Dodaj do ulubionych

Sytuacja z moim siostrzeńcem

15.10.10, 16:08
Kiedyś pisałam o nim tu:
forum.gazeta.pl/forum/w,16,110943292,,Sytuacja_z_moim_siostrzencem_jak_sie_zachowac_.html?v=2
Niestety sytuacja nic się nie zmieniła, Siostrzeniec nadal nie ma pracy i w ogóle jej nie szuka. Siedzi całymi dniami w domu, waruje na fb i tak mu życie mija. Rozmawiałam ostatnio z siostrą- powiedziała, że " on nie może znaleźć nic satysfakcjonującego" " nie chce pracować u kogoś" " chciałby zarządzać" " jego koledzy też nie mają pracy" i tym podobne pierdoły. Wczoraj po prostu wymiękłam, siostra zadzwoniła z prośbą o pożyczenie pieniędzy, spytałam na co- powiedziała,że na podróż dla synka. Jaka podróż- pytam- a ona mi na to, że syn chce polecieć sobie na Malediwy i potrzeba jej ok 8 tys, powiedziałam jej co o tym myślę, obraziła się i walnęła słuchawką. dziś rano się dowiedziałam, że 2 tys wyłudzili już od mamy, nosz kurna krew mnie zalała. Czy ona jest nienormalna, czy ja?
Obserwuj wątek
    • sweet_pink Re: Sytuacja z moim siostrzeńcem 15.10.10, 16:14
      Ona! Jak dla mnie bezdyskusyjnie!
    • martishia7 Re: Sytuacja z moim siostrzeńcem 15.10.10, 16:15
      Nie no błagam Cię, powiedz, że to żart. Idę do wyszukiwarki zobaczyć czy nie jesteś trollem :-)
      • bijatyka Re: Sytuacja z moim siostrzeńcem 15.10.10, 16:20
        :D :D :D
        • madzialenka_live Re: Sytuacja z moim siostrzeńcem 15.10.10, 16:22
          Nie no, żart to nie jest, naprawdę. Powiedziała mi, że kolega siostrzeńca tam się żeni, siostrzeńca chce na świadka i w związku z tym ta podróż.
          • bijatyka Re: Sytuacja z moim siostrzeńcem 15.10.10, 16:26
            Madzialenka, Ty się, kochana, nie obraź. Ale się uśmiałam. Dobrze, że nikogo nie ma w pobliżu !
        • martishia7 Re: Sytuacja z moim siostrzeńcem 15.10.10, 16:23
          Niestety chyba nie. Takich historii nie jestem w stanie ogarnąć moim płaskim rozumkiem. Wysiadam.
    • zetka50 Re: Sytuacja z moim siostrzeńcem 15.10.10, 16:23
      Daj spokój, to problem twojej siostry niech się sama użera z synem.
      • madzialenka_live Re: Sytuacja z moim siostrzeńcem 15.10.10, 16:29
        Owszem, niby nie powinna obchodzić. Tylko nie podoba mi się usiłowanie pożyczania ode mnie kasy i wzięcie pieniądzy od mamy. Ponadto moje własne dziecko, które dorabia sobie ( jeszcze się uczy) zaczyna marudzić " mamo, a Igor ma fajnie nie pracuje i sobie wyjeżdża, a ja nie".
        • zetka50 Re: Sytuacja z moim siostrzeńcem 15.10.10, 16:38
          Jak mama im dała te pieniądze to jej sprawa, a te pieniądze które ty miałaś jej pożyczyć daj własnemu synowi.Niech sobie też gdzieś pojedzie.
        • bijatyka Re: Sytuacja z moim siostrzeńcem 15.10.10, 16:44
          Ponadto moje własne dziecko, które dorabia sobie ( jeszcze się uczy) zaczyna marudzić " mamo, a Igor ma fajnie nie pracuje i sobie wyjeżdża, a ja nie".

I tu pojawia się dogodna okoliczność, aby nauczyć czegoś syna. Bardzo dobry przykład.
    • ind-ja Re: Sytuacja z moim siostrzeńcem 15.10.10, 18:46
      a w toto lotka chociaz gra?Zawsze to jakies szanse na zdobycie szybkiej,latwej fortuny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka