malomiasteczkowa2 04.09.11, 11:18 bo nie chce zabrudzić związku, czy to jest normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malomiasteczkowa2 Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 11:24 Czemu zaraz gej? nie jest gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
malomiasteczkowa2 Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 11:31 hahahahaha bez przesady, geja łatwo poznać, On nie jest gejem!!! wróćmy do tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
cowgirl_ride Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 11:33 Chętnie się dowiem jak, łatwo, rozpoznać geja. Masz jakiś detektor? Odpowiedz Link Zgłoś
malomiasteczkowa2 Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 11:34 Ślini się na facetów? Po kilku latach związku chyba da się poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 11:36 on jest z tobą w związku od kilku lat i nie chce seksu w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 11:37 malomiasteczkowa2 napisała: > Ślini się na facetów? Po kilku latach związku chyba da się poznać. Jakiego związku?! Masz kumpla, który nie ma ochoty na seks. Może z Tobą, może wcale... to się zdarza, ale z takiej niechęci raczej związku nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
malomiasteczkowa2 Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 11:40 Co ma związek do seksu bo nie wiem? Są ludzie którzy nie są w związku np. prostytutka z klientem, studentka ze sponsorem, fuckfriends, uprawiają seks a przecież nie są w związku? Więc co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 11:47 malomiasteczkowa2 napisała: > Co ma związek do seksu bo nie wiem? Są ludzie którzy nie są w związku np. prost > ytutka z klientem, studentka ze sponsorem, fuckfriends, uprawiają seks a przeci > eż nie są w związku? Więc co ma piernik do wiatraka? Przecież to nie jest prosta równość seks = związek. Bez związku też można, to oczywiste. I do tego akurat prowadzi "związek bez seksu". Zwłaszcza gdy ten seks jest postrzegany jako "coś brudzącego". Taki związek, teoretycznie, też się może zdarzyć - pod warunkiem, ze obie strony takich potrzeb nie mają. No ale wtedy nie ma potrzeby roztrząsania zjawiska na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
malomiasteczkowa2 Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 11:48 A czy przyczyną może być to, że mam sporą nadwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 11:54 Tak, nie leci na ciebie. Kosz, trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 12:12 Nie, po prostu się na nim nie poznałaś. On 100% macho jest. Stawia kobiecie szlaban na seks a ona się za nim ugania. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 11:46 dzięki, już lecę sprawdzić:) Odpowiedz Link Zgłoś
malomiasteczkowa2 Re: HELP! n/t 04.09.11, 11:30 Strasznie irytujący jest twój awatar czy jak to się nazywa, naprawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: HELP! n/t 04.09.11, 11:35 Masz problem, czy chcesz się czepiać? Awatar Alienki to sprawa Alienki; a poza tym jest uroczy ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: HELP! n/t 04.09.11, 11:37 ale w ogóle nie chce, nigdy...czy narazie nie chce? może czeka, aż przyjdzie na to czas, przyjdzie czas........:) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 11:50 Nie chce w ogóle (=małopotrzebowski), czy nie chce akurat z Tobą (=nie podniecasz go) ? Odpowiedz Link Zgłoś
malomiasteczkowa2 Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 11:51 No właśnie sama nie wiem bo mam trochę nadwagę więc może dlatego :( Ważę 72 kg przy 166 cm, czy to spora nadwaga? Ale nie widać po mnie tak bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 11:57 Nieładne te zagrywki. Wasze wzajemne; i Twoje na forum też. Gusta są różne; facetem nie jestem - ale mogę sobie wyobrazić, że mnie by taka waga nieco psuła apetyt. Tyle że po prostu (zamiast bronić się głodnymi kawalkami, rodem z romantyzmu dla ubogich duchem) nie zwracałabym uwagi na panie nie w moim guście; zupełnie tak samo jak (np.) nie zwracałam uwagi na przypakowanych facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
malomiasteczkowa2 Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 12:04 Bo na początku związku byłam bardzo szczupła, wręcz chuda, ale potem zachorowałam, zaczęłam brać leki i przytyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 12:08 malomiasteczkowa2 napisała: > Bo na początku związku byłam bardzo szczupła, wręcz chuda, ale potem zachorował > am, zaczęłam brać leki i przytyłam. i jak byłaś szczupła też nie uprawiał z Tobą seksu? Odpowiedz Link Zgłoś
malomiasteczkowa2 Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 12:10 Wtedy był seks mniej więcej raz na tydzień a teraz ZERO od prawie roku... Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 12:30 malomiasteczkowa2 napisała: > Wtedy był seks mniej więcej raz na tydzień a teraz ZERO od prawie roku... no to się kupy nie trzyma......to argument, że nie chce zabrudzić związku już chyba nieaktualny :D Odpowiedz Link Zgłoś
malomiasteczkowa2 Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 16:35 To o co mu może chodzić? I tak związek już zabrudzony bo to robiliśmy, nic nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 16:56 malomiasteczkowa2 napisała: > To o co mu może chodzić? I tak związek już zabrudzony bo to robiliśmy, nic nie > rozumiem. proponuję pytanie skierować bezpośrednio do sprawcy Twojego dylematu........;) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 12:03 No więc tu może być pies pogrzebany. Nie żeby nadwaga była zła sama w sobie, bo jeśli dobrze się czujesz w swojej skórze, to nic nikomu do tego. Ale Twój znajomy może mieć inne wzorce estetyczne. Dlatego nie chce z Tobą zaczynać, bo nie jesteś w jego typie i nie chce za bardzo nakręcać i tak napiętej sytuacji. Gdybyś była, to zamęczałby Cię telefonami i propozycjami randki. Dla chcącego nic trudnego-znalazłoby się i lokum i czas. Tak więc niech da Ci to do myślenia. I am sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 12:15 Nie sądzę, żeby Twoja nadwaga miała coś do rzeczy, chyba, że i ona i brak seksu to stosunkowo świezy problem. "Puszyste" kobiety nie podobają się wielu facetom, ale przecież nie zaczyna się związku z kimś, kto człowieka nie kręci. Ja bym sobie faceta odpuściła, nie tylko dlatego, że dla mnie seks jest ważną częścią życia i związku. Bardzo nie niepokoi to postrzeganie seksu jako coś "brudnego". To bardzo źle wróży. Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 12:18 Aleś ty małomiasteczkowo niezaradna:? Jeden chłopak do związku, drugi [trzeci...] do seksu. Proste?! Odpowiedz Link Zgłoś
zupelnie_nowy Re: Chłopak nie chce seksu... 04.09.11, 17:05 malomiasteczkowa2 napisała: > bo nie chce zabrudzić związku, czy to jest normalne? Może ma kiłę? Odpowiedz Link Zgłoś