Dodaj do ulubionych

tematy na forum

17.04.11, 16:05
Wchodzę tu rzadko, ale od kilku lat. I powiem Wam, kochane Kobiety, że męczące jest to, że 90% tematów jest o facetach i wokół facetów... Ja wiem, że to jest ważna sfera życia, ale dlaczego tak świadome babki w cywilizowanym kraju nie zajmują się bardziej sobą (nami)... Bo nie zgodzę się z tym, że MY to w 90% faceci, którzy przychodzą i odchodzą, ew się ich przygarnia, im wygarnia i ich wywala;)
Obserwuj wątek
    • raohszana Re: tematy na forum 17.04.11, 16:50
      Dlatego takie, bo inne moderacja wywala.
      • jajkowielkanocne Re: tematy na forum 17.04.11, 17:07
        a inne jak na przyklad uroda czy moda maja swoje fora tematyczne. Wiec tu automatycznie tylko faceci:)
        • madame_skylight Re: tematy na forum 17.04.11, 17:44
          Według Ciebie mamy do wyboru modę, urodę i facetów?
          • jajkowielkanocne Re: tematy na forum 17.04.11, 17:46
            oj no, bez takich uogolnien:) Bardziej mi chodzilo o to, ze wszystkie inne tematy laduja na forach tematycznych: moda, uroda, ksiazki, film, kuchnia, polityka, .....
            • raohszana Re: tematy na forum 17.04.11, 17:47
              jajkowielkanocne napisała:

> oj no, bez takich uogolnien:) Bardziej mi chodzilo o to, ze wszystkie inne tema
              > ty laduja na forach tematycznych: moda, uroda, ksiazki, film, kuchnia, polityka
              > , .....
              *
              A tam - najprędzej to na oślej albo na wyżalni :)
      • madame_skylight Re: tematy na forum 17.04.11, 17:39
        Nie wiedziałam... Z drugiej strony jest też forum "Partnerstwo i seks", idąc tym tropem, moderatorzy powinni tematy nt. problemów damsko-męskich przenosić właśnie tam, czy nie?
        • raohszana Re: tematy na forum 17.04.11, 17:41
          madame_skylight napisała:

> Nie wiedziałam... Z drugiej strony jest też forum "Partnerstwo i seks", idąc ty
          > m tropem, moderatorzy powinni tematy nt. problemów damsko-męskich przenosić wła
          > śnie tam, czy nie?
          *
          Mnie pytasz? Moda pytaj :)
    • ritsuko Re: tematy na forum 17.04.11, 17:07
      Bo na kobiety się rzadziej narzeka, nie są tak problemowe ;)
    • salma75 Re: tematy na forum 17.04.11, 17:09
      Pytanie do moderatorów, którzy regularnie wywalają co ambitniejsze wątki.
    • kochanic.a.francuza Re: tematy na forum 17.04.11, 17:15
      No ale przeciez facet to nasza druga polowa. Nie piszac o facetach musialybysmy pisac tylko o polowie wlasnego jestestwa;)
      • madame_skylight Re: tematy na forum 17.04.11, 17:43
        Biorąc pod uwagę, że kobiety mają w sobie też męski pierwiastek, a mężczyźni kobiecy, to tak, ale nie zgodzę się z tym, że jakikolwiek mężczyzna miałby być połową mnie, możemy być blisko, możemy kochać się całe życie, ale parafrazując starą, polską komedię, 'w kobiecie jest za dużo kobiety' (żeby w połowie zmieścił się facet) "ilość kobiety w kobiecie" nie powinna pozwolić na oddanie połowy miejsce na faceta:) Bo co jeśli on zniknie? Nie musi odejść, bo przecież mówimy o szczęśliwym związku, ale może (przed)wcześnie umrzeć.
        • kochanic.a.francuza Re: tematy na forum 17.04.11, 18:07
          To sie zgadza, za duzo kobiety we mnie, powinnam ja troche zredukowac, co by meskiego pierwiastka przybylo.
    • rzeka.chaosu Re: tematy na forum 17.04.11, 17:18
      Mniej niż 90%! Wypraszszszam sobie. ;P
      • madame_skylight Re: tematy na forum 17.04.11, 17:44
        Poprawka, 80% :) Może być?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka