pendzacy_krolik 19.02.11, 16:38 pamietacie? jak sobie przypomne moj to lezka w oku sie kreci....:) "wierna" he he Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salma75 Re: Wasz pierwszy nick na FK 19.02.11, 16:40 salma75 - od 15 lat w necie pod tym samym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Wasz pierwszy nick na FK 19.02.11, 16:54 No to teraz, już chyba wypadałoby zaktualizować, na salma90 ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: Wasz pierwszy nick na FK 19.02.11, 16:59 tak szybko wierzysz ludziom w necie? sprawdzilam-ona jest tu od 2004r. , a ja pytam o FK. 75 to w jej przypadku,zdaje sie, rocznik. > No to teraz, już chyba wypadałoby zaktualizować, na salma90 ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Wasz pierwszy nick na FK 19.02.11, 17:41 Z moją dziecięcą naiwnością ? Zawsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: Wasz pierwszy nick na FK 19.02.11, 16:54 ale ja pytam o FK. to forum nie ma jeszcze 15 lat salma75 napisała: > salma75 - od 15 lat w necie pod tym samym nickiem. > > Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Wasz pierwszy nick na FK 19.02.11, 17:09 pendzacy_krolik napisała: > ale ja pytam o FK. to forum nie ma jeszcze 15 lat Napisałam, że jestem POD TYM SAMYM NICKIEM w necie od 15 lat = bycie na FK pod tym samym nickiem od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: Wasz pierwszy nick na FK 19.02.11, 17:01 o Matko Bosko! kombinerki.pinocheta napisał: > Jezus666 Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wasz pierwszy nick na FK 19.02.11, 16:56 Stały ten sam, ale przyznaję się do skoków w bok :) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: Wasz pierwszy nick na FK 19.02.11, 17:12 nie po to się zmieniało nicki żeby teraz się do tego przyznawać :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Wasz pierwszy nick na FK 19.02.11, 18:07 Nie zmieniałam nicka. Wcześniej pisałam na forum Matura pod innym, ale zapomniałam hasła/zlikwidowali mi go, bo nie pisałam kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
taki_sobie_ludzik Re: Wasz pierwszy nick na FK 19.02.11, 19:45 nick związany jest z tematyką. Jak wypowiadam się w tematach zawodowych to ludzik nie pasuje. Używam obecnie 4, na fk 1 Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Wasz pierwszy nick na FK 20.02.11, 13:25 Mam od poczatku ten sam nick. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Wasz pierwszy nick na FK 20.02.11, 13:47 ten jest pierwszy i jedyny na FK Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 kora3:) 21.02.11, 09:29 na FK trafiłam z innego forum, tam był zdaje się podlinkowany watek z FK. Nigdy nie uztwałam zadnego innego nicka na zadnym forum, z wyjątkiem sytuacji sprzed pary miesiecy ( o ile dobrze pamietam), kiedy nijak nie mogłam zalogowac się na "kore3" u podejrzewałam włan na to konto, wiec chcialam ostrzec utzykowników unnego forum, mocno ematycznego, gdzie jestem od "wieków". Yzyłam go razy 2. Potem okazało się, że włamu nie było i powróciłam do kory 3:) Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Po co w ogóle zmieniać nicki? 21.02.11, 10:23 Bo się ktoś skompromitował pod jednym? Nie prościej już wziąć odpowiedzialność za swoje słowa, jak prawdziwa męczizna? Choć nie powiem, śmieszą mnie nicki typu "mamunia bliźniaków" czy "żona tego i owego", w czym celują bywalczynie emamy. Dobitnie to pokazuje stan umysłu takiej użyszkodniczki, której największym osiągnięciem życiowym było danie się posunąć. Najgorsze, jak się takiej kolejne urodzi, czy stan cywilny się zmieni i trzeba się ewakuować ze starego konta łącznie ze słitaśnymi suwaczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Wasz pierwszy nick na FK 21.02.11, 10:37 ofelia1982 moze jestem dziwna, ale nie potrzebuje jakichs alter ego, bo wszystko co tu pisze to moje poglady i sie ich nie wstydze. Amen:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: Wasz pierwszy nick na FK 21.02.11, 11:44 Ten nick to mój pierwszy na gazecie...mam go sama nie wiem ile lat. Wymyśliłam go jak miałam okres zafascynowania legalną blondynką...wstyd...miałam wtedy blond włosy z różową grzywką, doprowadzałam sąsiadkę-psiółę do palpitacji różowymi rybaczkami, różowymi bucikami na 12 cm obcasie, biało-różową bluzką i różowa torebką (słabo mi jak sobie to przypominam)...a później się rozwiodłam i mi przeszło (parzcie jak to rozwód uzdrawia). Nick jednak pozostał, mimo, że nie jestem już ani pink, ani sweet. Kiedyś przez chwilę na rękodzielniczym forum miałam inny, ale ostatecznie z niego nie korzystam. Mimo dziwności pozostaję wierna pierwszemu nickowi :D Odpowiedz Link Zgłoś