Dodaj do ulubionych

Bieliźniane WYPRZEDAŻE

14.09.11, 20:17
Znalazłam ciekawe wyprzedaże bielizny dziennej, staniki w granicach 35zł, koszulki nawet po 29zł, nawet jakaś fajna odzież też w bardzo przystępnych cenach. Możecie mi poradzić który model według Was będzie pasował na biuścik skromny czyli 75A. Mam 3 wypatrzone, PROSZĘ O POMOC bo nigdy nie kupowałam przez neta ale te ceny mnie kuszą...

1. www.kisskiss.pl/produkty/15593/1-Wyprzedaze-Biustonosz-Bahamas-
2. www.kisskiss.pl/produkty/15703/4-Wyprzedaze-Biustonosz-Teneryfa-
3. www.kisskiss.pl/produkty/15613/4-Wyprzedaze-Biustonosz-Chiloe-

Obserwuj wątek
    • missex Re: Bieliźniane WYPRZEDAŻE 17.09.11, 03:12
      Jakbyś podała wybór z jakiejś poważnej firmy to by się można było zastanawiać... a tu jakiś nieznany sklep, jakaś dziwna marka z rozmiarowką żadną i modelkami zrobionymi w Phothoshopie na ufoludki, staniki nawet na nie niepasują (a to kupującym nic dobrego nie wróży)....

Jakie masz w ogóle wymiary, że 75A nosisz? to bardzo bardzo rzadki rozmiar stanika jest
    • martakey Re: Bieliźniane WYPRZEDAŻE 09.11.11, 20:34
      Cześć, ostatnio na Facebooku powstał nowy fanpage bielizny Key. Na niej możecie NIE TYLKO być na bieżąco ze wszystkimi newsami naszej marki, zapoznać się bliżej z kolekcją jesień/zima 2011, wygrywać super nagrody w konkursach, ale po prostu dobrze się bawićsmile Serdecznie zapraszamy, im nas więcej tym lepiej!
      www.facebook.com/keyunderwear
    • palestra7 Re: Bieliźniane WYPRZEDAŻE 10.11.11, 20:47
      Zamówić możesz. Jeśli rozmiar okaże się nieodpowiedni zawsze możesz odesłaćwink
      Ja zamawiam bez obaw przez internet i jestem zadowolonasmile Wprawdzie mam sprawdzoną markę i sklep, ale przecież wszystkie sklepy internetowe obowiązuje ta sama ustawawink
      • glsli Re: Bieliźniane WYPRZEDAŻE 07.02.12, 12:01
        to ja może dodam kolejny sklep, gdzie znalazłam bieliźniane promocje smile
        avlo.pl/9-promocje
    • kimara Re: Bieliźniane WYPRZEDAŻE 08.03.12, 14:37
      Avlo ma promocję na biustonosze, różne typy, różne rodzaje. Ceny zaczynają się od 30 złotych, wypatrzyłam sobie takie coś: avlo.pl/bielizna/22603-biustonosz-push-up-kinga-canelle.html
      co o tym sądzicie?
      • atropos01 Re: Bieliźniane WYPRZEDAŻE 07.08.12, 15:26
        A ten biustonosz Kinga bardzo fajny!! Taki zmysłowy. A push up wyjmowany czy na stałe?
    • varia89 Re: Bieliźniane WYPRZEDAŻE 18.08.13, 20:22
      W sklepie 4lejdi.pl można nieraz trafić na bardzo atrakcyjne promocje i wyprzedaże. Szczerze polecam ten sklep wszystkim!
    • ma.li.1993 Re: Bieliźniane WYPRZEDAŻE 26.08.13, 17:13
      A ja ci polecam www.4lejdi.pl. Zawsze tam kupuję i nigdy się nie zawiodłam.
    • ani-ani2 Re: Bieliźniane WYPRZEDAŻE 13.10.15, 10:59
      Ja znalazlam tutaj wyprzedaże www.sklep-biustonosze.pl/category/c/saleout. Darmowa przesyłka big_grin
    • mkasiczek Re: Bieliźniane WYPRZEDAŻE 23.10.15, 14:54
      lateksowy komplet big_grin tylko dla odważnych naamory.pl/3349-lolitta-gothic-komplet-5904378683603.html
    • paulinaxra Re: Bieliźniane WYPRZEDAŻE 05.01.16, 09:46
      tutaj sprawdźcie sklep.cornette.pl/87-promocje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka