Dodaj do ulubionych

czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oralny ?

• Gość: max Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 09:46
      ja uwielbiam, czasem nawet mam przy tym orgazm :)
      • Gość: iga Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 15:49
        Ja mam po tym orgazm =) Czasem wydaje mi się, że on pod wpływem takich
        pieszczot to by i z grobu wstał, żeby zrobić mi dobrze. Tak go to rozbudza =)
    • envi Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 05.05.04, 16:05
      szczerze mówiąc nigdy nie robiłam tego aż tak że bolały mnie usta.Masz za
      faceta jakiegoś maniaka sexu oralnego!lubie to formę miłości ale bez przesady!
    • klara800 Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 05.05.04, 20:01
      wiem ze moj facet odplywa totalnie w ten sposob. I to mnie podnieca. Ale nie ma
      szans jak nie jest czysciutki, wykapany. I faktycznie cala szczeka mi
      dretwieje.Ale odkrylam ze sam czubek jest dla niego najbardziej czuly wiec to
      ulatwia. Natomiast nie jestem zwolenniczka konczenia..
      • Gość: anula Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral IP: *.abnxx9.adsl.tele.dk 06.05.04, 16:55
        dzieki dziewczyny, juz mi lepiej,
        sprobuje mu zrobic do konca, on wlasciwie tez sie oralnie bardzo stara.
        To prawda ze jego podniecenie na mnie dziala
        • Gość: Karol Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral IP: *.sk2.am.poznan.pl 06.05.04, 22:44
          Jak zwykle prawda leży po środku - jednym sie to podoba innym nie. Nikogo sie
          na siłe nie zmusi do takich pieszczot. Jeśli dla faceta to jest kryterium
          udanego seksu i wymaga tego to sobie go olej - są ważniejsze rzeczy w udanym
          związku
    • yadaxad Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 31.03.23, 11:49
      Wszystko zależy od nabytego traktowania seksu. Jeśli komuś już w "dzieciństwie" zakodowało się, że seks jest grzechem i obrzydliwy, do zniesienia pod "błogosławionymi" warunkami, to nigdy szerokiej seksualnej bliskości nie będzie traktował naturalnie.
      • okruchlodu Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 01.04.23, 11:37
        Wydaje mi się, że tu chodzi o podejście bardziej do tego co cielesne, naturalne. Żyjemy w czasach nadmiernej higieny, wkładamy dużo wysilku, żeby usunąć z naszych ciał ślady owłosienia, potu i innych wydzielin. Idealne ciało powinno być posągowo czyste, bezwonne i gladkie.

Nic więc dziwnego, że dla wielu osób seks też powinien być wyjałowiony, higieniczny. Pot, sperma i wydzieliny dla fanów i fanek higieny są czymś obleśnym.

Jestem zdania, że jeśli wyjdzie się poza to myślenie o czystości w kierunku większej otwartości na naturalność to można odkryć zupelnie nowe oblicze seksu. No ale to wymaga przełamania ograniczeń, które niektórzy budują przez lata.
        • hana2 Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 05.04.23, 19:23
          Zgadzam się z tym co piszesz Okruchlodu. Kiedyś czytałam wywiad, z pewnie seksuologiem, który mówił, że jeśli dziecku mówi się że "tam jest brudno", "siusiak jest be" to jako dorosły może czuć obrzydzeniem do intymnych części ciała, może ich się wstydzić. W ogóle temat jest ciekawy, bo seksualność jest ciekawa i jest jednym z kluczy do udanego, trwałego związku.
    • aroden nie lubimy, ale... 31.03.23, 18:36
      ale tolerujemy - jezeli Pannie na nim w szczegolny sposob zalezy.
      • okruchlodu Re: nie lubimy, ale... 31.03.23, 21:53
        Ja tam wychodzę z założenia, że sex oralny bez entuzjazmu to strata czasu.
        • aroden Re: nie lubimy, ale... 01.04.23, 14:32
          okruchlodu napisała:
          > Ja tam wychodzę z założenia, że sex oralny bez entuzjazmu to strata czasu.

no, ale jesli kobieta to lubi - to "idzie sie jej na reke" :)
          • eagle.eagle Re: nie lubimy, ale... 01.04.23, 20:53
            A jak nie lubi to ma charakter psychologiczny i też jest ważny.
    • eagle.eagle Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 31.03.23, 19:08
      Niby to co opisujesz to normalna rzecz , ale w jaki sposób to robisz jest już mało erotyczne. Słowa jednak mają dużą moc.
      • friend_of_women Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 31.03.23, 19:40
        eagle.eagle napisała:

> Niby to co opisujesz to normalna rzecz , ale w jaki sposób to robisz jest już m
        > ało erotyczne. Słowa jednak mają dużą moc.

Tak, słowa mają dużą moc, ale dobrego kochanka poznasz po czynach ;)
        • eagle.eagle Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 31.03.23, 20:05
          Tak wiem ;)

Chociaż słowa w seksie , to czasami więcej jak czyny ...

Ale jakby mu facet powiedział że chcę wypić śluz z mojej pochwy to chyba bym go pogoniła .
          • taniarada Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 31.03.23, 20:14
            Czasami lepiej milczeć .To nie jest temat na to forum .Są inne od tego strony .Po prostu ktoś wbił sobie dla kaprysu .Miłego piątku trzymaj się .
          • yadaxad Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 31.03.23, 22:10
            Tak na to patrząc pocałunek też jest obrzydliwy.
          • friend_of_women Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 01.04.23, 07:07
            eagle.eagle napisała:

> Tak wiem ;)
            >
            > Chociaż słowa w seksie , to czasami więcej jak czyny ...

...nie zaprzeczę ;) Choć słowa mogą sprawić przyjemność, ale też i ranić.
            • eagle.eagle Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 01.04.23, 07:27
              friend_of_women napisał:

> eagle.eagle napisała:
              >
              > > Tak wiem ;)
              > >
              > > Chociaż słowa w seksie , to czasami więcej jak czyny ...
              >
              > ...nie zaprzeczę ;) Choć słowa mogą sprawić przyjemność, ale też i ranić.

Ale w seksie ranić ?

Wtedy to nie jest osoba która zasługuje na nas w łóżku.

Tak się zastanawiam, to w/w sytuacji najbardziej raniące słowo to np
              wymienienie nie naszego imienia w czasie uniesienia.
              • friend_of_women Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 01.04.23, 17:50
                Wymienienie imienia to jeszcze nie tragedia, zawsze można wytłumaczyć: żartowałem ;)
                Gorzej gdy partner osiągnie egoistycznie satysfakcję, a do partnerki zwróci się słowami: i co z tobą?
                • eagle.eagle Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 01.04.23, 20:52
                  "I co z tobą? "

Eee tam, przesadzasz.

Wtedy się pokazuje i mówi co partner ma zrobić aby i mi było dobrze.
                  • friend_of_women Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 05.04.23, 19:57
                    Tak, szczera rozmowa i poznanie potrzeb partnera to podstawa dobrego seksu, a dobry seks prowadzi do udanego i trwałego związku. Ale co zrobić gdy partnerzy są bardziej "kościółkowi", pieszczoty i zabawy erotyczne wprowadzają ich w zakłopotanie, a cała "gra" sprowadza się do "włożenia i wyjęcia"?
                    • eagle.eagle Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 05.04.23, 20:05
                      Jak partnerzy są kościołkowi to im to odpowiada i nie ma co się wtrącać do ich życia.

Miałam kiedyś związek z zajebistym seksem ... To za mało aby było udanie.

• taniarada Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 06.04.23, 07:51
                        Mania opętania seksem .Rady i porady ,a życie się toczy dalej i mało kogo obchodzi anonimowy człowiek.
                        • eagle.eagle Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 06.04.23, 07:56
                          taniarada napisał:

> Mania opętania seksem .Rady i porady ,a życie się toczy dalej i mało kogo obcho
                          > dzi anonimowy człowiek.

A czego oczekujesz ? Że państwo się zainteresuje anonimowym człowiekiem ? Broń Boże od takich rozwiązań !!!

Każdy niech sobie żyje jak chce i mu wygodnie. A jak ma problem to niech sam, osobiście się tym zainteresuje, poszuka pomocy, lekarza... ale nikt tego nie zrobi za niego.
                        • friend_of_women [...] 06.04.23, 07:58
                          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • l.george.l Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 18.04.23, 00:17
      Warto spojrzeć do statystyk. Jedni to uwielbiają, inni nie. Warunkiem udanego seksu jest takie dobranie się, by czerpać z niego przyjemność. Są kobiety, które doznają orgazmu jedynie dzięki stymulacji oralnej, przy czym trzeba pamiętać, że z podnieconej kobiety śluz może wyciekać wręcz strumieniem i potrzebny jest im facet, którego to nie brzydzi, a jednocześnie za żadne skarby nie wezmą członka do ust, nawet wymytego i suchego. Jeśli facetowi to nie przeszkadza i dochodzi w rękach, pochwie czy może odbycie partnerki, to mogą tworzyć zgraną parę. Warto też wziąć pod uwagę, że określone zachowania mogą sprawiać nam przyjemność z jedną partnerką, a z drugą już nie. Myślę, że potwierdzą to osoby, które mają równocześnie więcej niż jednego partnera, partnerkę.
      • taniarada Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 18.04.23, 10:31
        Fakt .Dobrze napisane mister l.george.l .Dwiema rękami się podpisuje .
    • eagle.eagle Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 09.05.23, 21:38

Dobrze że mój partner lubi mnie taką nieidealną .
      • friend_of_women Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 10.05.23, 08:09
        Tak w związku powinno być, zrozumienie potrzeb drugiej strony i wyrozumiałość. Nic na siłę, choć partnerzy powinni dobierać się w pary na zasadzie podobieństw i upodobań.
        • eagle.eagle Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 10.05.23, 08:54
          friend_of_women napisał:

> Tak w związku powinno być, zrozumienie potrzeb drugiej strony i wyrozumiałość.
          > Nic na siłę, choć partnerzy powinni dobierać się w pary na zasadzie podobieństw
          > i upodobań.

Oj tak. Gdyby nie wspólne upodobania to byśmy się nie spotykali tak długo ... Znaczy do tej pory i nie zamierzamy kończyć ...

P.S. trudno w to uwierzyć ale to ja go wprowadziłam w świat seksu oralnego w jego stronę ... facet 50+. Chyba ze mnie kłamie... Co jest możliwe , ale długo musiałam go do tego przekonywać , więc chyba nie kłamie, bo i po co ?

• friend_of_women Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 10.05.23, 11:30
            eagle.eagle napisała:

> friend_of_women napisał:
            >
            > > Tak w związku powinno być, zrozumienie potrzeb drugiej strony i wyrozumia
            > łość.
            > > Nic na siłę, choć partnerzy powinni dobierać się w pary na zasadzie podob
            > ieństw
            > > i upodobań.
            >
            > Oj tak. Gdyby nie wspólne upodobania to byśmy się nie spotykali tak długo ... Z
            > naczy do tej pory i nie zamierzamy kończyć ...
            >
            > P.S. trudno w to uwierzyć ale to ja go wprowadziłam w świat seksu oralnego w je
            > go stronę ... facet 50+. Chyba ze mnie kłamie... Co jest możliwe , ale długo mu
            > siałam go do tego przekonywać , więc chyba nie kłamie, bo i po co ?

Myślę, że nie kłamie, faceci są czasami nierozgarnięci i trzeba im pomóc. Chwała ci za to ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka