IP: *.studmat.uni.torun.pl 07.07.02, 17:00
Co sie dzieje z Aeroklubem Pomorskim?
Czy on jeszcze odzyje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Niewiem Re: lotnisko IP: *.ipt.aol.com 07.07.02, 19:12
      ???
      • Gość: paco Re: lotnisko IP: 217.96.43.* 19.07.02, 13:21
        A kiedy bedziemy mogli latac do innych miast. Zielona Gora jest 2 razy
        mniejsza od Torunia , a lonisko pasazerskie dziala bez problemu. Nie mowie o
        duzych samolotach , ale mniejsze moglyby dowozic na Okecie czy np do Krakowa.
        Jestem przekonany , ze byloby zapotrzebowanie. Kiedys miano jakies koncepcje:
        poprawiono pas, zalozono oswietlenie, wyrabano las i co ???????? Moze ktos cos
        wie na ten temat.Tylko prosze nie pisac postow z B-szczy.
        • jasio4 Re: lotnisko 19.07.02, 15:49
          > A kiedy bedziemy mogli latac do innych miast. Zielona Gora jest 2 razy
          > mniejsza od Torunia , a lonisko pasazerskie dziala bez problemu.

Przenies sie do ZG.

> wie na ten temat.Tylko prosze nie pisac postow z B-szczy.

Alergia czy co?

Mam pomysl: zbudujmy najwiekszy na swiecie pas startowy: zaczynajacy sie na
          Bielanach Konczacy w Osowej Gorze.
          • Gość: Wiech Re: lotnisko IP: 217.97.134.* 19.07.02, 15:59
            jasio4 napisał:

> Mam pomysl: zbudujmy najwiekszy na swiecie pas startowy: zaczynajacy sie na
            > Bielanach Konczacy w Osowej Gorze.

ja tam sie dokładnie nie znam na topografii sąsiedzkiego grodu, ale czy
            przypadkiem w tym celu nie trzeba by wyburzyć większości Bydgoszczy?!
            Chyba przesada.
            • jasio4 Re: lotnisko 19.07.02, 18:00
              > ja tam sie dokładnie nie znam na topografii sąsiedzkiego grodu, ale czy
              > przypadkiem w tym celu nie trzeba by wyburzyć większości Bydgoszczy?!

Czemu nie? Neron spalil Rzym aby go odbudowac my mozemy zburzyc Bydgoszcz aby
              ja odbudowac.
              • b3ut Re: lotnisko 19.07.02, 18:17
                albo i nie
                • jasio4 Re: lotnisko 19.07.02, 18:53
                  Ja do Was grzecznie a Wy co?
                  W takim razie zmiana planow:
                  poczatek pasa Lubicz, koniec Fordon
                  • Gość: paco Re: lotnisko IP: 217.96.43.* 19.07.02, 20:44
                    jasio4 oj nie ladnie sie denerwowac. Wiedzialem , ze sie odezwiesz a przeciez
                    prosilem,aby tylko Pierniki sie wypowiedzialy. Pozdrawiam.
                    • jasio4 Re: lotnisko 19.07.02, 21:05
                      Co ty Paco taki powazny?
                      Ja wcale nie jestem przeciwko lotnisku w Toruniu jezeli jest takie
                      zapotrzebowanie. Ja jestem przeciw pomyslom Twoim i atomskiego budowy nowego
                      lotniska w polowie drogi.
                      • Gość: paco Re: lotnisko IP: 217.96.43.* 19.07.02, 21:58
                        jasio4 napisał:

> Co ty Paco taki powazny?
                        > Ja wcale nie jestem przeciwko lotnisku w Toruniu jezeli jest takie
                        > zapotrzebowanie. Ja jestem przeciw pomyslom Twoim i atomskiego budowy nowego
                        > lotniska w polowie drogi.

I tu sie z Toba nie zgodze. Ja wiem , ze biorac pod uwage nasza polska brydze
                        budowa lotniska miedzy Bydzia i Toruniem nie ma racji ekonomicznych. Jednak
                        uwazam ,ze doskonale to lotnisko zintegrowaloby te dwie stolice naszego
                        wojewodztwa.
                        • jasio4 Re: lotnisko 20.07.02, 02:59
                          > I tu sie z Toba nie zgodze. Ja wiem , ze biorac pod uwage nasza polska brydze
                          > budowa lotniska miedzy Bydzia i Toruniem nie ma racji ekonomicznych. Jednak
                          > uwazam ,ze doskonale to lotnisko zintegrowaloby te dwie stolice naszego
                          > wojewodztwa.

I niemozliwe stało się możliwe. Zgadzamy się. Ja wychodzę z założenia, że w
                          dającej się przewidzieć przyszłości budowa nowego lotniska jest tak
                          nieprawdopodobna, że niewarto na ten temat dyskutować. Jeżeli mówimy o czystej
                          teorii to jasne, że chciałbym wielkie, piękne, pełne podróżnych lotnisko gdzieś
                          w połowie drogi a przy nim wielki port kontenerowy. Ale wizja ta ma tyle
                          wspolnego z rzeczywistoscia co Harry Potter.
                          • Gość: paco Re: lotnisko IP: 217.96.43.* 20.07.02, 09:46
                            A ja jednak uwazam , ze sa rzeczy na tym swiecie, ktore nie snily sie filozofom.
                            • Gość: paco Re: lotnisko IP: 217.96.43.* 22.07.02, 22:58
                              Szkoda ,ze watek nie cieszy sie popularnoscia. Jest taki swiatowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka