Dodaj do ulubionych

Kod rabatowy Vision Express (-20%)

02.01.15, 20:25
Kod rabatowy Vision Express, zniżka 20% w sklepie internetowym. Kod do pobrania tutaj -> Kod rabatowy Vision Express (-20% w sklepie on-line)

Obserwuj wątek
    • ania_jo Re: Kod rabatowy Vision Express (-20%) 07.01.15, 22:46
      Dziś kupiłam okulary w Vision Express firmy Heritage. Są śliczne, tytanowe, kosztowały z soczewkami 650 zł. Z ciekawości chciałam zobaczyć na internecie co to za firma, ale nic nie mogę znaleźć. Mają oznaczenie 3613190056770. I też. H1D0FM. Nie mogę znaleźć takiego modelu. Czyżbym przepłaciła za produkt z Chin?
    • klaudynka331 Re: Kod rabatowy Vision Express (-20%) 08.01.15, 13:54
      A ja nie kupiłabym okularów w vision expres. Znajoma zrobiła i szybko się rozsypały. W dodatku reklamacji nie uznano. Po prostu panuje tam polityka aby sprzedać i nie interesuje ich co dalej.
      • 59sandra Re: Kod rabatowy Vision Express (-20%) 13.01.15, 16:21
        Szczęście mają Ci którzy zamówili tam okulary i nic złego z nimi się nie działo.
        • charlie4 Re: Kod rabatowy Vision Express (-20%) 14.01.15, 16:51
          Może nie zawsze są takie złe, bo jak oprawa jest markowa to świadczy o jej jakości. Jednak często robią tam okulary ludzie przyjezdni, bo szybko i sprawnie, ale jak się potem zepsują to dziwią się że miejscowy optyk nie chce podjąć się naprawy.
    • anna.marta26 Re: Kod rabatowy Vision Express (-20%) 19.04.16, 20:45
      W Bonarce w Krakowie fatalna obsługa, niemiłe traktowanie klientów, starsza pani blond włosy wydarła się bo nie chciałam podać adresu ani maila. Poinformowała mnie, że bez podania namiarów nie dostanę okularów, podałam ale poprosiłam o nie przesyłanie reklam. No i masz, dostaje reklamy pocztą. Poza tym miałam zapłacić za okulary 600 zł, to wmawiała, że 1000 zł do zapłaty i wystawiła rachunek. Okazało się, że za 1000 miałam ulepszone okulary z mocniejszymi oprawkami i lepszymi szkłami. Kiedy powiedziałam, że wybrałam okulary za 600 i takie poproszę porobiła głupie miny a ja straciłam pół godziny na głupie dyskusje. Ta kobieta nie ma szacunku do ludzi i jest bezczelna i za wszelką cenę chce wyciągnąć więcej kasy.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka