figgin1 30.06.10, 22:42 Przełączyłam lapka w tryb oszczędzania żywotności baterii, czyli ładowanie do 80%, a teraz chcę ją napakować do pełna. Za chiny ludowe nie wiem jak to zrobić, czy może mnie ktoś poprowadzić za rączkę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bijatyka Re: Ma ktoś laptopa z vistą? 30.06.10, 22:47 Pasek na dole po prawej strony. Ikonka zasilania. Kliknąć ! Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Ma ktoś laptopa z vistą? 30.06.10, 22:47 Niestety nie wiem, jak ci pomóc, jednak zmartwię cię, gdyż to baterię uszkadza, wbrew nazwie "oszczędzanie żywotności" ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Ma ktoś laptopa z vistą? 30.06.10, 22:48 ja mam, ale nie pomogę, bo nie wiem, o czym mówisz. Nie wystarczy kliknąć na pasku narzędzi na baterię, by wyświetlić tryb energetyczny i go ew. zmienić? Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Ma ktoś laptopa z vistą? 30.06.10, 22:53 No właśnie nie, są tylko ustawienia wydajności... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ma ktoś laptopa z Wisłą? 30.06.10, 22:55 Qrde, przepraszam. Coś miałam napisać, ale zapomniałam co. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Ma ktoś laptopa z Wisłą 30.06.10, 22:58 że mi życzysz wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Ma ktoś laptopa z Wisłą 30.06.10, 22:59 I ja też wszytkiego najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Ma ktoś laptopa z Wisłą 30.06.10, 23:03 o, też dziękuję. A teraz wyjmuję kontakty z oczu, zęby do szklanki i idę spać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ma ktoś laptopa z Wisłą 30.06.10, 23:07 O, to ja też zmykam, spakuję się jutro, jak mi M. za dużej awantury nie zrobi o odkładanie wszystkiego na ostatnią chwilę. Tup, tup, tup na paluszkach... Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Ma ktoś laptopa z Wisłą 30.06.10, 23:02 Sto lat! Sto lat! wrrrrróć! Pięćdziesiąt lat! Pięćdziesiąt lat! (co za dużo, to niezdrowo ;)) A poważnie - wszystkiego naj :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Ma ktoś laptopa z Wisłą 30.06.10, 23:06 alpepe napisała: > że mi życzysz wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. > > Dziękuję! Ojeny :) Proszę i szczerze, cmok, cmok, życzę! :) I żeby Ci się pazur nigdy nie stępił i jaja nie uschły. Gaudeamus! Odpowiedz Link Zgłoś