kick-ass 12.03.11, 23:06 Hej, założyłam się, że istnieją dwie wersje piosenki "Wait and bleed", jestem niemal pewna, że jest wersja bardziej "soft" i "hard", ale jakoś nie mogę znaleźć tej "mocniejszej" na sieci. Istnieją dwie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
real_mayer Re: fani Slipknot help! 12.03.11, 23:11 ale ta druga wersja ma być slipknota? Odpowiedz Link Zgłoś
kick-ass Re: fani Slipknot help! 12.03.11, 23:19 no tak mi się wydaje, że zrobili dwie. pomijam jakies tam remixy które pewnie ktoś tam robi do dziś.. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: fani Slipknot help! 12.03.11, 23:21 www.youtube.com/watch?v=NW9hl2u0u0s&feature=related to i tak brzmi jak reszta, nie spotkałam się z wersjami bardziej "hard" Odpowiedz Link Zgłoś
kick-ass Re: fani Slipknot help! 12.03.11, 23:24 ups, to chyba oznacza, że przegrałam zakład.. konsekwencje będą ciekawe :D ale serio, nikt nie kojarzy dwóch wersji?? kurczę, rękę bym dała uciąć sobie.. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: fani Slipknot help! 12.03.11, 23:27 pewnie gdzieś słyszałaś wersję tego utworu zrobioną przez kogoś innego i Ci się spodobało :) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: fani Slipknot help! 12.03.11, 23:29 www.youtube.com/watch?v=Z_Lz6edfLUI nie wiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tkacz_iluzji Re: fani Slipknot help! 13.03.11, 01:42 Owszem była inna wersja: Terry Date Mix ale czy jest taka hard... kwestia umowna :) jest nawet dostępna w necie tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
tkacz_iluzji Re: fani Slipknot help! 13.03.11, 01:47 Raczej jestem pewien że pomyliłaś ze Spit it Out... który powstał w dość mocno zmodyfikowanej wersji którą usłyszeć można tu Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja To Ty Real_Mayer lubisz ciężkie granie? 13.03.11, 09:35 A wyglądasz na taką spokojną, grzeczną dziewczynę Odpowiedz Link Zgłoś
fuks0 Re: fani Slipknot help! 13.03.11, 01:44 Jest wersja bardziej "soft" i bardziej "hard"... ale wideoklipu. Odpowiedz Link Zgłoś
kick-ass Re: fani Slipknot help! 13.03.11, 09:55 ale Slipknot właśnie jest dla dziewczyn, takie soft teraz. Kurczę, a ja nadal uparcie twierdzę, że jest wersja bardziej soft jeszcze, demet! Jeśli przegram będę miała nowy tatuaż, cholera Odpowiedz Link Zgłoś