Dodaj do ulubionych

Prezent Walentynkowy 2017

04.01.17, 14:28
Tegoroczny temat walentynkowy. Zupełnie brak mi pomysłu na prezent dla narzeczonej. Chetnie posłucham pomysłów walentynkowych dla Waszych partnetów :D Co dajecie lub planujecie dla swoich połówek w tym roku? Biżuteria, bielizna, kolacja, podróż czy coś w zupelnie innym stylu?
Obserwuj wątek
    • pulospl Re: Prezent Walentynkowy 2017 08.01.17, 02:19
      Cześć. W tym roku na walentynki mam zamiar kupić fotoobraz ze strony www.sweethomedecor.pl/ na którym będę ja z moją dziewczyną. Myślę że nic innego nie wymyśle i moja dziewczyna ucieszy się z tego prezentu. Mam zamiar wstawić ten obraz do salonu, zobaczymy jak będzie się komponował z resztą obrazów.
    • pati1283 Re: Prezent Walentynkowy 2017 09.01.17, 13:04
      Tak myślę, że podróż to ciekawy pomysł, tylko zależy gdzie chcesz zabrać narzeczoną. W tamtym roku mój facet zabrał mnie do Leszna do tunelu aerodynamicznego i to było nowe przeżycie w moim życiu. Możesz jej coś podobnego kupić prezentów tego typu jest sporo.
    • katy006 Re: Prezent Walentynkowy 2017 16.01.17, 16:59
      coś zwariowanego! spróbuj :) jakiś skok na bunge, przejazd sportowym samochodem? :D Walentynki to fajna okazja aby spróbować czegoś nowego :)
      My wybraliśmy się na tor, przejażdżka na torze to teraz modny prezent, dużo tego w internecie. Nowe doświadczenia i niezapomniane emocje przede wszystkim :)
    • malamauupka Re: Prezent Walentynkowy 2017 18.01.17, 13:42
      ja kupuję swojej dziewczynie sweter z gruchą z filmu chłopaki nie płaczą, żebyśmy mieli do pary. Dostałem kiedyś od niej na urodziny, więc teraz będziemy mieć takie same :) znalazłem na allegro
    • jarzebinka007 Re: Prezent Walentynkowy 2017 25.01.17, 13:00
      Może właśnie coś do ubrania? Sukienka na wiosnę, walentynkowa koszulkowo.com/kategoria/milosc- coś jak tutaj ew. bon na zakupy to sama sobie wybierze ;D. Nie polecam podarunków w stylu - bombonierki, poduszki i kubki ze zdjęciem;p kiczowe to strasznie.
    • jarzebinka007 Re: Prezent Walentynkowy 2017 25.01.17, 13:02
      Może właśnie coś do ubrania? Sukienka na wiosnę, walentynkowa koszulkowo.com/kategoria/milosc - coś jak tutaj ew. bon na zakupy to sama sobie wybierze ;D. Nie polecam podarunków w stylu - bombonierki, poduszki i kubki ze zdjęciem;p kiczowe to strasznie.
    • alanb.11 Re: Prezent Walentynkowy 2017 29.01.17, 18:02
      Też miałem z tym ostatnio problem.. Ale wszedł w historię przeglądarki i zobaczyłem co najczęściej przeglądała w ostatnim czasie :p I zobaczyłem, że sporo razy odwiedziła ten sklepik: soitalian.pl Więc chyba zamówię jej coś do ubrania fajnego, na pewno będzie zadowolona. Zresztą jak każda dziewczyna chyba :D sprytnie nie?
    • dam_karb Re: Prezent Walentynkowy 2017 07.02.17, 10:01
      ksiązka to dobry pomysł ;p swojej dziewczynie planuję kupić czytnik ebooków bo jeździ tramwajem do pracy i dużo wtedy czyta, a niektóre książki sa ciężkie więc taki czytnik to dobre rozwiązanie bo będzie miała wszystkie książki w jednym urządzeniu. Dodatkowo kupię jej coś z biżuterii. Myślałem o takie bransoletce www.bizutik.pl/bransoletki/bransoletka-srebrna-z-azurowym-serduszkiem z zawieszką
    • sklep_lagres Re: Prezent Walentynkowy 2017 12.02.17, 12:29
      Świetnym prezentem dla dziewczyny może okazać się sukienka :)
    • michalinka72 Re: Prezent Walentynkowy 2017 05.04.17, 23:36
      Może nie jako sam prezent, ale jako dodatek - mnie się mega podobają takie duże balony, np. liczbę lat, tutaj "30" www.tech-media.pl/search/t7,balony_z_helem takie złote, srebrne w wersji mega glamour!
    • klaudiuszmarek Re: Prezent Walentynkowy 2017 31.07.17, 04:19
      Na walentynki i nie tylko, na rocznicę też polecam właśnie sparowane koszulki z ciekawym nadrukiem od ideashirt.pl/ Naprawdę można zachwycić czymś tak prostym. Najważniejszy jest jednak pomysł i włożone serce.
    • iza.237 Re: Prezent Walentynkowy 2017 16.08.17, 18:20
      Jeśli nie masz pomysłów, myślę, że świetnym rozwiązaniem dla Ciebie może być pokazy-iluzji.pl/ Chociaż nie można tego postawić na półce, jestem przekonana, że taki pokaz i wspólnie spędzone podczas niego chwile są warte o wiele więcej, niż niejeden drogi prezent :)
    • damian_1414 Re: Prezent Walentynkowy 2017 31.08.17, 17:52
      hej ! :*
      jestem raczej zwolennikiem zabierania w jakies ciekawe miejsca, zamiast kupowania prezentow. ostatnio zabralam swoja luba na walentynki do escape roomu. aby uniknac placenia przy niej, kupilam voucher przez ich strone internetowa. wrzucam wam link : www.newworld22.pl
    • vkmaxx Re: Prezent Walentynkowy 2017 14.12.17, 00:50
      Gwiezdna latarenka z napisem LOVE
      www.zakazaneprezenty.pl/pl/ze-szkla/997-gwiezdna-latarenka-love-you.html
    • zipp1989 Re: Prezent Walentynkowy 2017 19.04.18, 10:34
      na tej stronie są propozycje wspaniałych prezentów, które można stylizować po swojemu :) sama korzystałam z ich oferty i moi bliscy zawsze byli zachwyceni :) polecam. Ciekawe, tanie i oryginalne prezenty www.fototrendy.pl/
    • janurka91 Re: Prezent Walentynkowy 2017 09.10.18, 12:15
      A ja polecam podarować komuś chwilę relaksu, wyciszenia oraz regeneracji :) Sesję Floatingu albo Sesje w saunie Skalanej (Ganbanyoku) np w Tychach www.float.tychy.pl Będzie to na pewno oryginalny prezent
    • mirkapn45 Re: Prezent Walentynkowy 2017 15.01.19, 19:34
      Temat ciągle aktualny jeśli chodzi o pomysły na prezenty walentynkowe dlatego polecam przeczytać dobry post na ten temat: casimages.pl/pomysly-na-prezenty-personalizowane/jaki-prezent-kupic-na-walentynki/ ja już wybrałem jeden pomysł na prezent na walentynki dla dziewczyny :)
    • jaromirstary123ac Re: Prezent Walentynkowy 2017 30.01.19, 21:42
      Hmm, to ja może podrzucę coś innego, co może Ci pomóc ;) Ja spytałem swojej połówki wprost :P "zrób mi listę z konkretami co byś chciała, to dostaniesz" ;) play.google.com/store/apps/details?id=com.kabat.giftbox&hl=pl
    • kikikacia Re: Prezent Walentynkowy 2017 05.02.19, 15:21
      Ja polecam np. voucher na coś :D np. lot wtunelu aerodynamicznym, sama byłam w takim w speedfly pod wrocławiem, super sprawa :D
    • malgorzata.marczak Re: Prezent Walentynkowy 2017 07.02.19, 13:34
      A może kubek termiczny z ciekawym walentynkowym hasłem cupsell.pl/produkt/3560684-Walentynkowy-kubek-termiczny.html
    • justynakowal1 Re: Prezent Walentynkowy 2017 05.03.19, 15:25
      Hej. ja ma pewien pomysł aczkolwiek nie wiem czy to jest akurat prezent na walentynki,moze zła okazja... Zastanawiam sie nad wykupieniem przejazdu sportowym samochodem. przeglądałam w necie oferty i to jest cos w stylu jazda po torze szybkim autem,maja szeroką oferte ,bardzo duzy wybór aut wiec jest w czym wybierac. Co myslicie o takim prezencie?
    • matris Re: Prezent Walentynkowy 2017 31.12.19, 16:50
      Też nie miałem pomysłu na prezent walentynkowy dla mojej dziewczyny... Po długich poszukiwaniach trafiłem na sklep internetowy oferujący misie wykonana z setek małych róż. miszroz.com/rose-bear/czerwony-mis-z-roz-z-serduszkiem-40-cm/ Miś z róż od razu wpadł mi w oko i nie szukałem już więcej innego prezentu. Dla Kasi to był idealny prezent walentynkowy!
    • ryzmolda Re: Prezent Walentynkowy 2017 18.01.20, 13:54
      My kupiliśmy sobie bluzy dla par, takie z kapturem. A że jesteśmy po ślubie mamy te z napisem mężuś żonka i podawałam swoje numery. Robiliśmy sesję zdjęciową i mamy teraz fajne zdjęcia do fotoobrazu. My upowaliśmy tutaj: www.dirtyshop.pl/bluzy-dla-par-zakochanych-z-kapturem-komplet-2-szt-mezus-zonka-numer-unisex-p-903.html
      • pawka1988 Re: Prezent Walentynkowy 2017 18.01.20, 23:55
        My kupiliśmy sobie stroje sportowe na pehasports.com/
    • lekarina Re: Prezent Walentynkowy 2017 23.01.20, 10:59
      Weekend w Kazimierzy Dolnym. ostatnio zabrał mnie tam chłopak. wynajął przytulny apartament i spędziliśmy miło weekend. A jeżeli dziewczyna dba o włosy o wybierz się do jakieś hurtowni fryzjerskiej i kup może jakieś kosmetyki do włosów. Fajny wybór mają w hurtowni na panoramicznej tromax
      Hurtownie fryzjerskie Kielce
      tromax.com.pl/

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka