hukop 16.04.10, 23:56 Ciekawe czy otworzą trumnę z ciałem Prezydenta i Prezydentowej. Jak myślicie? Nic media o tym chyba nie mówią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la-bast Re: Ciekawe 17.04.10, 00:04 ciala?watpie czy to co pozostalo mozna cialem nazwac. Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Ciekawe 17.04.10, 00:22 Wiesz, co pozostaje z człowieka po takiej katastrofie? Urwana ręka bez palców, fragment stopy, sklepienie czaszki, trochę podartych, nadpalonych, lub zwęglonych szmat, wszystko to rozrzucone na przestrzeni kilkuset metrów, wymieszane z fragmentami ciał innych pasażerów, kawałkami poszycia kadłuba, wypełnieniem foteli i masą innych szczątków. Tak to wygląda. Czego się spodziewasz? Całych, nienaruszonych ciał, które ktoś ukrywa i nie chce pokazać publice z niewiadomych względów?? Odpowiedz Link Zgłoś
hukop Re: Ciekawe 17.04.10, 00:26 No dobra ale jak oni te szczątki zbierali to myslisz że wszystko udalo im sie zebrac? A moze gdzieś leży jeszcze jakaś kość i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: Ciekawe 17.04.10, 00:29 dziecko, wszystkie lekcje na poniedzialek odrobiles? Odpowiedz Link Zgłoś
hukop Re: Ciekawe 17.04.10, 00:05 Zeby ludzie mogli ich zobaczyć. Przeciez na pogrzebach otwiera się trumny. Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Ciekawe 17.04.10, 00:12 Uważam ten zwyczaj za barbarzyński. Poza tym, jeśli Marię Kaczyńską rozpoznano po obrączce i na podstawie badań DNA, to co ty chcesz tam oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
hukop Re: Ciekawe 17.04.10, 00:15 To co się stało z jej ciałem? Z twarzą skoro nie mogli jej rozpoznać? Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Ciekawe 17.04.10, 00:17 Spalona, roztrzaskana, zmiażdżona - co ci wyobraźnia podpowie, jak spróbujesz sobie wyobrazić uderzenie masy stali z ludźmi w środku z prędkością ponad 300 km/h o ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Ciekawe 17.04.10, 00:15 Wolę nie wiedzieć co tam jest. W szkole policjanci przyszli do nas na lekcję i pokazywali ofiary wypadków samochodowych. To była miazga. Tu musiało być podobnie jeśli nie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
la-bast Re: Ciekawe 17.04.10, 00:18 Moj wujek zginal w wypadku lotniczym, trumna byla pelna ziemi,coz wiecej pochowac.Hukop durne pytania zadajesz Odpowiedz Link Zgłoś
hukop Re: Ciekawe 17.04.10, 00:22 Ja rozumiem ale jak oni zbierali tych ludzi szczątki, no kurde nie potrafie sobie tego wyobrazić! Pelno krwi, pourywane konczyny gdzies leżące. To aż nie możliwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Ciekawe 17.04.10, 00:23 Ty masz w porządku z głową, czy podniecają cię takie obrazki? Odpowiedz Link Zgłoś
hukop Re: Ciekawe 17.04.10, 00:29 Przeraża to mnie i dlatego to pisze. Nie potrafie sobie tego wyobrazić, pełno ludzkich szczątek i tych co to zbierali. Jak oni mogli to zbierać, ze to ich nie ruszało! Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Ciekawe 17.04.10, 00:31 To sobie nie wyobrażaj. Ruszało ich, ale taka mieli pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Ciekawe 17.04.10, 07:09 Ofiary tak tragicznych wypadków raczej "wyjściowo" nie wyglądają, nie fascynuje mnie to jak wyglądają, wolę zachować w pamięci znajomy mi widok. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiorekk Re: Ciekawe 17.04.10, 10:06 Oczywiście, że nie i to nie dlatego, że ktoś wygląda nieładnie. Trumny przewożone przez granicę są spawane i plombowane przez konsula, a w kraju docelowym się ich już nie otwiera. Prawo, względy sanitarne. Odpowiedz Link Zgłoś
s.p.7 Re: Ciekawe 17.04.10, 10:11 znalezli pewnie cos trwałego jak zegarek któy kaczynski mogl nosic wybrali troche popiołów które lezaly wokol tego i nazwali to "cialem kaczynskiego" po co chiala bys to ogladac? zrob sobie woskową figurę kaczynskiego i oddawaj jej hold co rano w swoim domu Odpowiedz Link Zgłoś