Gość: asia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 14:08 na co kobieta zwraca najwieksza uwage przy ocenia faceta<wyglad zewnetrzny ,inteligencja,penis,? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mobypussy Re: ocena faceta 13.03.04, 14:31 chyba malo bedzie odpowiedzi bo KASY nie uwzglednilas w odpowiedziach. watkow takich juz troche bylo. ale jak ci sie nie chce szukac a interesuje cie moje zdanie to inteligencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo yo kasa i wyksztalcenie to jest na 1 miejscu :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 15:31 Odpowiedz Link Zgłoś
evvusia Re: ocena faceta 13.03.04, 15:32 - umiesnione cialo - czysty, zadbany, pachnacy - penis, minimalnie 15 cm i zeby byl dobry jakosciowo - ladnie sie ubiera P.S To ma byc wyglad zewnetrzny, wiec po co ta inteligencja? :P Odpowiedz Link Zgłoś
evvusia Re: ocena faceta 13.03.04, 15:34 > P.S To ma byc wyglad zewnetrzny, wiec po co ta inteligencja? :P Aaa juz rozumiem! Wiec: - inteligentny - wyksztalcony - a bogaty tez niech bedzie, skoro Ci wyzej tak sie upieraja Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: ocena faceta 13.03.04, 15:35 Asiu...penis...jakoś nie rzucam się tam najpierw, kto wie może to błąd, dane mi to było ocenić dopiero w drugiej fazie związku, kiedy to już nie było istotne...a przynajmnej nie tak bardzo:-) ****************************************** myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam! stary dowcip, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś