kokolina_koko 24.02.11, 17:56 Macie jakieś sprawdzone? Odmawianie seksu? Zaprzestanie prania brudnych skarpet? A może ciche dni i dąsanie się, hm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaklopotana87 Re: Sposoby na ukaranie partnera 24.02.11, 17:59 O nie!!! Nienawidzę cichych dni - to jakiś koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: Sposoby na ukaranie partnera 24.02.11, 17:59 wpychanie jego nosa w to co narobił na dywan Odpowiedz Link Zgłoś
kokolina_koko Re: Sposoby na ukaranie partnera 24.02.11, 18:00 No no no, to dobre, stosowałam, ale mój chłoptaś czasem i tak nadal załatwia się poza kuwetkę :( Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Sposoby na ukaranie partnera 24.02.11, 18:03 no jak to - rzecz przecież oczywista. wkładam oficerki i futro, pejcz w garść. :~[] Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Sposoby na ukaranie partnera 24.02.11, 18:09 mój mniej krągły jest... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Sposoby na ukaranie partnera 24.02.11, 18:05 najbardziej sprawdzony jest urok. Kiedy mój mąż zrobi coś, o co ja, kiedy się dowiem, się mocno zdenerwuję na niego, to przytrafiają mu się dziwne rzeczy typu: coś ciężkiego mu spadnie na palucha, zepsuje mu się auto czy laptop. Mój mąż po takich zdarzeniach zwykle przyznaje mi się, co kombinował i za co został ukarany przez los. Tak więc ja nic nie muszę robić. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: Sposoby na ukaranie partnera 24.02.11, 18:08 Alpepe Ty też jesteś czarownicą? Daj no trochę tej magicznej zdolności, cooooo? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Sposoby na ukaranie partnera 24.02.11, 18:12 Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie. Postępuj uczciwie i zapamiętaj cytat z Biblii: Pomsta należy do mnie - mówi Pan. Samo zacznie działać. Odpowiedz Link Zgłoś
niefrasobliwa Re: Sposoby na ukaranie partnera 24.02.11, 18:22 Może wyciągnie lekcje z popełnionego błędu. Jeżeli robi to świadomie i notorycznie, to wtedy zacznij rozmawiać o problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Sposoby na ukaranie partnera 24.02.11, 18:29 do mnie to? Phi, nie ma ludzi bez skazy. Odpowiedz Link Zgłoś
niefrasobliwa Re: Sposoby na ukaranie partnera 24.02.11, 18:37 Do autorki. Pewnie że nie ma takich ludzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: Sposoby na ukaranie partnera 24.02.11, 18:48 Nade mną zatem piekło czarne jak dupa u murzyna, i prawo niemoralne we mnie. Co tu dużo myśleć ludzie różniom się od siebiem, ale uroków to ja bym narzucała. Oh, ah. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Sposoby na ukaranie partnera 24.02.11, 18:59 zawsze można mu wyrywać kłaki na klacie, bez znieczulenia :D albo na jajkach :P Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Sposoby na ukaranie partnera 24.02.11, 19:39 alpepe napisała: > najbardziej sprawdzony jest urok. Nie wiem czemu, ale miałam cię za wierzącą katoliczkę na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Sposoby na ukaranie partnera 25.02.11, 13:23 czytałaś ciąg dalszy, czy cię oślepiło po tym fragmencie? Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Sposoby na ukaranie partnera 25.02.11, 13:07 tez tak mam z tymi urokami - potem komus mieszkanie się pali, albo ma ciężki wypadek samochodowy, albo spotyka go jakaś cięzka choroba ;) nie wolno wku...ać kookardki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Sposoby na ukaranie partnera 25.02.11, 21:20 u mnie nazywam to karą boską ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: Sposoby na ukaranie partnera 24.02.11, 18:08 A może tak szczera rozmowa, zamiast knucia? Odpowiedz Link Zgłoś
deletka Re: Sposoby na ukaranie partnera 24.02.11, 19:12 Szczera rozmowa to jakaś mało popularna metoda rozwiazywania problemów się zrobiła. Lepiej knuć, mścić się i strzelać focha, zawsze potem można się pożalić na forum, że małżonek rozmawia z koleżanką a nie ze mną, a tak między nami przecież dobrze jest no i o co mu chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
usunelamkonto Re: Sposoby na ukaranie partnera 24.02.11, 19:19 >a)Odmawianie seksu? 1) a ty mu dajesz na codzien bo on sobie tego zyczy? czy robicie to bo lubicie sie kochac i czerpiecie oboje z tego przyjemnosc. jesli to pierwsze to jestes zwykla ... a jesli to drugie to ty tez na tym ucierpisz bo nie bedziesz miala seksu 2) znajdzie sobie taka ktora mu da. zadowolona? b)Zaprzestanie prania brudnych skarpet? 1) chlop nie potrafi sobie sprzatac skarpet? zle swiadczy o tobie. sa dwie drogi: albo bedzie nosil brudne skarpety, albo sam sobie upierze i pokaze ci ze ten szantaz nie dziala na niego A może ciche dni i dąsanie się, hm? 1) to raczej tez nie zadziala. ty ucierpisz pewnie bardziej a chlop bedzie mial swiety spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Sposoby na ukaranie partnera 24.02.11, 19:27 Podduszanie, zrywanie paznokci, pozbawianie możliwości snu, rozciąganie na kole, czasem podtapianie. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Sposoby na ukaranie partnera 24.02.11, 19:36 Zajmuję się swoimi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Sposoby na ukaranie partnera 24.02.11, 20:07 Za Bolesława Chrobrego mieli fajne pomysły: "W Polsce za panowania Bolesława Chrobrego stosowano makabryczną karę wobec uwodzicieli. Niemiecki kronikarz, Thietmar, tak ją opisuje:... jeśli kto z tego ludu ośmieli się uwieść cudzą żonę lub uprawiać rozpustę, spotyka go następująca kara: prowadzi się go na most targowy i przymocowuje doń, wbijając gwóźdź poprzez mosznę z jądrami. Następnie umieszcza się obok ostry nóż i pozostawia mu się trudny wybór: albo umrzeć, albo uciąć sobie ową część ciała." Cholera, tylko gdzie jest jakiś nadający się most? Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: Sposoby na ukaranie partnera 25.02.11, 12:47 moze niech sama sobie wymysli karę tak jak tu, mial chlop glowe na karku forum.gazeta.pl/forum/w,16,94829406,,Jaka_kara_za_gg_Prosze_o_pomysly.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Sposoby na ukaranie partnera 25.02.11, 13:08 partner to jakieś zwierzątko do tresowania, żeby go karać ? Odpowiedz Link Zgłoś
szowinistyczna.swinia Re: Sposoby na ukaranie partnera 25.02.11, 13:22 Sposoby na ukaranie partnera Macie jakieś sprawdzone? > Odmawianie seksu? Nigdy tego nie zrozumiem. Po kiego wała mam przy okazji karać siebie?! > Zaprzestanie prania brudnych skarpet? A to normalnie sam tego nie robi? > A może ciche dni i dąsanie się, hm? Jak w punkcie pierwszym. Już tu ktoś napisał - nie lepiej normalnie porozmawiać i wyjaśnić co nie gra? Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: Sposoby na ukaranie partnera 25.02.11, 13:35 Mnie kiedys jeden facet 'podtopil' w fontannie na Trafalgar sq w ramach kary za niewiernosc:) Wedlug mnie te wymienione przez Ciebie kary sa bezsensu, bo nie lubie sie dasac ani nie odzywac do kogos, nie bylabym w stanie odmowic seksu a skarpet brudnych nigdy nikomu nie pralam i nie zamierzam. Moze pogadajcie po prostu? Odpowiedz Link Zgłoś
starykawaler35 Re: Sposoby na ukaranie partnera 25.02.11, 13:35 nie rob tego...od razu umow go z prostytuka...i miej pretensje tylko do siebie ze cie zdradza Odpowiedz Link Zgłoś
wen_yinlu Re: Sposoby na ukaranie partnera 25.02.11, 21:29 Wrzucanie mrówek do majtek, soli do herbaty, wkładanie jego brudnych skarpet do szuflad pomiędzy jego książki i czekanie aż się domyśli ;P Pranie męskich skarpet uważam za dziwne. Dorosły, rączki ma? Może boi się pralki bo tak buczy? Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Sposoby na ukaranie partnera 25.02.11, 21:33 E, ja tam nikogo nie karam. Mam trochę jak Alpepe. Pomyślę i sam sobie coś zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś