Dodaj do ulubionych

dni plodne

10.04.11, 09:58
pewnie gdzies bym to wygooglowala, ale tu jest ekspresowo i najmadrzej :) wiec pytam choc moze to troche glupie pytanie , ale co tam : czy ma znaczenie kiedy w ciagu dnia sie bzykamy jak mam dni plodne? Slyszalam, ze tak naprawde to nie ma sensu kochac sie czesciej niz raz dziennie, bo to wcale nie zwieksza szansy zajscia. Pytam, bo chce zajsc a nie odwrotnie :)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wacikowa Re: dni plodne 10.04.11, 10:11
      W Twoim przypadku rozmnażanie powinno być ustawowo zabronione.:)
      • kokoryczko Re: dni plodne 10.04.11, 10:27
        Jak ja lubie takie pierdziatwy, co pierdzą bez sensu w wątkach o tym ,jakie są "ponad innych" i wiedzą najlepiej ;/
      • qw994 Re: dni plodne 10.04.11, 10:31
        To chamstwo naprawdę ci przyjemność sprawia? Współczuję.
      • triismegistos Re: dni plodne 10.04.11, 10:35
        Dlaczego ją bezzasadnie obrażasz?
    • triismegistos Re: dni plodne 10.04.11, 10:35
      Zajrzy na forum "naturalne planowanie rodziny" czy jakoś tak. Tam ci bardzo dokładnie wyjaśnią.
    • piataziuta Re: dni plodne 10.04.11, 11:34
      podobno jak się współżyje przed owulacją (jajeczko żyje tylko 8 godz chyba) to będzie dziewczynka, a jak po owulacji to chłopczyk,
      bo plemniki XX są wytrzymałe, a XY szybkie
      chcesz chłopczyka??:)
    • princessjobaggy Re: dni plodne 10.04.11, 11:41
      > Slyszalam, ze tak naprawde to nie ma sensu kochac sie czesciej niz raz dziennie, bo to wcale nie zwieksza szansy zajscia.

Jak bedziesz sie bzykac za czesto, to jakosc nasienia twojego partnera za kazdym podejsciem bedzie spadac. Lepiej raz dziennie, a porzadnie. ;)

Co do reszty - nie wiem, nie to forum chyba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka