vandikia
15.09.10, 22:25
dzisas co robic, kryzys mam no. pierwszy taki chyba, albo pierwszy ktory pamietam
czy kupic cos w tym stylu? www.poradnikzdrowie.pl/psychologia/zamiast-papierosa_37273.html czy jakiejs innej firmy, obojetne, czy lepiej nie, skoro ileś dni się trzymam bez niczego?
ej dzisiaj mi zajebiscie ciezko no, zdaje sobie sprawe, ze to ze nie czuję nóg i rąk i nie mogę prowadzic, to tylko objaw odstawieniowy, to ze mam wrazenie, ze zaraz zemdleję tez, ze mi raz gorąco a raz zimno jak w menopauzie pewnie.. zdaje sobie sprawę.. to ze spychicznie raz mam euforię, a raz chce mi się płakać to tez.. ale zmęczona juz jestem... i nie mialam problemow ze snem nigdy! a teraz mam :/ nie moge zasnac, budze sie zlana potem kilka razy w nocy.. a ch tam dlugo jeszcze moglabym wymieniac
no do palaczy, ktorzy maja doswiadczenie rzucania za sobą i są bylymi palaczami.. ja wiem, ze mi te schizy wszystkie miną prędzej czy pozniej, moze za miesiąc, może za kwartał ale co robic teraz, zeby nie zwariowac do konca?? czy nikotyna czysta jest dobrym pomsylem teraz czy raczej pchnie do powrotu do nałogu?
a przez to, ze jem non stop, to mnie tylko ciagle brzuch boli, a nic nie tyję, a mieszanki mam lepsze niż baby w ciąży