Gość: max Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 09:46 ja uwielbiam, czasem nawet mam przy tym orgazm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 15:49 Ja mam po tym orgazm =) Czasem wydaje mi się, że on pod wpływem takich pieszczot to by i z grobu wstał, żeby zrobić mi dobrze. Tak go to rozbudza =) Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 05.05.04, 16:05 szczerze mówiąc nigdy nie robiłam tego aż tak że bolały mnie usta.Masz za faceta jakiegoś maniaka sexu oralnego!lubie to formę miłości ale bez przesady! Odpowiedz Link Zgłoś
klara800 Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 05.05.04, 20:01 wiem ze moj facet odplywa totalnie w ten sposob. I to mnie podnieca. Ale nie ma szans jak nie jest czysciutki, wykapany. I faktycznie cala szczeka mi dretwieje.Ale odkrylam ze sam czubek jest dla niego najbardziej czuly wiec to ulatwia. Natomiast nie jestem zwolenniczka konczenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral IP: *.abnxx9.adsl.tele.dk 06.05.04, 16:55 dzieki dziewczyny, juz mi lepiej, sprobuje mu zrobic do konca, on wlasciwie tez sie oralnie bardzo stara. To prawda ze jego podniecenie na mnie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral IP: *.sk2.am.poznan.pl 06.05.04, 22:44 Jak zwykle prawda leży po środku - jednym sie to podoba innym nie. Nikogo sie na siłe nie zmusi do takich pieszczot. Jeśli dla faceta to jest kryterium udanego seksu i wymaga tego to sobie go olej - są ważniejsze rzeczy w udanym związku Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 31.03.23, 11:49 Wszystko zależy od nabytego traktowania seksu. Jeśli komuś już w "dzieciństwie" zakodowało się, że seks jest grzechem i obrzydliwy, do zniesienia pod "błogosławionymi" warunkami, to nigdy szerokiej seksualnej bliskości nie będzie traktował naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 01.04.23, 11:37 Wydaje mi się, że tu chodzi o podejście bardziej do tego co cielesne, naturalne. Żyjemy w czasach nadmiernej higieny, wkładamy dużo wysilku, żeby usunąć z naszych ciał ślady owłosienia, potu i innych wydzielin. Idealne ciało powinno być posągowo czyste, bezwonne i gladkie. Nic więc dziwnego, że dla wielu osób seks też powinien być wyjałowiony, higieniczny. Pot, sperma i wydzieliny dla fanów i fanek higieny są czymś obleśnym. Jestem zdania, że jeśli wyjdzie się poza to myślenie o czystości w kierunku większej otwartości na naturalność to można odkryć zupelnie nowe oblicze seksu. No ale to wymaga przełamania ograniczeń, które niektórzy budują przez lata. Odpowiedz Link Zgłoś
hana2 Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 05.04.23, 19:23 Zgadzam się z tym co piszesz Okruchlodu. Kiedyś czytałam wywiad, z pewnie seksuologiem, który mówił, że jeśli dziecku mówi się że "tam jest brudno", "siusiak jest be" to jako dorosły może czuć obrzydzeniem do intymnych części ciała, może ich się wstydzić. W ogóle temat jest ciekawy, bo seksualność jest ciekawa i jest jednym z kluczy do udanego, trwałego związku. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden nie lubimy, ale... 31.03.23, 18:36 ale tolerujemy - jezeli Pannie na nim w szczegolny sposob zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: nie lubimy, ale... 31.03.23, 21:53 Ja tam wychodzę z założenia, że sex oralny bez entuzjazmu to strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: nie lubimy, ale... 01.04.23, 14:32 okruchlodu napisała: > Ja tam wychodzę z założenia, że sex oralny bez entuzjazmu to strata czasu. no, ale jesli kobieta to lubi - to "idzie sie jej na reke" :) Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: nie lubimy, ale... 01.04.23, 20:53 A jak nie lubi to ma charakter psychologiczny i też jest ważny. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 31.03.23, 19:08 Niby to co opisujesz to normalna rzecz , ale w jaki sposób to robisz jest już mało erotyczne. Słowa jednak mają dużą moc. Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 31.03.23, 19:40 eagle.eagle napisała: > Niby to co opisujesz to normalna rzecz , ale w jaki sposób to robisz jest już m > ało erotyczne. Słowa jednak mają dużą moc. Tak, słowa mają dużą moc, ale dobrego kochanka poznasz po czynach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 31.03.23, 20:05 Tak wiem ;) Chociaż słowa w seksie , to czasami więcej jak czyny ... Ale jakby mu facet powiedział że chcę wypić śluz z mojej pochwy to chyba bym go pogoniła . Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 31.03.23, 20:14 Czasami lepiej milczeć .To nie jest temat na to forum .Są inne od tego strony .Po prostu ktoś wbił sobie dla kaprysu .Miłego piątku trzymaj się . Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 31.03.23, 22:10 Tak na to patrząc pocałunek też jest obrzydliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 01.04.23, 07:07 eagle.eagle napisała: > Tak wiem ;) > > Chociaż słowa w seksie , to czasami więcej jak czyny ... ...nie zaprzeczę ;) Choć słowa mogą sprawić przyjemność, ale też i ranić. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 01.04.23, 07:27 friend_of_women napisał: > eagle.eagle napisała: > > > Tak wiem ;) > > > > Chociaż słowa w seksie , to czasami więcej jak czyny ... > > ...nie zaprzeczę ;) Choć słowa mogą sprawić przyjemność, ale też i ranić. Ale w seksie ranić ? Wtedy to nie jest osoba która zasługuje na nas w łóżku. Tak się zastanawiam, to w/w sytuacji najbardziej raniące słowo to np wymienienie nie naszego imienia w czasie uniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 01.04.23, 17:50 Wymienienie imienia to jeszcze nie tragedia, zawsze można wytłumaczyć: żartowałem ;) Gorzej gdy partner osiągnie egoistycznie satysfakcję, a do partnerki zwróci się słowami: i co z tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 01.04.23, 20:52 "I co z tobą? " Eee tam, przesadzasz. Wtedy się pokazuje i mówi co partner ma zrobić aby i mi było dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 05.04.23, 19:57 Tak, szczera rozmowa i poznanie potrzeb partnera to podstawa dobrego seksu, a dobry seks prowadzi do udanego i trwałego związku. Ale co zrobić gdy partnerzy są bardziej "kościółkowi", pieszczoty i zabawy erotyczne wprowadzają ich w zakłopotanie, a cała "gra" sprowadza się do "włożenia i wyjęcia"? Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 05.04.23, 20:05 Jak partnerzy są kościołkowi to im to odpowiada i nie ma co się wtrącać do ich życia. Miałam kiedyś związek z zajebistym seksem ... To za mało aby było udanie. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 06.04.23, 07:51 Mania opętania seksem .Rady i porady ,a życie się toczy dalej i mało kogo obchodzi anonimowy człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 06.04.23, 07:56 taniarada napisał: > Mania opętania seksem .Rady i porady ,a życie się toczy dalej i mało kogo obcho > dzi anonimowy człowiek. A czego oczekujesz ? Że państwo się zainteresuje anonimowym człowiekiem ? Broń Boże od takich rozwiązań !!! Każdy niech sobie żyje jak chce i mu wygodnie. A jak ma problem to niech sam, osobiście się tym zainteresuje, poszuka pomocy, lekarza... ale nikt tego nie zrobi za niego. Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women [...] 06.04.23, 07:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 18.04.23, 00:17 Warto spojrzeć do statystyk. Jedni to uwielbiają, inni nie. Warunkiem udanego seksu jest takie dobranie się, by czerpać z niego przyjemność. Są kobiety, które doznają orgazmu jedynie dzięki stymulacji oralnej, przy czym trzeba pamiętać, że z podnieconej kobiety śluz może wyciekać wręcz strumieniem i potrzebny jest im facet, którego to nie brzydzi, a jednocześnie za żadne skarby nie wezmą członka do ust, nawet wymytego i suchego. Jeśli facetowi to nie przeszkadza i dochodzi w rękach, pochwie czy może odbycie partnerki, to mogą tworzyć zgraną parę. Warto też wziąć pod uwagę, że określone zachowania mogą sprawiać nam przyjemność z jedną partnerką, a z drugą już nie. Myślę, że potwierdzą to osoby, które mają równocześnie więcej niż jednego partnera, partnerkę. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 18.04.23, 10:31 Fakt .Dobrze napisane mister l.george.l .Dwiema rękami się podpisuje . Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 09.05.23, 21:38 Dobrze że mój partner lubi mnie taką nieidealną . Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 10.05.23, 08:09 Tak w związku powinno być, zrozumienie potrzeb drugiej strony i wyrozumiałość. Nic na siłę, choć partnerzy powinni dobierać się w pary na zasadzie podobieństw i upodobań. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 10.05.23, 08:54 friend_of_women napisał: > Tak w związku powinno być, zrozumienie potrzeb drugiej strony i wyrozumiałość. > Nic na siłę, choć partnerzy powinni dobierać się w pary na zasadzie podobieństw > i upodobań. Oj tak. Gdyby nie wspólne upodobania to byśmy się nie spotykali tak długo ... Znaczy do tej pory i nie zamierzamy kończyć ... P.S. trudno w to uwierzyć ale to ja go wprowadziłam w świat seksu oralnego w jego stronę ... facet 50+. Chyba ze mnie kłamie... Co jest możliwe , ale długo musiałam go do tego przekonywać , więc chyba nie kłamie, bo i po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
friend_of_women Re: czy naprawde (ale naprawde) lubicie seks oral 10.05.23, 11:30 eagle.eagle napisała: > friend_of_women napisał: > > > Tak w związku powinno być, zrozumienie potrzeb drugiej strony i wyrozumia > łość. > > Nic na siłę, choć partnerzy powinni dobierać się w pary na zasadzie podob > ieństw > > i upodobań. > > Oj tak. Gdyby nie wspólne upodobania to byśmy się nie spotykali tak długo ... Z > naczy do tej pory i nie zamierzamy kończyć ... > > P.S. trudno w to uwierzyć ale to ja go wprowadziłam w świat seksu oralnego w je > go stronę ... facet 50+. Chyba ze mnie kłamie... Co jest możliwe , ale długo mu > siałam go do tego przekonywać , więc chyba nie kłamie, bo i po co ? Myślę, że nie kłamie, faceci są czasami nierozgarnięci i trzeba im pomóc. Chwała ci za to ;) Odpowiedz Link Zgłoś