nagialeniedokonca 14.06.11, 09:13 mam dylemat Na basen chodzę w kąpielówkach, takich normalnych, krój jak majtki aale obiło mi się o uszy, że tka na plażę nie wypada, i, że trzeba mieć jakieś inne spodenki. Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swiete.jeze Re: na plaże 14.06.11, 09:15 Na plażę naturystów na pewno nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: na plaże 14.06.11, 09:22 grassant napisał: > a klapki? I koniecznie skarpety do pół łydki! Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: na plaże 14.06.11, 09:22 Klapki w żadnym wypadku! To świadczy o braku profesjonalizmu i lekceważeniu pozostałych plazowiczów! Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: na plaże 14.06.11, 09:23 Też mało profesjonalne, nawet jak na plażę. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: na plaże 14.06.11, 09:24 A mnie się podoba i już. Jeśli wolisz kilt na plażę to proszę bardzo.;) Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: na plaże 14.06.11, 09:27 > A mnie się podoba i już. Jeśli wolisz kilt na plażę to proszę bardzo.;) Pewnie, że wolę kilt, przynajmniej nie obrażę uczuć religijnych Dress Code'a. :) Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: na plaże 14.06.11, 09:53 > Świrujesz. Już za bardzo.;) Dlaczego za bardzo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: na plaże 14.06.11, 09:56 Bo tak czuję przez skórę pod kolanem.:> Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: na plaże 14.06.11, 10:05 > Bo tak czuję przez skórę pod kolanem.:> To dobrze czy źle? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: na plaże 14.06.11, 10:36 To ze czuję to dobrze. Bardzo dobrze.;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: na plaże 14.06.11, 09:38 WOW! Jaki obeznany :D Gdybym mojemu M. walnęła nazwą pareo, to by się zapytał, czy to jakiś nowy kolor po fuksji i amarancie i czy ja Go aby nie obrażam :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: na plaże 14.06.11, 10:01 A nosisz martensy do kiltu? Masz owłosione nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: na plaże 14.06.11, 10:05 > A nosisz martensy do kiltu? Nie. > Masz owłosione nogi? A jakie mam mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: na plaże 14.06.11, 10:22 strikemaster napisał: > > A nosisz martensy do kiltu? > > Nie. Lipa! :P > > > Masz owłosione nogi? > > A jakie mam mieć? Masz mieć owłosione na ciemno. Wykonać :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: na plaże 14.06.11, 10:24 > Lipa! :P Martensów nie noszę, wole buty taktyczne, mogą być? :) > Masz mieć owłosione na ciemno. Wykonać :DDDDD Wykonano. :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: na plaże 14.06.11, 10:29 strikemaster napisał: > Martensów nie noszę, wole buty taktyczne, mogą być? :) Nie wiem, co to jest, ale jak glanowate to ok, pozwalam ;D > > > Masz mieć owłosione na ciemno. Wykonać :DDDDD > > Wykonano. :) Jaki grzeczny. A tatułasz na łydce masz? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: na plaże 14.06.11, 10:48 > Nie wiem, co to jest, ale jak glanowate to ok, pozwalam ;D Glanowate jak najbardziej. > A tatułasz na łydce masz? Nie mam dziar, nigdy ich nie chciałem mieć i mój pogląd na ten temat się nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: na plaże 14.06.11, 11:04 latem, na plaży, możesz skorzystać z okazji i puścić jajka samopas - na słoneczko, na wiaterek, choć niewykluczone, że promieniowanie słoneczne i morska woda nie przysłużą się męskiej aparaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: na plaże 14.06.11, 11:27 Jeżu! Wyobraziłam sobie jajka samopas. Ten se siedzi i se coś tam robi, a jajka szaleją w wodzie samopas krzycząc "Zobacz! Zobacz, jak ładnie pływamy!!!" :F Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: na plaże 14.06.11, 11:33 "Zobacz! Zobacz, jak ładnie pływamy!!!" "Z cyckami"!! Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: na plaże 14.06.11, 12:15 Dajcie zachować powagę stanowiska, bo ja w pracy jestem. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: na plaże 14.06.11, 19:07 grassant napisał: > "Zobacz! Zobacz, jak ładnie pływamy!!!" > > "Z cyckami"!! :D :D :D Słodkie. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: na plaże 14.06.11, 12:13 Przeciw promieniowaniu właśnie kilty i sarongi wymyslono. Na słoną wodę środków nie opracowano. To znaczy opracowano, ale są uciążliwe w stosowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: na plaże 14.06.11, 12:46 > a masz proste nogi i w miare zgrabne? I tu pojawia się problem, muszę się oprzeć na opinii tych, którzy się na tym znają, w ich opinii podobno tak. Sam nie mam kompetencji by te opinie zweryfikować. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: na plaże 14.06.11, 12:47 Wrzucisz fotę, czy będziemy tak z Simply godzinami czekać? :D Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: na plaże 14.06.11, 12:58 > Wrzucisz fotę, czy będziemy tak z Simply godzinami czekać? :D Obawiam sie, że bedziecie musiały czekać znacznie dłużej niż tylko godzinami. :P Bo swoich fotek nie zwykłem w Necie umieszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: na plaże 14.06.11, 13:07 Same nogi, gópi. No dobra, jak nie, to nie, ziew :D Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: na plaże 14.06.11, 13:52 Podobno u kociet najważniejsza jest wyobraźnia. :D Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: na plaże 14.06.11, 14:07 Nie, kobiet miało być, chociaż kocięta też chyba wyobraźnię mają? :D Jak wkleje fotke to zepsuję Wam całą zabawę pewnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: na plaże 14.06.11, 14:13 Kto tu się bawi? Przecież w pracy jestem! :F Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: na plaże 14.06.11, 14:17 Ja też. Masz rację, musimy zachować powagę naszych stanowisk, bo się Dress Code obrazi. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: na plaże 14.06.11, 09:25 Ale ococho z tym profesjonalnym wyglądem na plaży? Profesjonalnie to trzeba w pracy wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: na plaże 14.06.11, 09:28 > Ale ococho z tym profesjonalnym wyglądem na plaży? > Profesjonalnie to trzeba w pracy wyglądać. Dlaczego tylko w pracy? Czy to nie jest przypadkiem jakaś hipokryzja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: na plaże 14.06.11, 09:35 Yyyyyyyy.... Słowo hipokryzja nijak mi tu nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: na plaże 14.06.11, 09:55 Tak się zastanawiam, kto i dlaczego uznaje, że w pracy należy wyglądać profesjonalnie, a na plaży już nie, wg. mnie to niekonsekwencja. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: na plaże 14.06.11, 09:58 Profesjonalny plażowicz i profesjonalny pracownik. Ten pierwszy nie przyłazi na plażę w szpilkach i pod krawatem, a ten drugi nie przychodzi do pracy w bikini. :> Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: na plaże 14.06.11, 10:08 > Profesjonalny plażowicz i profesjonalny pracownik. Ten pierwszy nie przyłazi na > plażę w szpilkach i pod krawatem, a ten drugi nie przychodzi do pracy w bikini Jestem równocześnie profesjonalnym plażowiczem i pracownikiem, wcale nie nosze szpilek, krawata ani bikini. :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: na plaże 14.06.11, 10:00 Bogini, chroń mnie przed głupio pojętą konsekwencją! :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: na plaże 14.06.11, 10:07 > Bogini, chroń mnie przed głupio pojętą konsekwencją! :PPP Skoro trzeba konsekwentnie, niezależnie od pogody do pracy przychodzic w takim samym stroju, to jaka jest różnica, to prawie dokładnie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: na plaże 14.06.11, 10:23 Myślę, że dobrze Ci zrobi oddzielenie pracy od życia :F Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: na plaże 14.06.11, 10:24 > Myślę, że dobrze Ci zrobi oddzielenie pracy od życia :F Tzn. nie żyć w pracy czy nie pracować w życiu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: na plaże 14.06.11, 09:23 Szorty są zebest. Zwłaszcza, że tyle teraz fajnych wzorów. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: na plaże 14.06.11, 09:30 najfajniejsze sa te z palmami, albo z rybkami. Odpowiedz Link Zgłoś
nagialeniedokonca Re: na plaże 14.06.11, 09:32 Aaale jak w szortach się kąpać?? bezsensu Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: na plaże 14.06.11, 09:36 W kąpielowych da radę. Ale masz rację, najlepiej bez niczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: na plaże 14.06.11, 10:15 i majo kieszenie w ktore mozna wsadzic po puszcze piwa. Wchodzac do wody mamy idealnie schlodzone piwo nadajace sie do konsumpcji zaraz po wyjsciu z wody (oczywiscie mowimy o Baltyku). Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: na plaże 14.06.11, 10:32 funny_game napisała: > Piwo w puszce jest bessęsó :F Nooo... Kupiłam dwa do transportu rowerem i stoją i kwitną. Miałam ochotę na Desperadosa, a kupiłam Żubry, bo w puszce były:/ Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: na plaże 14.06.11, 10:44 Żubry w puszce. Czy Ty chcesz, żebym ja od rana womitowała, kobieto?! Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: na plaże 14.06.11, 10:36 funny_game napisała: > Piwo w puszce jest bessęsó :F > No nie każdy da radę pływać z beczką piwa. Chociaż niektórzy mają je wbudowane na stałe.:P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: na plaże 14.06.11, 10:45 Znam osobiście i dogłębnie taki typ. Mój Homerek :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: na plaże 14.06.11, 09:28 musisz wybrać odpowiednią plażę i dylematy same znikną. zresztą po co ci kąpielówki? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: na plaże 14.06.11, 09:37 Ałała. Zaryłam cyckami w piach. Znaczy w biurko :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: na plaże 14.06.11, 09:34 Jak to jest? to jest tak, ze, gdy założysz szorty, to znajda się tacy, którzy będą wytykać cie paluchami , rechocąc: patrzcie ma jakie slipki. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: na plaże 14.06.11, 09:50 Dobrze wyglądasz w kąpielówkach, mozesz w nich zostać:) A tak serio to się ogólnie przyjęło, że takie majtkowe kąpielówki to są na basen a na plazę nakłada się takie niemajtkowe. Coś jak kostiumy kąpielowe u kobiet - na basen nie zakładam bikini tylko sportowy strój. Odpowiedz Link Zgłoś
nagialeniedokonca Re: na plaże 14.06.11, 13:35 bardzo ładne Pani Izo, ale jak w tym pływać?? No i gorąco jak diabli Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: na plaże 14.06.11, 14:15 Nazywają się kąpielowe proszę Pana więc jak nazwa wskazuje nie służą na pewno do plewienia marchewek :P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: na plaże 14.06.11, 19:12 nagialeniedokonca napisał: > bardzo ładne Pani Izo, ale jak w tym pływać?? > Powoli... :D To są spodnie na deskę, albo do taplania się. Bo ani w tym popływać, anie w siatkę pograć. Z tego co zauważyłem w modzie dla mężczyzn, oprócz takich bahamów są bokserki. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: na plaże 14.06.11, 11:02 na zagranicznych plażach nie bywam, na polskich każdy orze, jak może, wolna amerykanka. zobaczysz wszelkie style i kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
mirtillo25 Re: na plaże 14.06.11, 11:03 Pierwsze słyszę, że w kąpielówkach nie można chodzić sobie po plaży. Osobiście wolę u facetów szorty. Jakoś to ładniej wygląda niż takie obcisłe majtasy ;P Zwłaszcza brzuchaci faceci w takich majtkach wyglądają strasznie ;P Jeśli jednak lubisz kąpielówki, to proszę bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
organza26 Re: na plaże 14.06.11, 15:58 Jak sama nazwa wskazuje kapielówki służą do kąpieli, czyli jest to strój jak najbardziej odpowiedni na basen. Obecnie panuje moda na szorty zarówno w bieliźnie damskiej jak i męskiej i pewnie stąd głosy, że nie wypada. Moda minie i znowu przyjdzie coś innego. Gdyby każdy słuchał wszystkich co to ludziom tak chętnie doradzają co wypada nosić a co nie, nikt by z domu nie wychodził. Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: na plaże 14.06.11, 19:00 ale rozróżniasz slipy, bokserki i szorty ? :) wiadomo, każdy ma problem z przystosowaniem się od kiedy mama przestaje mu kupować bieliznę :D ale dlaczego aż taki ? Odpowiedz Link Zgłoś