Dodaj do ulubionych

tabletki jędrności :)

10.06.11, 18:39
Mam - podobno durny - zwyczaj czytania przy jedzeniu, nie jestem wtedy wybredna i czytam etykietki na słoikach, ulotki ze sklepów itp. Dziś wpadła mi w oko gazetka z apteki a w niej... tabletki na jędrny biust :) w jednych (cena ok 60zł za 40tabl) koper, len, chmiel (zastanawiam się czy ten w piwie też ma jakiś wpływ na biust ;) w drugich (80zł za 60tabl) chmiel, koniczyna, gryka, błonnik, kukurydza, pszenica, jęczmień - te akurat mają likwidować uczucie "pustych piersi" (czyli jednak chyba powiększać) i to nie tylko "pustych" na skutek karmienia piersią ale i tych uwarunkowanych genetycznie

I tak się zastawiam, myślicie, że to działa? Jeśli tak, to może ktoś opracuje preparat powiększający cycki na bazie jadu pszczół :P
Obserwuj wątek
    • izabellaz1 Re: tabletki jędrności :) 10.06.11, 18:43
      Pszczoły ginom. Może być nasz forumowy jad? :D
      • lacido Re: tabletki jędrności :) 10.06.11, 18:48
        no nie wiem czy od niego się puchnie, poza tym nie wiem czy forumki chciałby gryźć po cyckach na życzenie :P
        no i można by opracować metodę, że tak powiem dojenia pszczół ;)
        • maitresse.d.un.francais panom konsumującym piwo rosną biusty 10.06.11, 18:51
          nad bebzonami piwnymi, ale czy jędrne, to nie wiem, bo tacy panowie wzbudzają we mnie szlachetny wstręt do grzechu
          • lacido Re: panom konsumującym piwo rosną biusty 10.06.11, 18:53
            myślę, że mechanizm działania jest nieco inny ;)
        • izabellaz1 Re: tabletki jędrności :) 10.06.11, 18:55
          Hmm, ja znam takie co bym mogła :D
          • lacido Re: tabletki jędrności :) 10.06.11, 19:02
            hmmm a co sprawia że byś mogła? ;)
            • izabellaz1 Re: tabletki jędrności :) 10.06.11, 19:04
              Całokształt :D
              • lacido Re: tabletki jędrności :) 10.06.11, 19:07
                chodziło mi o cechy tych kształtów ;)
    • real_mayer Re: tabletki jędrności :) 10.06.11, 19:00
      Mam domowy sposób na powiększenie <działa doraźnie>:
      Bierzesz tłuczek i walisz aż opuchną.
      • lacido Re: tabletki jędrności :) 10.06.11, 19:03
        łykanie jest mniej inwazyjne ;) i kolor zostaje taki sam chyba :P
      • letniarapsodia Re: tabletki jędrności :) 10.06.11, 19:09
        Ja znam lepszy sposób bez tabletek i tłuczka - sprawny masażysta:)
        Tanio, prosto i przyjemnie:)
        • lacido Re: tabletki jędrności :) 10.06.11, 19:11
          no to chyba jakaś złota rączka - u mnie żaden masażysta takiego efektu nie wywołał ;)
          • letniarapsodia Re: tabletki jędrności :) 10.06.11, 19:15
            Bo tutaj jest ważna regularność:)
            • lacido Re: tabletki jędrności :) 10.06.11, 19:17
              2 lata dzień w dzień to niby co?
              • letniarapsodia Re: tabletki jędrności :) 10.06.11, 19:20
                Trzeba zmienić masażystę ;)
                • lacido Re: tabletki jędrności :) 10.06.11, 19:21
                  albo cycki :P
                  • letniarapsodia Re: tabletki jędrności :) 10.06.11, 19:27
                    dobre :)
    • tygrysio_misio Re: tabletki jędrności :) 10.06.11, 19:13
      a jak zmniejszyc?
      • lacido Re: tabletki jędrności :) 10.06.11, 19:14
        ograniczyć powyższe składniki? :)
        • tygrysio_misio Re: tabletki jędrności :) 10.06.11, 19:17
          ale bez blonnika to dupa moze napuchnac ;]
          • lacido Re: tabletki jędrności :) 10.06.11, 19:18
            jak natrafię na specyfik zmniejszający to na pewno napiszę :P
            • tygrysio_misio Musisz to zobaczyc ;] 10.06.11, 19:20
              Tekst linka
              • lacido Re: Musisz to zobaczyc ;] 10.06.11, 19:22
                :D :D :D
      • jan_hus_na_stosie2 Re: tabletki jędrności :) 02.11.11, 11:45
        tygrysio_misio napisała:

> a jak zmniejszyc?

no ale po co zmniejszać, no po co?
      • krytyk-systemu-edukacji Re: tabletki jędrności :) 11.06.13, 00:03
        > a jak zmniejszyc?

Homeopatią.
    • simply_z Re: tabletki jędrności :) 02.11.11, 11:39
      taa jasne ,tylko po pierwsze istnieje ryzyko ,ze preparat zle sie wchlonie i potem masz jakies guzy i nieregularne bruzdy w cyckach,. Po drugie biust to wrazliwa czesc ciala ,wolalabym sobie nic nie wstrzykiwac ,malo to przypadkow raka ,? a po trzecie zabieg musisz powtarzac co dwa lata.
    • six_a Re: tabletki jędrności :) 02.11.11, 12:12
      działa:) popatrz na krowy, koniczynę wcinają, a i kukurydzą się podobno karmi;)
      • soulshuntr Re: tabletki jędrności :) 10.06.13, 21:07
        oj sixówna, sixówna. Przeciez krowy nosza cycki vertykalnie a nie horyzontalnie. Jakbys chodzila na kolanach to tez by ci cycki staly. Dlategotez siadaj dwoja.
        • six_a Re: tabletki jędrności :) 10.06.13, 21:18
          przepraszam, ale nie ponoszę żadnej odpowiedzialności za to, co pisałam roku pańskiego JEDENASTEGO;)
    • grassant Re: tabletki jędrności :) 02.11.11, 12:20
      czytałem, ze spozywanie pestek słonecznika powiększa i ujędrnia piersi. Poważnie.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: tabletki jędrności :) 02.11.11, 12:24
      To wszystko suplement diety. Suplement diety może robić cokolwiek (w sensie że cokolwiek można na opakowaniu napisać) A sprawdzają faktycznie jedynie czy przypadkiem cyjanku nie zawiera :) Skuteczności udowadniać nie trzeba.
    • a_nonima Re: tabletki jędrności :) 02.11.11, 12:40
      Moje dwie koleżanki używają Dakolen. Mówią, że działa. Chciałam się skusić, ale szlag szkoda kasy ;)
      Można odejść na zawsze, by stale być blisko ks Twardowski
      • rannie.kirsted lepiej pogadac z lekarzem 02.11.11, 13:11
        wszystkie te specyfiki moga podnosic (nieznacznie, ale zawsze) poziom estrogenow w organizmie - wiec jezeli ktos np. bierze tabletki antykoncepcyjne, ktore zawieraja estradiol, to powinien pogadac z lekarzem czy moze DODATKOWO brac preparat z fitoestrogenami. lepiej nie babrac sie w hormonach na wlasna reke, bo mozna sobie kuku zrobic.

no a jesli chodzi o skutecznosc to nie ma co sie czarowac - nieznaczny i tymczasowy(dopoki sie bierze specyfik) wzrost biustu podczas przyjmowania estrogenow nijak sie ma do chirurgicznych zabiegow typu silikon czy zastrzyki z macrolane
        • alpepe Re: lepiej pogadac z lekarzem 02.11.11, 13:19
          ta, bo ginekolog to się niby zna. Ilu jest takich, co przepisują produkty hormonalne na wypróbowanie, a nie po szeregu badań? Lobby producentów środków antykoncepcyjnych jest tak silne, że nawet obiektywizm nie jest zachowany. Są punkty oporu w środowisku naukowym, ale to jest pojedynek słonia z mrówką. Słoń to koncerny. Mają dużo większą kasę, więc lekarze jeśli nie są superhiper dociekliwi, to łykną propagandę serwowaną przez koncerny i git.
          • rannie.kirsted Re: lepiej pogadac z lekarzem 02.11.11, 13:37
            nie przesadzajmy, wsrod lekarzy sa konowaly ale sa i specjalisci.

chodzi mi o to ze nie powinno sie na wlasna reke, bez zbadania hormonow, lykac srodkow ktore moga wplywac na poziom estrogenow w organizmie. to jest po prostu nieodpowiedzialne.
    • wez_sie przedawkowanie 02.11.11, 12:47
      takich tabletek wchodzi w gre?
    • qw994 Re: tabletki jędrności :) 02.11.11, 19:55
      W cuda przestałam wierzyć zaraz po tym, jak przestałam wierzyć w świętego Mikołaja :)
    • triismegistos Re: tabletki jędrności :) 09.06.13, 15:45
      Akurat len może działać, lignany nie tylko ujędrniają skórę od środka, ale działają trochę jak fitoestrogen. Odnoszę wrażenie, że taniej i zdrowiej kupić sobie oleum budwigowe i stosować. Tylko jeden skutek uboczny, ekhem... szybsza przemiana materii. Nooo, bardzo sprawne trawienie.
    • jan_hus_na_stosie2 Re: tabletki jędrności :) 09.06.13, 16:48
      buuu, a już myślałem, że lacido wróciła na FK, ale patrzę na datę wątku i rozczarowanie :/

• lacido Re: tabletki jędrności :) 11.06.13, 22:13
        też byłam zaskoczona :)
        • jan_hus_na_stosie2 Re: tabletki jędrności :) 11.06.13, 22:34
          sprawdź wiadomość :)

• varia1 Re: tabletki jędrności :) 10.06.13, 00:39
      ale chodzi o wielkość czy jędrność ? poza tym jak żyję nie słyszałam żeby to miało być w tabletkach ;) masaże owszem, ale poza tym, to okłady ;) w tabletki bym nie uwierzyła... no ale może to dlatego że nie czuję żebym musiała w tej kwestii coś poprawiać na razie ... a potem sie zobaczy, jak już mi cycki oklapną to albo zmienię sztab masażystów na jakąś nową ekipę, albo dam sobie spokój i zacznę pisać książki ;)
    • lanou Re: tabletki jędrności :) 10.06.13, 07:47
      Jest jeden sposób na jędrne ciało.
      Dobre, regularne ćwiczenia wraz z prawidłową dietą.
      Nie ma tak, że biorąc jakąś pigułkę można od razu zlikwidować wszystkie bolączki. Tak samo jest ze środkami na chudnięcie, ból głowy itd. Ćwiczę i dobrze się odżywiam, i może nie wyglądam rewelacyjnie, ale ponoć lepiej od przeciętnego człowieka, i nie boli mnie głowa, tłuszczu mam w normie i kondycję również.
      Jestem w 100% pewien, że takie tabletki NIE działają, a nawet gdyby działy, to NIE należy ich brać, bo wszystko co nienaturalne nie jest obojętne dla organizmu.
    • tully.makker Re: tabletki jędrności :) 10.06.13, 09:21
      Zazywalam takie tabletki by ujerdnic piersi po karmieniu i moge z cala odpowiedzialnoscia przyznac, ze dzialaja i to doskonale.
    • mila2712 Re: tabletki jędrności :) 10.06.13, 18:38
      tak więc jedna z dziewczątek, z którą pracuje łykała tabletki na powiększenie biustu ( o czy wielkokrotnie wspominała )
      i co ?
      zmian w wielkości biustu nie odonotowano
      leczenie żołądka trwa do dziś
    • jeriomina Re: tabletki jędrności :) 10.06.13, 23:38
      Jak się nie ma piersi fajnych samych z siebie (w genach), to pomóc może chyba tylko skalpel :)
      • tully.makker Re: tabletki jędrności :) 11.06.13, 11:13
        Nieprawda. Mi pomogly jedna z tych tabletek, oczywiscie, wyjsciowo mialam fajne piersi, zmiany byly po ciazy i dlugim karmieniu.
    • krytyk-systemu-edukacji Re: tabletki jędrności :) 10.06.13, 23:57
      > I tak się zastawiam, myślicie, że to działa?

Myślę, że działa doskonale i zgodnie z przeznaczeniem – to znaczy nabija kabzę cwaniaków. Na czym bowiem „robi się” najłatwiejsze pieniądze? Ano na ludzkiej głupocie, naiwności, lęku oraz skłonności do utrzymania dobrej samooceny (to ostatnie jest nawiasem mówiąc motorem napędowym wielu, wielu mechanizmów psychologiczno-społecznych).

Większość ma maturę, co drugi ma magistra, ale są w zdolni łyknąć dowolny absurd bez popicia. Dowolny! Nie ma żadnych granic, kwestia doboru metod.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka