Dodaj do ulubionych

uniwersytet gdański

21.06.05, 15:05
czy otwiera się wam podanie na stronie? bo u mnie nie i nie wiem czy to coś
nie tak z moim kompem czy ze stroną :/ czy ktoś wie czy kserokopie świadectw
mogą być poświadczone przez szkołę? bo jeśli tak jak pisze na stronie przez
komisję rekrutacyjną, to muszę się wybrać tam osobiście :/
Obserwuj wątek
    • Gość: jjj Re: uniwersytet gdański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 15:17
      prawy przycisk i zapisz element docelowy jako;) jak juz zapiszesz, powinno sie
      otworzyc.
      • smieciuszek Re: uniwersytet gdański 21.06.05, 15:25
        dzięki przeogromne! :D oh, jestem komputerowym głąbem :P
    • Gość: jjj Re: uniwersytet gdański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 15:30
      nie ma sprawy;) co zamierzasz studiować na naszym pięknym uniwersytecie, jeśli
      moge spytać?;)
      • Gość: śmieciuch Re: uniwersytet gdański IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 21.06.05, 15:41
        jeśli się poszczęści to skandynawistykę :)
        hmmm, i jeszcze jedno pytanko,w rubryce specjalność mam wpisywać linię na jaką
        chcę iść?
        • Gość: jjj Re: uniwersytet gdański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 15:49
          z tego co tu jest napisane

www.univ.gda.pl/pl/info_dla_kand/rekrut/pliki/egz_dz.pdf
          to kierunkiem jest 'filologia' a specjalnością 'skandynawistyka'. przypuszczam,
          że podział na linie następuje potem, no bo przecież dostaje się 36 najlepszych
          osób, a nie po 12 najlepszych na każdą z linii:) trochę pokrętnie tłumaczę i
          może pomyliłam liczby, no ale mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi;)
          • Gość: śmieciuch Re: uniwersytet gdański IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 21.06.05, 19:19
            no tak, tylko ja już kompletnie fiksuję i nawet najprostszej rzeczy nie mogę
            zrozumieć :P pewnie i tak tam pojadę, więc będę się pytać jeszcze na miejscu.
            • Gość: ola_jag Re: uniwersytet gdański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 20:27
              jaaa....ja też wybieram sie na skandynawistyke i tez fiksuje przed wynikami
              matur!!!!!boje sie....jak poszla ci matura????
              jak myslisz jak wiele trzeba miec zeby s ie dostac? no i jaka linie w
              ybierasz? ja chyba szwedzka...trzymam kciuki za ciebie i mnie!
              • Gość: śmieciuch Re: uniwersytet gdański IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 22.06.05, 16:32
                hej! też będę trzymać za ciebie kciuki ;) ja wybieram norweską. matura bez
                rewelacji, trudno coś powiedzieć, w poniedziałek już na szczęście wyniki.
    • Gość: binturong Re: uniwersytet gdański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:55
      a zlozyliscie juz papiery na UG? Czy wszystko po otrzymaniu wyników matury?
      Pozdrawiam :)
      • Gość: ola_jag Re: uniwersytet gdański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 18:04
        dzieki:)
        ja składam dopiero po otrzymaniu wyników. juz widze te wielkie kolejki
        :/. jak biura rekrutacji moga byc czynne przez 3h????czy ludzie na UG
        nie myśla??
        • Gość: śmieciuch Re: uniwersytet gdański IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 22.06.05, 18:09
          ja też po otrzymaniu wyników. te 3 godziny to rzeczywiście paranoja. ja muszę
          jechać przez pół polski i trudno mi będzie dopasować się do tych godzin :/
          • blanche-1 Re: uniwersytet gdański 22.06.05, 22:58
            ja wszystkie papiery wysyłam pocztą zaraz po wynikach, po co mam czekac w
            kolejce ;)
            • Gość: śmieciuch Re: uniwersytet gdański IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 23.06.05, 11:08
              to jak załatwiasz ze świadectwem? tam jest napisane, że kopie ma poświadczyć
              komisja rekrutacyjna, więc wydaje mi się, że trzeba się zjawić tam osobiście...
              • Gość: ola_jag Re: uniwersytet gdański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 15:04
                to p rawda.ja tez tak zrozumiałam. musisz przyjechac osobiście razem z
                kopiami i orygnałami świadectwa maturalnego i ukonczenia szkoły by komisja
                mogła na miejscu potwierdzić ich zgodność...przykro mi.
                • blanche-1 Re: uniwersytet gdański 23.06.05, 18:07
                  no nie wiem, ponieważ dzwoniłam do uniwersytetu osobiscie i powiedzieli że mogę
                  papiery wysłac pocztą
                  • jaerra Re: uniwersytet gdański 23.06.05, 19:43
                    Ja wysłałam ksero matury (starej) i resztę dokumentów pocztą. Nie było z tym
                    żadnego problemu, nikt się do niczego nie przyczepił :)
    • Gość: ..... Re: uniwersytet gdański IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 23.06.05, 19:07
      Moze troszke glupie pytanie,ale coz:)Nalezy zalaczyc mala i duza koperte,mala
      to wiem ale co znaczy duza?:)
      • Gość: śmieciuch Re: uniwersytet gdański IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 23.06.05, 20:22
        ja już nic nie wiem :/ chyba trzeba będzie tam zadzwonić, bo potem się okaże,
        że coś zrobiłam nie tak i będzie kicha...
        a duża koperta, to chyba taka, żeby świadectwo się zmieściło. może będą odsyłać
        dokumenty? zresztą nie wiem, już nie mam siły do tych wszystkich spraw
        organizacyjnych :P
        • Gość: jjj Re: uniwersytet gdański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 20:52
          koperta ma być A4, a do czego ona służy? z tego co pamiętam, to chyba nie do
          odsyłania;) tym co się dostali, wysyłają różne informacje, o adapciaku,
          językach, czymś tam jeszcze, i to chyba właśnie w tej kopercie, a w tej małej
          to tylko zawiadomienie, że się dostałeś.

ale nie pamiętam na 100%.
          • Gość: śmieciuch Re: uniwersytet gdański IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 26.06.05, 21:08
            ja jeszcze raz z tym nieszczęsnym podaniem...czy mogę je formatować? bo jedna
            linijka wychodzi mi na trzecią stronę, a chyba nie będę drukować jednej
            linijki...mogę np. zmniejszyć odstępy? czy udaje wam się wydrukować drugą
            stronę? u mnie litery zachodzą na siebie i nie wiem co zrobić, żeby było
            dobrze :/
            jutro wyniki, chyba zeświruję :/
            • Gość: jjj Re: uniwersytet gdański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:33
              myślę, że możesz, pewnie nawet pani od rekrutacji nie zauważy, a jak zauważy,
              to się nie daj;) ale błąd tkwi chyba w Twoim kompie lub drukarce, bo mi
              wydrukowało się ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka