czaty w przeważającej części ściągaja wszelakiego rodzaju desperatki/ów co widać z resztą po wpisach dużej części babsztyli na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Nie zawracaj Gniewie Bozy d u..y... IP: *.dialup.mindspring.com 20.02.04, 20:11 Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: Zadziwiające ile na tym forum starych panien. 20.02.04, 20:11 Ja, co najwyżej, stara rozwódka :P ale to też podobno straszliwa skaza na urodzie i umyśle... hy hy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Zadziwiające ile na tym forum starych panien. IP: *.dialup.mindspring.com 20.02.04, 20:17 Ja ten stan juz daaaaaawno mam za soba, skaza powiadasz, jakos umklo to mojemu cudnemu mezusiowi, a bo wiesz.../ moze i on stara pirdola jakas...? Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: Zadziwiające ile na tym forum starych panien. 20.02.04, 20:14 Gość portalu: Aguirre_Gniew_Boży napisał(a): >Pytanie-zagadka. Pytanie, na które zresztą nie oczekuję odpowiedzi: Co ty tu robisz? Upajasz się sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: Zadziwiające ile na tym forum starych panien. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 00:54 glonik napisała: > Pytanie, na które zresztą nie oczekuję odpowiedzi: Co ty tu robisz? Upajasz się > > sobą? Odpowiedziałbym Ci ale,że nie oczekujesz to nie usłyszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: Zadziwiające ile na tym forum starych panien. 21.02.04, 04:30 Gość portalu: Aguirre_Gniew_Boży napisał(a): > glonik napisała: > Odpowiedziałbym Ci ale,że nie oczekujesz to nie usłyszysz. Interpunkcja. "Odpowiedziałbym ci, ale że nie oczekujesz....." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* gnieżdżą się tu bo tu dużo słomy.. z butów IP: 217.98.107.* 20.02.04, 20:24 a gdzie lepiej gnaizdo zakładać niż tam gdzie blisko budulca. Dlatego ja nigdy tu nie przychodzę na dłużej abym własnych butów ściągać nie musiała bo by się przypadkiem jeszcze co wysypało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: gnieżdżą się tu bo tu dużo słomy.. z butów IP: *.acn.waw.pl 20.02.04, 20:29 50 lat Odpowiedz Link Zgłoś
ultra75 Re: o strarych pannach i ...ach... 20.02.04, 20:30 A ja sie obawiam, ze niektorzy juz sie rodza starymi pannami lub starymi pierdolami :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: o strarych pannach i ...ach... IP: 217.98.107.* 20.02.04, 20:41 a pierdoła to słowo pochodzące od pierdzenia, pierdol..enia, pierdykania czy spolszczenie Pierre Dola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultra75 Re: o strarych pannach i ...ach... IP: 207.159.92.* 20.02.04, 21:40 Wszystkiego po trochu :-). Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt richelieu... 20.02.04, 23:31 to nie jest zasada! ja tez przekroczylam niedawno 25 i nadal sie raduje i te wszystkie takie tam. richelieuuu, ty wcale nie jestes taka, na jaka sie kreujesz ;-) juz my to wiemy... od poczatku wiedzielismy, a wyscie to potwierdziliscie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: richelieu... IP: 217.98.107.* 21.02.04, 00:40 buu, nawet zapyziałą, znerwicowaną, wścibiającą i wredną babsztylomanką być nie mogę, buu dziś kobieta w supermarkecie powiedziała do mnie panienko, znaczy żem bajtel żem też to czuję, oglądają się za mną na ulicy wyrostki z pryszczami i ledwo z mleka pod nosem wyrośnięte, buu, za to ja oglądam się w lustereczko powiedz przecie no bo w moim wieku to już trzeba tonę tapety i innych boazerii żeby przykryć zmarszczki, worki pod oczami i kurze łapki. Nie, na łapki to rękawiczki Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: richelieu... 22.02.04, 01:20 o maj got! masz ten sam problem co ja! masz doczynienia z agresja seksualna! nie jestes sama. ja nie moge odebrac syna ze szkoly, zeby gownarzeria mi numerow tel. nie wciskala :-) powazny facet nawet na mnie nie spojrzy, bo pacholeca twarz mam i strach przed prokuratura im "glupie" pomysly z glowy wybija ;))) ech... chcialoby sie do przodu, a tu ani rusz... z zazdroscia patrze na zmarszczki matki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonistka Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p IP: 217.96.7.* 20.02.04, 21:56 od 20 roku życia. Jak się nie złapie męża wcześniej, to później trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalibela Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p IP: *.freedom2surf.net 20.02.04, 22:12 ja mysle, ze od 14 roku zycia,bo potem meza to ze swica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguirre_Gniew_Boży Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 00:57 Gość portalu: lalibela napisał(a): > ja mysle, ze od 14 roku zycia,bo potem meza to ze swica... Tak ale tyle to jeśli chodzi o dziewictwo a potem to rzeczywiście ze świcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p IP: *.proxy.aol.com 21.02.04, 01:05 Ja uwazam, ze od zadnego wieku! Stara panna - to CHARAKTER przyjety z literatury polskiej, zwlaszcza z tego okresu, gdy kobiety nie mogly byc samodzielne i niezalezne. Mozna byc mezatka, wdowa, rozwodka z charakterem starej panny, czyli ze wszystkimi dziwactwami i kompleksami, przypisywanymi takiej kobiecie, tylko dlatego, ze nie wyszla za maz! Zycie pedzi do przodu, i dzieki BOGU ten termin zginie, tak samo jak niesprawiedliwa ocena kobiet niezameznych!! Tu pozwole sobie na malutka 'filozofie'. Nie powinnismy oceniac ludzi, po ich wygladzie, stanie cywilnym czy posiadania. A raczej po tym jacy sa, i co osiagneli - dzieki WLASNEJ pracy! Sorry, jesli to zbyt powaznie zabrzmialo. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p IP: 67.71.134.* 21.02.04, 01:55 aPO CO SWIECA JAK JUZ MASZ MEZA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara mężatka Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p IP: *.netshare.krosno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 22:01 > od 20 roku życia. Jak się nie złapie męża wcześniej, to później trudno... a powiedz mi, od kiedy to mysz ma latać za pułapką i "łapać" Tak długo jak to za tobą "latają" - starą panna nie jesteś - nawet mając 100 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.02.04, 22:04 W ogóle nie stosować bo ktoś taki nie istnieje to okreslenie jest absolutnie passe. Może u ciebie we wiosce jeszcze o tym nie wiadomo więc uwierz mi na słowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicia Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p IP: *.wroclaw.mm.pl 21.02.04, 22:08 Od dziewiętnastego wieku (wtedy zrodziła się emancypacja)nie stosuje się tego określenia.Używają go zgorzkniełe mężatki dla określenia kobiety niezależnej. Kobieta niezależna to określenie godne XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Od jakiego wieku stosować określenie "stara p 22.02.04, 01:12 a niezależna to znaczy, że nic od niej nie zależy? Odpowiedz Link Zgłoś
fiumka od tego wieku 22.02.04, 11:58 kiedy zaczyna się zachowywać jak stara pierdoła. Odpowiedz Link Zgłoś