Dodaj do ulubionych

www.haftlandia.pl

21.11.09, 09:10
Polecam strone haftlandia.pl znajdziecie tam prezent na kazda okazje. Sama
kupilam tam kocyk z metryczka na narodzicny dziecka oraz komplet recznikow z
haftem na slub kolezanki
Obserwuj wątek
    • ultraflex Re: www.haftlandia.pl 08.12.09, 17:54
      A jeśli szukacie haftowanej pościeli to proponuję zajrzeć na
      calvado.pl

Znajdziecie tem fajne rzeczyw przystępnych cenach:
      www.calvado.pl/posciel-haftowana-160x200-violetta-cat-202-id-1437.aspx
    • armagedon84 Re: www.haftlandia.pl 26.10.10, 11:21
      Nie polecam! Zero kontaktu z tą firmą, przesyłki opóźnione bez wcześniejszego powiadomienia. Ogólnie jeszcze nigdy nie spotkałam się z taką niekopetencją!
      NIE POLECAM!!!
      • moni-kkka Re: www.haftlandia.pl 28.10.10, 10:50
        Bardzo często zamawiam prezenty na haftlandia.pl i jeszcze nigdy się nie zdarzyło, żeby przesyłka nie doszła na czas albo, żeby nie można było się skontaktować z biurem. Na wszystkie maile zawsze odpowiadali i to bardzo szybko.
        Post wygląda na działanie nieuczciwej konkurencji, która zamiast popracować nad swoją ofertą i produktami, woli pisać bzdury na forach.

• martusia351 Re: www.haftlandia.pl 13.08.11, 11:57
        Przesyłka opóźniona ponad 2 tygodnie, brak kontaktu z biurem i jakichkolwiek informacji z wilką łaską doprosiłam sie potwierdzenia nadania po 2 tyg.... naprawdę NIE POLECAM
        • sawdam83 Re: www.haftlandia.pl 31.10.13, 11:13
          Za opóźnienia w dostarczeniu przesyłki raczej odpowiada ten, kto ją dostarcza. Poza tym produkty są tworzone na zamówienie klienta, więc jest raczej niemożliwe, żeby dotarły w ciągu kliku dni...
      • sawdam83 Re: www.haftlandia.pl 31.10.13, 11:10
        Za opóźnienia w dostawie odpowiadać też może poczta lub kurier, niekoniecznie sprzedawca. Niektórzy wybierają przesyłkę ekonomiczną, tańszą o 3 złote, a później są zdzwieni, że na przesyłkę muszą czekać 2 lub 3 tygodnie.
      • agata561 Re: www.haftlandia.pl 28.10.15, 22:26
        Nie polecam usług tej firmy. Od miesiąca czekam na zamówienie, nie odpisują na maile, pieniądze dostali i olali klienta. Jak nie chcesz się denerwować i nie chcesz stracić czasu i pieniędzy to omijaj tą firmę z daleka. NIE POLECAM !!!!!!!!!!!! Klientom mydlą oczy ładnymi wpisami ze odpowiadają w ciągu 12 godzin na wiadomości co jest zwykłym KŁAMSTWEM, a opinie na ich stronie internetowej są bardzo stare i generalnie nie publikują tych negatywnych bo chyba jest ich całe mnóstwo. Unikajcie ich usług jak ognia !!!!! JESZCZE RAZ NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!
    • kotalota Re: www.haftlandia.pl 29.10.10, 12:01
      Ja kupuję prezenty w fajnej galerii z rękodziełem.

www.alterszafa.pl

ta są naprawdę oryginalne rzeczy
    • soszkaj83 Re: www.haftlandia.pl 14.05.13, 10:41
      ja zrobiłam zakupy na haftlandia.pl i zdecydowanie nie polecam. Zamówienie dotarło nie kompletne (i to po paru mailach) i po 3 tygodniach od zamówienia. Na maila, że nie było zamówionego body dpisano, że zapomniano zapakowac i od tamtej pory nikt juz nie odpowiada na maile ani o przesyłkę ani o zwrot pieniędzy. Niekompetencja.
    • grzechu255 Re: www.haftlandia.pl PORAŻKA!!! 16.06.13, 16:49
      PORAŻKA!!!
      Przesyłka została wysłana 11 dni po zaksięgowaniu wpłaty, mimo że:
      1. W regulaminie był wówczas zapis 3-7 dni (w międzyczasie zmienił się na 3-14 dziwnym trafem)
      2. Prosiłem o pośpiech, bo zależało mi na czasie - na zapewnieniach się skończyło

Poza tym otrzymałem nie to, co zamawiałem. Co prawda podobne, ale jednak nie to samo, mimo że wysłałem zdjęcie, jak ma wyglądać zamawiany haft. Kolory zupełnie nie przypominają tych, które są na zdjęciach.

Kontakt ze sprzedającym urwał się po ostatnim zapewnieniu, że wszystko będzie na czas, czyli tydzień przed wysłaniem przesyłki. Od tamtej pory cisza, na maile nie odpowiada.

Proponuję rozważyć ofertę konkurencji
      • sawdam83 Re: www.haftlandia.pl PORAŻKA!!! 31.10.13, 11:14
        Informuję, że 3-7 dni roboczych to mogło wyjść ok.11 dni...dla klientów, którzy zamawiają w ostatniej chwili dostępna jest opcja "express", za dopłatą zamówienie wysyłane jest w ciągu 24 h od zaksięgowania wpłaty.
        Ciężko sugerować się kolorami na zdjęciach. Każdy ma inne ustawienia monitora, a zdjęcia wykonywane są w różnym oświetleniu.
    • robert421 [...] 21.06.13, 22:03
      Treść postu jest niedostępna.
      • 90karolina [...] 02.08.13, 13:36
        Treść postu jest niedostępna.
    • ilosaw Polecam :) 02.11.13, 11:11
      Jedyne takie miejsce w Szczecinie, wykonują hafty już od 1 sztuki, zrealizują każdy pomysł na haft, dobrze doradzą i wykonają go w najwyższej jakości. W sklepie mają szeroki wybór produktów, ale wykonują również hafty na materiałach dostarczonych. Jak najbardziej pozytywna opinia. Jedyne takie miejsce w Szczecinie, wykonują hafty już od 1 sztuki, zrealizują każdy pomysł na haft, dobrze doradzą i wykonają go w najwyższej jakości. W sklepie mają szeroki wybór produktów, ale wykonują również hafty na materiałach dostarczonych. Jak najbardziej pozytywna opinia.
    • piotat Zdecydowanie poleceam! 03.11.13, 10:46
      Chciałbym wyrazić swoją opinię o Haftlandia.pl. Według mnie jest to najlepsza firma oferująca hafty dla osób indywidualnych. Super jakość haftów. Zdecydowanie polecam!
      • kasiach_2008 Re: Zdecydowanie poleceam! 25.09.14, 17:04
        OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w czerwcu zamówiłam pościel i kocyk, przelew 329 został zrobiony na następny dzień i kontakt się urwał. nie dało rady się skontaktować z nimi w żaden sposób. sprawa została zgłoszona policję, do rzecznika praw konsumenta i jeszcze jedna osoba na fb zgłaszał gdzieś gdzie dostali dotację od UE. po tym się wystraszyli i po 4 miesiącach odesłali pieniądze na konto. jakim dziwnym sposobem wszystkie negatywne opinie opinie na swój temat na fb kasują a zostawiają tylko te pozytywne. NIEPOLECAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka