Dodaj do ulubionych

Wow1968 na sympatii

02.12.13, 08:05
Ostrzegam przed użytkownikiem sympatii wow1968, na portalu od lat. Slawek,44 lata, ale wyglada na wiele wiecej.180 cm, farbuje włosy, spory brzuch. mieszka pod Warszawa. od razu podaje swój nr telefonu.Jednocześnie spotyka sie z kilkoma kobietami. Prawdopodobnie w związku.Pod pretekstem poszukiwania miłości życia szuka szybkiego seksu i dowartościowania. Przechwala sie statusem materialnym i samochodami, w rzeczywistości nie ma nic do zaoferowania. W internecie na portalu oszukana kobiety opisywały swoje negatywne doświadczenia z tym człowiekiem. Uważajcie.
Obserwuj wątek
    • mal.a33 Re: Wow1968 na sympatii 14.12.13, 21:20
      Też go znam. Potwierdzam wszystko co napisała slowbrak.
    • mal.a33 Re: Wow1968 na sympatii 14.12.13, 21:33
      proszę o kontak slowbrak. pozdrawiam
      • slowbrak Re: Wow1968 na sympatii 26.12.13, 16:02
        Proszę o adres do kontaktu
        • mal.a33 Re: Wow1968 na sympatii 28.12.13, 00:35
          Witaj. Chcę być anonimowa. Wysłałam Ci wiadomość z tego portalu:gazeta.pl
          • slowbrak Re: Wow1968 na sympatii 01.01.14, 22:42
            mal.a33 napisała:

> Witaj. Chcę być anonimowa. Wysłałam Ci wiadomość z tego portalu:gazeta.pl
            Nic do mnie nie doszło niestety.
    • majram55 [...] 09.01.14, 21:34
      Treść postu jest niedostępna.
      • logitech70 Re: Wow1968 na sympatii 10.01.14, 07:29
        Tyle sie pisze o niepozyczaniu pieniedzy. Skoro pozycza to jest to zwykly oszust. I dobrze Ci tak.
      • 0kasia48 Re: Wow1968 na sympatii 21.06.14, 13:15
        Uwaga oszust !!!!!!!!! Na Sympatii poznałam ostatnio "wesołka" który przedstawił się nazwiskiem Andrzej Kowalczyk, oszust odpowiadający rysopisowi, 193 wzrostu, czarne pomieszane z siwymi włosy, waga ok 110kg. Twierdził że mieszka na Żoliborzu w ok Podleśnej. Niby prowadzi ze wspólnikiem firmę, a nie miał pieniędzy... Spotkaliśmy się kilka razy. Zaufałam mu, udawał fantastycznego i czułego. Pożyczył ode mnie 2000 zł. Miał coś załatwić i spotkać się, ze mną... wyłączył 2 swoje telefony, zlikwidował konto na Sympatii i mailowe. Nie sądziłam, że mnie coś takiego spotka, jestem załamana. Uważajcie na tego oszusta.
        • trusk.avvka Do Okasi48 02.07.14, 23:30
          Witaj w klubie! Też go poznałam, o ile można to tak określić. Teksty te same, telefony na kartę. Cały czas szukałam informacji, że to oszust. Nic w nim nie pasowało. Ale znalazłam dopiero dzisiaj :D
          W sumie nie mam do niego pretensji - jaki kraj, tacy "terroryści"; bardziej do siebie.
          Spędziłam 3 wieczory na słodkim pieprzeniu o tym i o owym. Schemat był, jak książkowy, do samego końca. Zresztą z mojej strony też. Miałam świadomość, że to ściema, ale chciałam się odstresować po pracy. Dużo mnie to nie kosztowało.
          Nie łam się, zapomnij i do przodu.
          • eliza878 Re: Do Okasi48 11.07.14, 10:49
            Potwierdzam,znalam go osobiscie,mieszka w Magdalence,wstyd sie przyznac ..jestem męzatką i szukalam odskoczni,w moim przypadku sama dawalam mu duze kwoty,zakochalam sie jak naiwna nastolatka...i tak mnie zostawil,schemat ten sam,tyle że robilam to na wlasne życzenie,choc tez wiedzialam ze cos jest nie tak,jest widywany czesto w Piasecznie,znany dosc dobrze ,choc....typowy bawidamek,umie zakrecić w glowie,troche dziwne ze pożyczył,z tego co jest mi znane w tych okolicach....panie mu płacą,moze wybral sobie inną formę zabawy co potępiam.Ciemny brunet wzrost 190 ,191 wszystko się zgadza.
            • 0kasia48 Re: Do Okasi48 11.07.14, 18:25
              eliza878 dziękuję za wpis, mam prośbę czy możesz się ze mną skontaktować na pawelec972@gmail.com
              • ewasa0 Re: Do Okasi48 11.07.14, 23:23
                To ten sam drań z badoo.W zeszłym roku go tam poznałam po rozstaniu z mężem.Tak mnie otumanił i rozkochał ...więc ja głupia stawiałam wyceczki zagraniczne,,a wszystko w imię miłości,wiem że tam przebywa.Rok czasu i serce złamane.Proszę na niego uważać,dużo widziałam,chcę zostać anonimowa,bardzo niebezpieczny człowiek powiązany z ciemnymi układami.Dla kobiet wspaniały...w swoim srodowisku bez litości.Umie sie maskować,potrafi żyć w luksusie a udawać biedaka.Uważajcie dziewczyny na niego,potrafi rozkochać i zostawić.Jest z poludn.rej.Warszawy.
                • 0kasia48 Re: Do Okasi48 11.07.14, 23:31
                  ewasa0 czy możesz się ze mną skontaktować
                • nix11 Re: Do Okasi48 22.04.15, 23:41
                  Ewasa0 możliwe że spotkałam tego samego. Moglabyś go opisać?
          • nix11 Re: Do Okasi48 22.04.15, 23:44
            Możliwe że go spotkałam w poniedziałek. pasuje mi ta wesołkowatość i telefon na kartę. Robactwo trzeba tępić. Jak wyglądał?
      • 1mimi30 Re: Wow1968 na sympatii 16.02.15, 11:41
        To chyba dokładnie ten sam skur....n "Renegat "który omamil moja Mamę.... Czy można prosić o kontakt do Pani?
        Pozdrawiam
        • nix11 Re: Wow1968 na sympatii 22.04.15, 23:46
          Ja też chciałbym o nim pogadać. Odezwiesz się?
      • hala002 [...] 05.01.16, 15:15
      • hala002 [...] 05.01.16, 15:29
    • kama970 Serb na badoo 12.01.14, 21:47
      Założyłam swój profil na badoo ponieważ byłam ciekawa tego portalu. Ponadto tak ułożyło się w moim życiu, że musiałam bardzo dużo czasu spędzać w domu. Chciałam poznawać ludzi, porozmawiać o czymś ciekawym, a czasami też o zwyczajnych, życiowych sprawach. W czasie mojego rocznego pobytu na tym portalu poznałam tylko kilku normalnych facetów. Niestety więcej tam jest takich, których w realnym życiu omijam z daleka. Starałam się bardzo uważać. Nie jestem głupią kobietą. Ale niestety poznałam Serba, który miał duże doświadczenie na różnych portalach od wielu lat i wiedział jak znaleźć klucz do mnie. Ale o tym dowiedziałam się po 6 miesiącach wielogodzinnych, codziennych rozmów na tym portalu i kontaktach poprzez e-mail. Był inteligentny i umiał mnie zainteresować informacjami i opowieściami o serbskiej kulturze, muzyce, i o wojnie u nich, w której, jak mówił, brał udział, jako młody chłopak.
      Serb miał więcej niż jeden profil jednocześnie o których wiem : jeden jako Alex 38 lat z Belgradu, drugi, który znalazłam przez przypadek, jako Andy 39 lat z Londynu a później z Vancouver.
      Miał też założony profil jako Adriano. Rozmawiał ze mną a potem wchodził na inny swój profil. Zlikwidował te profile, kiedy powiedziałam mu , że wiem o nich i wiem, że siedzi na badoo całe dnie i noce i wiem dlaczego siedzi. Serb nie pracuje, bo nie mógłby tyle czasu spędzać na badoo. Nie wiem skąd i jak czerpie pieniądze. Mogę tylko domyślać się.
      Mnie nie próbował naciągać na nic. Mówił, że jestem dla niego czymś specjalnym. Dobrze, że nie zdążyłam dowiedzieć się, kim dla niego mogłabym być.

W tej chwili założył znów profil jako Sale z Belgradu, prawdopodobnie 39 lat, bo w grudniu skończył 38 lat.
      Sądzę, że nadal ma więcej niż jeden profil. Na innych profilach daje zdjęcia swoje , ale z lat kiedy był młodszy. Może występować jako Gian z Belgradu lat 38 lub teraz 39 oraz Peter ze Stuttgartu.
      Badoo ma teraz nową opcję i pokazuje kontakty z osobami na fb i g-mailu. Na jego profilu jako Andy był kontakt ze mną i wieloma kobietami, w tym ze starszymi, z Serbii. Takie same kontakty były ukazywane na profilu Gian z Belgradu.
      Czuję się oszukana, bo zabrał mi mój czas. 6 miesięcy to dość długi okres Uważajcie, bo to wyjątkowo cyniczny facet.
      Nie wchodzę teraz na badoo, bo w każdym facecie tam widzę oszusta.
    • io62 Re: Wow1968 na sympatii 16.01.14, 21:33
      a może jeszcze do tego ma krótkie nogi tzn nieproporcjonalne do tułowia. odpowiedz jeśli tak.
      • kotbalamot2 Re: Wow1968 na sympatii 13.02.14, 09:55
        Uwaga oszust matrymonialny Jan W...g pochodzi z Wałbrzycha, lat 52, wzrost około 177 szczupły szatyn, często farbowane wlosy, namiętnie opala się na solarium, budowlaniec z wykształcenia, średnie wykształcenie. Facet jest żonaty i ma 2 dzieci. Ponieważ pracuje na kontraktach terminowych ( po 2-3 lata) w Polsce i za granicą , wykorzystuje fakt pobytu poza domem i od lat grasuje na róznych randkowych portalach internetowych w poszukiwaniu kobiet. Ma po kilka kont na kilku portalach i poluje na samodzielne , ustawione kobiety z miasta w pobliżu którego akurat pracuje. Interesują go przede wszystkim te z dobrymi dochodami i własnym domem. JUż przy pierwszej rozmowie zapyta Cię czy mieszkasz sama i gdzie pracujesz. Po tygodniu jest zakochany na smierć i życie, po miesiącu oświadcza się ( będąc żonaty) i chce się wprowadzić. Zaczyna biadolic, ze pracodawca mu nie płaci lub wspólnik go oszukał i próbuje naciagnąc wybrankę na pieniądze. Jest chorobliwie zazdrosny i zaborczy sam jednak bez przerwy poluje na portalach randkowych na inne kobiety a Tobie ściemnia że jesteś m największa miłością jego zycia i jego przeznaczeniem. W łożku mu żadko staje i ma bardzo małego ptaszka , wiec w tej dziedzinie nie ma z niego pożytku. Opowiada o sobie niestworzone historie , jakie to ma perspektywy i majątek , a tylko chwilowo potrzebuje pomocy finansowej. W rzeczywistości mieszka z żonąw starym 100 letnim rozwalajacym się robotniczym domku górniczym na przedmiesciach Wałbrzycha o ktorym opowiada, ze to luksusowa poniemiecka willa 250 m2. ha ha . Facet do Wałbrzycha jeździ raz w miesiącu na dzien, dwa , więc jego wersja wyglada prawdopodobnie.
        Mnie zaczepił podajac sie za bezdzietnego kawalera, inżyniera lat 40 parę. Dowiedzialam się że jest żonaty od jego żony, która przeszukała mu komórkę gdy pojechał do Wałbrzycha po letnie opony do swojego samochodu. A ponieważ Jan W jest beznadziejny, w łożku też do niczego, oraz zameczał mnie swoją chorobliwą zazdrością , zerwałam z nim z ulgą i bez żalu. Nietsety Jan W...g nie przyjął tego do wiadomosci i od kilku mieisecy jest moim stalkerem, wydzwania, pisze sms, maile , śledzi, obserwuje siedząc w krzakach od strony ogrodu mojego domu. Gdy zaczełam spotykac sie z innym meżczyzną , z zemsty 3 razy uszkodził mi samochód, na moim profilu internetowym umieszczał obraźliwe wpisy szkalujące moją osobę. Stalking, uszkodzenie mienia , groźby karalne i naruszenie dóbr osobistych poczywiście zgłosiłam na Policji, sprawa jest w prokuraturze, jednak widzę ze organy ścigania nie chcą zajmowąc się tego typu sprawami. Jana W przesłuchali dopiero po 3 mieisacach , po moim 3 zawiadomieniu o popełnieniu przez niego przestępstwa , nie przesłuchali świadków etc. W sumie wychodzi na to,ż e facet od kilku miesięcy mnie nęka a organy ścigania umywaja ręce i udają, z e coś robią.
        W zwiazku z tym kobietki ostrzegam przed zonatym , niezrównoważonym emocjonalnie oszustem matrymonialnym JANEM W...G pochodzącym z Wałbrzycha. Oszukuje, wykorzystuje i naciąga kobiety na pieniądze. Od upatrzonej ofiary nie chce się odczepić miesiącami.
    • takamala33 Re: Wow1968 na sympatii 07.12.14, 22:44
      Witajcie,
      pan wow1968 aktualnie na Sympatii jako KAROTI1968. znowu ma 46 lat :))) a w rzeczywistości 50.
      UWAŻAJCIE!!! Zakochany w sobie, zapatrzony we własny czubek nosa facet.
    • weroniczka2015 Re: Wow1968 na sympatii 13.02.15, 17:20
      Ja jak wiele kobiet padłam ofiara oszusta z portalu randkowego i postanowił ze nie mogę tego tak zostawić. Jestem a raczej będę właścicielka strony internetowej oszukana.eu od strony graficznej strona jest już gotowa domena zarejestrowana ale brakuje mi materiałów gdyż na stronie będzie galeria oszustów a ja na szczęście miałam do czynienia tylko z jednym. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Linki do profili lub zdjęcia z opisem. oszukana@autograf.pl
    • weroniczka2015 Re: Wow1968 na sympatii 17.02.15, 10:34
      Dziewczyny Wy Mi nie piszcie że on się nazywa n.p. stasiek i jest na sympati bo ja nie mam czasu na poszukiwanie go jesli nie umiecie skopiować i wkleić linku lub zdjecia napiszcie do mnie pomogę wam to zrobić.oszukana@autograf.pl
    • takamala33 Re: Wow1968 na sympatii teraz viktor1968g 27.08.15, 21:35
      Dziewczyny kobiety uważajcie Pan Wow1968 znowu grasuje na Sympatii tym razem jako viktor1968g. Uważajcie, lubi bawić się uczuciami innych!!!
      • weronika2015 Re: Wow1968 na sympatii teraz viktor1968g 29.08.15, 23:06
        Czy zdjęcia tego pana są w galerii na mojej stronie www.oszukana.eu/
        • takamala33 Re: Wow1968 na sympatii teraz viktor1968g 01.09.15, 11:57
          Witaj, nie zauważyłam jego zdjęć. Ten osobnik często zmienia niki na Sympatii, często nie dodaje zdjęć.
          • weronika2015 Re: Wow1968 na sympatii teraz viktor1968g 02.09.15, 05:51
            To może byś przysłała zdjęcia jeśli masz oszukana@autograf.pl
            • takamala33 Re: Wow1968 na sympatii teraz viktor1968g 06.09.15, 22:07
              zdjęcia znajdziesz na portalu
          • kawa.luna Re: Wow1968 na sympatii teraz viktor1968g 05.09.15, 22:18
            Viktor1968g vel wow1968, człowiek pogubiony, weteran portalu randkowych,jest raczej w zwiazku,nie wiadomo czego szuka bo sam nie wie, manipuluje, kłamie,wykorzystuje i nic w zamian kobiecie raczej nie zaoferuje. Ze spora nadwaga, farbuje włosy.
      • takamala33 Re: Wow1968 na sympatii teraz viktor1968g 09.02.16, 01:20
        DZIEWCZYNY znowu dany WOW1968 grasuje na sympatii!!!!
        Zmienił imię na Wiktor a login podobny jak ostatnio tj. wiktorxxxxx.
        Uważajcie na niego... Lubi bawić się uczuciami..
        • nieufna1111 Re: Wow1968 na sympatii teraz viktor1968g 11.02.16, 22:34
          Kobiety same jesteście sobie winne dajcie się omamić oszustom a potem macie pretensje trochę więcej rozwagi w nawiązywania znajomości nie trzeba iść zaraz z facetem do łóżka a potem wymagać szacunku od drania
          • takamala33 Re: Wow1968 na sympatii teraz viktor1968g 13.02.16, 19:13
            Nieufna1111 mówisz o sobie? Czy ktoś wspomniał o chodzeniu do łóżka?
        • kawa.luna Re: Wow1968 na sympatii teraz viktor1968g 06.04.16, 10:43
          Teraz to WIKTORXXXXX na sympatii
          • sarna987 Re: Wow1968 na sympatii teraz viktor1968g 07.04.16, 08:36
            Witam drogie Panie. Moja informacja dotyczy Pana, który podaje się za Wojciecha Geblera, wdowca któremu zginęła w tragicznych okolicznościach również córka. Pan ma wadę wymowy (francuskie r) i dże braki w uzębieniu, przemieszcza się luksusowymi samochodami, podaje informacje jakoby prowadził bardzo rozległe interesy, zarabiał olbrzymie pieniądze, bardzo szybko ofiara usłyszy takie słowa jakich oczekuje. Jeśli widzi, że lecisz na kasę powie, że ma jej ogrom, jeśli widzi, że jesteś spragniona uczuć wyzna Ci miłość. Trzeba przyznać, że jest dość dobrym psychologiem. Podaje się za wykształciucha a w rzeczywistości ma jedynie podstawowe wykształcenie. Dużo pytaj, w końcu zaczyna gubić się w zeznaniach. Wiem z cała pewnością (dokładnie sprawdziłam), że oszukuje i firmy i kobiety, Może również próbować wyręczać się Tobą w interesach. Prawdopodobnie najbardziej zainteresowany jest pazernymi kobietami, które wiele poświęcą, by mieć kasę. W rzeczywistości jest to znany w szemranym światku Wojciech Szukała. to niebezpieczny typ, uważajcie.
            • taki-sobie-nick Re: Wow1968 na sympatii teraz viktor1968g 07.04.16, 18:14
              Podaje się za wykształciucha a w rzeczywistości ma jedynie pod
              > stawowe wykształcenie.

A ty jakie masz, skoro ani wyższe ci się nie podoba, ani podstawowe?

Czy wy MUSICIE rejestrować się na portalach netowych, gdzie NAJŁATWIEJ o zboka/oszusta, a potem jojczeć?
              • sarna987 Re: Wow1968 na sympatii teraz viktor1968g 07.04.16, 22:44
                Kobieto, czytaj ZE ZROZUMIENIEM !!!!!!!!!!!!!!!!
                • taki-sobie-nick Re: Wow1968 na sympatii teraz viktor1968g 08.04.16, 23:30
                  sarna987 napisał(a):

> Kobieto, czytaj ZE ZROZUMIENIEM !!!!!!!!!!!!!!!!

Ależ ja czytam ze zrozumieniem. W Twoim poście mowa jest o pewnym oszuście z sympatii. Opisujesz jego zachowania i podkreślasz, że ma luksusowy środek lokomocji.

Piszesz też, że "podaje się za wykształciucha, a ma jedynie wykształcenie podstawowe".

A teraz powtórzę to, co napisałam poprzednio, tylko SPECJALNIE DLA CIEBIE W ŁATWIEJSZY SPOSÓB:

[i]Wykształciuch[/i] to słowo obraźliwe.

O kimś, kto tego słowa używa, można sądzić, że nie lubi osób wykształconych.
                  • taki-sobie-nick Re: Wow1968 na sympatii teraz viktor1968g 08.04.16, 23:31

> [b]Wykształciuch[/b]

No i dlaczego na tym forum formatowanie nie działa, hę?
                    • sarna987 Re: Wow1968 na sympatii teraz viktor1968g 10.04.16, 13:16
                      Hmmm... myślę, że może jednak niekoniecznie nadal rozumiesz... przytaczasz moje słowa, co nie jest równoznaczne z ich rozumieniem... bardzo dobrze wykształcone osoby wobec samych siebie niejednokrotnie używają tego sformułowania, czy myślisz, że.... same siebie chcą obrażać.... ponadto czytając ze zrozumieniem wiedziałabyś, że fakt posiadanego (bądź nie) wykształcenia, nie ma tu absolutnie żadnego znaczenia.
                      Bardzo proszę, jeżeli nie rozumiesz, to chociaż nie komentuj... Specjalnie dla Ciebie dużymi literami : CZŁOWIEK, O KTÓRYM PISAŁAM JEST NIEBEZPIECZNY i tylko to jest właściwy odbiór mojego postu, cała reszta to tylko słowa, mające na celu przybliżyć tę postać i sprawić łatwość rozpoznania go, to tyle... i... miłego dnia mimo wszystko życzę....
                      • taki-sobie-nick Re: Wow1968 na sympatii teraz viktor1968g 10.04.16, 19:37

Rozumiem. Jestem głupia jak but i nie rozumiem twojego bezcennego postu o niebezpiecznym użytkowniku sympatii.

Jakkolwiek bym twoich słów nie przytaczała, transwestowała, streszczała, ujmowała inaczej - ty WIESZ*, że ja nie rozumiem i basta.

A to dlatego, że NIEZALEŻNIE* od treści postu śmiałam zadać pytanie.

Osobnika, który rozumie, poznaje się po tym, że NIE ODNOSI SIĘ* do kwestii językowych, kiedy w poście mowa o człowieku niebezpiecznym. Tak?

Rozumiem, że jeśli pseudoredaktor portalu napisze "szókamy pszestempcy z Gożowa wielko Polskiego"**, to poprawienie błędów świadczy o tym, że nie zrozumiało się przekazu?

Rozumiem, że jedyną formą udowodnienia, iż zrozumiałam post, jest - twoim zdaniem - zamknięcie gęby.

Swoją drogą, możesz mi wyjaśnić, dlaczego kobiety na potęgę rejestrują się na tych wszystkich sympatiach, skoro jest tam tylu oszustów i przestępców?

*Specjalnie dla ciebie dużymi literami.
                        **Tak, wiem, że to co innego niż w twoim przypadku. Specjalnie dla ciebie stworzyłam SKRAJNY* przykład.
                        • taki-sobie-nick Re: Wow1968 na sympatii teraz viktor1968g 10.04.16, 19:54
                          trawestowała - miało być
                          • sarna987 Re: Wow1968 na sympatii teraz viktor1968g 11.04.16, 07:26
                            Szkoda mojego czasu i tak niczego nie zrozumiałaś. a... tak dla dojaśnienia... nigdy na takim portalu nie byłam, nie wiem więc dlaczego kobiety to robią... Pozdrawiam
                      • taki-sobie-nick Re: Wow1968 na sympatii teraz viktor1968g 10.04.16, 19:39
                        bardzo dobrze wykształcon
                        > e osoby wobec samych siebie niejednokrotnie używają tego sformułowania, czy myś
                        > lisz, że.... same siebie chcą obrażać...

A to zależy. Może to być na przykład ironiczne albo podkreślające nieprzydatność wykształcenia lub fakt, że ukończyło się kiepską szkołę.

Ps. Nadmiar wielokropków nie sprawia, że wypowiedź nabierze głębi.
                      • taki-sobie-nick Re: Wow1968 na sympatii teraz viktor1968g 10.04.16, 19:42

> Bardzo proszę, jeżeli nie rozumiesz, to chociaż nie komentuj...

A jest jakiś sposób, żebym dowiodła, że jednak rozumiem?

Bo o ile mi wiadomo, sprawdza się to za pomocą polecenia "ujmij własnymi słowami".

Jeśli delikwent ujmie własnymi słowami, to znaczy, że rozumie przekaz.

To właśnie zrobiłam, zamiast, jak twierdzisz, [i]powtarzać twoje słowa[/i].

Jeśli znasz jakieś inne metody, to proszę, podziel się nimi. Oczywiście poza metodą "zamknąć gębę".
    • xpitera Re: Wow1968 na sympatii 12.08.16, 14:54
      Dziewczyny uwazajcie

urbanlegend.pl/przetanczyc-z-toba-cala-noc/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka