paszte_tessa 06.06.04, 10:52 chociaż mi smutno :-((((( /dlaczego mi smutno, wyjaśnie w osobnym watku/ dostałam wczoraj piątkę z egzaminu! hurrraaaa!!! Tessa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatak Re: chcę sie pochwalić 06.06.04, 15:55 Gratuluję!! Nie ma się więc co smucić! Odpowiedz Link Zgłoś
paszte_tessa Re: chcę sie pochwalić 06.06.04, 16:56 Jest. Patrz wątek o najgorszym słowie. kotek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowicjuszka Re: chcę sie pochwalić IP: 5.5.* / 80.58.5.* 06.06.04, 17:52 Zdecyduj sie trollu - schizolu czy dostalas piatke, czy oblalas (patrz watek "najgorsze slowa"). I nie od rzeczy bedzie konsultacja u dobrego psychiatry - moze byc ten sam, do ktorego rzekomo chodzi przesladowana przez ciebie kolezanka. Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: chcę sie pochwalić 07.06.04, 10:49 Ojej, moze jeden oblala, a drugi zdala na piec. Gratuluje tego drugiego, pierwszym sie nie martw, jeszcze jest wrzesien:) Odpowiedz Link Zgłoś
paszte_tessa Re: chcę sie pochwalić 07.06.04, 12:46 już cie namierzylismy Telefonika Espania wysyłam @ do Twojego admina i pracodawcy. taka jestem wredna. to za schizola. pokraczny_kotek/soczewica Odpowiedz Link Zgłoś