jan_hus_na_stosie 21.11.11, 20:17 od 10 grudnia mam pokój do wynajęcia w celu uzyskania większej ilości szczegółów proszę o kontakt na priva :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: pokój do wynajęcia 22.11.11, 19:28 tak, niedaleko Ratusza, komunikacja całkiem dobra, codziennie do pracy na Saską Kępę dojeżdżam w 40-45 minut :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika hi hi 22.11.11, 20:02 Ja w sumie b. chętnie bym coś wynajęła, ale przy starszym panu to różne dziwne rzeczy mogą się zdarzyć więc lepiej nie ryzykować :P Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: hi hi 22.11.11, 20:08 dziewczyna_rzeznika napisała: > Ja w sumie b. chętnie bym coś wynajęła, ale przy starszym panu to różne dziwne > rzeczy mogą się zdarzyć więc lepiej nie ryzykować :P no paczcie jaka małpa :p Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: hi hi 22.11.11, 23:44 dziewczyna_rzeznika napisała: > Ja w sumie b. chętnie bym coś wynajęła, ale przy starszym panu to różne dziwne > rzeczy mogą się zdarzyć więc lepiej nie ryzykować :P ta i jeszcze trzeba zapłacić za stancję ;P Odpowiedz Link Zgłoś