bejbefish 09.11.05, 11:14 Długo się wczytuje, ale jest sporo małobiuściastych :). www.incident.net/works/miseanu/nues.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikitka84 Re: stronka 09.11.05, 18:14 Rzeczywiscie sporo... I wszystkie te pani z jednej strony takie zwykle i daleko im do idealu, ale z drugiej maja w sobie cos pieknego, cos niepowtarzalnego... Trudno mi to opisac... Odpowiedz Link
bejbefish Re: stronka 09.11.05, 19:54 No właśnie, ciężko to opisać... Może dlatego, że są takie hmmm... niewystylizowane, naturalne, ich ciało nie jest poprawiane komputerowo. A może dlatego, że wyglądają jak wyglądają i nie mają z tego powodu kompleksów? Akceptują się (bo czy ktoś wstydzący się swojego ciała pozwoliłby sobie na takie zdjęcia?)i to widać :). Odpowiedz Link
nikitka84 Re: stronka 10.11.05, 13:46 Tak mysle o tych fotkach i mysle i to chyba ta niezwyklosc tkwi w tym, ze sa tak naturalne... Powiedzialam, ze wygladaja jak takie prawdziwe kobiety z krwi i kosci:) Odpowiedz Link
mm1124 Re: stronka 24.11.05, 13:03 A ja mam takie kompleksy, że nie odważyłabym się tak sfotografować. Odpowiedz Link
nikitka84 Re: stronka 24.11.05, 18:38 Na pewno w duzym stopniu nie slusznie, ale sama wstydliwa jestem i nikogo do pozowania nago namawiac nie bede;) Odpowiedz Link
bejbefish Re: stronka 25.11.05, 22:56 Też bym się w życiu nie sfotografowała, chociaż nie wiem czy to wynika akurat z kompleksów. Chyba bałabym się samej sesji no i oczywiscie tego, że ktoś ze znajomych mnie zobaczy Odpowiedz Link