blondynka.online 16.06.11, 12:45 Odesłany z szyderczym komentarzem z powodu braku listu w paczce. Zdarzyło Wam się? Drobny nietakt jako pretekst do otwartej agresji. Zastanawiam się, co będzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blondynka.online Re: zwrócony prezent 16.06.11, 13:15 1.osoba z bliskiej rodziny 2.pocztą 3.dobre pytanie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: zwrócony prezent 16.06.11, 13:43 Wyślij szyderczy list w paczce, bez prezentu. Może z powrotem przyjdzie prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: zwrócony prezent 16.06.11, 19:05 popieram to rozwiazanie... nie wiem czy to jest az taki nietakt... w 21wieku ludzie raczej rozmawiaja przez telefon wyslij puste pudelko, a w srodku list w ktorym wytkniesz malostkowosc drugiej strony Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: zwrócony prezent 16.06.11, 17:16 blondynka.online napisała: > Odesłany z szyderczym komentarzem z powodu braku listu w paczce. > Zdarzyło Wam się? Nie. > Zastanawiam się, co będzie dalej. Ryba wzglednie zdechly golab na wycieraczce? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: zwrócony prezent 16.06.11, 18:27 następnym razem kup flaszkę i dopilnuj, żeby beneficjent wypił. wtedy nawet jak zwróci, to nie będziesz musiała przyjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
gram.w.zielone Re: zwrócony prezent 16.06.11, 18:29 Co to byl za prezent? Tak z ciekawosci pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka.online ciekawa bylam, czy komus sie to zdarzylo 17.06.11, 13:39 ciekawa bylam, czy komus sie to zdarzylo nie pytałam, co zrobić, bo było to jakiś czas temu nie zrobiłam NIC i nie zamierzam miłego dnia na forum blondynka Odpowiedz Link Zgłoś