hotally 03.11.10, 18:50 Tyle Wam powiem... :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hotally Re: testy kłamią! 03.11.10, 18:59 dopiero teraz :)) dzieki, zrobie tak z administratorami... i dzieki za czas, ktory poswiecxiles ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany_live Re: testy kłamią! 03.11.10, 19:12 Wiedz, że ja zawsze się "weselę". Miałem zwyczajnie przeczucie.. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: testy kłamią! 03.11.10, 19:06 Więcej szczegółów. Z tym materiałem nie będziesz na okładce, Ally. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: testy kłamią! 03.11.10, 19:14 No więc byłam u lekarza, wściekła jak wulkan z piorunami i ponieważ jestem w czepku urodzona, okazało się, że nie będzie bejbi :) juhu!! No ale nadal nie mam okresu! ginekolog chcial Mi dac zastrzyk na wywolanie, ale odmowilam, bo to takie chemiczne i toksyczne :( no więc cały czas czekamy! pewnie dostane jutro w samolocie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: testy kłamią! 03.11.10, 19:18 back to square one.. tampon w samolocie Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: testy kłamią! 03.11.10, 19:54 A jesli lekarz sie myli, to wywołałby poronienie? nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewi80 Re: testy kłamią! 03.11.10, 22:11 Dobrze, że nie zgodziłaś się na zastrzyk. Jak sama dostaniesz okres to spoko. Jak nie - to idź do innego ginekologa. Nie chcę straszyć, ale kilka lat temu moja znajoma straciła w ten sposób dziecko (którego zresztą bardzo chciała). Lekarka stwierdziła jakieś zaburzenia i dała leki na wywyłanie okresu. Skończyło się w szpitalu i kilkumiesięczną depresją. Odpowiedz Link Zgłoś
brzydal-is-me Re: testy kłamią! 04.11.10, 08:20 O rany, czego ty nie wymyślisz żeby o tobie pisali? Może na to jest jakiś zastrzyk? Ulubione słowo: ŻENUA Odpowiedz Link Zgłoś
hotally P.S. 03.11.10, 19:18 Kto kupił dzisiejszą "polityke" i Mi zescanuje Mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
maja9622 Re: P.S. 05.11.10, 14:02 Nie, nie sportowa, ale lepiej niech nikt nie ogląda, bo masz straaasznie tłuste włosy i się ludzie wystraszą. Nie stać cię, żeby sobie kupić, biedaczko? Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: testy kłamią! 03.11.10, 19:18 Myslałem, ze odczynniki w teście reaguja na obecność hormonów ciązowych, znaczy może źle wykazac, ze nie jest się w ciązy, ale wykazać, ze jest, a naprawdę nie? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: testy kłamią! 03.11.10, 19:26 bo tak jest. Ja typuję rychły okres oznaczający w sumie poronienie obumarłego zarodka. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: testy kłamią! 03.11.10, 19:30 I lekarz przy badaniu nie wykryłby tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: testy kłamią! 03.11.10, 20:02 u mnie ginekolog nie był pewny miesięcznej ciąży, kazała zrobić test z krwi --- Ludzie rozstają się z jakiegoś powodu. Mówią jaki to powód, dając ci szansę byś odpowiedział. Nie uciekają, ot tak sobie. Nie, to po prostu dziecinada. (MP) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: testy kłamią! 03.11.10, 20:29 wyszlo ci na testach kolorystycznych, że różowy nie pasuje do twoje typu urody?? ojej...:( Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: testy kłamią! 04.11.10, 11:33 Nie, bo jest za wczesnie. Teraz najlepiej sprawdzic robiac badanie krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.ana1 Re: testy kłamią! 03.11.10, 19:27 u mnie był taki przypadek w rodzinie test wyszedł pozytywnie ciąży lekarz nie stwierdził, USG nie wykzało... dziś chłopiec ma 12 Lat :P Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: testy kłamią! 03.11.10, 19:53 Własnie chciałem nieśmiało zaproponowac wizytę u innego gina :). Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: testy kłamią! 03.11.10, 19:59 Wyszło Ci II na IQ? Nie kłamią. Zwyczajnie tak masz i musisz się z tym pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: testy kłamią! 03.11.10, 21:31 Tak myslałam, że podpucha ;). Ally, we wczesnym etapie ciąży gin może jej nie wykryć, zrób sobie lepiej badanie krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Ally oblałaś nawet test ciążowy?? 04.11.10, 11:37 luzik ursydowna, luzik, moze podejsc jeszcze raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Ally oblałaś nawet test ciążowy?? 04.11.10, 16:41 Testy ciążowe oblewa się " z definicji".Taka ich "uroda".;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: testy kłamią! 04.11.10, 11:36 Ally kity wciskasz. A jezeli faktycznie wyszly dwie kreski, to idz do innego lekarza a wczesniej zrob badanie krwi. Nic Cie nie boli? Odpowiedz Link Zgłoś
tkacz_iluzji Re: testy kłamią! 04.11.10, 12:16 Aluh zrób lepiej badanie krwi na poziom hCG, można go robić już 6 dni po zapłodnieniu. A ginekologa zmień skoro taki jajogłowy. Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: testy kłamią! 04.11.10, 13:19 Większe jest prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży, a test nie wykaże niż, ze test pokazuje, a ciąży nie ma. Albo do jawna podpucha albo zrób Bhcg z krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: testy kłamią! 05.11.10, 01:52 Dzięki za troskę, ale oczywiście krew Mnie zalała w samolocie... Odpowiedz Link Zgłoś
jeza_bell Re: testy kłamią! 05.11.10, 09:21 Skoro test wyszedł pozytywnie, a dostałaś miesiączkę to niewątpliwie byłaś w ciąży, którą straciłaś na wczesnym etapie i tyle. Gdybyś nie zrobiła testu do teraz nie wiedziałabyś o tym fakcie. Noo ale jeżeli masz niedobór wagi, to nic dziwnego... Odpowiedz Link Zgłoś
jeza_bell Re: testy kłamią! 05.11.10, 16:02 > czyli muszę trzymać wagę ;) Noo Przy niższej niż "norma" obecności tkanki tłuszczowej następuje nieprawidłowa produkcja hormonów niejako zabezpieczająca organizm przed nadmiernym obciążeniem (ciąża) Ale bywają odstępstwa od reguły... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zygfrytt Re: testy kłamią! 05.11.10, 12:08 Kojarze cie, wczesnoporonna czy skrobanka? Odpowiedz Link Zgłoś