Dodaj do ulubionych

help ... the ship is sinking!

28.10.11, 22:10
Panowie!
Mam do Was pytanie. Mam problem z pewnym facetem. Poznalismy sie na imprezie jakiś czas temu. świetnie nam sie rozmawiało. Wziął ode mnie nr telefonu...po czym cisza.....miesiąc temu znowu sie spotkalismy, a on znowu chcial ode mnie nr telefonu.udałam,że nie pamiętam poprzedniej sytuacji i ponownie mu go dalam.On w międzyczasie powiedzial pare niesmialych komplementów, na ktore reagowałam uśmiechem. Byłam dla niego bardzo mila, wyczuwałam,ze bardzo dobrze nam sie rozmawiało,mielismy wiele wspolnego,duzo sie śmiałam , byłam dusza towarzystwa i wiem,ze to mu sie podobało.Później dzownil,zeby cytuje : "usłyszec moj głos".....i nagle....cisza! zdecydowalam,ze teraz moja kolej - wyslalam mu smsa i co? cisza! Czy jest tchórzem? czy mu sie nie chce? czy problem leży po mojej stronie? mozecie mi powiedziec co chcecie,ale mam tego dość...najpierw ktoś o mnie zabiega, a kiedy ja zaczynam sie angażowac to ten mnie olewa. czy moge coś zrobic? nie zachowuje sie jak księżniczka na ziarnku grochu, ale nie daje też sygnalow,ze po 2gim spotkaniu wskocze do mu łożka. ten okres mam już za sobą. co zrobic , co powiedziec jesli już sie odezwie i,zeby wiedział,że mi sie to milczenie za bardzo nie podoba,a z drugiej strony nie byc zbyt ofensywną? aghhh.....!!!
20-latka
Obserwuj wątek
    • tabeletka Re: help ... the ship is sinking! 29.10.11, 00:17
      ze "panowie", to nawet nie czytam, ale powiem ci, ze to troche smieszne jest, zadawac pytanie do panow na forum kobieta^^
    • raohszana Re: help ... the ship is sinking! 29.10.11, 00:18
      Sprecyzuj problem.
    • jureczek_barbarzynca Re: help ... the ship is sinking! 29.10.11, 00:22
      Spytaj go. Może w ciągu alkoholowym i nie ogarnia co się dzieje wokoło niego?
    • ikcort Re: help ... the ship is sinking! 29.10.11, 00:25
      Ej, bo chyba wszystkie w tym stylu to pisze jedna osoba. :/
    • m-kow Re: help ... the ship is sinking! 29.10.11, 01:23
      Przecież nic w zasadzie się nie wydarzyło, więc desperado klasyczne chyba.
    • best.yjka Re: Rżnięcie głupa 29.10.11, 01:39
      Ty, on, oboje.
      • tabeletka Re: Rżnięcie głupa 29.10.11, 02:51
        i my, i wy, i oni :)
    • wicehrabia.julian Re: help ... the ship is sinking! 29.10.11, 10:42
      naucz się jednej rzeczy: jeśli facetowi zależy to wyjdzie z kanału by z tobą porozmawiać, jak mu zależy to się odezwie, a jak mu nie zależy to się nie odezwie - czy to tak trudno zrozumieć?
      • kora3 Hrabia napisał oczywistośc:) 29.10.11, 11:27
        TAK dokładnie jest! Nie kazda miłą impreza, czy spotkanie wynika zaraz z megazakochania się faceta, czy kobiety. Ludzie podtrzymują też, czasem luźne kontaktyu TOWARZYSKIE, a te mają charakter niezobowiazujecego spedzenia czasu w swoim towarzystwie, które to spedzenie czasu nie powinno zaraz jednemu, czy drugiemu wydawać się deklaracją "zwiazkową". Ot poznał fajną kolezankę, poflirtował i tyle.
    • six_a Re: help ... the ship is sinking! 29.10.11, 11:44
      ship is sinking, shit is floating

czyli forumowy dzień jak co dzień.
    • kitek_maly Re: help ... the ship is sinking! 29.10.11, 12:12
      > najpierw ktoś o mnie zabiega

Że co? A w którym miejscu o tym było?
      • raohszana Re: help ... the ship is sinking! 29.10.11, 12:21
        W jej wyobraźniu ;)
        • kora3 zadziwiajace 29.10.11, 12:42
          skąd kobietom poniekad całkiem niegłupim takie rojenia przychodza do głowy?
          czekam tylko na wpis w deseń "Poznałam wczoraj faceta, pogadaliśmy, potańczyliśmy, powiedział, ze swietie się ze mną bawi, wymieniliśmy nr tel. i teraz mam dylemat, czy powinnam na nasze wesele zaprosic cioptkę Kryśkę ze Szczecina, bo niezbyt ją lubię. Jak myslicie?" :)
          • raohszana Re: zadziwiajace 29.10.11, 12:45
            kora3 napisała:

> skąd kobietom poniekad całkiem niegłupim takie rojenia przychodza do głowy?
            *
            Ja już się nad tym nie zastanawiam - to nie ma żadnego sensownego uzasadnienia. Ale, taką mam teoryjkę, że to z wielkiego pragnienia posiadania chłopa. No na musk im się rzuca to zupełnie.
            • kora3 Re: zadziwiajace 29.10.11, 12:47
              może tak być, niewykluczone

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka