grzeszna_marta 12.03.11, 00:19 urodaizdrowie.pl/samoistne-orgazmy-choroba-ciaglego-podniecenia-seksualnego całkiem ciekawe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raohszana Re: hmmm... ? 12.03.11, 00:30 grzeszna_marta napisała: > urodaizdrowie.pl/samoistne-orgazmy-choroba-ciaglego-podniecenia-seksualnego > całkiem ciekawe ;-) To chyba dla niedokochanych, a nie samych zainteresowanych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: hmmm... ? 12.03.11, 00:35 hehehe tez tak początkowo zaczęłam myśleć ...;-) czegoż to nie wymyślą .... jak kobieta chodzi naładowana ... fakt skupić się na niczym innym nie mozna ...ale zeby zaraz chorobę z tego robić (?) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: hmmm... ? 12.03.11, 01:06 grzeszna_marta napisała: > hehehe tez tak początkowo zaczęłam myśleć ...;-) > czegoż to nie wymyślą .... jak kobieta chodzi naładowana ... fakt skupić > się na niczym innym nie mozna ...ale zeby zaraz chorobę z tego robić (?) Ona nie chodzi "naładowana" - nie jest ciągle podniecona w stopniu normalnym, tylko tak, jak tuż przed orgazmem i doznaje orgazmu co jakiś czas, nie mogąc przewidzieć. Tak, to choroba i na pewno utrudnia życie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: hmmm... ? 12.03.11, 08:38 Oglądałam kiedyś program główna bohaterka na o chorowała. Babka była załamana, wstydziła się i próbowała wyleczyć się. Nie zazdroszczę jej. Z tego co mówiła to nikomu tego nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: hmmm... ? 12.03.11, 10:21 Z tego co mówiła to nikomu tego nie życzę. a co takiego mówiła? co innego, gdyby to był facet. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: hmmm... ? 12.03.11, 10:14 faktycznie, jak kazda choroba - zajebista sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś