izabella9.0 29.03.10, 13:08 znacie jakieś strony z dobrymi ćwiczeniami na fajny tyłek - wiadomo nawet jak się ma fajny trzeba o niego dbać bo oklapnie - mam obsesję na tym punkcie wiec byłabym wdzięczna za jakieś strony albo coś :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grassant Re: tyłek 29.03.10, 13:31 izabella9.0 napisała: > znacie jakieś strony z dobrymi ćwiczeniami na fajny tyłek - wiadomo nawet jak > się ma fajny trzeba o niego dbać bo oklapnie - mam obsesję na > tym punkcie wiec byłabym wdzięczna za jakieś strony albo coś :DDDD wsiadaj na rower i zapierdalaj codziennie 50 km. tyłek masz gwarantowany zajebisty Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 juz jeżdżę na rowerze ale nie na 29.03.10, 13:44 takie dystanse... chcesz żebym ducha wyzionęła..jakbym miała tragiczny tyłek to bym skorzystała z rady a ja tylko chce go otrzymać w dobrej kondycji :PPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
rgard Re: juz jeżdżę na rowerze ale nie na 29.03.10, 13:58 izabella9.0 napisała: > takie dystanse... chcesz żebym ducha wyzionęła..jakbym miała tragiczny > tyłek to bym skorzystała z rady a ja tylko chce go otrzymać w dobrej > kondycji :PPPPPPPPPPPPPPP kto stoi w miejscu ten sie cofa. Pojeździj. Początkowo 2 razy w tygodniu. Będziesz miała krągły, twardy tyłek i spadniesz z kilogramami. Popędź się do jazdy. ;-PPPPP ;_PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: juz jeżdżę na rowerze ale nie na 29.03.10, 14:28 "kto stoi w miejscu ten sie cofa." otóz to "...i spadniesz z kilogramami." wg mojego lekarz jak spadnę chociaż o jeden kilogram to będę mieć niedowagę bo co jak co ale zbędnych kilogramów to ja nie mam ale jeszcze bardziej twardego i krągłego tyłka nie odmowie ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: juz jeżdżę na rowerze ale nie na 29.03.10, 14:50 izabella9.0 napisała: > "...i spadniesz z kilogramami." > > wg mojego lekarz jak spadnę chociaż o jeden kilogram to będę mieć niedowagę bo co jak co ale zbędnych kilogramów to ja nie mam ale > jeszcze bardziej twardego i krągłego tyłka nie odmowie ;DDD > on się zna, haha. ile tłuszczu masz na brzuszku? dobrze kombinujesz. tyłka sie nie odmawia, nie pacierz :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: juz jeżdżę na rowerze ale nie na 29.03.10, 15:03 " on się zna, haha." A co wątpisz ? "ile tłuszczu masz na brzuszku?" Prawie wcale :P - w sumie mam płaski "..tyłka sie nie odmawia, nie pacierz" dowcipniś ;P Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: juz jeżdżę na rowerze ale nie na 29.03.10, 15:11 izabella9.0 napisała: > "ile tłuszczu masz na brzuszku?" > > Prawie wcale :P - w sumie mam płaski weź w palce powłokę. nie powinno być wiecej, jak na przegubie. Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: juz jeżdżę na rowerze ale nie na 29.03.10, 15:16 No nie powinno i nie jest więcej , nawet połowy nie ma :DDDD Pisałam ,że zbędnego tłuszczu to ja nie mam dlatego nie chce schudnąć a nawet chciałabym przytyć. Ale jędrności ,elastyczności, "twardości" nigdy za wile dlatego ćwiczę :pp Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: juz jeżdżę na rowerze ale nie na 29.03.10, 20:24 jedz wiecej izabella9.0 napisała: > No nie powinno i nie jest więcej , nawet połowy nie ma :DDDD > Pisałam ,że zbędnego tłuszczu to ja nie mam dlatego nie chce schudnąć a > nawet chciałabym przytyć. Ale jędrności ,elastyczności, "twardości" > nigdy za wile dlatego ćwiczę :pp jedz wiecej. idź na basen. nabierzesz wagi, a tyłek pozostanie szczupły. Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: juz jeżdżę na rowerze ale nie na 29.03.10, 20:38 w tym rzecz ze ja jem wszystko co chce i w duzych ilościach ale nie tyje bo mam dobrą przemianę materii - tyje średnio 2 kilo na 2- 3 lata- nic na to nie poradzę :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: tyłek 29.03.10, 14:42 Biegi, rower - ale nie chcesz schudnac, wiec odpada. Kladziesz sie na brzuchu. Robisz trojkat z rak, a same dlonie wkladasz pod twarz, nogi uginasz w kolanie i co wazne musza byc CIAGLE ZLACZONE. Nastepnie podnosisz same, ugiete nogi do gory. Glowy i rak nie unosisz! Bedziesz posladkami rozlupywac orzechy. Tutaj masz strone z cwiczeniami. Nie czytalem jej, wiec nie wiem czy sa odpowiednie. Pytalas o strone, wiec podaje - KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: tyłek 29.03.10, 14:53 kombinerki_pinocheta napisał: > Kladziesz sie na brzuchu... > Bedziesz posladkami rozlupywac orzechy. > Ja sie wpraszam na to rozłupywanie. orzechy wezne ze sobo. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: tyłek 29.03.10, 16:54 Prosze bardzo. Zapomnialem wspomniec, ze ma byc zachowany kat 90 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: tyłek 29.03.10, 18:30 "Zapomnialem wspomniec, ze ma byc zachowany kat 90 stopni" Poradziłabym sobie jakoś.. Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: tyłek 29.03.10, 14:58 rower jest dobry, jak nie lubisz jezdzic w plenerze, spraw sobie treningowy i cwicz w domu, efekt murowany i nie trzeba dlugo czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: tyłek 29.03.10, 15:15 nie schudniesz jesli nadrobisz kaloriami. przygotuj sobie jakis koktail energetyczny dla wyrownania po jezdzie. Odpowiedz Link Zgłoś