coscoscos1234 19.09.10, 14:09 Pomysły na prezent: www.cangu.e-biznes.org/prezenty.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleo567 Re: Pomysły na prezent 21.09.10, 15:31 Rysuję karykatury i portrety na zamówienie ze zdjęcia. Idealne na prezent/z okazji/bez okazji! Wysyłam mailem lub pocztą. Obejrzyj stronę: artik.ubf.pl/news.php :) Odpowiedz Link
darius_n Re: Pomysły na prezent 30.03.11, 18:58 niezłymi pomysłami na prezent byłyby tutaj np: Stojak w którym lewituje wino gadzeteo.pl/pl/p/Lancuchowy-stojak-na-butelki/4 dość oryginalne podejście.. albo LeWitująca ramka na zdjęcia podświetlana diodami LED gadzeteo.pl/pl/p/Ramka-lewitujaca-w-powietrzu/10 też dość innowacyjny prezent.. Odpowiedz Link
konrado63 Re: Pomysły na prezent 07.05.12, 23:20 Jeżeli szukacie pomysłu na prezent polecam jedną z wyszukiwarek pomysłów na prezent. Jedną z nich jest www.mamprezent.pl dzięki podziałowi na kategorie możesz szybko znaleźć odpowiedni prezent. Ja sam podchwyciłem tam wiele pomysłów na prezenty tak więc jeśli zbliża się jakaś okazja i szukasz prezentu to polecam ten serwis z prezentami www.mamprezent.pl Odpowiedz Link
jolakarykatura Re: Pomysły na prezent 28.09.10, 16:50 Polecam a nie pożałujesz, najorylginalniejszy prezent www.jolakarykatura.webpark.pl Odpowiedz Link
blu2323 Re: Pomysły na prezent 22.02.12, 07:11 A może taki obrazek z srebrnym Aniołem Stróżem i dziewczynką: www.zlotysklep.com/oferta/wyroby/dewocjonalia/ryngrafy_i_obrazki/obrazek_z_aniolem_strozem/ Odpowiedz Link
malina_07 Re: Pomysły na prezent 11.10.10, 11:01 Ja polecam prezenty niepowtarzalne: ręcznie robioną biżuterię - www.kokorama.pl Odpowiedz Link
jozekkj1982 Re: Pomysły na prezent 04.11.10, 11:49 Ja zrobiłem znajomym obraz na płótnie ale nie taki zwykły najpierw jeden koleś mi przerobił zdjęcie tak że wygladało jakby było szkicowane albo węglem drzewnym rysowany super połaczył ich dwa zdjęcia a później wystarczy druknąć gdzieś na płótnie efekt super tu sa namiary na gościa www.cudofoto.republika.pl/ wszystkiego nie ma na stronie ale jak mu powiesz o co chodzi to raczej wszystko zrobi ze zdjęciem. bez problemu i zawsze coś gratis dorzuci albo z ceny zejdzie POLECAM Odpowiedz Link
amarella11 Re: Pomysły na prezent 14.11.10, 16:47 a ja kupiłam koleżance, która niedawno założyła firmę, przepiękną szklana pieczątkę, zobaczcie jak wygląda www.stampglass.eu/galeria Odpowiedz Link
pilotka87 Re: Pomysły na prezent 29.11.10, 13:50 Dla osób chcących podarować niezwykły prezent i spełnić marzenie o lataniu taty, mamy, znajomego lub oderwać dziecko od komputera! Mój tata cieszył się jak dziecko:) Obdarowana osoba będzie mogła zapoznać się z teorią i praktyką pilotażu samolotu ultralekkiego podczas szkolenia i lotu. Szczegóły dotyczące oferty znajdują się w linku samoloty.slask.pl/blog/?action=blog Jeżeli masz jakieś pytania, pisz: ania@samoloty.slask.pl Allegro: allegro.pl/prezent-swiateczny-pakiet- startowy-pilota-i1338505343.html Pozdrowienia! Odpowiedz Link
gracek2005-1968 Re: Pomysły na prezent 04.11.10, 20:45 zapraszam na tą strone, myślę , ze moze byc zabawnie na kazdą okazje fartuszkowyzawrotglowy.pl/ Odpowiedz Link
piorocom Re: Pomysły na prezent 05.11.10, 18:09 Polecamy zestawy prezentowe na każdą okazję i dla każdego: www.pioro.com/catalog/products_new.php Warto skorzystać z promocji www.pioro.com/catalog/specials.php A jeśli kogoś nie interesują artykuły piśmienne to polecam wyszukać promocję na www.cenoszukacz.pl Odpowiedz Link
krysia400 Re: Pomysły na prezent 14.11.10, 22:25 Niedrogi i ciekawy prezent znajdziesz w Galerii Rękodzieła Artystycznego www.sklep-artysty.pl Odpowiedz Link
krysia400 Re: Pomysły na prezent 14.11.10, 22:29 Polecam ciekawe pomysły na prezent www.sklep-artysty.pl Odpowiedz Link
kamilabarska Re: Pomysły na prezent 03.12.11, 19:10 Mysle ze warto też pomyślec o takim pomysle na prezent eko-bielizna.pl/ spokojnie babci,mamie,czy przyjaciółce mozna kupić koszulkę bawełniana.Taki prezent zawsze sie przyda. Odpowiedz Link
alga30 Re: Pomysły na prezent 16.11.10, 12:23 Polecam na prezent biokominki w sklepie www.chanticofire.pl Odpowiedz Link
florkadwa Re: Pomysły na prezent dla dzieci 24.11.10, 18:30 tu można znaleźć coś dla naszych pociech www.forkidi.pl. Polecam!!! Odpowiedz Link
kiki1313 Re: Pomysły na prezent 29.11.10, 23:31 allegro.pl/swieczki-serduszka-zapachowe-plywajace-sprawdz-i1342762685.html bardzo fajny pomysł :) Odpowiedz Link
malwi-5 Re: Pomysły na prezent 07.04.11, 11:56 Hmm sporo w tym temacie odniesień do biżuterii i rzeczywiście jakby tak się zastanowić to biżuteria właśnie jest jednym z najlepszych prezentów w ogóle :) Poza kwiatami oczywiście i życzeniami :) Bardzo ładną biżuterię ( w tym i ślubną) można dostać również w sklepie internetowym jomisilv.pl - nie wiem czy każdy przepada za kryształami swarovskiego ale wyglądają one na przykład na uchu bardzo ładnie :) Odpowiedz Link
jozekkj1982 Re: Pomysły na prezent 13.04.11, 13:51 Ja proponuje cos takiego tylko ze swoich zdjęć później wywołac jako zdjęcie A5 A4 albo jako obraz na płótnie i prezente jest orginalne i super wygląda www.cudofoto.republika.pl/Fotomontaz%20artystyczny.htm www.cudofoto.republika .pl Odpowiedz Link
marlenabotko Re: Pomysły na prezent 02.06.11, 14:23 Polecam portret malowany pastelami albo rysowany. Na allegro można kupić na prawde tanie a piękne portrety. Za 25zł a4, za 50zł a3 itd. Zobacz allegro.pl/listing.php/user?us_id=14640598 Odpowiedz Link
marzi_o Re: Pomysły na prezent 22.11.11, 20:59 Idąc dalej za ciosem, jeśli chodzi o naturalne kosmetyki, ja jestem fanka olejków eterycznych i znalzłam fajne zestawy na święta w drbeta zobaczcie sam www.facebook.com/DrBeta?sk=app_214102475297229 Odpowiedz Link
animusz33 Re: Pomysły na prezent 23.11.11, 18:41 W sieci ciężko o coś naprawdę oryginalnego na prezent. Ale szukałem, szukałem i znalazłem:) Naprawdę fajne grafiki na płótnie w formie obrazu. smaczneobrazy.pl/ . Ja dla swojej sikorki wybrałem obraz "cisza" (bez podtekstów:)) Naprawdę niegłupie obrazy, a w realu prezentują się jeszcze lepiej:) pozdrawiam Odpowiedz Link
formafantazja Re: Pomysły na prezent 23.11.11, 20:53 Sporo inspiracji! Zapraszam formafantazja.blogspot.com/2011/11/prezenty-dla-domu-czi.html Będzie kilka części więc zachęcam do śledzenia:) Odpowiedz Link
formafantazja Re: Pomysły na prezent 23.11.11, 20:55 formafantazja.blogspot.com/2011/11/prezenty-dla-domu-czi.html Odpowiedz Link
gvo Re: kasa na prezenty z GVO 27.11.11, 16:40 Mamy sukces - jesteśmy nr 1 na świecie! Po otwarciu GVO POLSKA 24.11.2011r zszokowaliśmy właściciela GVO w szybkości rozwoju struktury w Polsce! A nie ma się co dziwić, bo inwestycja 1$ za super narzedzia na których można zbudować bardzo dochodowy biznes bije rekordy popularności w Polsce! Firma GVO POLSKA wystartowała 24.11.2011r. i rozpoczęła sprzedaż usług internetowych. Jak wynika z analiz i zapowiedzi do końca 2011 roku planuje pozyskać co najmniej 2 tyś nowych klientów z Polski i tutaj otwiera się przed Tobą okazja na duże pieniądze. Po rejestracji, która kosztuje Cię tylko 1 dolara otrzymasz (na okres testowy 7 dni) pakiet niezbędnych narzędzi do prowadzenia e-biznesu tj: - Hosting z 4 kontami, - Eresponder Pro – Automatyczny system email marketingu (autoresponder), - Blogger Builder – Kreator blogów, - Easy Video Producer – System wideo marketingu, - GVO conference – Pokój do wideokonferencji, - Prospecting System – System stron przechwytujących, - GVO Academy – Profesjonalne szkolenia, oraz przede wszystkim zajmiesz miejsce w strukturze, w której plan wynagrodzeń obecnie nie ma sobie równych w świecie marketingu internetowego – A wszystko to po Polsku… Po okresie testowym wszystkie te narzędzia będziesz mógł wykorzystywać za jedyne 9,97$ miesięcznie. Więcej informacji na temat planu marketingowego znajdziesz tutaj: gvopraca.blogspot.com/ Ponadto w każdą sobotę o godz.11.00 i w kazdy czwartek o godz.21.00 odbywają DARMOWE szkolenia pod tym linkiem: urlik.pl/Akademia_Marketingu/ (zaloguj się imieniem i nazwiskiem, hasło pozostaw puste) Zarejestruj się już dziś, promuj te narzędzia i zarabiaj: urlik.pl/GV0-rejestracja/ Zapraszam do zespołu. Odpowiedz Link
mam_ulka2 ZnajdzPrezent.pl 27.11.11, 21:37 www.ZnajdzPrezent.pl - wyszukiwarka prezentów Odpowiedz Link
antilophe Re: Pomysły na prezent 28.11.11, 12:17 Wypatrzyłam i zamówiłam- chyba odpowiedni i dla kobiet i dla mężczyzn w różnym wieku, bo można zamówić różne "tematy"- zdjęcia i obrazy na szkle. allegro.pl/obraz-na-szkle-kolekcja-most-brooklinski-w-eiffla-i1941784112.html Odpowiedz Link
mariuszvg Re: Pomysły na prezent 01.12.11, 20:42 Może Torebki dla kobiety. a to dla MĘŻCZYZNY Odpowiedz Link
joggerka Re: Pomysły na prezent 05.12.11, 10:28 W tym roku stawiam na skarpety;) Dla mamy i taty - outdoor - przydadzą im się podczas wędrówek po górach i nordic walking Dla siostry i brata - narciarskie mam na oku kompresyjne - mam nadzieję, że się ucieszą. W końcu wiele osób je poleca. www.runcentre.pl Odpowiedz Link
woscholek Re: Pomysły na prezent 05.12.11, 15:54 Jeśli szukacie na prawdę wyjątkowego prezentu który pozytywnie zaskoczy i będzie długo służył polecam sklep - galerię Makey Polska. Firma ta zajmuję się sprzedażą artystycznych wyrobów ze skóry naturalnej. Mają przepiękne notatniki, pamiętniki oprawione w skore z wstawkami dekoracyjnymi, etui na okulary , dokumenty, futerały, super BARY na alkohole, ozdonme szkatułki i kuferki na suweniry czy biżuterię. Mają także cudne fotoalbumy, ramki itp. Szeroki wybór, wszystko super zapakowane - najwyższa jakość . Widziałam ich na warszawskim mokotowie i na facebooku: www.facebook.com/pages/Makey-Polska/176343992448311?sk=info Odpowiedz Link
formafantazja Re: Pomysły na prezent 06.12.11, 14:28 www.bikebelle.pl/ formafantazja.blogspot.com/2011/12/swiateczne-prezenty-czii.html Odpowiedz Link
dorota.k2 Re: Pomysły na prezent 21.12.11, 11:49 u nas najlepiej sprawdzają się pomysły praktyczne, rodzice sami mi powiedzieli co by im się przydało i to właśnie im kupiłam :) dla taty golarkę BRAUN, dla mamy prostownicę tej samej firmy, prezenty o podobnej wartości, więc jest sprawiedliwie;) Odpowiedz Link
btw92 Re: Pomysły na prezent 23.12.11, 21:48 Na prezent ja bardzo polecam portrety na zamówienie, malarstwo ścienne. Sprawdziło się to u mnie, na pierwszą rocznicę ślubu dostałam taki prezent od swojego faceta no i nie dość, że prezent "nie wala się po szafie" to dumnie prezentuje nasze mieszkanie. Pozdrawiam i zapraszm na www.artisduo.pl ! :) Odpowiedz Link
majeczkaz100 Re: Pomysły na prezent 23.12.11, 22:31 ja w tym roku swoje inspiracje czerpalam z tej stronki prezenty.swieta.wp.pl/. Dzieki niej zamowilam prezenty dla moich najblizszych - mamy i taty. Mysle, ze za rok zrobie tak samo, duzo wygodniej jest cos zamowic, niz latac po sklepach na ostatnia chwile. Odpowiedz Link
oli200 Re: Pomysły na prezent 07.01.12, 16:53 W tym roku dzięki zarobionym pieniążkom mogłam kupić droższe prezenty.Największy kłopot miałam z mamą.Jednak doznałam olśnienia,kiedy przypadkiem wpadłam na stronkę www.robojet.pl/index.php?cPath=11&osCsid=6422577e85575d78a9a112e22c283ea7 Stwierdziłam,że moja mama zasłużyła na wygodę po tylu latach ciężkiej pracy.Ucieszyła się i do dzisiaj chwali się koleżankom,jaki to fajny odkurzacz dostała:) Odpowiedz Link
emu333 Re: Pomysły na prezent 01.02.12, 18:23 Dobry pomysł: karykatura albo portret!! Zamówiłem karykature i okazał się super prezent:D polecam Panią Asie na www.artik.ubf.pl :) Odpowiedz Link
majeczkaz100 Re: Pomysły na prezent 11.02.12, 22:13 moj mezczyzna nosi teraz brodke wiec pomyslalam, ze na walentynki sprawie mu taki prezent prezenty.swieta.wp.pl/kategoria/trymery,13.html :) mam nadzieje, ze sie ucieszy, mi sie marzy depilator i pewnie go dostane:D Odpowiedz Link