postponed 08.04.10, 15:43 jakie polecacie spośród tych sklepowych? interesują mnie w zasadzie wszystkie rodzaje od oczyszczających po nawilżające ;) i może któraś z Was wie czy można zastosować jednego dnia kilka różnych maseczek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abrakadabra-0 Re: maseczki do twarzy 08.04.10, 17:30 Z oczyszczających to Soraya Care&Control, albo Bielenda zielona glinka. Ja zazwyczaj nakładam 2 jednego dnia, najpierw oczyszczającą, a potem jakąś nawilżającą. Nie wiem, czy tak można, ale jeszcze nigdy nic mi się nie stało :) Odpowiedz Link Zgłoś
25wanilia Re: maseczki do twarzy 08.04.10, 17:53 Fajnie oczyszcza Nivea głęboko oczyszczająca. I niewiele kosztuje - 6 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
postponed Re: maseczki do twarzy 08.04.10, 19:47 produkty nivea niezbyt mi odpowiadają oprócz kremu soft podkładu young Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: maseczki do twarzy 08.04.10, 20:01 Dax Cosmetix - odżywiająca (miód i chyba migdały), peeling, niestety nie wiem czemu nie mogę używać ichniej nawilżającej z aloesem: czuję jakby mi parzyło skórę Ava Laboratorium - nawilżająca z algami Czasem kupię coś nowego albo innego, ale to wyjątkowo.;) Odpowiedz Link Zgłoś
opcja-0 Re: maseczki do twarzy 08.04.10, 23:27 zachęcam do stosowania glinek zielone, białe, czerwone, różowe, rózne rodzaje do każdej cery, żadnej chemii, sama natura, do kupienia w zielarskim i aptece Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_przelozona Re: maseczki do twarzy 08.04.10, 23:29 ja lubie maseczki dermiki Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: maseczki do twarzy 09.04.10, 08:42 ja urzywam rival de loop, ok 1,5 zl za 2 Odpowiedz Link Zgłoś
postponed Re: maseczki do twarzy 09.04.10, 13:59 za taką cenę to chyba dobre nie są..? Odpowiedz Link Zgłoś