lolek_troll 27.04.04, 23:42 stary Pasztet i porozmawiajmy o czymś inteligentnym - np. o ładnych pupciach (damskich) i seksie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fitit Re: Kurna ! Wyrzućmy może do kosza ten 27.04.04, 23:45 Ty szukasz proktologa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Kurna ! Wyrzućmy może do kosza ten IP: *.magtel.net.pl 27.04.04, 23:58 > stary Pasztet i porozmawiajmy o czymś inteligentnym - np. o ładnych pupciach > (damskich) i seksie ?:) Wyrzućmy? Pasztet jest w Twoich rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek_troll Re: tak z ciekawości, to ile masz 28.04.04, 00:00 tych nicków ? p.s.: twojej pani jeszcze nie miałem w rękach, wypraszam to sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: tak z ciekawości, to ile masz IP: *.magtel.net.pl 28.04.04, 00:02 > tych nicków ? Zwróć się z apelem o jawność nicków do administracji forum. Poprę ten wniosek. > p.s.: twojej pani jeszcze nie miałem w rękach, wypraszam to sobie :) Pardon. No to masz w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek_troll Re: czniam to, 28.04.04, 00:05 a gdzie słowo "pudło" - gorzej się czujesz, czy nie dostałeś jeszcze kolacji ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: czniam to, IP: *.magtel.net.pl 28.04.04, 00:08 > a gdzie słowo "pudło" - gorzej się czujesz, czy nie dostałeś jeszcze kolacji ?: > ) Już nadrabiam zaległości. Dwa pytania - dwa pudła. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonylistek Niezla Zmylka 28.04.04, 09:26 ale ten lolek_troll to podobny nick do tralalumpka. (ja nie lubie) Odpowiedz Link Zgłoś
sekserka Lolek - idolek! 28.04.04, 09:31 maj to miesiac zakochanych. czy planujecie się w kims zakochac? Odpowiedz Link Zgłoś