eat.clitoristwood 07.10.11, 21:02 od tych wyborów minął, coby sobie można było spokojnie o maryniej antresoli podywagować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabeletka Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:04 a we mnie wlasnie to pitolenie obudzilo wole walki i juz, juz chcialam isc na wybory. do wczoraj moglam sie zarejestrowac, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:05 Nie wiadomo czy spokojnie. Zalezy kto wygra. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:11 A ja, żeby już z sześć. Zaczynałabym robić przedsezonowy przegląd sadła, bo zaraz lato. Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:14 funny_game napisała: > Zaczynałabym robić przedsezonowy przegląd sadła, bo zaraz lato. Hahaha! Dobre! :D Wlasnego czy borsuczego? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:20 Borsuka na oczy nie widziałam, ponoć waleczny stwór :) Ale bobra widziałam! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:21 funny_game napisała: > Ale bobra widziałam! Phi, u siebie na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:23 Drewnianego, żebyś wiedział, phi. Odpowiedz Link Zgłoś
zed-is-dead Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:26 Hmmmmm. To Pinokio miał siostrę??? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:30 Nie mów, że nie słyszałeś: Królewna Z Drewna ;) Luxtorpeda, polski band, hm hm hm, fajny nawet, pomiąchanie QOTSA-y, Kyussa, Mars Volty oraz typowo polskich aranży :D Posłuchasz? Odpowiedz Link Zgłoś
zed-is-dead Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:38 Słucham, ale "Królewny z drewna" nie ma ani na yt, ani na wrzutce. Więc w zastępstwie leci "3000 świń". To w sumie też o królewnach, ale w liczbie 3000. Mi to brzmi na CKOD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:41 Yyyyyyyyyy, ta królewna to siostra Pinokia :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:42 I co do CKOD, to się nie zgodzę, takiś kawałek wybrał jeno. Odpowiedz Link Zgłoś
zed-is-dead Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:47 Nieważne. Teraz Ruda Zuza mi śpiewa. Z wokalistką Lacuna Coil :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:54 Ojeny? (Ruda Zuza to Mustaine, tak?) Odpowiedz Link Zgłoś
zed-is-dead Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:57 Si Sinora. A teraz już teatr marzeń:D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 22:31 Oj no nie lubię :) I to tak najgorzej nielubię teraz, czyli: doceniam, ale nie lubię :D Odpowiedz Link Zgłoś
zed-is-dead Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 22:05 Ja zmykam na salę, ale podrzucę Ci jeszcze fajny remake. Kiedyś DIO, a teraz www.youtube.com/watch?v=kyYXH6i04z4&feature=relmfu Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 22:33 Ok, jutro odsłucham, a tymczasem Them Crooked Vultures! ;F Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:17 ty wez mnie nie wkurzaj, jeszcze choinka, prezetny, jarmark swiateczny, piwo swiateczne, grzaniec, pomarancze i kakao i ksiazka, snieg, snieg, snieg i lazenie w sniegu z latarniami, i sanki, i sniegowce i swiatelka w calym miescie. no. i dopiero potwm mozesz bikini zakladac Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:22 Przecież choinkę można i przy 35 stopniach cielsjusza z papieru ustawić, pobrać prezenty i dalej mieć lato, nie kumię! Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:26 tylko rzy 35 stopniach to sie kuzwa snieg topi, kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:32 Nie lubię śniegu, czaisz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
zed-is-dead Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:38 Ty nie musisz go lubić. Wystarczy, ze pokochasz. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:44 Się wyklucza z moją porą roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
zed-is-dead Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:48 Dobra dobra. Nadchodząca epoka lodowcowa i to załatwi :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:56 Załatwię się, zanim nadejdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zed-is-dead Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:58 e, tam! G... Ci z tego wyjdzie! :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 22:34 Shit goes around me czyli g..o mnie to obchodzi, wieeesz? :D Nie daj się kontuzjom! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:45 Dziękuję za odpowiedź! Nie wiem, co dalej! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:51 no ale czego ty jeszcze potrzebujesz? musisz lubic snieg i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:55 Nie, ja tylko trawkę, wieeeeesz? :F Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 22:35 Uszka Ci wystają :D Odpowiedz Link Zgłoś
zed-is-dead Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:58 No okej. A ko powiedział, że na śniegu nie możesz zajarać??? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 22:36 Ja tak powiedziałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
zed-is-dead Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:59 Otóż nie, Psze Pani! Ustaliliśmy, ze nie musi lubić, wystarczy, że pokocha. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 22:37 Poszli odeszli ode mnie zimomaniacy! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 23:22 funny_game napisała: > Poszli odeszli ode mnie zimomaniacy! Masz rację, strońmy ich łopatką albo grabkami. Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 23:26 no chodz dziewczynko, daj sobie pokazac, ze to fajne jest Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:23 tabeletka napisała: > ty wez mnie nie wkurzaj, jeszcze choinka, prezetny, jarmark swiateczny, piwo sw > iateczne, grzaniec, pomarancze i kakao i ksiazka, snieg, snieg, snieg i lazenie > w sniegu z latarniami, i sanki, i sniegowce i swiatelka w calym miescie. no. i > dopiero potwm mozesz bikini zakladac A, to ja dziękuję, rezygnuję z tych przyjemności świąteczno-śniegowych. Może ktoś będzie chętny, i weźmie sobie całą zimę z przyległościami. W prezencie pod choinkę? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:15 możemy sobie podywagować o moich nowych chłopakach jeśli chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:19 piataziuta napisała: > możemy sobie podywagować o moich nowych chłopakach jeśli chcesz Dawaj. Ale co piąty wpis będzie na tematy marynie. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:27 Jeden jest przystojny i dobry, drugi sprytny i zaradny, trzeci zdolny i zły, czwarty nie charakteryzuje się niczym szczególnym, ale jest dzisiaj pod ręką. Którego wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:28 teraz możesz opowiedzieć o tej antresoli Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:31 piataziuta napisała: > teraz możesz opowiedzieć o tej antresoli Marynia miała tak kształtną, że księżycowi kwadry się pieprzyły z zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:41 kształtna to za mało czy jędrna ta antresola? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:57 piataziuta napisała: > kształtna to za mało > czy jędrna ta antresola? Nie macałem. To forum od gadania, nie działania. Ale dla potrzeb dyskusji przymijmy, że jędrna jak przeżelatynowana galareta z lodówki. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 22:08 dobrze sobie czasem pomacać eat, zwłaszcza jak coś jest kształtne i jędrne, chociażby to miała być tylko maryniowa antresola ja lubię np. macać klatki w kratki, zwłaszcza jak są pokryte skórą o gramaturze pylastego piasku, pan pierwszy jest posiadaczem takiej klatki Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 22:14 piataziuta napisała: > ja lubię np. macać klatki w kratki, zwłaszcza jak są pokryte skórą o gramaturze > pylastego piasku, > pan pierwszy jest posiadaczem takiej klatki Pan posiada chomika? Nie, nie, już wiem, ptaszka posiada, bardzo aktywnego mniemam. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 22:20 tak fajny ten ptaszek, ćwierka wesoło nawet jak pan ów o 5 rano z pracy wraca, a potem o 8 rano na dzień dobry szkoda że ja nie mam takiego ptaszka na co dzień Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 22:35 piataziuta napisała: > tak > fajny ten ptaszek, ćwierka wesoło nawet jak pan ów o 5 rano z pracy wraca (...) A Pan nie nazywa się Buczkowski? www.youtube.com/watch?v=PgcrUDQs8Ns Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 22:37 Nie. :) Skąd takie wnioski? :P Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 23:21 piataziuta napisała: > Nie. :) > Skąd takie wnioski? :P Nie jest kelnerem w Savoyu czy innej Cascadzie, skoro wraca z pracy o piąte rano? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 23:59 jest barmanem, ale w żadnym z tych lokali :P Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:29 piataziuta napisała: > Którego wybrać? Tego najruchliwszego. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chciałbym, żeby już z miesiąc 07.10.11, 21:40 to pierwszy :D też tak pomyślałam i teraz go sobie ciupciam tylko czasami nachodzą mnie wątpliwości, bo to taki dobry chłopiec jest, że boję się że go pożrę żywcem i nawet nie zauważę Odpowiedz Link Zgłoś