Dodaj do ulubionych

chodze z 4 laskami na raz

07.08.11, 08:49
kurde jakos tak wyszlo ze od kilku miesiacy mam 4 dziewczyny, zanda nie wie o sobie,jestem ostrozny,mam 4 tel kom, troche inaczej sie ubieram przy kazdej, mam kunpla ktory mnie kryje w razie czego, troche sie jsli to kiedys sie wyda, kurde kazdej wciskam ten sam kit , ze slub, ze kocham itp, faktycznie wszystkie je kocham...pukac
mam 35 latek i nie powiem zebym nie byl przystojny wiec korzystam z zycia , co w tym zlego, nie wykluczam dodania nowych kobiet do mimi haremu hehe
chce sie zapytac co byscie zrobily gdybyscie sie dowiedzialy ze wasz facet ma jeszcze 3 iine laski na boku
zaraz mnie pewnie zganicie ale czemu jestescie samolubne i nie chcecie sie dzielic mna skoro jestem dobry w te klocki
Obserwuj wątek
    • szanim Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 08:55
      ja swego czasu umawiałem sie nieraz na 3 randki dziennie hehe
      ps
      a co cie obchodzi co by zrobiły jak sie dowiedza i wkurza to znajdziesz nowe 3-4
      do pukanka- w sumie zle im nie jest jak sie lubia z toba bzykac
      • kombinerki.pinocheta Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 09:08
        > ja swego czasu umawiałem sie nieraz na 3 randki dziennie hehe

Bzykales 3 panienki jednego dnia? Czy chodzi o randki, czyli rozmowa przy kawie?
        • szanim Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 09:24
          o rozmowe przy kawie:)
        • real.becwal Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 11:36
          Bzykales 3 panienki jednego dnia?

ja tak robiłem haha.
          • empeczy cioty 20.08.11, 14:02
            jesteście i pizdusie. Jeśli chcieliście przykozaczyć, to wam nie wyszło. Nie wiem, jak można być dumnym z tego, że się w ch...a leci z ludźmi. Chcecie być fajni, to pukajcie wiele dziewczyn nie wkręcając im bajek. Bez kitu wku...ają mnie takie łajzy, które muszą kłamać dziewczynie, żeby sobie zamoczyć. Pozdro.
            • sokolasty Re: cioty 20.08.11, 16:36
              mosz recht
            • nati Re: cioty 21.08.11, 19:14
              zgadzam się w 100%
              bzykać kilka lasek bez oszukiwania żadnej to byłby wyczyn
              autor postu to wielka ciooota hehe żal
      • ateofi Kolejny niedowartosciowany idiota na forum. 22.08.11, 06:21
        Boże skąd ci ludzie boirą takie tematy na forum? 35 lat, a taki głupi?
    • kombinerki.pinocheta Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 09:08
      Nic nie zrobia. Beda zadowolone, ze jestes rozchwytywany. Kobiety lubia konkurencje na tym polu.
      Zawsze moga sie pochwalic, ze maja faceta z gornej polki.

A jak jeszcze taki facet dobrze bzyka to milosc gotowa.

Poza tym jedzie trollem, ale mam nadzieje, ze watek troche powisi. :)
      • po-trafie Re: chodze z 4 laskami na raz 22.08.11, 09:24
        ano, dlatego wiekszosc dziewczat jak sie dowie, ze facet sypia z jakas inna panna, zostaje z nim i nosi go na rekach.
        Na takim gruncie wyrosly wspolczesne haremy, wielozenstwa i ogolne przyzwolenie kobiet na poligamie :-D
    • disa Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 09:23
      mało realne żeby kobieta nie zauważyła - ale OK odpowiem Ci na pytanie
      najzwyczajniej na świecie bym go zostawiła i się po nim przebadała czy czymś mnie nie zaraził.
      • szanim Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 09:26
        dla kolesia pewnie tez juz nie byłabys atrakcyjna znał by twoje dziurki na wylot a my mamy charakter zdobywcy i poszukiwacza nowosci
        • disa Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 09:32
          kolesie tak mają
          Mężczyźni mają troszkę inny światopogląd, ale nie będę Ci go wyjasniała ;]
          • kombinerki.pinocheta Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 09:50
            > kolesie tak mają

Samo to, ze kobieta dalaby sobie wlozyc przez takiego kolesia wiele o niej mowi.
            • disa Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 09:53
              to prawda
              ale jest typ kobiet które ciągną do dziwnych mężczyzn
              uważają, że ich miłość OZDROWI alkoholika, kryminalistę lub, że typ puszczalskiego faceta nagle stanie się wierny.

Ja to im nawet nie współczuję bo wyznaje zasadę "widziały gały co brały" ;]
            • lia.13 Re: chodze z 4 laskami na raz 20.08.11, 16:50
              a co mówi fakt, że kobieta idzie do łóżka z mężczyzną, który ją uwodzi, prawi komplementy, mówi że kocha i się oświadcza? Chyba umknął Ci jeden istotny szczegół całej opowieści. Ta łajza KŁAMIE 4 kobietom w żywe oczy. To nie typ wolnego ptaka, który lubi seks, jest w tym dobry i jednocześnie szczerze mówi, że szuka kochanki, a niekoniecznie żony czy nawet dziewczyny, bo związek go nie interesuje. To typ, który kłamie w żywe oczy i ofiarą w tym przypadku jest kobieta, zatem nie rozumiem, dlaczego na niej psy wieszasz.
              • dobra_nowinka Re: chodze z 4 laskami na raz 21.08.11, 17:43
                W teksty kolesi, że kochają, że rodzina itp. należy wierzyć tak samo jak w teksty lasek, że "liczy się przede wszystkim intelekt"
                • lia.13 Re: chodze z 4 laskami na raz 21.08.11, 20:59
                  zatem mam rozumieć z Twojego postu, że żaden mężczyzna Cię nigdy szczerze nie kochał?
        • havokkk Re: chodze z 4 laskami na raz 21.08.11, 21:17
          > dla kolesia pewnie tez juz nie byłabys atrakcyjna znał by twoje dziurki na wylo
          > t a my mamy charakter zdobywcy i poszukiwacza nowosci

Sądząc po ilosci twoich postow to masz raczej charakter lwa forumowego z przydużym brzuszkiem w upaćkanym podkoszulku. Forumowi gigolo hehe ...
    • akle2 Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 09:53
      Musisz w takim razie 4x bardziej uważać, spać z otwartymi oczami i oglądać się za siebie, bo:

www.se.pl/wydarzenia/swiat/usa-odciela-mezowi-penisa-i-przemielila-w-rozdrabniaczu-na-odpadki-bo-zasluzyl_195593.html
      • butterfly_33 Re: chodze z 4 laskami na raz 20.08.11, 15:49
        hehe ała:) na samą mysl mnie ciary przeszły:) niech ten koleś co chodzi z 4 laskami uwaza:) nigdy niewiadomo czy z tej 4 jakaś nie jest zbyt nerwowa;)
    • alpepe siur, ty fantasto. 07.08.11, 11:17
      Raz masz prosaki i szeroki tyłek oraz brzydką twarz a raz chodzisz z czterema na raz.
      • akle2 Re: siur, ty fantasto. 07.08.11, 12:09
        W każdej bajce jest ziarenko prawdy - z czterema to z pewnością fantazja, ale ... z dwoma to się przytrafia większości panów. Szczególnie wzorowym mężom i ojcom. Niestety.
      • soulshunter2 Re: siur, ty fantasto. 07.08.11, 19:53
        moze w sims jest taka opcja?
    • six_a Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 11:18
      ja kiedyś też będę chodzić o lasce i się nie chwalę.
      może nawet 4 na wymianę będę miała, w tym jedno hebanowo. się zastanowię.
      • akle2 Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 12:14
        Eee, Nordic walking jest zdrowszy :P
      • soulshunter2 Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 19:53
        no to sie zastanow - nowo czy hebanowo?
        • six_a Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 20:45
          hebanowo nufke sztuke, no czy ja się niejasno wyrażam?
    • lidka_77 i jeszcze masz czas pisać na forum - szacun ;) nt. 07.08.11, 11:21

• wersja_robocza Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 11:23
      4 laski nie w kij dmuchał. Balkonika życzę.
      • grzeczna_dziewczynka15 Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 13:38
        :)

No i może masażu raz na jakiś czas - cuda może zdziałać, i można zacząć chodzić z jedną laską, albo nawet samodzielnie.
    • fajnajozia Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 11:28
      "chce sie zapytac co byscie zrobily gdybyscie sie dowiedzialy ze wasz facet ma jeszcze 3 iine laski na boku "

Przyprowadziłabym 4 ogierów, żeby Ci delikatnie uświadomić, że swój trafia na swego i ja też miałam 4 fajnych facetów w ciągu dnia ( Ty byłeś piąty) Potem byśmy pogadali od serca, wręczyłabym Ci test na hiv na pożegnanie i godzinę później nie pamiętałabym, że Cię w ogóle znałam :D

• lia.13 Re: chodze z 4 laskami na raz 20.08.11, 16:57
        ooo, to niezły pomysł, a ze testy na hiv wykonuje się anonimowo, więc jak bym się troszkę postarała to bym nawet jakiś pozytywny znalazła ;)
    • johnny-kalesony Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 11:59
      Skoro kumpel "cię kryje", jak sam przyznajesz, to chyba wszystko jest jasne ...

Pozdrawiam
      Keep Rockin'
    • piotr_57 Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 12:14
      mikesorentinno napisała:

Moja mam ma grubo ponad 80 last i chodzi z dwoma laskami.
      Skoro Ty musisz chodzić z czterema to mogę Ci tylko współczuć.
    • triismegistos Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 12:19
      Nie rozumiem po co wkładasz tyle wysiłku w oszukiwanie dziewczyn, skoro bez żadnego problemu mógłbyś mieć cztery ff i organizować wielokąty nie okłamując nikogo? No, ale co kto lubi.
      • lia.13 Re: chodze z 4 laskami na raz 20.08.11, 16:59
        no wiesz, niektórym się tylko wydaje, że są piękni i dobrzy w te kocki, a prawda jest taka, że to brzydale w łóżku beznadziejni, i bez obietnicy małżeństwa żadnej ff do łózka nie zaciągną :( Sad, but true :P
    • samentu Nie zazdroszczę 07.08.11, 12:45
      po pierwsze kompleksów leczonych ilością bzykniętych
      po drugie trwonienia czasu na 4 życia
      to jest koszmarnie na dłuższy termin męczące i likwiduje przyjemność tych bzykanek
      • exotic.girl Re: Nie zazdroszczę 07.08.11, 13:04
        Też mam kilka chłopaków jednocześnie i się tym nie przechwalam tak ja ty ale skoro sam sie prosisz. I każdy jeden mnie rozpieszcza na swój niepowtarzalny sposób.
        • triismegistos Re: Nie zazdroszczę 07.08.11, 13:35
          Kilku facetów naraz? Rozumiem pogotowie seksualne, można mieć kilku naraz. Przy nieco bardziej zażyłej relacji nie da się z więcej niż dwoma/ trzema. No, chyba, że dziennego grafiku nie wypełnia nic oprócz facetów. Osobiście uważam, że dwóch to odpowiednia liczba.
          • elito Re: Nie zazdroszczę 07.08.11, 13:45
            Nadejdzie taki czas ze wkoncu zaczniesz sie gubic w tym co mowiles kazdej z nich ,dodatkowo nie zazdroszcze ci syfa ktorego nabedziesz bo leczenie pewnie bedzie dlugie....ale twoj wybor skoro sprawia ci to przyjemnosc...
            • triismegistos Re: Nie zazdroszczę 07.08.11, 14:03
              Bez przesady, od czego są prezerwatywy? Mnie zastanawia tylko po co wkładać kupę wysiłku w coś nieetycznego jeśli można o wiele mniejszym kosztem mieć to samo, tylko fajniej i etyczniej.
              • grzeczna_dziewczynka15 Re: Nie zazdroszczę 07.08.11, 14:08
                Może kręci go fakt, że ma sekrety;> Ale 35-latek, co pisze, że ma 35 LATEK. Hmm, to podejrzane.
    • jan_hus_na_stosie dziadek z 4 laskami 07.08.11, 13:44
      https://www.obiektywni.pl/upload/real/19/94128_704155.jpg
      • xolaptop Re: dziadek z 4 laskami 07.08.11, 19:27
        Z której strony by nie patrzeć, niezaprzeczalnie są cztery.
      • buraczana.lejdi Re: dziadek z 4 laskami 22.08.11, 02:02
        hahhaha; dobre!!!!
    • dziewczyna_rzeznika Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 14:01
      Ja to bym się skumała z tymi trzema pozostałymi i pomyślała nad jakąś słodką zemstą. Może byśmy Cię odurzyły, wywiozły do lasu, przywiązały do drzewa i pogadały z zaprzyjaźnionym kryminalistą-zbokiem z megapenisem, żeby Cię wyruchał porządnie w dupsko, tak ze 4 razy, za każdą z nas.
      • marguy Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 14:05
        https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQeL_Pu6N8EAQNQ6ZB4d-v5HTUmOuDHi5fIXV7xEfFqghiwXPSp
        • dziewczyna_rzeznika Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 14:12
          To po francuskiemu?

Wiem, wiem, ale nie mogłam się powstrzymać przed wyartykułowaniem tej wizji ;D Naprawdę bym tak zrobiła. Albo coś równie upokarzającego ;-))
          • grzeczna_dziewczynka15 Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 14:14
            Seks analny to upokorzenie? A może on lubi i będzie mu tylko miło, że go silny mężczyzna tak wziął od tyłu;>
            • dziewczyna_rzeznika Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 14:18

grzeczna_dziewczynka15 napisała:

> Seks analny to upokorzenie? A może on lubi i będzie mu tylko miło, że go silny
              > mężczyzna tak wziął od tyłu;>

Kurde, nie pomyślałam o tym ;D Zawsze wydawało mi się, że dla mężczyzny hetero gwałt analny to największe upokorzenie ;p Ale tacy prawdziwi menszczyzni to chyba tylko w Palp Fikszyn :D
              • grzeczna_dziewczynka15 Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 14:39
                Prawdziwy mężczyzna niczego się nie wstydzi;> Widziałaś Weeds?
    • jeriomina Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 14:27
      Och Karol?:)
    • massinga Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 14:37
      I czym ty sie chwalisz? Ja mam znajomego, co kiedys dobil do 14 w jednym czasie. Facet mial rozzpisany grafik spotkan, by sie nie pogubic. Ale dlugo to nie trwalo.
      • grzeczna_dziewczynka15 Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 14:41
        Wow, to robota na 3 szychty. Nic dziwnego, że wymiękł:>
    • poezja_smaku Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 14:44
      to jedynie świadczy o tym, że Ty mało wybredny jesteś:P
      ja mam czasami problem ze znalezieniem jednego faceta, który na 99% mi się spodoba, a Ty masz aż 4 kobiety:P, kurcze też chciałabym mieć taki wybór :)

z drugiej strony zawsze może być tak, że one postępują w ten sam sposób, co Ty (chociaż byc moze nie wszystkie), więc ostatecznie to Ty możesz wyjść na jelenia :P

miałam kiedys taką sytuację, poznałam na jakies wystawie faceta, nie mielismy wspólnych znajomych, spotkaliśmy się pare razy, ale coś mi w nim nie pasowało i mu podziekowałam, po 3 m-cach spotkaliśmy się na korytarzu w firmie, w której jak się okazało on też pracuje (wcześniej powiedział mi, że wykonuje inny zawód) i co więcej okazalo się, ze jest 7 lat ode mnie starszy, a nie tak jak mówił 3:P na chwile obecną nie chce go znać...

• grzeczna_dziewczynka15 Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 14:51
        Może nie jest mało wybredny, tylko każda jest od czego innego. Z jedną rozmawia o sztuce postmodernistycznej, z inną może pograć w golfa, kolejna świetnie gotuje a z czwartą dobrze się wódkę piję;>
    • wez_sie Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 14:48
      co znaczy, ze żadna dziewczyna nie wie o sobie?
      w sensie, ze nie istnieje?

masz kumpla, który cię kryje?
      ja bym go nazwał kochankiem.
      • grzeczna_dziewczynka15 Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 14:52
        Albo tuskiem, z angielska;> (tusk= aktywna strona seksu analnego w slangu więziennym;>)
        • niezmiennick Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 14:56
          Ze slangu hodowlanego to musiał by być biseksualem, skoro z laskami też chodzi.
          • wez_sie Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 15:01
            tylko, ze żadna laska nie wie o sobie samej, co moze oznaczać, ze nie jest kobieta a facetem. wychodzi na to ze go kryje 5 facetów. dobrze, ze nie naraz...
            • niezmiennick Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 15:13
              Będę się upierał, że skoro go kryją to musi być oną. Ale skoro to faceci to jest normalnie hetero.
          • grzeczna_dziewczynka15 Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 15:05
            Kto by się tam spierał o terminologię;>
            Po co się definiować, może on chce wyjść poza formy i etykietki?
            • niezmiennick Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 15:14
              Ja :)
    • moonogamistka Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 19:30
      jak jestes "taki dobry w te klocki" i obrabiasz kilka na raz to bierz za to kase, bedzie czysty interes i sumienie;-)))
    • eat.clitoristwood Extreme nordic walking. 07.08.11, 19:30
      i.w.
    • marecki1947 Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 19:59
      "Żadna nie wie o sobie"?
      To są jakieś downy czy co? Współczuję gustu.
    • khadroma Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 20:01
      mikesorentinno napisała:

> kurde jakos tak wyszlo ze od kilku miesiacy mam 4 dziewczyny

No slicznie. Ale dlaczego 4, a nie 5 albo 6?
      • moonogamistka Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 20:02
        Nie wyrabia finansowo z gumkami? :-D
        • khadroma Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 20:05
          I z takiego banalnego powodu ma rezygnowac z kolejnych lasek...ueee... ;)
          • moonogamistka Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 20:09
            Powinien brac kase, caly cZas mu to pisze;_))) jak taki dobry?
        • eat.clitoristwood Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 20:10
          moonogamistka napisała:
          > Nie wyrabia finansowo z gumkami? :-D

Przy tej ilości i takiej potencji nie musi przecież ściągać.
          • moonogamistka Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 20:12
            Plucze? o fuj!
            • khadroma Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 20:19
              Gdyby sie panienki jakos dogadaly, to moglby sie spotykac z czterema jednoczesnie, a potem z nastepnymi czterema itd.. Obsluzyłby w ten sposob cała okolice. ;)
              • moonogamistka Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 20:29
                Jeszcze sie taki nei narodzil co czterem dogodzil;_))
    • krzysiojezyna.pl_popstar Re: chodze z 4 laskami na raz 07.08.11, 20:51
      nie zazdrosze nie chcialo by mi sie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka