na_chwilke_tylko 05.08.11, 15:42 Tańczę, śpiewam, recytuję, piorę i gotuję, w łóżku nie zaniedbuję. Jestem bezpieczna? :) wyborcza.pl/1,75478,10065678,Przez_nude_do_zdrady.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3artka Re: 72% Polaków potępia zdradę... 05.08.11, 15:49 Na mój gust nikt nie jest bezpieczny. Połowa moich znajomych ma kogoś na boku, czasami na chwilę, czasami na dłużej. Zresztą głównie są to kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
na_chwilke_tylko Re: 72% Polaków potępia zdradę... 05.08.11, 15:53 Kobiety? Żartujesz! Większość moich znajomych jest po rozwodzie (w tym i ja ;)), w większości przypadków przyczyną rozpadu małżeństwa była zdrada faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais a jak facet zdradzi 05.08.11, 15:56 a kobita ma to w dupie - wtedy dopiero facet płacz zaczyna, że za obojętna! Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: a jak facet zdradzi 06.08.11, 14:56 maitresse.d.un.francais napisała: > a kobita ma to w dupie - wtedy dopiero facet płacz zaczyna, że za obojętna! przeciwnie cieszy sie, ze ma taka, co potrafi udawac, ze nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: a jak facet zdradzi 06.08.11, 16:37 > przeciwnie > cieszy sie, ze ma taka, co potrafi udawac, ze nie widzi. ależ ona wcale nie UDAJE, że nie widzi - mówi wprost: kochanie, jak będziesz wracał od pani X, to kup marchewkę ;-) i gdzież czar potajemnych spotkań, ach gdzie? marchewka zabiła! Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: a jak facet zdradzi 07.08.11, 15:46 proponuję by razem zamieszkali , może pani x dorzuci się do czynszu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Re: Nie jesteś bezpieczna 08.08.11, 09:52 To, ze tańczysz recytujesz itd. itd nie zmienia twego nastawienia. Seks znalazł się na końcu i to jedynie jako "nie zaniedbywanie". Liche to, nijakie. Gdyby seks był na początku, finezyjny, skłonny do eksperymentowania, w starszym związku z inicjatywą a dopiero potem te mniej znaczące dodatki to twa pewność mogłaby wzrosnąć. Z układu wyliczanki wnioskuję, ze przekonanie o byciu dobra partnerką jest tylko twoim przekonaniem, jest dość ... hmm ... kobiece. A rzeczywistość pewnie dość nudna. Odpowiedz Link Zgłoś
szymko123 Re: Nie jesteś bezpieczna 08.08.11, 14:32 Co wy ciągle z tym seksem? Skoro związek intymny ma być przede wszystkim aktem konsumpcyjnym, to życzę dużo szczęścia. Będzie bardzo potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
nienawidze_pomidorowej Re: a jak facet zdradzi 07.08.11, 12:31 marchewkę kupiłeś? MARCHEWKĘ PYTAM CZY KUPIŁEŚ!?:-) tak dla przypomnienia: www.youtube.com/watch?v=Ao8sMKINAFI Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: a jak facet zdradzi 07.08.11, 15:47 nienawidze_pomidorowej napisał: > marchewkę kupiłeś? MARCHEWKĘ PYTAM CZY KUPIŁEŚ!?:-) a uważasz że co mnie zainspirowało? Odpowiedz Link Zgłoś
nienawidze_pomidorowej Re: a jak facet zdradzi 07.08.11, 17:07 Nie wiem co Cię zainspirowało. Może obrady sejmu? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: a jak facet zdradzi 07.08.11, 17:10 nienawidze_pomidorowej napisał: > Nie wiem co Cię zainspirowało. Może obrady sejmu? odpowiedź z polotem takim samym jak i nick Odpowiedz Link Zgłoś
nienawidze_pomidorowej Re: a jak facet zdradzi 07.08.11, 18:35 Twój też jest finezyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
3artka Re: 72% Polaków potępia zdradę... 05.08.11, 15:57 Słowo honoru. Wśród moich znajomych wiem na pewno, że tak jest. Ostatnio był jeden rozwód podyktowany długotrwałym romansem mojej koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
na_chwilke_tylko Re: 72% Polaków potępia zdradę... 05.08.11, 16:02 3artka napisała: > Słowo honoru. Wśród moich znajomych wiem na pewno, że tak jest. Ostatnio był je > den rozwód podyktowany długotrwałym romansem mojej koleżanki. Hmm. A to dzieciate kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
3artka Re: 72% Polaków potępia zdradę... 05.08.11, 16:05 Ta ostatnie nie, ale mam jedną koleżankę, po 30, troje dzieci, mąż i dwóch facetów na boku, z czego jeden na miejscu, a drugi dojeżdżający. I dobrze jej z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: 72% Polaków potępia zdradę... 05.08.11, 17:04 3artka napisała: > Ta ostatnie nie, ale mam jedną koleżankę, po 30, troje dzieci, mąż i dwóch face > tów na boku, z czego jeden na miejscu, a drugi dojeżdżający. pierwsza reakcja: że też kobita ma energię na to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_33 Re: 72% Polaków potępia zdradę... 05.08.11, 17:58 heheeh dobre z tą energią:D no cóz temperamentna koleżanka jak widac:) Odpowiedz Link Zgłoś
fastboger Re: 72% Polaków potępia zdradę... 08.08.11, 09:03 he he ciekawe czy beda chetnie placic na trojeczke dzieciaszkow,jak jej Mand ucieknie Odpowiedz Link Zgłoś
szybiarz [...] 07.08.11, 21:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pxyz ale co ma piernik do wiatraka?! 08.08.11, 10:51 Co to za wyznacznik ilość rozwodów? To że statystyczny facet ma o wiele większe problemy z wykryciem statystycznego romansu swojej kobiety niz odwrotnie, nie oznacza że zdrat kobiet jest mniej.. Poza tym nie powiesz mi przecież, że skoro tak drastyczna większość facetów (w porównaniu do kobitek) zdradza, to średnio 1 kobieta ma powiedzmy 8 kochanków? No fucking (nomen omen) way. Odpowiedz Link Zgłoś
adellante12 Re: 72% Polaków potępia zdradę... 08.08.11, 09:20 w większości przypadków przyczyną rozpadu małżeństwa była zdrada faceta. No..... a ci wszyscy faceci to albo z innymi facetami albo z licealistkami zdradzaja co????? Nikt cie nie uswiadomił że jak facet ma ochote na szybki mało legalny i niezobowiazujacy sex to dzwoni po mężatych kolezankach?? Nie ma nic prostszego chyba... Ale nie no oczywiscie Najświetsza Matka Polka nie zdradza... Tylko ci źli faceci... Ale z kim???? Odpowiedz Link Zgłoś
lizzy1 Re: 72% Polaków potępia zdradę... 08.08.11, 22:59 > Ale nie no oczywiscie Najświetsza Matka Polka nie zdradza... Tylko ci źli facec > i... Ale z kim???? Jeśli 3 zajętych facetów zdradza swoje partnerki z kobietami pozostajacymi w związkach to jest fifty/ fifty. Jeżeli natomiast z 3 facetów jeden bzyknie mężatkę, drugi pójdzie do agencji, a trzeci sypie wolną młódkę na boku, bo żonka już nie pierwszej świeżości, to jak w/g Ciebie będą wyglądały proporcje? A no 3:1 dla facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
adellante12 Re: 72% Polaków potępia zdradę... 09.08.11, 08:24 A co jesli mężatka bzyknie sie ze studentem wdowcem i rozwodnikiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
lizzy1 Re: 72% Polaków potępia zdradę... 09.08.11, 10:10 No to w tym konkretnym przypadku jest 1:0 dla kobiet. Niemniej, takich przypadków jest zdecydowanie mniej, częściej można spotkać układ żonaty pan i wolna pani. Statystyki mężczyznom podbijają panowie korzystający z usług agencji towarzyskich i ci przechodzący kryzys wieku sredniego, którzy swoje domowe, wysłużone modele wymieniaja na młodziutkie, z jędrniejszym ciałem i na dłuższych nogach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek693 Re: 72% Polaków potępia zdradę... 08.08.11, 17:55 zdradzają z innymi kobietami?Mężćzyźni są niepotrzebni w tym rachunku? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: 72% Polaków potępia zdradę... 05.08.11, 19:24 nie jak w tym dowcipie gdy mąż mówi do żony: Kasia, taka fajna kobieta z Ciebie, żebyś ty tylko trochę "cudza" była... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: 72% Polaków potępia zdradę... 05.08.11, 19:47 na_chwilke_tylko napisała: > Tańczę, śpiewam, recytuję, piorę i gotuję, w łóżku nie zaniedbuję. Jestem bezpi > eczna? :) > > wyborcza.pl/1,75478,10065678,Przez_nude_do_zdrady.html Niestety, nie :). Faceci to bardzo ułomny gatunek. Wystarczy, że jakaś doopką dobrze zakręci i lecą rzucając dzieci, żoną, psa, robotę :). Odpowiedz Link Zgłoś
jagu-ar71 Re: 72% Polaków potępia zdradę... 08.08.11, 08:33 HAHAHAHAHAH ŚMIECH A KOBIETY TO LEPSZE NIE ROZŚMIESZAJCIE MNIE HAHAHAHHA Odpowiedz Link Zgłoś
fajnajozia Re: 72% Polaków potępia zdradę... 06.08.11, 09:32 " 72% Polaków potępia zdradę..." Hipokryci :D Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: 72% Polaków potępia zdradę... 06.08.11, 09:43 fajnajozia napisała: > " 72% Polaków potępia zdradę..." A (podobno) prawie 40% zdradza. Tyle w każdym razie wyszło przy publikowanych bodaj w 2009 r. badaniach, Robionych przez Instytut Seksuologii, a dotyczących: a) preferencji Polaków, b) rozkładu regionalnego. Wtedy wyszło, że najbardziej liberalnie do seksu podchodzą mieszkańcy lubuskiego i zachodniopomorskiego; najbardziej ortodoksyjnie - podkarpackiego i świętokrzyskiego. Podobny odsetek nieakceptujących "skoków w bok" był wlaśnie w Świętokrzyskiem. > > Hipokryci :D Odpowiedz Link Zgłoś
lizzy1 Re: 72% Polaków potępia zdradę... 06.08.11, 11:05 Oj tam! Bo oni potępiają zdradę tylko jeśli to ich się zdradza, ale w sytuacji gdy sami zdradzaja to nieeeeeee ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt ale 28 % - nie :) 06.08.11, 14:54 zawsze lubilem byc w ekskluzywnej mniejszosci Odpowiedz Link Zgłoś
trojanka77 Re: ale 28 % - nie :) 07.08.11, 12:32 facettt napisał: > zawsze lubilem byc w ekskluzywnej mniejszosci - nigdy nie mów "zawsze"... albo "nigdy" ... :) ...tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono.... Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: ale 28 % - nie :) 08.08.11, 18:11 trojanka77 napisała: > facettt napisał: > > > zawsze lubilem byc w ekskluzywnej mniejszosci > > - nigdy nie mów "zawsze"... dobrze, poprawie sie: - zawsze do tej pory... :) ________________________________________ rzygalo, rzygalo i zdechlo. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: 72% Polaków potępia zdradę... 06.08.11, 15:16 Nikt nie jest bezpieczny;_))) Odpowiedz Link Zgłoś
free-klaudia26 Re: 72% Polaków potępia zdradę... 07.08.11, 12:03 A prawda jest taka , ze nic nie dzieje się bez przyczyny. Jest powód jest i zdrada..... Odpowiedz Link Zgłoś
trojanka77 Re: 72% Polaków potępia zdradę... 07.08.11, 12:34 free-klaudia26 napisała: > A prawda jest taka , ze nic nie dzieje się bez przyczyny. Jest powód jest i zdr > ada..... czy ja wiem? myślę, że w większości to: jest okazja - i jest zdrada... niestety Odpowiedz Link Zgłoś
szakal79 Re: 72% Polaków potępia zdradę... 07.08.11, 14:47 Nieprawda, to bzdura. Jezeli w zwiazku jest wszystko OK, a zwlaszcza w łóżku, nie będzie zdrady. Jak się w łóżku nie układa i nie są spełnione jego/jej fantazje i pragnienia erotyczne to jest to idealny bodziec do zdrady... I tu jest sedno zdrady, żadna okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: 72% Polaków potępia zdradę... 08.08.11, 17:36 Aaaa, nie znasz się. Wystarczy, że chłop będzie lekko dziabnięty, a kobieta uparta i choć trochę ładniejsza od worka na ziemniaki, to w sprzyjających okolicznościach (brak ryzyka dekonspiracji) z wierności nici. Przy czym występuje zależność: im ładniejsza kobieta, tym mniej wina potrzeba ;) I na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
free-klaudia26 Re: 72% Polaków potępia zdradę... 07.08.11, 17:35 trojanka77 napisała: > free-klaudia26 napisała: > > > A prawda jest taka , ze nic nie dzieje się bez przyczyny. Jest powód jest > i zdr > > ada..... > czy ja wiem? myślę, że w większości to: jest okazja - i jest zdrada... niestety a ja uważam ,ze po części jedno i drugie i to be cienia wątpliwości..... Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: 72% Polaków potępia zdradę... 07.08.11, 20:05 Naiwna jestes:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
free-klaudia26 Re: 72% Polaków potępia zdradę... 07.08.11, 20:52 moonogamistka napisała: > Naiwna jestes:-)))) a co Ty możesz wiedzieć ,gó..o prawda ja to mówię z własnej autopsji a naiwna to Ty jesteś....niestety :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: 72% Polaków potępia zdradę... 07.08.11, 21:19 free-klaudia26 napisała: > moonogamistka napisała: > > > Naiwna jestes:-)))) > > a co Ty możesz wiedzieć ,gó..o prawda ja to mówię z własnej autopsji a naiwna t > o Ty jesteś....niestety :) Aaa, rozumiem, skoro u Ciebie było jak było to u wszystkich MUSI być tak samo :). Wyrocznio Ty nasza :) Psyyt, autopsja nie może być własna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
free-klaudia26 Re: 72% Polaków potępia zdradę... 07.08.11, 21:54 Posłuchaj salma75 ja nie jestem żadną tam wyrocznią ale jeśli ktoś pisze ,ze zdradza się tylko w momencie kiedy nadarzy się okazja to mnie się śmiać chce ,no może wy tak robicie hahahah ja na pewno nie. Tak jak wcześniej napisałam nic nie dzieje się bez przyczyny...jeśli mąż zaczyna zaniedbywać żonę i zupełnie się od niej oddala i są dla siebie jak obcy ludzie to kiedy w życiu tej kobiety pojawia się facet i nawiązuje się romans ( nie przelotny sex) to ja się nie dziwię ,że tak się dzieje.....a okazja to jest wtedy kiedy idziesz na dyskotekę podrywa Cie byle kto i idziesz z nim na szybki numerek do kibelka i tak co sobota. To jest ta różnica, której wy nie widzicie ale mnie to osobiście lata...... Odpowiedz Link Zgłoś
nienawidze_pomidorowej Re: 72% potępia i tyle samo zdradza;-) 07.08.11, 12:32 Czy kogoś to dziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
trojanka77 Re: 72% potępia i tyle samo zdradza;-) 07.08.11, 12:35 mnie przygnębia raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
nienawidze_pomidorowej Re: 72% potępia i tyle samo zdradza;-) 07.08.11, 12:56 obłuda to nasza cecha narodowa można nie akceptować ale niestety trzeba się przyzwyczaić. Odpowiedz Link Zgłoś
sprzeniewierzenie czy "Polacy" zdadzają na potęgę? 07.08.11, 14:21 Czy ów nagłówek odnosi się do "Polaków", czy ludzi w ogóle, czy "PISMAK" to okrślenie pejoratywne, czy pochwała 'sprytnego" pisactwa? Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: czy "Polacy" zdadzają na potęgę? 07.08.11, 14:26 mozna by jeszcze zapytac czy tforzenie ( "na potege")i z predkoscia karabinu maszynowego watkow o niczym, sluzy forom, kobietom czy od tylka- foru kotleta? Odpowiedz Link Zgłoś
porshe Re: czy "Polacy" zdadzają na potęgę? 08.08.11, 01:20 oglądalność = kasa = ilość kliknięć jeszcze tego nie pojęłaś? Im bardziej 'ciekawy' temat w sensie skandalizujący, prowokujący, debilny etc. tym lepiej - więcej ludzi kliknie i poczyta. Gazeta łata sobie budżet takimi wyświetleniami reklam i trudno - ma prawo. Albo się będziemy na to zgadzać, albo nie. Tylko trzeba pamięać, że każde przedsięwzięcie zyskowne trudniej porzucić niż takie, które nigdy nie przyniosło dochodów. W przypadku forum gazety - podejrzewam, że będzie minimum 3 lata do zrównoważenia, a zrównoważenia nie będzie, bo ciągle nowi czytelnicy 'dorastają' do dyrdymałów pod szyldem rzetelnego dziennikarstwa. Co do tematu - a ja o sobie trochę - ma super, gorącą, zarąbistą laskę, na którą każdy leci. Ona też niczego sobie, lubi facetów podpuścić, a ja niewiele lepszy w stosunku do kobiet (takie zboczenie mamy). Gdyby tylko coś w związku przestało działać, jakieś nieporozumienia sypialniane, materialne, zawodowe,etc - byłby skok w bok. Albo jeseteś high-life albo zadowalasz się mentalnością koła gospodyń wiejskich, gdzie niby nikt nie zdradza, ale z wikarym to przecież nie jest grzech... W każdym razie - zdrady bez porozumienia stron są zjawiskiem typowo negatywnym, lepiej od razu sobie ustalić w jakie gramy karty. Jeśli ktoś tego nie robi, to znaczy że boi się o swój związek, akceptuje możliwość zdrady i przyjmuje postawę - jak będzie to się będę martwić, na razie o tym nie rozmawiajmy. Cóż - taka mentalność - albo się u nas ma, albo się zazdrości. A im więcej się ma, tym bardziej się zazdrości. I koniec kropka. Jakby się miało 'nic' to by się też 'nic' pragnęło, a tak zawsze pozostaje ten malutki 'smaczek' na boku. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: czy "Polacy" zdadzają na potęgę? 08.08.11, 18:21 kalllka napisała: > mozna by jeszcze zapytac czy tforzenie ( "na potege")i z predkoscia karabinu m > aszynowego watkow o niczym, sluzy forom, kobietom czy od tylka- foru kotleta? Ty wez nie zabieraj mi chleba :) i wez pamietaj, ze najprzyjemniejsze jest stukanie w dno absolutne od spodu. Odpowiedz Link Zgłoś
olsen.trace Re: 72% Polaków potępia zdradę... 07.08.11, 15:01 ja bym z tobą zatańczył buhahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
69daro Zdrady zawsze beda 07.08.11, 15:36 dopoki wynagrodzenie miesieczne zamykac sie bedzie kwota 1200PLN.Kawiarnie,restauracje,wyjazdy,wycieczki,eleganckie ciuchy,kosmetyki itp,itd kosztuja.Jesli budzet domowy nie pozwala na normalne zycie,to zawsze konczy sie to fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Zdrady zawsze beda 07.08.11, 20:06 heheh a to ciekawe;_)) dziwne, ze kobite na boku maja faceci Ci zarabiajacy powyzej sredniej ;_)) I jest to norma;_)) Wrecz styl;_)) Odpowiedz Link Zgłoś
69daro Re: Zdrady zawsze beda 07.08.11, 23:00 Moze tak byc,gdyz w momencie zawierania zwiazku on pewnie nie zarabial duzo,dopiero po pewnym czasie sie rozkrecil,a jak wiadomo kasa daje wladze.Dodajac do tego 'fochy'wielu pan,nie trzeba wcale duzo aby gosc 'slizgal'sie gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
doogie7 Re: Zdrady zawsze beda 07.08.11, 20:53 Raczej odwrotnie. A przynajmniej jeśli chodzi o rozwody. Wg statystyk w krajach gdzie średnie wynagrodzenie jest wyższe, wyższy jest też odsetek rozwodów. Gdy ktoś jest biedny to zwyczajnie nie stać go na życie w pojedynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re:ja potępiam 07.08.11, 23:10 nie wyobrażam sobie bym mogła wejść drugiej kobiecie w paradę Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright dvpa nie pacierz, nie nalezy odmawiac. 08.08.11, 09:27 i nie mydlo, wiec sie nie wymydli. znacie adres jakiejs stesknionej romansu? Odpowiedz Link Zgłoś
nowa_nudziara Re: 72% Polaków potępia zdradę... 08.08.11, 10:34 Pewnie,bo nikt nie chce być zdradzany,chociaż zdrady były,są i będą.Rzadko spotyka się idealne pary. Odpowiedz Link Zgłoś
tomq12 tylko egoiści nie potrafiący kochac zdradzają 08.08.11, 11:02 Jeśli już dochodzi do zdrady to dopuszczają sie jej tylko egoiści nie potrafiący kochać małżonka czy żony ani swoich dzieci. Ludzie tacy maja problemy z własną wartością, dlatego szukają potwierdzenia swojej wartości w poza małżeńskim łożem. Nieświadomi jak bardzo są żałośni i jakimi są potworami dla swojej rodziny. Gdyby umarli w takim stanie zostaliby niechybnie potępieni (wg licznych objawień ponad 90% potępionych to ci, którzy dopuszczali się zdrady). Odpowiedz Link Zgłoś
fajny_zajety Re: 72% Polaków potępia zdradę... 08.08.11, 11:42 Ci co nie zdradzają robią to ze strachu ,że coś im się moze stać. Stracą dom, pieniądze czy mieszkanie. Korzystają z życia tylko ludzie odważni oni czekaja na okazję i jak się zdarza to korzystają , bojaźliwi czekają tylko na śmierć i liczą na to ,że w raju bedą biegać na golasa i kramić żyrafy czy foki jablkami. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ykrastek Kobiety wcale nie zdradzaja rzadziej.... 08.08.11, 20:36 W mojej ocenie kobiety wcale nie zdradzają rzadziej. Ponadto wcale nie robią z powodu "zaniedbywania" w związku. To stereotyp. W dzisiejszych czasach jest masa wykształconych, inteligentnych, atrakcyjnych młodych kobiet - TOTALNIE NIEDOJRZAŁYCH EMOCJONALNIE. Czasem mam wrażenie, że jest znacznie wiecej dojrzalszych emocjonalnie facetów. Poza tym - jeśli facet już zdradza - na ogół nie ma najmniejszedgo zamiaru niszczyć wartościowego związku, w którym są solidne podwaliny domu i dzieci. No chyba, że jest emocjonalnym dzieciakiem lub imbecylem... Kobiety niby też pociąga sex z innymi facetami, często młodszymi, niby traktują to jak zabawę... - jednak te mniej dojrzałe emocjonalnie (a jest ich sporo - zaburzenia osobowości robią swoje) mają na ogół tendencje do pozostawiania po sobie zgliszcz z dotychczasowego, nawet najlepszego związku z małym dzieckiem (dziećmi). Z uprawiania sexu w głowie niektórych kobiet tworzy się naiwny, utopijny ołtarzyk... Kto jest tu pokrzywdzony : dzieci. I zwykle jest po latach tak : "zamienił stryjek siekierkę na kijek"... Odpowiedz Link Zgłoś
mniklasp Re: 72% Polaków potępia zdradę... 08.08.11, 22:18 fajny ,ja jestem ten bojazliwy i wiesz, jest mi z tym super poniewaz mam jedna zone od 20 lat , robimy rozne rzeczy w seksie i poza tym jest nam fajnie na lodzi na Karaibach i nurkujac w Meksyku ale rowniez w sklepie z gwozdziami, lubimy isc do dobrej restauracji i zamieszkac w dobrym hotelu, mamy pieniadze ,duzo , moglbym miec wiele kobiet za pieniadze (wiesz cal girl mozna miec za 500 dol na noc, czesto w Las vegas jestem i am jest sporo chetnych) i bez pieniedzy. Ale dobrze jest mi z moja i poza tym nie jestem ludzka szmata i moja milosc do mojej zony to jest moj szacunek i uhonorawanie jej czlowieczenstwa. Poniewaz ona podobnie mysli wiec jest na super ze soba a reszta nas nie obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: 72% Polaków potępia zdradę... 09.08.11, 09:16 Ależ zostaw jego ideologię w spokoju niech ma - wszak trzeba jakoś usprawiedliwić jakiś czyn. Jak ja kocham te teksty " zdradzam, bo jestem odważny, nie boję się sięgać po szczęście - reszta to tchórze" Partnerki takich mężczyzn mają inną :" Miał kryzys, był smutny a ta szm..ta wykorzystała to" Cóż, nastała era bezwzględnych egoistów, którzy świetnie usprawiedliwiają krzywdzenie drugiego niby bliskiego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś