Dodaj do ulubionych

jaki prezent dla dwulatka

IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.11, 22:31
Moj synek konczy 2 latka i nie mam pojecia co mu kupic. Pomozcie
Obserwuj wątek
    • patyczako Re: jaki prezent dla dwulatka 31.05.11, 21:54
      moze oryginalny plecaczek
      earlydays.pl/PLECACZKI-k66-0-3-default.html
      • Gość: misiaaaa Re: jaki prezent dla dwulatka IP: *.xdsl.centertel.pl 01.06.11, 19:15
        a może takie ŚWIECĄCE SZNURÓWKI miało by zabawe.. :P
        • vveygerr Re: jaki prezent dla dwulatka 25.07.11, 17:54
          Na jakim etapie bajek jest solenizant ? Ostatnio bardzo lubiana jest bajeczka stacyjkowo.
          Może parę lokomotyw z serialu ?
          toysland.pl/maly-majsterkowicz-kolejki-stacyjkowo-o_c_225_1.html
          • senait Re: jaki prezent dla dwulatka 02.08.11, 22:08
            Rowerek biegowy.
      • julamar84 Re: jaki prezent dla dwulatka 03.05.12, 15:42
        nie no błagam - świecące sznurówki - kogo to niby będzie bawić. To ma być prezent dla 2-latka? Polecam rowerek biegowy - szkrabshop.pl/pl/c/Najmniejsze-27-33-cm/47
    • karolinia1980 Re: jaki prezent dla dwulatka 23.03.12, 19:56
      Dla mnie the best są puzzle, mogą być zwykłe kilku elementowe ale najlepsze są puzzle klockowe dla takich brzdąców. Dzieci w wieku dwóch lat uwielbiają przekładać i wkładać, kojarzą dobrze elementy ze sobą także jest to doskonały prezent, który nie tylko bawi ale też uczy. Ogromny wybór mają w kup puzzle, ceny są bardzo niskie jak na tego typu zabawki a motywów dziecięcych jest od groma, więc każdy znajdzie tam coś dla swojego lub cudzego dzieciaczka:)
    • dexon Re: jaki prezent dla dwulatka 23.03.12, 21:03
      Cistolina
      puzzlino(granna),
      Nawlekaj nie czekaj(Alexander)
      puzzle do kąpieli
      • Gość: smyki Re: jaki prezent dla dwulatka IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.03.12, 21:58
        gra logiczna dzień i noc, super
    • solvana Re: jaki prezent dla dwulatka 19.04.12, 13:11
      Wszystko zależy od tego, jak rozwija się dziecko oraz ile pieniędzy zamierzasz przeznaczyć na zabawkę. Wg mnie, najgorsze prezenty to te, które zabijają wyobraźnię... Fajne są zabawki aktywne: rowerki, jeździki, duże taczki itp. W sklepach można dostać też duże tekturowe domki, zamki czy inne budowle do złożenia i pomalowania. Dziecko ma wtedy podwójną frajdę:)
      Ostatnio u koleżanki widziałam też taką zabawkę:www.tublu.pl/Zabawki/Zabawki_progresywne/Muszelka_Bilibo_kolor_czerwony.html Prosta, jak z czasów mojego dzieciństwa, kiedy "cokolwiek" użyte w zabawie stawało się "czymś" :)
      • vanilyasky Re: jaki prezent dla dwulatka 19.04.12, 16:43
        Jeśli ktoś lubi spędzać czas na powietrzu i chce wydac troszkę wiecej to myślę,że taki pojazd jest idealny: stiv.pl/p183,cozy-coupe-cab-taxi-little-tikes-172175.html
        Nóżki pracują,możemy włożyć podłogę i sami pchać dziecko :)
    • Gość: Shhhhh Re: jaki prezent dla dwulatka IP: *.centertel.pl 30.04.12, 00:04
      Myślę, że taki mrjoy.pl/do/item/KSWPOK/Ksiezyc-w-moim-pokoj to idealny prezent dla dziecka. Fajne w tym jest to, że nie będzie ono się cieszyć prezentem parę dni a o wiele dłużej. Jak podrośnie trochę to przestanie to być tylko uspokajającą lampą w pokoju a zacznie poznawać wszystkie 12 faz księżyca :)
    • julamar84 Re: jaki prezent dla dwulatka 03.05.12, 15:40
      oczywiście biegacz - moja córka nie wychodzi bez swojej księżniczki na żaden spacer. szkrabshop.pl/pl/p/Rowerek-biegowy-Kettler-Sprint-Air-Ksiezniczka/170.
    • Gość: aneta Re: jaki prezent dla dwulatka IP: *.jmdi.pl 05.05.12, 19:05
      Być może rodzice przed zbliżającym się Dniem Dziecka znajdą również coś interesijącego dla swojego dziecka na tej stronce www.mojulubionybohater.pl/
      • Gość: iga Re: jaki prezent dla dwulatka IP: *.182.6.95.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.03.13, 20:28
        A moze trzeba iść w inna stronę i na przykład jako prezent wybrać kurs nurkowania. Zwłaszcza jesli nasze dziecko uwielbia pływać.
      • Gość: luiza Re: jaki prezent dla dwulatka IP: *.181.116.117.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.03.13, 09:31
        Mysle ze powinien być to album, fotoksiążka. Czyli cos co będzi etez fajna pamiątka na przyszlość.
    • Gość: Marta Re: jaki prezent dla dwulatka IP: *.cable.pruszcz.turmak.pl 08.05.12, 22:20
      Beatko
      Ja ze swoim szkrabem mamy mega zabawę przy książce MIASTECZKO MAMOKO

trendysmyk.pl/category.php?id_category=48
      Super książki
      Pzdr
      • sisi112 Re: jaki prezent dla dwulatka 10.05.12, 15:11
        Ja też polecam "Mamoko" i jeszcze "Dawno temu w Mamoko", mój synek też się świetnie przy nich bawi - to są książeczki obrazkowe, które dziecko może oglądać wiele razy i odnajdywać coraz to nowe szczegóły. Ja zamawiałam je w sklepie www.cretka.pl, są tam też ekologiczne, drewniane zabawki. Można zamówić też w samym wydawnictwie, ale ja kupuje zazwyczaj już hurtem kilka książek, niekoniecznie jednego wydawnictwa.
    • anie.szka Re: jaki prezent dla dwulatka 09.05.12, 15:36
      U nas ostatnio furore robia duze klocki-ludziki magentyczne, fajna zabawa i niesztampowe
    • aneczka2012 Re: jaki prezent dla dwulatka 10.05.12, 08:33
      Super są różna zabawki do kapieli np. Puzzle Alex lub plui: www.mamissima.pl/zabawki_i_gry/do_kapieli.html

Gość portalu: Beatrycz7 napisał(a):

> Moj synek konczy 2 latka i nie mam pojecia co mu kupic. Pomozcie
    • przydajesie.pl Re: jaki prezent dla dwulatka 02.06.12, 00:48
      wiaderko silikonowe do piasku i nie tylko...
      www.przydajesie.pl/pl/p/Zwijane-silikonowe-wiaderko/159
      • annniul Re: jaki prezent dla dwulatka 06.06.12, 12:20
        Ja myślę że najlepszy jednak byłby rowerek bez pedałów:) szczególnie na taką porę roku, jest ciepło i niech się dziciak rusza:) przejdź się do sklepu z zabawkami dla dzieci i poszukaj czegoś fajnego:)
    • Gość: Madzialen Re: jaki prezent dla dwulatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.12, 13:42
      Polecam takiego stworka: 4gift.pl/annoying-monster.html , mój bratanek go uwielbia. Stworek gada, pierdzi, beka i trzęsie się ze śmiechu i wcale się dziecku nie nudzi. Świetna zabawka dla malucha :)
    • xany27 Re: jaki prezent dla dwulatka 05.09.12, 12:49
      Klocki lego duplo - pociąg lub samolot, policja albo straż pożarna. Hulajnoga.
    • margo1985 Re: jaki prezent dla dwulatka 10.10.12, 22:13
      ja swojemu kupiłam 3 figury - układankę w edupomoce.pl na Allegro mało jest takich zabawek teraz - dla małych dzieci :) to miałam na myśli ;)
    • Gość: Mama Arturka Re: jaki prezent dla dwulatka IP: *.icpnet.pl 02.11.12, 13:33
      Dzieci w tym wieku uwielbiaja wszystko co ma kółka i można pchać. Mój synek zaczął na placu zabaw zabierać dziewczynkom wózki dla lalek. Kupiłam mu koszyk plastykowy i tak nim jezdzil calymi dnia ze zajechał w ogole po paru tygodniach. Teraz mu kupiłam www.sklepal-ko.pl/dla-dzieci/kosiarka-zabawka.html i to jest raczej nei do zajechanie. Jezdzi i jezdzi. W domu czy na spacerze.... zawsze musi kosic :D
    • pink_ivy Re: jaki prezent dla dwulatka 27.03.13, 13:05
      Najlepszym prezentem dla mojego chrzesniaka na 2 latka byl zestaw Duplo Cars z ciezarowka Mańkiem, Zygzakiem i jeszcze trzecim autem. Kupiony na allegro.
    • vkleopard Re: jaki prezent dla dwulatka 01.04.13, 18:35
      Może coś, co go zachęci do aktywności fizycznej i wspomoże naukę koordynacji - np. rowerek biegowy - moim zdaniem to fajniejszy prezent niż pluszak czy inne zabawki
    • prezentnaroczek Re: jaki prezent dla dwulatka 25.04.13, 23:11
      już pędzę z pomocą, sprawdź tutaj prezentnaroczek.blogspot.com/ :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka