Dodaj do ulubionych

mandat za seks?

IP: *.protonet.pl 20.04.04, 12:51
Czy w przypadku przyłapania przez policję dwoje ludzi, którzy np. uprawiają
seks w samochodzie, lub wieczorem nago kapią się w jeziorze, mogą oni dostać
mandat (jeśli tak, to w jakiej wysokości), lub tylko jakieś upomnienie?
Obserwuj wątek
    • kopov Re: mandat za seks? 20.04.04, 13:02
      oczywiście Madziu, jego wielkość zależy wprost prop. od wielkości członka i
      odwrotnie proporcjonalnie od średnicy pi
    • niuniek6 Mnie 2 razy zlapali i... 20.04.04, 13:43
      Raz puscili wolno:)
      A drugi raz to musialem lapowe dac bo dowod rejestracyjny mialem zniszczony i
      mi go chcieli zabrac:)
    • sekserka co tam mandat 21.04.04, 10:47
      gdybym to ja karala to karą byłoby bieganie nago cały dzien po centrum miasta!
      tylko kary dolegliwe maja swoj skutek.
      • kopov Re: co tam mandat 21.04.04, 11:01
        to ekshibicjoniści mieli by niezłą radochę, zamiast kary promocja
        • Gość: mikas Re: co tam mandat IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.04, 12:07
          kumpel został spisany po się p... z dziwką na parkingu przy Piotrkowskiej
          • kopov Re: co tam mandat 21.04.04, 12:13
            a dziwka i Piotrkowska zostały spisane?
          • Gość: ona Re: co tam mandat IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 21.04.04, 15:06
            a mnie kiedy sie li i jedynie obściskiwałam z chłopakiem w pasazu schillera w łodzi straż miejska spytała czy nie dzieje mi sie aby krzywda. nieźle sie ubawilam. ale to dawno było....
          • sekserka Re: co tam mandat 21.04.04, 15:15
            za to akurat bym nie karala, bo kobieta w pracy była, a on był klientem.
            • kopov Re: co tam mandat 21.04.04, 15:20
              a co to ma do rzeczy? jako profesjonalistka powinna zapewnić odpowiedni
              warsztat pracy. Jeśli wiozący cie taksówkarz spowoduje wypadek to nie należy go
              karać mandatem? Sekserko jesteś najsłabszym ogniwem - odpadasz z gry.
          • Gość: ormo.precz Re: co tam mandat IP: 212.20.131.* 21.04.04, 15:35
            A swoją drogą to ciekawe, że gdy tylko o dziwkach mowa, to posuwa się opowieści
            o kolegach, nigdy o sobie.
            Jura

• lesio958 Re: co tam mandat-i dlaczego? 21.04.04, 15:51
              Zacznijmy od początku.......co na to nasze ( notabene cienkie ) prawo mówi !!!!
              Samochód to rzecz prywatna .......co komu do tego co w nim człowiek z innym
              człowiekiem robi ? Byle by to nie było w centrum miasta ma się rozumieć >>he
              he he he
              • Gość: elizabeth Re: co tam mandat-i dlaczego? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.04, 17:56
                ja ze swoim facetem często uprawiamy seks w samochodzie. Ale zawsze późnym
                wieczorem (często w okolicach północy), nad okolicznym jeziorem. Nie wynika to
                jednak z faktu, że lubimy to robić w miejscach publicznych - po prostu nie mamy
                za bardzo warunków do uprawiania seksu. On mieszka z bratem, którego trudno
                wywalić z domu wieczorem (maniak internetowy), a ja jeszcze z rodzicami. Stąd
                zostaje autko :)
      • Gość: mm Re: co tam mandat IP: 212.122.215.* 21.04.04, 23:04
        Sekserka... za latanie z golym tylkiem po ulicy jest mandat 500zl :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka