Dodaj do ulubionych

A może Admin_kobieta zabierze wreszcie głos

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 18:48
w temacie podobno specjalnych względów niejakiej Soczewicy - która się, swoją
drogą, z tym nie kryje, a wręcz afiszuje się tym ???

Proszę przykład:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=12229254&a=12229575

Chyba, że .., mam rację Soczewico ?:)
Obserwuj wątek
    • hal9000 Re: A może Admin_kobieta zabierze wreszcie głos 26.04.04, 18:51
      Gość portalu: Lolek napisał(a):

> w temacie podobno specjalnych względów niejakiej Soczewicy - która się, swoją
      > drogą, z tym nie kryje, a wręcz afiszuje się tym ???

Ech Lolek, co z Tobą, tylko Soczewica i Soczewica... :)))))
      • Gość: Lolek Re: masz następną z kółka różańcowego, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 18:54
        która chce tworzyć nowy regulamin forum :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=12154814&a=12211895
        ------

Lolek-Troll :)
        • hal9000 Re: masz następną z kółka różańcowego, 26.04.04, 19:01

> która chce tworzyć nowy regulamin forum :
          >
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=12154814&a=12211895
          > ------
          >
          > Lolek-Troll :)

Wiesz, ja też nie chciałbym, aby nagle pojawił się jakiś HAL6000 i zaczął siać
          zamieszanie. Nick służy do identyfikacji a nie do siania zamieszania...
        • kill_bill2 Re: masz następną z kółka różańcowego, 26.04.04, 19:05

> która chce tworzyć nowy regulamin forum :

gdyby Bóg Cie pokarał taką twarzą też nie miałbyś innych aspiracji - człowieku
          trochę empatii
      • anahella Re: A może Admin_kobieta zabierze wreszcie głos 26.04.04, 21:59
        hal9000 napisał:

> Ech Lolek, co z Tobą, tylko Soczewica i Soczewica... :)))))

No zakochal sie chlopak, przeciez jest wiosna!
    • admin_kobieta Re: A może Admin_kobieta zabierze wreszcie głos 26.04.04, 19:26

ponieważ co jakiś czas pojawiają się tego typu wątki, próbujące 'zdemaskować'
      moją tożsamość uroczyście oświadczam, że nie jestem:

triss_merigold6, triss_merigold91 też nie
      soczewicą
      analellą
      betty-bt
      pajdeczką
      reniatoja
      hehe.he także nie jestem

dodam jeszcze, że nie jestem:
      annb
      sprite35
      amor_latino
      appassionato
      aguszak
      miriammiriam
      zwierzoczlowiekoupior
      podomka_cioci_sabci
      kopov
      p.a.d.a.l.c.o.w.a
      foremkowe_sumienie
      ann9
      salamandra
      diab.lica
      roxanaaa
      jmx
      lee.miller
      jendza1
      tralalumpek
      tomasdyg
      az
      kaszmira
      j_u
      blanchet
      skserka
      subiektywnie
      obiektywnie
      ...
      ...
      ...
      ...
      ...
      ...
      nie jestem także
      komandosem57
      lolkiem
      loko
      ani zawodowcem

te zgadywanki nie mają najmniejszego sensu
      nie zamierzam więcej o tym rozmawiać, nie będę już ani potwierdzać ani
      zaprzeczać Waszym domysłom
      z wszelkimi pytaniami na ten temat proszę się zwracać do Maas: maas@gazeta.pl
      • kill_bill2 Re: A może Admin_kobieta zabierze wreszcie głos 26.04.04, 19:32
        z tego wynika, że jesteś mną ;)
        ale to nie prawda, bo to ja jestem Tobą, ale o tym będzie Vol.3

Bill

• kill_bill2 post scriptum 26.04.04, 19:37
          oddaj moją listę piątki skazanej na śmierć!
          wiem, że to nie ta - umiem liczyć do pięciu
        • Gość: astaire GLONIK = admina !!! IP: *.dozamel.ssk.pl / *.ssk.pl 28.04.04, 09:36
          kill_bill2 -u !
          Pocieszę cię, nie masz problemów z tzw. osobowością wieloraką.
          Nie jesteś adminą, ani ona tobą.
          Z informacji otrzymanych z kół zbliżonych do......... , co potwierdza dedukcja
          (jej nick nie został wymieniony) informuję cię, że admina w rzeczywistości
          występuje pod nickiem : GLONIK :)))

Pozdrawiam
          • glonik Re: GLONIK = admina !!! 28.04.04, 10:07
            hy hy.......
            ale może coś w tym jest, jakoże gloniki w eeeeee......w masie występują,
            to być może któryś z moich pobratymców istotnie awansował. Ale nie forumowa
            przedstawicielka :P.
            PS I dobrze, bo ja tobym sobie cięła, cięła, jak ten krawiec, co to kraje,
            jak mu staje [(materii, materii, moi drodzy ;-) ]
            • glonik errata: JAKO ŻE nt. 28.04.04, 10:10
            • Gość: astaire Re: GLONIK = admina !!! -POTWIERDZENIE IP: *.dozamel.ssk.pl / *.ssk.pl 28.04.04, 11:23
              hmmm ! ..... w pewnych sytuacjach zaprzeczenie jest najlepszym potwierdzeniem
              admino_kobieto

Pozdrawiam - nie tnij jak staje!, tnij admiro_ z umiarem.
              • glonik Re: GLONIK = admina !!! -POTWIERDZENIE 28.04.04, 11:54
                Gość portalu: astaire napisał(a):

> hmmm ! ..... w pewnych sytuacjach zaprzeczenie jest najlepszym potwierdzeniem
                > admino_kobieto
                >
                > Pozdrawiam - nie tnij jak staje!, tnij admiro_ z umiarem.

znaczy z admiracją ciąć? ;-)
                • Gość: astaire Re: GLONIK = admina !!! -POTWIERDZENIE IP: *.dozamel.ssk.pl / *.ssk.pl 28.04.04, 12:03
                  glonik napisała:
                  znaczy z admiracją ciąć? ;-)

z umiarem i admiracją, zwłaszcza z admiracją -yesssssssss!!!
                  Pozdrawiam admino_
      • soczewica aaaa-ha! ładna zmyłka, ładna... 26.04.04, 19:35
        admin_kobieta napisała:

> analellą

napisałaś to specjalnie. niby błąd, żeby nie skłamać jakby co.
        więc? <triumfujące przypieranie do muru a'la lolek>
        jesteś anahellą! jak nic! i nie wypieraj się, bo swoje wiem.
        • Gość: Lolek Re: jak mówi inne starożytne przysłowie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 20:09
          wyżej srasz, niż dupę masz - ale próbuj, trening czyni mistrza :)
          • Gość: az Re: jak mówi inne starożytne przysłowie, IP: *.magtel.net.pl 26.04.04, 21:01
            > wyżej srasz, niż dupę masz - ale próbuj, trening czyni mistrza :)

Jestem pod wrażeniem.
            Z pierwszego Twojego postu wynikało, że nie kumasz bazy.
            • Gość: Lolek Re: a ty chcesz się załapać do tego kółka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 21:05
              różańcowego - wchodzisz im po palcu do dupy na każdym wątku ?:)
              • Gość: az Re: a ty chcesz się załapać do tego kółka IP: *.magtel.net.pl 26.04.04, 21:16
                > różańcowego - wchodzisz im po palcu do dupy na każdym wątku ?:)

Zdecydowanie mylisz się.
                W zasadzie nie znam tu nikogo i poznawać nie zamierzam.
                Piszę co myślę.
                Czasem o Twoich postach.
      • Gość: Lolek Re: jak mówi jeszcze inne starożytne przysłowie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 20:11
        Baba o zupie, a dziad o dupie :)

Siedzisz schowana pod spódnicą colli - nie ja jeden poruszam temat
        tego "świętego" kółka różańcowego, któremu jesteś wierna, jak czekista
        leninowi ?
        • soczewica :) 26.04.04, 21:00
          widzę że twój repertuar powtórek z rozrywki poszerzył się o 'starożytne
          przysłowie'.
          bardzo dobrze, rozwijaj się chłopie. :) kółko różańcowe na pasztecie już mi się
          przejadło, czas na innowacje.

kocham to forum! pomyleńców można ignorować, krzykaczom pyskować a niektórych
          traktować protekcjonalnie. (jeśli chciałbyś to wrzucić w sygnaturkę, nie
          zapomnij dodać kto jest autorem)
          • Gość: Lolek Re: i znowu zapomniałas się przelogować, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 21:04
            masz sklerozę ?:)
            • soczewica Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 21:08

> masz sklerozę ?:)

nie.
              masz paranoję?
              • Gość: Lolek Re: i znowu zapomniałas się przelogować, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 21:12
                Nie.

Masz fioła ?
                • soczewica Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 21:16

> Masz fioła ?

nie.
                  ośmieszasz się zabawą w detektywa.
                  i to już nie jest pytanie tylko stwierdzenie.
                  • Gość: Lolek Re: i znowu zapomniałas się przelogować, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 21:20
                    Ośmieszasz się tą zabawą w nie-admina.

Ośmieszasz się tym niby aroganckim styLem.

Ośmieszasz się próbując dorównać Trisi - chociaż
                    nie lubę jej stylu, to ona ma jednak styl,
                    u ciebie jest sam zlepek,
                    inaczej PASZTET.

I to już też stwierdzenie.

• Gość: az Re: i znowu zapomniałas się przelogować, IP: *.magtel.net.pl 26.04.04, 21:24
                      > I to już też stwierdzenie.

Też.
                      Ale mijające się z prawdą. Subiektywną, moją.
                      • Gość: Lolek Re: Karmią ciebie pasztetem piesku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 21:30
                        że tak ciągle ujadasz na "wrogów" pasztetówki ?:)
                        • soczewica ty faktycznie jesteś amło lotny 26.04.04, 21:31

> że tak ciągle ujadasz na "wrogów" pasztetówki ?:)

pasztet to nie pasztetówka, a jeśli masz takie wspomnienia z dzieciństwa to
                          znaczy że twoja mama miernie kucharzy.
                        • Gość: az Re: Karmią ciebie pasztetem piesku, IP: *.magtel.net.pl 26.04.04, 21:38
                          > że tak ciągle ujadasz na "wrogów" pasztetówki ?:)

No, znów się mylisz.
                          To już nudne.
                          Nie jestem pieskiem, ale jeśli Cię to rajcuje, nazywaj mnie tak.
                          Nie ujadam na "wrogów", tylko sobie piszę co i jak widzę.
                          A może pogadamy o ludziach?
                          Te pasztety już mi się przejadły.
                          • soczewica Re: Karmią ciebie pasztetem piesku, 26.04.04, 21:40
                            Gość portalu: az napisał(a):

> Te pasztety już mi się przejadły.

nic dziwnego.
                            nie mogą byc dobre, skoro lolek er myli pasztet właściwy z pasztetówką,
                            barbarzyńca jeden, lamer pasztetowy...
                            ;-P
                            • Gość: Lolek Re: Jak chcesz mogę ciebie od teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 21:42
                              nazywać salcesonem - bardziej pasuje do wyglądu ? Bo do (nie)intelektu
                              chyba ?:)
                              • Gość: az Re: Jak chcesz mogę ciebie od teraz IP: *.magtel.net.pl 26.04.04, 21:46
                                > nazywać salcesonem - bardziej pasuje do wyglądu ? Bo do (nie)intelektu
                                > chyba ?:)

Nie wątpię, że nadejdzie taka chwila.
                              • soczewica Re: Jak chcesz mogę ciebie od teraz 26.04.04, 21:50

> nazywać salcesonem - bardziej pasuje do wyglądu ? Bo do (nie)intelektu
                                > chyba ?:)

czy myślisz że to jest cięta odpowiedź?
                                utwierdzam się w przekonaniu że z mózgownicy wyparowały ci resztki wody.

nie potrafisz nawet zażyć mnie zgrabnym odbiciem piłeczki - za to zaczynasz być
                                prymitywny. szkoda.
                                • Gość: lolek Re: to tylko stwierdzenie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 21:54
                                  ale jak nie lubisz, to może kaszana lepiej brzmi ?:)
                        • betty-bt Lolek, wiesz co... 26.04.04, 21:46
                          Wdawalam sie z Toba w dyskusje, bo odnioslam na poczatku wrazenie, ze jestes
                          rozsadnym czlowiekiem. Troche zbuntowanym, ale myslacym. Teraz widze, ze to byl
                          blad. To co Ty tu uskuteczniasz, to najnizszego sortu prostackie podrygi.
                          Serio, bylam przekonana, ze da sie z Toba rozmawiac ignorujac glupawe dygresje,
                          ale widze, ze teraz uderzylo Ci do glowy kompletnie. I nie chodzi mi bynajmniej
                          o to, kogo tu atakujesz. Jak to robisz jest wazne. Przesadziles. Zachowujesz
                          sie jak niejaki Loko, a to nic dobrego nie bylo. Nie obcuje w sieci z takimi
                          ludzmi i z pewnoscia nie jestem w tym osamotniona.
                          Sorry, ale tak mysle.

Na koniec powiem Ci jeszcze, ze nie wierze w to, ze naprawde myslisz, ze ja (bo
                          za innych nie mowie) dytkuje admin_kobiecie co tu nalezy usunac, a co nie. Jest
                          to kompletna bzdura i kategorycznie zaprzeczam.
                          Mysle, ze gdybys choc przez chwile powaznie myslal o takim spisku, to
                          zwrocilbys sie z tym do adminow portalu. W rzeczywistosci chcesz tylko siac
                          zamieszanie i nigdy nie chciales tu z nikim dyskutowac (a ja probowalam z Toba
                          normalnie..). Zalezy Ci jedynie na prostackich przepychankach. Nie ze mna.
                          • Gość: Lolek Re: Pani uzpodziekujemy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 21:56
                            jak zwykle nie na temat - z Jurą tez podobnie "rozmawiałaś" i tez nigdy nie
                            udzieliłaś odpowiedzi. On tez troll ?

Co do pisania donosów - nie sądź wszystkich po sobie lub soczewicy.
                            • soczewica Re: Pani uzpodziekujemy, 26.04.04, 22:03

> jak zwykle nie na temat - z Jurą tez podobnie "rozmawiałaś" i tez nigdy nie
                              > udzieliłaś odpowiedzi. On tez troll ?

to że ty nie potrafisz doszukać się sensu w odpowiedzi nie znaczy, że sensu nie
                              ma. nie można wszystkiego ustawiać równając do małego lolka, bo by to wyglądąło
                              jak przedszkole.
                    • soczewica Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 21:29

> Ośmieszasz się tą zabawą w nie-admina.

więc sugerujesz że maas kłamie?
                      tak??? tak??? tak?!?!
                      :-D

> Ośmieszasz się próbując dorównać Trisi - chociaż
                      > nie lubę jej stylu, to ona ma jednak styl,

wiesz, ja nikomu nie próbuję dorównać, i zdaje się że to twój czuły punkt: boli
                      cię jakieś kółko różańcowe, drażni 'grupa trzymająca władzę'.
                      chciałoby się grupkę rozpirzyć skoro się nie dorobiłeś własnych kumpli? na to
                      wygląda.

> u ciebie jest sam zlepek,
                      > inaczej PASZTET.

twój marsz na wyżyny elokwencji kończy się porażką :) wysil no mózgownicę,
                      wysil i powiedz coś, ale od siebie. całkowicie własnego, jedynego,
                      niepowtarzalnego.
                      dopóki tego nie zrobisz, jesteś dla mnie wdzięcznym obiektem kpinek. upartym,
                      ale niezbyt lotnym.
                      • Gość: Lolek Re: i znowu zapomniałas się przelogować, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 21:40
                        Niezależnie kogo bym ja, lub ktoś inny, wskazał, to admin zawodowy ma obowiązek
                        zaprzeczyć w takiej sytuacji - wiesz o tym, ja o tym też wiem.

Na forum Kobieta raczej kumpli się nie dorobię, prędzej znajdę kilka
                        babochłopów :)

Jak zwykle, tonem adminki, stwierdzasz, a nie sugerujesz, - to w temacie mojej
                        elokwencji.
                        Zazwyczaj powtarzamy czyjes myśli - wszystko polega na umiejętnym powtarzaniu,
                        a nie pierniczeniu w kółko to samo, jak to ciebie bywa.

TY za to lepiej nie pisz nic od siebie - lep nadal tego bałwanka, albo potworka
                        netowego.

Dla mnie jesteś jedynie nieszczęśliwą ofiarą nałogu (net, forum) - a temacie
                        Marty, zwykłym, zawistnym babsztylem, który pod płaszczykiem wielkich słów,
                        mścił się za krytykę swojej (nie)urody.

Co do tej mojrj kiepskiej lotności to chyba, jak sądzę z plotek, przyganiał
                        kocioł garnkowi ?:)
                        • soczewica Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 21:47

> Niezależnie kogo bym ja, lub ktoś inny, wskazał, to admin zawodowy ma
                          obowiązek
                          > zaprzeczyć w takiej sytuacji - wiesz o tym, ja o tym też wiem.

gdzie jest tak napisane?
                          loluś, przejrzyj na oczy, wszyscy podśmiewają się z twoich detektywistycznych
                          zapędów :))))))))))

> Jak zwykle, tonem adminki

czy 'ton adminki'to jakiś termin naukowy?

> Zazwyczaj powtarzamy czyjes myśli - wszystko polega na umiejętnym
                          powtarzaniu,

tak, ale bądź łaskaw odróżnić porządne archetypy od nieudolnego naśladowania
                          jakie tu prezentujesz. łapiesz się cudzych zdań i na nich pływasz.

> Dla mnie jesteś jedynie nieszczęśliwą ofiarą nałogu (net, forum) - a temacie

BUEHEEHEHEHEHEHHHHHEHEHEHE
                          a to ci się udało, loluś, widzisz, trochę pogłówkujesz i coś się rodzi... tylko
                          że to nie ja trawię godziny na dociekaniu kto jest adminem. :>

> Co do tej mojrj kiepskiej lotności to chyba, jak sądzę z plotek, przyganiał
                          > kocioł garnkowi ?:)

i taka jest między nami różnica że ty się opierasz na plotkach a ja mam
                          pewność :>
                          • betty-bt Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 21:49
                            Soczewa, masz cierpliwosc do takich pierdu kwaku? Podziwiam Cie. Ja odczekam az
                            sie to szalenstwo skonczy :-(
                            • soczewica Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 21:52
                              betty-bt napisała:

> Soczewa, masz cierpliwosc do takich pierdu kwaku? Podziwiam Cie. Ja odczekam
                              az
                              >
                              > sie to szalenstwo skonczy :-(

wiesz, skończyła mi się ta cierpliwość.
                              egzemplarz pod nazwą 'lolek' został wyeksploatowany do cna i chyba się zaciął.
                              co za czasy, że automaty treningowe tak szybko się psują. ;-D
                              • Gość: Lolek Re: pomyliło ci się te automaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 21:58
                                prawdopodobnie z wibratorami kotku :)
                                • mobypussy Re: pomyliło ci się te automaty 26.04.04, 22:05
                                  a po co ci były te wibratory kochanie? :]
                                  • soczewica Re: pomyliło ci się te automaty 26.04.04, 22:06
                                    mobypussy napisała:

> a po co ci były te wibratory kochanie? :]

pakował w gumowe lalki.
                                    • Gość: Lolek Re: nie wiem co gorsze : w gumowe lalki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 22:37
                                      czy w pasztety ?:)
                                      • mobypussy Re: nie wiem co gorsze : w gumowe lalki 26.04.04, 23:01
                                        naoglądałeś sie american pie, tylko pomyliłeś pojęcia; pasztet to nie szarlotka
                                        niunia
                          • Gość: Lolek Re: i znowu zapomniałas się przelogować, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 21:52
                            Spytaj się Mass, masz lepszy kontakt :)

Ci wszyscy to ty, betty i wasz piesek az(or).

Porządne - porządne według ciebie, wedlug mnie - według kogoś innego ?

Policz moje posty i swoje, tak powiedzmy, od czwartku, lub piątku.
                            Ja lubie czasami posiedzieć w necie i wcale tego nie ukrywam.

Ta twoja pewność to babska intuicja ?:)
                            • Gość: az Re: i znowu zapomniałas się przelogować, IP: *.magtel.net.pl 26.04.04, 22:00
                              > Ta twoja pewność to babska intuicja ?:)

Po co sięgać, aż po takie subtelne narzędzia?

Widać, słychać, czuć...
                            • kill_bill2 Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 22:01
                              Lolek tropiciel adminki;)
                              Nie upierałbym się tak przy soczewicy, ale na 100% adminką jest osoba z GTW,
                              nikt zdrów na ciele i umyśle nie skasowałby wątku pt. "Poczynania ciężarnej
                              Triss", w którym nie było nic obraźliwego - stwierdzono jedynie że TM6 będąc w
                              ciązy jeździ konno i pali papierosy, takich wątków jest pełno na róznych forach
                              i nikt ich nie kasuje.
                              Po drugie, skasowano mój dzisiejszy wątek założony ku chwale Quentina
                              Tarantino, wątek nosił tytuł "Lista piątki skazanej na śmierć" - kto widział
                              Kill Billa wie o co chodzi;) Admin pewnie nie widział (inaczej by go nie
                              skasował) więc zapewne nie jest Soczewicą, która ponoć lubi kino. Na
                              liście 'piątki skazanej na smierć' były: Soczewica, TM6, Anahella, Betty-bt i
                              p.a.d.a.l.c.o.w.a. zakład że jedna z tych osób jest adminem.
                              Zobaczymy jak długo pociągnie ten wątek.
                              • soczewica Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 22:05
                                kill_bill2 napisał:

> Na
                                > liście 'piątki skazanej na smierć' były: Soczewica, TM6, Anahella, Betty-bt i
                                > p.a.d.a.l.c.o.w.a. zakład że jedna z tych osób jest adminem.

interesujące. jak chcesz to rozstrzygnąć, może przez głosowanie? :DDDDDDDDDD
                                jakby co to ja głosuję na siebie.
                                • triss_merigold6 Oszukujesz Soczew, to ja jestem adminem 26.04.04, 22:09
                                  nie Ty. Głosuję na siebie.DDD
                                • kill_bill2 Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 22:09
                                  soczewica napisała:

> kill_bill2 napisał:
                                  >
                                  > > Na
                                  > > liście 'piątki skazanej na smierć' były: Soczewica, TM6, Anahella, Betty-b
                                  > t i
                                  > > p.a.d.a.l.c.o.w.a. zakład że jedna z tych osób jest adminem.
                                  >
                                  > interesujące. jak chcesz to rozstrzygnąć, może przez głosowanie? :DDDDDDDDDD
                                  > jakby co to ja głosuję na siebie.

ja też głosuje na siebie :-P
                                  ale prawda jest taka, że to coolle
                                  >
                                  • soczewica Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 22:13
                                    kill_bill2 napisał:

> ja też głosuje na siebie :-P

nie masz szans w głosowaniu, ale podyskutować możemy. tylko błagam, niech
                                    przynajmniej nie pozacierają ci się trybiki jak lolkowi!
                                    no to na soczewice głosuje soczewica i ja, to już jest nas dwie. zaczynamy
                                    prowadzić w sondażach admińskich.
                                    który admin wejdzie do europarlamentu?
                                    :)
                                    • Gość: az Re: i znowu zapomniałas się przelogować, IP: *.magtel.net.pl 26.04.04, 22:15
                                      > no to na soczewice głosuje soczewica i ja, to już jest nas dwie

Wg Lolka gdzieś tam włażę.
                                      Niech ma satysfakcję - oddaję mój głos na Ciebie.
                                    • kill_bill2 Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 22:26
                                      soczewica napisała:

> kill_bill2 napisał:
                                      >
                                      > > ja też głosuje na siebie :-P
                                      >
                                      > nie masz szans w głosowaniu,

wiem :(
                                      ja wiem skąd to wiem
                                      a czy Ty wiesz skąd wiesz?
                                      wiesz, że ja wiem, że Ty wiesz skąd wiesz, że ja wiem?
                                      • soczewica Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 22:38
                                        kill_bill2 napisał:

> wiem :(
                                        > ja wiem skąd to wiem
                                        > a czy Ty wiesz skąd wiesz?
                                        > wiesz, że ja wiem, że Ty wiesz skąd wiesz, że ja wiem?

...i zginęli stirlitz i kloss?
                                        :)
                                        tak jakoś samo się nasuwa.
                                        • triss_merigold6 Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 22:42
                                          Przestańcie na litość boską, oplułam monitor ze śmiechu.:))))
                                          Soczewka wpędzisz Lolka w paranoję i będzie się bał włączyć komputer, z każdego
                                          miejsca będą go atakować admini wielopostaciowi głosujący na siebie...
                                          • Gość: Lolek Re: ależ Trisiu, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 22:45
                                            jeszcze trochę wytrzymam martw sie o swoje ego, ostatnio mocno wali głową o
                                            sufit ?:)
                                            • triss_merigold6 Lolku detektywie 26.04.04, 22:47
                                              Moje ego czuje się dobrze. Id i superego również. Swoją drogą nigdy dotąd nie
                                              byłam w GTW ale skoro już mnie do niej zaliczono to wykorzystam wszystkie
                                              przywileje..
                                              • Gość: Lolek Re:Trisiu profesorku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 22:56
                                                korzystaj, korzystaj ile sił wlezie - bo łaska pańska (czytaj soczewicowa) na
                                                pstrym koniu jeździ :)
                                          • soczewica Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 22:45
                                            triss_merigold6 napisała:

> Soczewka wpędzisz Lolka w paranoję

po namyśle dochodzę że to za trudne słowo dla niego.
                                            wpędzę go w pasztet.
                                            ;-)
                                        • kill_bill2 Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 22:47
                                          soczewica napisała:

> kill_bill2 napisał:
                                          >
                                          > > wiem :(
                                          > > ja wiem skąd to wiem
                                          > > a czy Ty wiesz skąd wiesz?
                                          > > wiesz, że ja wiem, że Ty wiesz skąd wiesz, że ja wiem?
                                          >
                                          > ...i zginęli stirlitz i kloss?
                                          > :)
                                          > tak jakoś samo się nasuwa.

mnie też sie samo nasuwa....
                                          jutro 19 bede w Kulturalnym, podobno lubisz konfrontacje life
                                          • soczewica Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 22:50
                                            kill_bill2 napisał:

> podobno lubisz konfrontacje life

to plotki.
                                            poza tym kulturalny jest gigantyczny, mam latać od stolika do stolika i cię
                                            szukać?
                                            • kill_bill2 Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 22:52
                                              soczewica napisała:

> kill_bill2 napisał:
                                              >
                                              > > podobno lubisz konfrontacje life
                                              >
                                              > to plotki.
                                              > poza tym kulturalny jest gigantyczny, mam latać od stolika do stolika i cię
                                              > szukać?

no co TY przecież Cie poznam
                                              (_) (_)
                                              • soczewica Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 22:55
                                                kill_bill2 napisał:

> > poza tym kulturalny jest gigantyczny, mam latać od stolika do stolika i ci
                                                > ę
                                                > > szukać?
                                                >
                                                > no co TY przecież Cie poznam
                                                > (_) (_)

za krótko cię znam wirtualnie i się boję pójść na spotkanie z nieznajomą osobą.
                                                po prostu.
                                                poczekaj na jakieś większe ogólnoforumowe spotkanie.
                                                • kill_bill2 Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 22:57

> za krótko cię znam wirtualnie i się boję pójść na spotkanie z nieznajomą
                                                  osobą.
                                                  >
                                                  > po prostu.
                                                  > poczekaj na jakieś większe ogólnoforumowe spotkanie.

ale piwo aktualne (_)
                                                  albo 2 (_) (_)
                                                  albo 3 (_) (_) (_)
                                                  albo 4 (_) (_) (_)
                                                  i tyle wystarczy

• soczewica Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 23:00
                                                    kill_bill2 napisał:

> ale piwo aktualne (_)
                                                    > albo 2 (_) (_)
                                                    > albo 3 (_) (_) (_)
                                                    > albo 4 (_) (_) (_)
                                                    > i tyle wystarczy

nie mogę pić alkoholu :) niestety.
                                                  • kill_bill2 Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 23:06

> nie mogę pić alkoholu :) niestety.

biedactwo :(
                                                    niedawo stawiałaś wszystkim, którzy nie polegli w bitwie, czas na rewanż
                                                  • soczewica Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 23:14
                                                    kill_bill2 napisał:

> niedawo stawiałaś wszystkim, którzy nie polegli w bitwie, czas na rewanż

co innego fundować/polewać a co innego pić samemu.
                                                    ;-)
                                                  • kill_bill2 Re: i znowu zapomniałas się przelogować, 26.04.04, 23:21
                                                    soczewica napisała:

> kill_bill2 napisał:
                                                    >
                                                    > > niedawo stawiałaś wszystkim, którzy nie polegli w bitwie, czas na rewanż
                                                    >
                                                    > co innego fundować/polewać a co innego pić samemu.
                                                    > ;-)

o.k.
                                                    ja już wiem, że ty wiesz że ja wiem że nie mam szans w głosowaniu. wiem kto ma
                                                    i ty też to wiesz, wiesz zapewne także że ja wiem, kto ma listę piątki skazanej
                                                    na śmierć.
                                                    powyższe rozumowanie zostało wyprowadzone z aksjomatu: Soczewica jest bystrą
                                                    Krakowianką.
                                                    miłych snów
                                                    Bill
                              • Gość: Lolek Re: Może masz rację Kill-bill, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 22:16
                                Z pewnością jedną z nich, mogę sie mylić - ale baby nie znają sie na
                                informatyce (kobitki - nie mylic z informacją, plotkami), tym się pocieszam :)
                                • soczewica Re: Może masz rację Kill-bill, 26.04.04, 22:19

> baby nie znają sie na
                                  > informatyce

rotfl!
                                  i kto to mówi, człowiek który zastanawia się jak to możliwe że wątek jest
                                  chociaż go nie ma... to ty baba jesteś - a już na pewno zarządzanie portalami
                                  jest ci od strony technicznej obce :)))
                          • sassy_lassie oj wypraszam sobie 27.04.04, 03:02
                            soczewica napisała:

> loluś, przejrzyj na oczy, wszyscy podśmiewają się z twoich detektywistycznych
                            > zapędów :))))))))))

Nie wszyscy ...a jak juz to raczej z Ciebie maja niezly ubaw.
      • loko111 [...] 03.05.04, 17:54
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • akordex Re: A może dzieciuchu pójdziesz wreszcie spać 26.04.04, 22:35
      Nudny jesteś z tą swoją partyzantką.
      • Gość: Lolek Re: rodzice wracają dopiero po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 22:36
        północy prosze pani/pana :)
        • akordex Re: rodzice wracają dopiero po 26.04.04, 22:47

> północy prosze pani/pana :)

no to nadal dotykaj się z bratem pod kołdrą.
          • Gość: Lolek Re: ty tak na poważnie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 22:54
            Zgłoś to na policję - brat ciebie molestuje :)
            • akordex Re: ty tak na poważnie ??? 26.04.04, 22:59

> Zgłoś to na policję - brat ciebie molestuje :)

Przy "c" wciskaj shift. Poza tym zajmij się czyms innym niż jedzenie pomidorów
              i picie mleka przed kompem.
              Ps. A głupie uśmieszki pasują do naiwno-prostackich Twych wpisów. Dobranoc.
              • Gość: Lolek Re: oj, zabolało ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 23:07
                nie ChCiałem - na drugi raz bedę uważał :)

W szkole też masz podobne problemy ?
                • akordex Re: oj, zabolało ? 26.04.04, 23:10

> W szkole też masz podobne problemy ?

Nie. W szkole takim jak Ty daje w pysk.
                  • Gość: Lolek Re: No, no mały, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 23:15
                    a nie uczyli ciebie jeszcze w szkole, że każda akcja wywołuje reakcję - spadaj
                    sam dzieciaku do łóżka bo się spóźnisz na rachunki jutro rano :)
                    • akordex Re: No, no mały, 26.04.04, 23:20
                      plagiatorek Lolek masz chociaż z jeden worek?
                      • Gość: Lolek Re: No popatrz kolego, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 23:22
                        Ciekawe, Czyi rodziCe wróCą wcześniej do domu ?:)
                        • akordex Re: No popatrz kolego, 26.04.04, 23:24
                          Ty pedał jesteś, jaki ja dla Ciebie kolega. spadaj zboczuchu!
                          • Gość: Lolek Re: No wreszcie się odkryłeś ze swoimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 23:29
                            sklonnościami - najpierw coś o bracie, który sie do ciebie dobiera, teraz takie
                            uwagi.

Zawiodę niestety ciebie - ja tylko po kościelnemu, tylko z babami.

Idź na inne forum, tutaj tych kochających inaczej "facetów" nie znajdziesz
                            biedaku.
                            • akordex Re: No wreszcie się odkryłeś ze swoimi 26.04.04, 23:31

> sklonnościami - najpierw coś o bracie, który sie do ciebie dobiera, teraz
                              takie
                              > uwagi.

To było o Tobie półgłówku.

> Zawiodę niestety ciebie - ja tylko po kościelnemu, tylko z babami.

rosyjskimi struganymi z drewna

> Idź na inne forum, tutaj tych kochających inaczej "facetów" nie znajdziesz
                              > biedaku.

Rady to udzielaj równym sobie trolom, czereśniaku.
                              • Gość: Lolek Re: to już wolę rady soczewicy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 23:34
                                ona radzi z gumowymi :)

Idź może bidaku na jakiś dworzec w swoim miescie - podobno tam "starsi panowie"
                                polują na takich lalusiowatych "chłopczyków".

• akordex jesteś tępy 26.04.04, 23:37
                                  prosiłem bez rad
                                  a że poinformowany jesteś co i jak na dworcu to napewno dajesz sobie tam
                                  doskonale rade, zboczuchu
                                  • Gość: Lolek Re: ja ci niestety nie pomogę, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 23:39
                                    nie wiem, co wy "kochający inaczej" robicie na takie rozbujane emocje.

Może włóż sobie między drzwi i powyj jak wilk ?:)
                                    • akordex Re: ja ci niestety nie pomogę, 26.04.04, 23:43
                                      staraj się swego specyficznego języka którym się porozumiewasz z bratem i swymi
                                      kolesiami z dworca nie przenosić tutaj. Demaskujesz się, a i taki bełkot trudno
                                      zrozumieć.
          • soczewica Re: rodzice wracają dopiero po 26.04.04, 22:56
            akordex napisał:

> Gość portalu: Lolek napisał(a):
            >
            > > północy prosze pani/pana :)
            > no to nadal dotykaj się z bratem pod kołdrą.

aaa, to ja już wiem, dlaczego lolek zmienił upodobania na kaszankowe.
            nieładnie, chłopcy, nieładnie.
            • Gość: Lolek Re:soczewico, wymyśl coś wreszcie sama :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 22:59
              Albo nie - rozmyśliłem sie - powtarzaj, nawet tak na pałę.

p.s.: co ? głupio teraz kasować ? za dużo świadków ?:)
              • soczewica lolek, pobijasz sam siebie... 26.04.04, 23:02
                powtarzać opinię o powtarzaniu...
                żałość na żałości.
                lolek, wszystkie zasoby masz już na poziomie minus jeden.
                • Gość: Lolek Re:z dwojga złego wolę już ocenę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 23:04
                  od pani profesor - coś cienkie te twoje studia dzienne były :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka