Dodaj do ulubionych

Roboclean opinie

16.12.15, 21:03
Słyszałem wiele dobrego o Robocleanie chciałbym poznać opinie z pierwszej reki, jak uwas się sprawuje?
Obserwuj wątek
    • wlkpmarek Re: Roboclean opinie 17.12.15, 10:33
      Witam, jestem posiadaczem roboclean od jakiegoś pół roku i muszę powiedzieć że bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Ja jestem bardzo zadowolony.
      A co byś chciał się dowiedzieć? Mogę ci powiedziec ze u nas roboclean nie jest oszczedzany :) przy dwojce dzieciakow ma co robic :)
      Pozdrawiam
      • robjakub12 Re: Roboclean opinie 17.12.15, 17:10
        Chodzi mio to, czy wart jest swojej ceny nie jest tani. Gdyby byl tańszy, no jak zwykły odkurzacz albo max 2x droższy, to nie zastanawaiałbym się. Czy uważasz że wart jest swojej ceny?
        • robjakub12 Re: Roboclean opinie 27.12.15, 20:52
          Sa tu same ohy i ahy. Ja sama sie zastanawiam czy wart jest takiej ceny. Ale kupił mi maż wiec nie moj problem;)
        • robocleanpoland Re: Roboclean opinie 07.02.16, 12:35
          Zawsze mnie zastanawiało, dlaczego powietrze wydmuchiwane z odkurzacza tak śmierdzi. Gdy dowiedziałem się, że przyczyną są odchody roztoczy, zacząłem odkurzać przy otwartym oknie. Jednak to było rozwiązanie prowizoryczne i dlatego kupiłem Robocleana. Nie tylko nim odkurzam, ale czyszczę także pościel, dywany, okna i wnętrze samochodu. To bardzo praktyczne i przydatne urządzenie.
        • magdaama Re: Roboclean opinie 07.02.16, 17:44
          Hej! To maszyna wielofunkcyjna. Ja myje nim sciany, okna, oczyszczam i nawilzam powietrze. Ciagle testuje nowe fukcje. Za tyle żeczy naprawde sie opłaca!!
          • gadula.g Re: Roboclean opinie 21.02.16, 18:07
            Robocleanem odkurzam, piorę dywany, czyszczę podłogi. To widziałam już na prezentacji. Z czasem okazało się, że świetnie nadaje się też do oczyszczania powietrza z nieprzyjemnych zapachów. Mieszkam w bloku i co jakiś czas czuć, jak ktoś gotuje, coś przypali, czuć dym papierosowy. Wtedy zamykam okna, włączam Robocleana i po kilku minutach zapach powietrza znowu staje się przyjemny.
      • ewamklasz Re: Roboclean opinie 24.02.16, 17:58
        Mnie też, podwojniee. Mój 7 letni syn tak sie nim zafascynował, że zawsze chce nim sprzatać :)
        • kafkae Re: Roboclean opinie 16.03.16, 10:53
          obsługa Robocleana jest bardzo prosta. moje dziecko nim sprząta. rura jest regulowana i można ją dostsować do swojego wzrostu, nie trzeba się chylać.
    • pieknotka-ta Re: Roboclean opinie 17.12.15, 10:46
      Ja tam jeszcze nie wiem na sto %, bo dopiero kupiłam i testuję, ale na razie jest baaaardzo ok. Ciekawe jakie są inne opinie. Ktoś tu ma jeszcze?
      • Gość: zygzak72 Re: Roboclean opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.15, 11:18
        żona mnie namowila na zakup, nie bylem przekonany, ale umowilem sie z zona ze jak kupimy to ja juz palcem w porzadkach nie kiwne, oboje jestesmy zadowoleni :) , a mnie czekaja juz drugie swieta na ktre nie bede musial zwijac wynosic i trzepac dywanow pod blokiem takze ja polecam
        • robjakub12 Re: Roboclean opinie 17.12.15, 17:14
          Super! To mi się podoba :) No, po Twojej opinii nabrałem ohoty :) Ale to zona wynosi i trzepie, czy nie ma potrzeby bo roboclean tak czysci?
          • Gość: zygzak72 Re: Roboclean opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.15, 08:52
            robjakub12 sam musisz sprawdzic :) oni do sprzedawanego roboclena powinni dolaczac "umowe od odstapienia od sprzatania dla meza" to wiecej im sie tegovsprzeda, a co do dywanu, mamy przeciez rownouprawnie :)
        • mark129 Re: Roboclean opinie 26.04.16, 21:17
          To z trzepaniem to prawda, też tak mam :)
      • mofinkaa Re: Roboclean opinie 31.01.16, 17:08
        na pokaz Roocleana namówila mnie sasiadka. Nie lubie jak coś mi się wciska, ale dałam sie namówić. Cieszę się, że sie zgodziłam bo to wspaniały sprzęt!
      • roman768 Re: Roboclean opinie 31.01.16, 20:14
        Od lat zmagałem się z alergią. Dzięki Robocleanowi mogę normalnie funkcjonować
      • roman.x Re: Roboclean opinie 22.02.16, 16:16
        Ja mam! Rzeczywiście, to wyższa klasa odkurzaczy. Cena duża, ale możliwości też.
        • robomar Re: Roboclean opinie 26.02.16, 10:56
          To zależy jak patrzysz na cene. Roboclean starczy ci na przynajmniej 20 lat. W tym czasie zużyłbyś 4 zwykłe odkurzacze i mnóstwo workow. Podliczajac to wychodzi taniej kupić Robocleana.
          • korsanna Re: Roboclean opinie 09.03.16, 09:05
            Od dłuższego czasu interesowałam się odkurzaczami wodnymi. Czytałam, że lepiej oczyszczają powietrze z kurzu niż tradycyjne odkurzacze z workiem. Już miałam dokonać zakupu w sklepie, gdy pewnego dnia zadzwonił do mnie kuzyn polecając spotkanie z Przedstawicielem Roboclean Poland. Chciałam wybrać dla siebie najlepszy model, więc z chęcią się umówiłam. Na prezentacji dowiedziałam się, że skuteczność technologii zastosowanej w Robocleanie jest znacznie wyższa niż odkurzaczy wodnych dostępnych w sklepie. Poza tym, jak zobaczyłam, jak sprząta i jak wiele różnych ma funkcji, zdecydowałam się go kupić.
            • majka.ola Re: Roboclean opinie 11.03.16, 21:23
              sprzedalam rodzinie 5 sztuk! tzn. poleciłam
    • Gość: Adam Re: Roboclean opinie IP: *.jjs.pl 17.12.15, 21:42
      Miałem dzis możliwość zobaczyć Robocleana
      Podchodziłem do prezentacji sceptycznie
      Sprzęt naprawdę dobry
      Zdecydowałem sie i polecam
      • Gość: Ozzy Re: Roboclean opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.15, 09:17
        Ja mam już od kilku ładnych lat. Mogę powiedzieć tylko, że polecam. Proponuję tylko przeczytać instrukcję, bo wbrew obiegowej opinii jest to dość ważna część sprzętu.
        • wlkpmarek Re: Roboclean opinie 29.12.15, 08:24
          powiem wam, że u mnie po świętach roboclean spisał się rewelacyjnie a kolacja i potem zabawy dzieciaków na w domu zrobily prawdziwe pole bitwy
          • Gość: janek Re: Roboclean opinie IP: *.dynamic.mm.pl 30.12.15, 19:14
            A ile takie cudo dokładnie kosztuje, bo na stronie producenta stoi ponad 8 tys. zł. Takie akcesoria, jak do wszystkich odkurzaczy pasują do niego www.morele.net/wiadomosc/akcesoria-do-odkurzaczy-co-warto-dokupic/1869/ czy raczej jakieś firmowe?
            • Gość: Monia Re: Roboclean opinie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.01.16, 18:38
              Nie, to za duzo, ja dalam ponad 5 z akcesoriami, firmowe, wzielam na raty
            • viva799 Re: Roboclean opinie 29.01.16, 20:15
              Sprzedawałem różne maszyny, ale Roboclean jest najlepszy. Mam pełne przekonanie, ze ludziom sprzedaje wartościowy sprzęt. Jest wart każdej złotówki.
              • joannakaw Re: Roboclean opinie 25.02.16, 17:23
                Roboclean bardzo się przydał w ubiegłym roku podczas upałów. Po 10 minutach od włączenia w mieszkaniu zrobił się przyjemny chłód. To bardzo uniwersalne urządzenie.
            • superobo Re: Roboclean opinie 30.01.16, 19:56
              Robocleanem mogę odkurzyć tam, gdzie wcześniej nie mogłam zwykłym odkurzaczem. Dołączonych do niego jest komplet końcówek, którymi np. czyszczę kaloryfer. W sezonie grzewczym używam go do nawilżania powietrza, dzięki czemu lepiej się czuję.
            • roman768 Re: Roboclean opinie 01.02.16, 17:00
              Akcesoriów jest dużo. Dzięki nim ta maszyna staje się wielofunkcyjna:
              1. Przystawka tapicerska.
              2. Antystatyczna do mebli, telewizora.
              3. Krawędziowa - kratki wentylacyjne, listwy przypodłogowe.
              4. Szczelinowa.
              5. Podłogowa do dywanów.
              6. Podłogowa - ścienna do twardych powierzchni podłogowych i ścian.
              7. Pompująca do pompowania piłek, przedmuchiwania.
              8. Turbo szczotka do trzepania łóżek i dywanów.
              9. Piorącą do dywanów, tapicerki.
              Niektóre są bardzo przydatne. Dla mnie największym ułatwieniem jest turbo szczotka. Nie muszę trzepać na dworze dywanów, wyciąga cały pisake, włosy.
              • wojtenos Re: Roboclean opinie 06.02.16, 11:08
                sporo tego. jak sprawuje się tapicerska?
                • roman768 Re: Roboclean opinie 06.02.16, 17:36
                  Roboclean wart jest każdej złotówki wydanej na jego zakup. To był prezent dla mojej żony, aby ułatwić jej sprzątanie mieszkania. Jednak odkryłem, że bardzo dobrze nadaje się też do czyszczenia samochodu. Świetnie pierze fotele. Odkurzam nim wyloty wentylacji, dywaniki i trudno dostępne miejsca. To był bardzo udany zakup.
                  • grzesieeeeek Re: Roboclean opinie 19.02.16, 17:42
                    sa odkurzacze wodne za 1 tys, 5 takich mozna kupic ;)
                    • robocleanpoland Re: Roboclean opinie 20.02.16, 18:30
                      Owszem, ich sprawność to około 20%. Przez wodę przechodzi powietrze. Bąble powietrza tylko na styku z wodą oddają jej kurz. Większość kurzu przechodzi. W Robocleanie woda rozbijana jest na bardzo małe cząsteczki, mieszane z powietrzem, do których przykleja się cały kurz. Separator wodny potem rozdziela cząsteczki wody z kurzem od powietrza.
                    • joannakaw Re: Roboclean opinie 09.03.16, 21:15
                      Gdy miałam zwykły odkurzacz, co jakiś czas się psuł i musiałam co 3 lata wymieniać na nowy. Robocleana mam już 7 lat i cały czas jest w pełni sprawny.
                • jolan-ta1 Re: Roboclean opinie 20.02.16, 21:00
                  Rewela! W domu czyszce meble i samochód.
              • gadula.g Re: Roboclean opinie 21.02.16, 18:09
                Roboclean ma wiele dodatkowych funkcji. Często jonizuję nim powietrze i rozprowadzam zapachy. Gdy wleję do niego olejek sosnowy, powietrze jest takie, jak w lesie. Lepiej się wtedy czuję
                • jolinka50 Re: Roboclean opinie 27.02.16, 12:09
                  Oprocz odkurzania dla mnie najlepsze jest oczyszczanie powitrza, Rewelacja!
              • marleskaa Re: Roboclean opinie 28.02.16, 18:15
                Myje okna odkurzaczem! Mam Robocleana, który bardzo wiele potrafi. Raz jak przyszła sasiadka, powiedziała że mam otwarte okna a ja po prostu przedtem je umyłam.
              • agaram Re: Roboclean opinie 02.03.16, 16:04
                O, to iecej niz w Heli i Powermedzie.
    • Gość: Monia Re: Roboclean opinie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.01.16, 18:32
      Rooclean jest wspaniały! Nisamowita pomoc wsprzątaniu! Zawsze o czymś takim marzyłam. Nie śmierdzi, jak to było poprzednim odkurzaczem, tylko pięknie pachnie. Bo wlewam do niego olejek zapachowy. Sprzatanie Robocleanem to poprostu bajka!
      • marleskaa Re: Roboclean opinie 09.02.16, 17:22
        Roboclean to naprawdę wspaniale urządzenie. Mam go już 5 lat i caly czas działa bardzo dobrze. Nie wyobrażam sobie, abym miał sprzatac znowu zwykłym odkurzaczem.
    • iwo234 Re: Roboclean opinie 30.01.16, 17:14
      Gdy przyszedł Przedstawiciel z Robocleanem pomyslałem że i tak go nie kupie. Jak zobaczyłem, że świetnie zbiera brud i do tego ma rożne przystawki stwierdziłem, że przyda mi się w samohodzie. Teraz żona sprząta nim dom, a ja czyszce samochód :)
      • robocleanpoland Re: Roboclean opinie 15.02.16, 21:19
        Tak jest najczęściej :) Gdy ktoś zobaczy, jak skutecznie Roboclean odkurza, zmienia zdanie.
        • Gość: gość Renata Re: Roboclean opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.16, 15:38
          Witam..a ja jestem użytkownikiem urządzenia Twister i polecam...posiada wszystkie funkcje Roboclean + system oczyszczania para i super żelazko parowe.vimeo.com/56192091
          • joannakaw Re: Roboclean opinie 19.02.16, 10:51
            A czy można nim oczyszczać powietrze jak Roboclean z nieprzyjemnych zapachów?
            • Gość: gość Renata Re: Roboclean opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.16, 13:48
              Tak..ma dokładnie te same funkcje.
        • mariii8 Re: Roboclean opinie 02.03.16, 20:38
          Ja tez bylam sceptyczna ale chyba kupie.
          • karolawie Re: Roboclean opinie 04.03.16, 09:35
            Warto!!!
    • superobo Re: Roboclean opinie 30.01.16, 19:54
      Już podczas prezentacji przekonałam się, że Roboclean jest bardzo skuteczny. Nie trzeba było przekonywać mnie do zakupu. Dywany wyglądają teraz jak nowe i nie trzeba ich trzepać. Do tego stały się bardziej puszyste.
    • mofinkaa Re: Roboclean opinie 31.01.16, 17:04
      kupiłam Robocleana wczoraj. dzisiaj od rana testuje. Nie wiedziałam że tak miałam brudno w domu a tak dbałam o czystośc. dopiero teraz mam czysto! Jestem mega zadowlona!!
      • szymura34 Re: Roboclean opinie 03.02.16, 11:31
        Hmm... A jak na prezentacji zmuszali cie?
        • robocleanpoland Re: Roboclean opinie 11.02.16, 13:56
          Skoro zadowlona to o co zmuszać? :) Jak sie wywiera presje, to potem i tak klient odda. Jest 14 dni na zwrot, jak ktoś sie rozmyśli.
    • roman768 Re: Roboclean opinie 31.01.16, 20:11
      Już podczas prezentacji przekonałam się, że Roboclean jest bardzo skuteczny. Nie trzeba było przekonywać mnie do zakupu. Dywany wyglądają teraz jak nowe i nie trzeba ich trzepać. Do tego stały się bardziej puszyste.
    • robjakub12 Re: Roboclean opinie 02.02.16, 11:22
      Wczoraj umówiłęm się na prezentację. Sprawdzę opinie o Robocleanie na moim dywanie :)
      • roman768 Re: Roboclean opinie 02.02.16, 19:04
        Nic nie tracisz, a bedziesz miał posprzatane mieszkanie :)
        • iwo234 Re: Roboclean opinie 04.02.16, 17:35
          i bez kurzu :)
        • robcio.n Re: Roboclean opinie 23.02.16, 20:20
          No własnie, tez sie umówiłem :)
      • szymura34 Re: Roboclean opinie 03.02.16, 11:29
        Ja tam niewierze w takie prezentacje. W mediach bylo sporo informacji że ludziom sie wciska.
        • roman768 Re: Roboclean opinie 03.02.16, 18:48
          No, nie można wszystko do jednego worka. U mnie było super!
        • iwo234 Re: Roboclean opinie 04.02.16, 17:34
          Sklep nie sprzeda, bo ludzie nie znają. W domu mozna pokazać, lepiej wytłumaczyć niz w sklepie.
        • roza534 Re: Roboclean opinie 05.03.16, 17:08
          Prezentacja została wykonana bardzo profesjonalnie. Przedstawiciel to, co mówił, od razu pokazywał przy użyciu tego urządzenia. Na własne oczy mogłam zobaczyć, jak Roboclean jest skuteczny. Dlatego bez wahania podjęłam decyzję o jego zakupie.
      • szymura34 Re: Roboclean opinie 03.02.16, 11:29
        I jak?
        • robjakub12 Re: Roboclean opinie 05.02.16, 10:09
          Całkiem fajnie. Ale aparatka u mnie była :) Fajna, jajcarska babka, przyjemnie sie rozmawialo. No, Roboclean faktycznie fajny. Dywan - rewelacja! jak nowy. Tylko ta cena. Ale wziałem na raty.
          • mofinkaa Re: Roboclean opinie 05.02.16, 21:08
            Dla ludzi z alegiom nie ma znacznia ta cena. Dziecko mojej sasiadki moze normalnie teraz żyć! Wcześniej przez alergie ciagle kaszlało i kichało.
            • macierzanka31 Re: Roboclean opinie 06.02.16, 11:02
              Teraz moge normalnie żyć! Kiedyś gdy budziłam sie rano i codziennie kaszlałam. Nie wiedziałam co to jest. Chodziłam do lekarza. Powiedział, że to uczulenie na roztocza. Jak dowiedzialam się że jest prezentacja urzadzenia likwidujace roztocza, odrazu się umówiłam. Teraz regularnie odkurzam nim posciel i kaszel przeszedl
            • korsykora Re: Roboclean opinie 12.02.16, 11:19
              Roboclean jest niezastapiony! Jestem alergiczką i wczesniej budziłam się z zapchanym nosem i zapuchniętymi powiekami. Od kiedy sprzątam Robocleanem jak sie wreszcie jest normalnie wreszcie dobrze sie czuje! Polecam naprawde warto!!!
              • marija.p Re: Roboclean opinie 21.03.16, 20:25
                Ja i moja córka mamy alergię. Gdy tylko dowiedziałam się od przyjaciółki, że Roboclean oczyszcza całe mieszkanie z kurzu i roztoczy postanowiłam, że muszę go mieć. Gdy tylko kupiłam to urządzenie, nasze życie stało się znośniejsze. Ja nie mam kaszlu po przebudzeniu się, córce przestały łzawić i piec oczy. Robocleanem czyszczę pościel, odkurzam i oczyszczam powietrze. Przy okazji okazało się, że na meblach nie osadza się kurz. To dodatkowy dowód na skuteczność Robocleana w oczyszczaniu z kurzu.
    • macierzanka31 Re: Roboclean opinie 06.02.16, 17:42
      Nigdy nie lubiłam na klęczkach szorować dywanów. Teraz piorę je Robocleanem na stojąco i jest to znacznie łatwiejsze, przyjemniejsze, a do tego daje lepszy efekt. Dywany wyglądają teraz jak nowe.
      • isia_kofta Re: Roboclean opinie 08.02.16, 21:18
        Ostatnio doprałam roboclinem dywan. Już chciałam go wyrzucić bo był strasznie poplamiony ale teraz jest jak nowy. Super sprzet!
        • majakaw Re: Roboclean opinie 09.02.16, 17:17
          To prawda. Nie muszę teraz trzepac dywanów. Roboclean skutecznie je czysci.
        • mofinkaa Re: Roboclean opinie 10.02.16, 12:29
          Tak, Roboclean jest niesamowity! Ze starych dywanów robi nowe. Naprawde! Miałam w przedpokoju dywan taki już zbity, wychodzony, a do tego zszrazraly od brudu. Nigdy nie mogłam do końca go wymyc. Jak zaczęłam sprzatać Robocleanem, stał się znowu puszysty, a po praniu wyglada jak nowy!
          • joannakaw Re: Roboclean opinie 19.02.16, 10:53
            Potwierdzam. Też myślałam, że z mojego dywanu już nic nie będzie, a teraz wygląda jak prawie nowy.
      • marleskaa Re: Roboclean opinie 27.02.16, 21:01
        Jak ja się męczyłam piorąc recznie dywany. A w calym mieszkaniu mam ich kilka. Teraz z przjemnościa piore Robocleanem i efekt jest lepszy.
    • robocleanpoland Re: Roboclean opinie 06.02.16, 17:49
      Robocleana sprzedaję już 5 lat. Moje życie całkiem się zmieniło. Nie przejmuję się bieżącymi wydatkami, jeżdżę na wycieczki, realizuję marzenia. Co ważne, nikt nie stoi nade mną, nie ma tu planów i limitów. To mój w pełni własny biznes.
      • xgonzo Re: Roboclean opinie 10.02.16, 17:08
        O, widzę, że Pan już dużo pracuje. Mam Robocleana, świetnie się sprawdza i zastanaiwam się nad rozpoczeciem wpółpracy. Jakie sa szkolenia? Nie naciskają za bardzo, są jakieś wymagania?
        • robocleanpoland Re: Roboclean opinie 11.02.16, 13:52
          Pracowałem wceśniej w innych firmach i miałem już dość presji, nacisku i... szkoda słów. Zacząłem szukać firmy traktującej ludzi po ludzku i znalazłem :) Nie masz co się obawiać. Szkolenia merytoryczne, robisz kiedy chcesz i ile chcesz, bez nacisku.
        • robomar Re: Roboclean opinie 14.02.16, 13:21
          Pracuje w Roboclean Poland od roku i jest super! Mam więcej czasu, bo prezentacje są tylko popołudniami. Nareszcie mogę sobie pozwolić na standard życia, o jakim marzyłem. Poza tym w firmie jest świetna atmosfera. Firma bardzo dba o swoich współpracowników, pomagają nowym, jest dużo szkoleń. Dzięki temu też lepiej sobie radzę w życiu prywatnym, jestem bardziej pewny siebie
          • xgonzo Re: Roboclean opinie 14.02.16, 20:00
            Ajak wygaldaja szkolenia?
            • robocleanpoland Re: Roboclean opinie 16.02.16, 12:00
              Sa raz w tygodniu, dla nowych osób cześciej, zawsze można liczyc na pomoc. Pracuję w Roboclean Poland już długo i jestem bardzo zadowolony:) Świetne zarobki, fajna atmosfera spotyka sie fajnych ludzi, lubie tą robote.
    • mark129 Re: Roboclean opinie 07.02.16, 12:27
      Od miesiąca jestem Przedstawicielem Roboclean Poland. Polubiłem tę firmę od pierwszego kontaktu. Rozmowa rekrutacyjna była rzeczowa. Czuć było szacunek dla drugiego człowieka i chęć pomocy. Tak też się stało. W żadnej firmie nie miałem takiej pomocy, jak tu. Poza tym, co ważne, jest tu wspaniała atmosfera. Człowieka traktuje się nie jak maszynkę do zarabiania, ale jako partnera.
      • xgonzo Re: Roboclean opinie 10.02.16, 17:04
        A ile można zarobić?
        • robocleanpoland Re: Roboclean opinie 11.02.16, 13:53
          Hmm... Na pewno więcje niż na etacie. Zależy, jak szybko się nauczysz i ile bedziesz pracować. Na spokojne życie wystarczy. Najlepsi zarabiają kilkanaście tys. miesięcznie.
          • grzesieeeeek Re: Roboclean opinie 19.02.16, 17:38
            kilkanascie? to ile musza sie najexdzic...
            • robocleanpoland Re: Roboclean opinie 20.02.16, 18:32
              Wystarczy wykonywać codziennie jedną prezentację. Trwa 2 godziny. Przygotowanie, dojazd to w sumie nie więcej niż 4. Reszta to czas wolny :)
    • magdaama Re: Roboclean opinie 07.02.16, 17:39
      Roboclean to najlepszy odkurzacz jaki kiedykolwiek mieliśmy. Ale to nie tylko odkurzacz. Codziennie testujemy jego rózne funkce. Coraz bardziej mi sie podoba i polecam go każdemu !
      • macierzanka31 Re: Roboclean opinie 07.02.16, 20:54
        Od kiedy mam Robocleana to wyrzucilam odkurzacz.
        • jackgorny Re: Roboclean opinie 13.02.16, 11:03
          Trzeba bylo mi dac :)
          • marleskaa Re: Roboclean opinie 13.02.16, 18:11
            Zebys zatrul sie tym, co wyaltuje ze zwyklego odkurzacza? ;)
            • robocleanpoland Re: Roboclean opinie 15.02.16, 21:18
              Za rok i tak trzeba będzie wyrzucić. Od przyszłego roku wchodzi ograniczenie mocy odkurzaczy do 900 W. Żaden zwykły odkurzacz nie spełnia tego wymogu. Roboclean ma moc 900 W.
              • zadowolony7 Re: Roboclean opinie 17.02.16, 16:02
                Super! mamy to juz z głowy :)
      • joannakaw Re: Roboclean opinie 25.02.16, 17:25
        Robocleana doceniłam, gdy już zaczęłam go używać. Tradycyjny odkurzacz po włączeniu wydzielał bardzo nieprzyjemny zapach. Roboclean wypuszcza czyste, bezwonne powietrze. Gdy wleję do niego olejek, zamiast smrodu jak kiedyś, w mieszkaniu przyjemnie pachnie.
    • marleskaa Re: Roboclean opinie 07.02.16, 20:48
      Roboclean świetnie sprzata, lekko i wygodnie sie go używa. Przystawki są niesamowite, wchodzą w każdy otwór, szczeliny. Tam to dopiro było brudu!
    • lordvader11 Re: Roboclean opinie 08.02.16, 21:12
      Jestem alergikiem i kupilismy Robocleana. Brałem spora ilosć lek?. Od kiedy sprzątamy Robocleanem jest o wiele lepiej. Czuje się dobrze i mniej biore leków.
      • korsykora Re: Roboclean opinie 14.02.16, 20:10
        Jesteśmy alergikami. Mieliśmy pościągane w całym donu firnaki i zasłony, bo na nich gromadzil sie kurz i roztocza. Przedstawiciel, który robil nam prezentacje, powiedział że teraz bedziemy mogli z powrotem je załozyć. Po pierwszym sprzataniu zauważyłam że jest w mieszkaniu znacznie mniej kurzu.Dlatego zdecydowałam sie założyć firnaki i zaslony. I rzeczywiście, teraz one są i nie mamy uczulenia! Polecam ten sprzet każdemu!
        • zadowolony7 Re: Roboclean opinie 17.02.16, 16:01
          kuzynka kupiła. jej córka bierze leki na alergie, ale teraz bierze mniej od kiedy maja robocleana.
          • justinaslaz Re: Roboclean opinie 28.02.16, 21:01
            Koleżanki w pracy nie wieżyły wiec zaprosiłam je do domu i pokazałam jak sprzta. Dwie z nich też kupiły Robocleana.
      • alexsel Re: Roboclean opinie 18.03.16, 11:26
        I love Roboclean! Od kiedy go mam, w moim domu jest czysto. Znajomi pytają się, jak ja to robie. Polecam im wtedy Roboclena.
    • majakaw Re: Roboclean opinie 09.02.16, 17:15
      Jak kupiłam Robocleana i przekonałam się co potrafi namawiałam wszystkich znajomych żeby sobie kupili. Niektórzy sobie kupili i tak jak ja bardzo go chwalą.
      • roza534 Re: Roboclean opinie 05.03.16, 20:03
        Dwa miesiące temu zaprosiła mnie do siebie sąsiadka na pokaz Robocleana. Gdy zobaczyłam na własne oczy, jak działa, postanowiłam go kupić. Teraz nie wyobrażam sobie sprzątania zwykłym odkurzaczem
        • filipinka.koz Re: Roboclean opinie 23.03.16, 21:04
          Gdy powiedziałam o Robocleanie koleżankom, nie wierzyły, że to tak skuteczne i wszechstronne urządzenie. Zaprosiłam je więc na pokaz. Dwie z nich krótko potem kupiły Robocleana:)
    • gospossia Re: Roboclean opinie 10.02.16, 12:32
      Nie uwoerzycie. Robocleanem czyszcze okna, ściany, firanki. No i oczywiście odkurzam. Teraz wreszcie widze, że w mieszkaniu mam czysto.
      • robjakub12 Re: Roboclean opinie 13.02.16, 19:23
        wlaśnie sprawdzam robocleana, ciagle odkrywam jego funkcje.
      • marleskaa Re: Roboclean opinie 21.02.16, 21:13
        O kurcze, tego nie wiedziałam. Okien jeszcze nie myłam, przetestuje :)
    • xgonzo Re: Roboclean opinie 10.02.16, 17:03
      Roboclean ma wiele dodatkowych funkcji. Często jonizuję nim powietrze i rozprowadzam zapachy. Gdy wleję do niego olejek sosnowy, powietrze jest takie, jak w lesie. Lepiej się wtedy czuję.
      • majakaw Re: Roboclean opinie 12.02.16, 11:14
        Podpisujue sie. Ma niesamowite fukcje. Gdy były upały chłodziłem się robocleanem. Wystarczy wrzucic kostki lodu i robi sie przyjemny chłodek.
        • jackgorny Re: Roboclean opinie 13.02.16, 11:02
          Mowi sie, ze co do wszystkiego to do niczego :)
          • marleskaa Re: Roboclean opinie 13.02.16, 18:08
            Tez tak uwazam. Ale zawsze sa wyjatki. Roboclean działa świetnie. Piore dywany, myje okna, czyszcze sciany, nawilzam powietrze, jonizuje, naprawde to wszystko dziala!
            • robjakub12 Re: Roboclean opinie 13.02.16, 19:22
              Nie ma co sie czaić. Umów się jack na prezentacje, sam zobaczysz.
              • xgonzo Re: Roboclean opinie 15.02.16, 21:14
                Chetnie się umówię. Wypowiedzi są pozytywne, warto spróbowac.
                • jola457 Re: Roboclean opinie 16.02.16, 10:27
                  ja tez myślałam tak, obawiałam sie naciagaczy, ale przedstawiciel był profesjonalny, nie wciskal, wlasciwie to sama kupiłam jak zobaczyłam, co potrafi
                  • joanna.123 Re: Roboclean opinie 04.03.16, 16:35
                    Ten sprzet sam się broni.
    • justinaslaz Re: Roboclean opinie 14.02.16, 13:14
      Z Robocleana jestem bardzo zadowolona, używam go już jakis czas. Dlatego zaczełam się zastanawiać nad pracą w Roboclean Poland. Polecałam go znajomym i oni też kupili czyli jest zbyt na to urzadzenie.
    • ewamklasz Re: Roboclean opinie 15.02.16, 09:05
      Rewelacja! Roboclean przebija wszystkie odkurzacze. Wymiata niesamowicie. Nie zamieniłabym go na żadne inne urządzenie do sprzątania!
      • lucy.55 Re: Roboclean opinie 16.03.16, 16:27
        Zawsze po odkurzaniu odkurzaczem na meblach osiadał kurz. Od kiedy mam Roboclena pojawia się on na nich dopiero po trzech dniach.
    • zadowolony7 Re: Roboclean opinie 15.02.16, 21:12
      żona zachwycona roboclean super skuteczny leki, łatwy w obsłudze, a to dla nas było ważne
    • jola457 Re: Roboclean opinie 16.02.16, 10:25
      Mam Robocleana od 3 miesięcy. Codziennie filtruję powietrze, często odkurzam materace i pościel. Dużo przyjemniej teraz jest sie kłasć do łóżka. Córka jak go zobaczyła, powiedziała że tez chce mieć taki sprzęt. Najpierw pozyczała go odemnie, ale teraz sobie sama kupiła.
    • malgorza1978 Re: Roboclean opinie 16.02.16, 12:04
      Kiedyś zaraz po odkurzaniu odkurzaczem na meblach pojawiał się kurz. Miałam wrarzenie że to syzyfowa praca, z meli na dywan, z dywanu przez odkurzacz na meble. Ale wreszcie to sie skonczyło. Teraz mam Robocleana, który wsysa cały kurz i nic z niego się nie wydostaje zostaje w wodzie i cały kurz po sprzataniu wylewam do toalety. Uff! całe szczęście że mam Robocleana!
      • szymura34 Re: Roboclean opinie 22.02.16, 21:24
        Slyszałem, że troche z tym roboty.
        • ewamklasz Re: Roboclean opinie 24.02.16, 11:52
          A skąd! Czyści sie co 2, 3 odkurzanie i nie ma z tym duzo roboty.
        • justinaslaz Re: Roboclean opinie 28.02.16, 21:00
          Jak pierwszy raz czysciłam Robocleana po sprzątaniu nie mogłam uwierzyć, że woda jest taka brudna. To wszystko z moich dywanów a ja myślałam zawsze że miałam je czyste.
      • marleskaa Re: Roboclean opinie 16.05.16, 21:02
        Przed prezentacją wysprzątałam wszystko. Jednak po sprzątaniu Robocleanem wyszło bardzo dużo brudy. Tak widać, że Roboclean jest o wiele lepszy od zwykłego odkurzacza.
    • joannakaw Re: Roboclean opinie 19.02.16, 10:49
      Gdy zobaczyłam u sąsiadki, jak skutecznie odkurza Roboclean, postanowiłam go kupić. To była bardzo dobra decyzja. Nie muszę już trzepać dywanów. Po praniu tym urządzeniem są tak jasne, gdy były nowe. Polecam !!!
      • grzesieeeeek Re: Roboclean opinie 19.02.16, 17:35
        Nie trzeba trzepac? Nie wieże. Nie ma takiego odkurzacza.
        • joannakaw Re: Roboclean opinie 20.02.16, 18:39
          Gdybym nie zobaczyła na własne oczy, też bym nie wierzyła. Wsysa cały piasek :) To naprawdę duża ulga, że nie muszę je nosić na trzepak i trzepać.
          • jolan-ta1 Re: Roboclean opinie 20.02.16, 21:07
            Mam biuro, dużo ludzi przychodzi, chodniki zadeptane. Ale czyszcze teraz robocleanem i po każdym czyszczeniu są jak nówki!
            • gadula.g Re: Roboclean opinie 21.02.16, 18:06
              Jestem zachwycona moimi dywanami! Gdy odkurzałam zwykłym odkurzaczem, były one zbite. Od czasu, gdy mam Robocleana, stały się puszyste. Są też jaśniejsze po praniu tym urządzeniem. Kiedyś ta czynność wymagała dużego wysiłku, a teraz pranie dywanów jest łatwe. Polecam Robocleana każdemu!
      • veroniaa Re: Roboclean opinie 19.03.16, 13:39
        To niesamowite ile w moich dywanach było brudu i kurzu. Mój Roboclean szybko sobie z nimi poradził. Dopiero teraz widze, że mam w domu czysto.
        • szypula3 Re: Roboclean opinie 23.03.16, 17:16
          Roboclean jest bardzo wygodny w użyciu. Przy odkurzaniu nie trzeba się schylać, można ciągnąć go za elastyczną rurę, bo jest bardzo wytrzymała. Przy uchwycie rury są przyciski, którymi reguluje się moc zasysanego powietrza.
          • marija.p Re: Roboclean opinie 20.04.16, 21:22
            Przydałby się dłuższy kabel do gniazdka.
            • iwo234 Re: Roboclean opinie 22.04.16, 16:21
              Można kupić przedłużacz :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka