bijatyka 06.08.10, 23:33 Nie można się ruszyć: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8222017,Burze_w_calym_kraju__grad_wielkosci_dwuzlotowek.html No chyba, że łodzią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumak.hrabiny Re: Jestem ograniczona 06.08.10, 23:38 tramwaje stoją? no tak. tramwaj nie fiut - dłużej może postać... Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Jestem ograniczona 06.08.10, 23:42 wszystko stoi. no nie wiem, czy uśmieszek wstawiać... dzięki Bogu, to kawałek ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabella55 Re: Jestem ograniczona 06.08.10, 23:53 I Ty śmiesz wzywac Boga na daremno? Odpowiedz Link Zgłoś
rumak.hrabiny Re: Jestem ograniczona 07.08.10, 00:04 nie psuj zabawy prowokatorze kobietę udający, idź spać. jeżeli dążysz do harmonii ze Wszechświatem, twierdziłaś, że osiągnęłaś stan prawie-nirwany, to doucz się, że wierzysz w to, że ta Doskonałość nie ma formy osobowej. do książek tumanie. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Jestem ograniczona 06.08.10, 23:42 A mowilam, ze u mnie do 10 stopni sie ochlodzilo. I grad byl, i burza byla, i oberwanie chmury. Teraz do was przyszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
omlet.schabowy Re: Jestem ograniczona 06.08.10, 23:53 Do Wawy trochę inne przyszło, z Ukrainy i Rumunii. Ale na halach to chyba już jesień w pełni. :P Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Jestem ograniczona 06.08.10, 23:57 Nie strasz. Ostatni snieg padal w wiosce w czerwcu, to ja sie chce jeszcze latem nacieszyc! Odpowiedz Link Zgłoś
omlet.schabowy Re: Jestem ograniczona 07.08.10, 00:07 Nie brzęcz. Do roboty lepiej się zabierz! Odpowiedz Link Zgłoś
hertaba83 Re: Jestem ograniczona 06.08.10, 23:43 Nie mogę, czeku, zrozum, czeku, nie bręcz tyle, ino sie uspokój. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Jestem ograniczona 06.08.10, 23:46 napij się wody pochylając się do przodu i pijąc z przeciwnej strony szklanki. Czkawka przejdzie. A prawdziwa czkawka brzmi tak: hyk, hyk, hyk ! Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Jestem ograniczona 06.08.10, 23:47 Wycisnij cytryne na lyzke stolowa i polknij. Zawsze pomaga:) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Jestem ograniczona 06.08.10, 23:47 Acha, i zapomniałam dodać, że internet utraciły następujące osoby: janu husu, menka oraz vandikia. Nie czekajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Jestem ograniczona 06.08.10, 23:50 ja posiadam. Natomiast do aura w arkaddi wiozl mnie pan melexem, bo bylo jezioro po drodze:) I spomiedzy skrzydla okna a futryny wylalo mi dzis z wiaderko wody, na zatamowanie poszlo 10 recznikow kapielowych:) Trasa torunska stoi, autobus po pachy w wodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Jestem ograniczona 06.08.10, 23:52 Spoglądam właśnie na TVN Warszawa. Nieciekawie, rzeczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Jestem ograniczona 06.08.10, 23:56 bijatyka napisała: > Acha, i zapomniałam dodać, że internet utraciły następujące osoby: janu husu, ja mam internet, ale mnie nie ma w Warszawie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Jestem ograniczona 07.08.10, 00:02 A na Białej Łęce podobno niewesoło ! Miałeś cynk, przyznaj się ! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Jestem ograniczona 07.08.10, 00:17 no dobra, miałem cynk ale to tajemnica ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Jestem ograniczona 07.08.10, 00:30 Nie ma prądu u Ciebie w chałpie ! Rybki Ci się uduszą ! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Jestem ograniczona 06.08.10, 23:53 Maskara dosłownie. Warszawa płynie. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Jestem ograniczona 07.08.10, 00:05 Umoczyłaś nóżki, czy masz kawałek do wielkiej wody tak jak ja ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Jestem ograniczona 07.08.10, 00:17 Umoczyłam nóżki i to jak. ;)Chlup, chlup. ;D Wyszłam tylko na piwo, a wracając zastałam rzekę na ulicach. ;/ Dobrze, że auto mamy wysokie bo naleciałoby do niego wody jak nic. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Jestem ograniczona 07.08.10, 00:19 moja współlokatorka próbowała przejechać przez most Grota Roweckiego, nie dało się, autobus zmienił trasę i kierowca pojechał przez Gdański :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Jestem ograniczona 07.08.10, 10:37 A tak swoją drogą - Wisła znowu wysoko. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Jestem ograniczona 07.08.10, 00:20 Ty zastałaś rzekę ! hkm. To ja powinnam zastać bijatykę :) dobrze, że ja mam spory kawałek do centrum. Widzę już na tv, że auta zaczynają jechać. Może nie będzie tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Jestem ograniczona 07.08.10, 00:24 aaa-aaa-aaa, chwila, chwila... Co to za impreza, z której się autem wraca ? Hmm ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Jestem ograniczona 07.08.10, 10:35 > aaa-aaa-aaa, chwila, chwila... Co to za impreza, z której się autem wraca ? Hmm Hi hi - się ma szofera to się wraca. :) Niestety nie impreza ale zwykłe paplanie nad piwem - najczęstsza rozrywka w moim towarzystwie. :D Obmyślamy sposób jak podbić świat. ;) Odpowiedz Link Zgłoś