Dodaj do ulubionych

kompleksy dotyczace wygladu :)

21.12.11, 17:00
macie jakies?/

ja juz o tym kiedys pisalam, ale od paru dni dostaje juz po prostu glupawki:

w moim miescie rodzinnym jestem na swieta i gdziekolwiek wypada placic za bilet wstepu (w autobusie tez) to sie mnie pytaja czy to ulgowy ma byc na legitymacje szkolna? jak mowie ze nie mam, to pada odpowiedz: to na legitymacje studencka tak?

od dzis bez makijazu i butow na obcasie sie nie ruszam !!!!i bez dowodu osobistego.
Obserwuj wątek
    • lonely.stoner Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 17:02
      watek z przymruzeniem oka napisany, tak zeby sie posmiac. Pewnie zaraz mi sie oberwie ze sie chwale ze tak mlodo wygladam, bo kazdy uwaza ze to wielki atut. Tez tak uwazam, ale jak mnie ktos pyta o legitymacje szkolna to juz uwazam za absurd, i naprawde mam czasem kompleksy ze mimo 30tki niepowaznie wygladam.
      --
      www.youtube.com/watch?v=ce4DJh-L7Ys
      • simply_z Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 17:06
        pewnie jestes niska ,wiec dlatego pytaja. moja kolezanke 155 notorycznie pytaja o dowod:)
        • kosc_ksiezyca Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 17:37
          Ja mam niewiele więcej i pytają, ale nie "non stop". A od Lonely jestem kilka lat młodsza jednak :)
        • tanebo Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 19:08
          Raczej wina braku biustu...
          • to.niemozliwe Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 20:55
            i aparatu na zebach...;-)
    • princessjobaggy Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 17:07
      Zaraz przyjdzie jozek i przejmie caly watek.

Kompleksy mam w zaleznosci od tego jak zawieje. Czasem to, co jednego dnia jest moim kompleksem, drugiego staje sie zaleta. Przynajmniej nie jest nudno.
      • ursyda Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 18:28
        to dokładnie tak jak u mnie
    • chersona Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 17:07
      a ile masz lat, że tak Cię to dziwi? 38, 42? mnie za dziewczynkę biorą już tylko starsi ludzie. dopiero można się niezręcznie poczuć, jak jedziesz pociągiem, kobieta mówi o tobie dziewczyneczka a obok siedzi facet 25-30, który pewnie myśli sobie: dziewczyneczka?! toż to zleżała śliwka!
      • lonely.stoner Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 17:27
        napisalam ze mam 30. Za dziewczyneczke biora mnie czesto ludzie w moim wlasnym wieku albo czasem mlodsi. Co bywa upierdliwe i dosc po prostu niezreczne czy nawet wkurzajace, zaleznie od sytuacji...
    • moonogamistka Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 17:12
      eee nastepny watas typu- "jezdeeem taka piekna i co mam ze tym srobic!" ;-)
      Kompleksy to jest takie cós co sie chowa i nigdy, przenigdy nie objawia;-)
      A najzabawniejsze jest to, ze poki nie zrobimy coming out'u ze swoimi kompleksami- to nikt ich nie dostrzega;-)
      • tezee Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 17:19
        Młody wygląd to atut o ile dwudziestkę moze wkurzac to już od 30 stki cieszy, ja to lubię u siebie ,nawet jak zarzuce garsonke i wystylizuje sie na nobliwą panią to drobna sylwetka odejmuje mi lat. Moja matka wygląda na duzo mniej niz ma , siostra mojego ojca młodsza od niej o rok wygląda jak babcia. Mam nadzieje ze ze mna bedzie rownie dobrze.
        • lonely.stoner Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 17:28
          ja sie bede cieszyc jesli bede miec 40tke i beda mnie brac za 30stke. OBY.
      • tais86 Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 17:42
        Jaaaasne, bo przecież przyznanie się do swojego kompleksu to przejaw próżności i utajone napraszanie się o komplementy. moonogamistka, domyślam się, że nie masz tego problemu co lonely.stoner? bo ja akurat mam, notorycznie jestem brana za 15latkę, a jestem o dekadę starsza. i zapewniam cię, że nie przejmowałabym się tym, gdyby praktycznie każda nowopoznana osoba nie robiła z tego sensacji.
        • sundry Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 19:06
          Co rozumiesz pod pojęciem problem i sensację w takiej sytuacji? Prośbę o dowód czy przytyk: Eee, ten bilet to chyba nie normalny? Sama jestem brana za dekadę młodszą, ale problemu żadnego w tym nie widzę.
    • potworski A ja sobie przysiądę na gałęzi... 21.12.11, 17:16
      ...i poczekam na forumowiczkę, która pochwali się, że nie chcieli sprzedać jej Jajka Niespodzianki w Biedronce bo na opakowaniu pisze, że w środku jest zabawka dla dzieci od lat 3.
      • kobe_tai Re: A ja sobie przysiądę na gałęzi... 22.12.11, 13:35
        buahahhahaha
        a to sie uśmiałam, dobre:D
      • zdzisnadzis Re: A ja sobie przysiądę na gałęzi... 22.12.11, 13:54
        @ potworski - jak zwykle najlepsze podusmowanie wątku.. i tyle w temacie :D
    • chcesztomasz Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 17:16
      ja mam gorzej chciałam sobie kupić płaszczyk a zem mała i drobna to w każdym się topiłam i zasugerowano mi sklep dziecinny he he
      • lonely.stoner Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 17:24
        hehe :D dobre, widac nie tylko mnie za jakiegos dzieciaka biora.
        Nawet z moja mama ostatnia poszlam na zakupy, i sie z tego razem smialysmy heh.
      • kosc_ksiezyca Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 17:38
        Dziecięcy chyba :)
      • mumia_ramzesa Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 18:21
        Moj kolega pod koniec studiow "opiekowal sie" doktorantem z Tajlandii. Poszli do sklepu odziezowego kupic koszule, a ekspedientka, gdy uslyszala o numerze kolnierzyka 39, wyslala ich do Smyka.
        • azjaodkuchni Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 18:59
          Moje dziecko w azjatyckiej szkole ma wzrost pani dyrektor. :) Azjaci są mali ( poza Malajami i częścią Hindusów)
          • lonely.stoner Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 19:05
            na szczescie za dziecko mnie nie biora- az taka mala nie jestem ;) ale za nastolatke tak.
      • znana.jako.ggigus sklep dziecięcy 21.12.11, 23:58
        (nie dziecinny)
        a co w tym dziwnego? sama noszę wiele rzeczy z dzialu dziecięcego, np. parę lat tylko tam można było dostać normalne, proste, białe koszulki. Mam bluzę z kaczorem donaldem np. też.
        • chcesztomasz Re: sklep dziecięcy 22.12.11, 11:49
          Moja wina, że tak mi powiedziała?

....i ja nie chciałam czegoś dla dzieci żeby się udawac do takiego sklepu. Jak chciałabym płaszcz z myszką miki pewnie bym poszła i nie zawracałabym pani sprzedawczyni głowy.
          • znana.jako.ggigus to że ktoś coś źle mówi, nie znaczy 22.12.11, 16:50
            że trzeba błąd powtarzać. W sklepach dla dzieci, jak już pisałam, masz różne rzeczy, ja dostałam np. i białe, proste podkoszulki i kurtkę zimową i bluzkę z Donaldem.
            Co kto lubi, do wyboru, do koloru.
    • lolcia-olcia Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 19:33
      z młodego wyglądu trzeba się raczej cieszyć
      • marguy Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 20:19
        lonely,
        znam ten bol. Byly czasy gdy sobiesince pod oczami domalowywalam zeby powazniej wygladac.
        W sklepie dzieciecym ubieram sie do dzis, o butach nawet nie wspominam. Na szczescie nosze sie dosc sportowo wiec moge sobie wybrac cos nierozowiastego w dziale dla chlopcow.

Przygotuj sie jednak na to, ze po latach nagle zaczna tobie mowic per pani, a nie panienko.

Co do kompleksow, to nie mam ich, bo to nic nie da, za to wiem, ze mam brzydkie lydki ktore poprawic moga jedynie obcasy i krotka spodniczka. A ze lataka juz nie te zeby w miniowie smigac, to chodze w spodniach i tez jest dobrze.
    • black-sandra Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 20:10
      Ja dobiegam 40 tki , mam trójkę dzieci i często mi sie zdarzaja takie sytuacje , że ludzie mi nie wierza , że mam tyle lat . Ostatnio podchodzi do mnie koleżanka z pracy i się mnie pyta ile mam dzieci i w jakim wieku , więc jej odpowiadam ,a ona mi na to , że myślała , że ja jestem jeszcze panienką :)
      W ogóle zauważyłam , że teraz kobiety wygladają młodziej niż za czasów mojej mamy , kiedy to królowała trwała ondulacja , a wiadomo taki fryz duzo bardziej postarza .
      • sundry Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 20:13
        Zgadzam się, moja mama teraz wygląda dużo młodziej niż w czasach mojego dzieciństwa, kiedy nosiła wielkie okulary, długie bure spódnice i bluzki-worki.
    • hotally Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 20:12
      kompleksów BRAK :)
      • marguy Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 23:54
        alusiu, serdenko,
        to nie powodow do kompleksow brak tylko swiadomosci i samokrytycyzmu.
    • six_a Re: forum, forum, 21.12.11, 20:16
      powiedz przecie...
      bo jeden wątek to za mało.
      :D
      • rannie.kirsted Re: forum, forum, 22.12.11, 00:22
        dokladnie, kolejny "problem" ach za mlodo wygladam... tragedia doprawdy. i gdzie nie pojde to sie na mnie gapia. rozpacz.
        • anaisanais96 Re: forum, forum, 22.12.11, 11:34
          Ja równiez uważam że autorka na siłę wymyśliła ten wątek z kompleksami by móc pochwalić się jak to młodo wygląda.
    • funny_game Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 20:32
      Brzydko wyglądam po bieganiu na mrozie :/
    • samentu Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 21:44
      jak mialem lat 20+ to tez mi to przeszkadzało, gdyż nikt (w tym też kobiety) nie traktował mnie poważnie dopóty nie zacząłem mówić
      a ponieważ niestety ocenia się po tym co się widzi to był to jakis problem
      dziś w wieku 35 młody wygląd ma swoje zdecydowane plusy:P
      co do wyglądu w ogóle i kompleksów to powiem tak
      za wygląd odpowiada genetyka i z reguły nie da się z tym wiele zrobić
      daleko mi do przystojniaka, ale jakoś jest tak że Natura wyrównuje te braki
      i od kobiet które dotrwają do etapu gdy widzą mnie nago słyszę już tylko ochy i achy
      co przyznaję jest szalenie miłe i budujące:P
    • wez_sie ja mam juz prawie 40 lat, 21.12.11, 22:10
      a forumowiczki mnie bioro za 16latka.
      to znaczy, ze wygladam na 16, czy pisze tak infantylne posty?
      • lonely.stoner Re: ja mam juz prawie 40 lat, 21.12.11, 23:26
        wez_sie napisał:

> a forumowiczki mnie bioro za 16latka.
        > to znaczy, ze wygladam na 16, czy pisze tak infantylne posty?

a to pewnie dlatego ze za duzo o sloikach piszesz.
        • wez_sie Re: ja mam juz prawie 40 lat, 22.12.11, 12:09
          co?
      • koham.mihnika.copyright kobiece fantazje, pewnie snia o tobie nocami 22.12.11, 11:18
        pewnie masz ciemne krecone wlosy, gladkie piersi i niebieskie oczy? Moze jestes dosc nonszalancki? Paru forumowiczow ci zazdrosci ;-{)
    • maitresse.d.un.francais Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 23:06
      W lecie mam. Mnóstwo facetów nie jest w stanie zrozumieć, że samo posiadanie biustu NIE STANOWI jego eksponowania (a co? do kieszeni go schowam?) i narażona jestem na ogólny męski zapluw.

Teraz mam śliczny płaszczyk puchowy, świeżo zwężony, więc zgrabny, hulaj dusza.
    • tabeletka Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 23:13
      hihi, ty sie chyba o baty znowu napraszasz :D przeciez niedawno ten temat walkowalysmy^^ mam tak jak ty i pamietam, jakie sie tu gromy posypaly :D:D
      • maitresse.d.un.francais Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 23:19
        tabeletka napisała:

> hihi, ty sie chyba o baty znowu napraszasz :D przeciez niedawno ten temat walko
        > walysmy^^ mam tak jak ty i pamietam, jakie sie tu gromy posypaly :D:D

jak niedawno jak w lecie

tu to pikuś, idź na lobby biuściastych - każda biuściasta musi kochać swój biust, a jak nie kocha, to należy to leczyć
        • tabeletka Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 23:22
          to lato bylo? o cholera, to wymazalam kilka miesiecy z zyciorysu.

wiesz co, ja tam kilka razy zajrzalam i wystarczy :)
          • lonely.stoner Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 23:28
            a ja mam w nosie, wtedy mnie o dowod tylko pytali, teraz o legitymacje szkolna wiec temat gotowy na kolejny watek. Myslalam ze sie z jakis roznych tego sytuacji posmiejemy heh.
            • tabeletka Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 23:31
              a tam sie na forum nie smieje, bo mnie jeszcze uszy po ostatnim szczypia, chociaz metresa mowi, ze to w lato bylo.
              (ale po cichu sie z toba smieje)
    • grassant Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 21.12.11, 23:29
      napisz jeszcze, że nie miałaś dotąd okresu.
    • zetka50 Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 22.12.11, 13:31
      kompleksy to chyba ma każdy, tylko czasem warto o tym nie gadać :)
    • kobe_tai Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 22.12.11, 13:38
      na mrozie czerwienieje mi nos:/
    • kochanic.a.francuza Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 22.12.11, 14:14
      Ciekawe czy ktos napisze kiedys prawdziwy watek o swoich kompleksach: "Mam tylek jak armata, malego fiutka, kosci zamiast ksztaltow, haczykowaty nos, a Wy?"

Nie ma sie kompleksow na tle mlodego wygladu. Poczytaj co to jest komleks.
      • samentu Proszę bardzo 22.12.11, 14:25
        kosci zamiast ksztaltow

brakuje mi z 10 kilo by kształty dopełnić
        nie podoba mi się ta sytuacja i staram się ją zmienić
        ale kompleksy?
        nie - jestem jaki jestem i tyle
    • arcticone Re: kompleksy dotyczace wygladu :) 22.12.11, 14:47
      znaczy wyglądasz młodo... tylko pozazdrościć! ja mam mnóstwo kompleksów, baaardzo dużo wiec nawet nie będe sie rozpisaywać :P ale nie pozwalam zeby rządziły moim życiem ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka