Gość: majjka Re: majjka zdążyłem przeczytać jestem twoim fanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 13:07 tez ci lubie , mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majjka ovca, tu jestem, tu, przeczytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 13:10 kocham cie!:) - wykasujesz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: ovca, tu jestem, tu, przeczytaj 16.06.04, 13:15 i wilk syty i ovca cała, pocałuj ją w dupę żeby nie beczała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna kopov, ja tez rymuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 13:20 owce lubią makowce rzecz wszystkim w swiecie znana, lecz jest jedna owca ktora nie lubi makowca. z upodobaniem wielkim wcina smierdzące serki. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: kopov, ja tez rymuje 16.06.04, 13:25 odcinam sie od nagonki, wisi mi to, interesuje mnie w tym wątku wyłącznie majjka, ale qrD dlaczego serki a nie nerki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: kopov, ja tez rymuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 13:29 jesli juz to cynaderki, tez smierdzą jak skunks. kazdy poluje na kogo innego. ostatnio jadlam dobrze przyrządzona baranine, mam nadzieje powtorzyc to przezycie, tyko najpierw musze upolowac jakoąś owce. oby nie byla za stara. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: kopov, ja tez rymuje 16.06.04, 13:33 jak dobra to moze jagnięcina? bo polska baranina smierdzi (kwestia klimatu) też lubię, a moze byc cukrowy bo mi został z koszyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: kopov, ja tez rymuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 13:35 polizac czy possac moge, ale ugryzc nie dam rady tym jednym zebem, ktory mi został. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: kopov, ja tez rymuje 16.06.04, 13:42 to tym jednym otwórz sobie piwo, a baranek jest podatny na lizaniossanie podaj gdzie wysłać bo się zakurzy niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: ovca, tu jestem, tu, przeczytaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 13:16 ja tez cie kocham, tylko inaczej - skasujesz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
elofon Re: ovca, tu jestem, tu, przeczytaj 16.06.04, 13:27 a sprawi Ci to przyjemnośc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna !!!???!!!???!!!??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 13:30 a co ja zoofilka jestem zeby miec z owcami przyjemność?! Odpowiedz Link Zgłoś
elofon Re: !!!???!!!???!!!??? 16.06.04, 13:32 różni ludzie rózne rzeczy lubią.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: !!!???!!!???!!!??? IP: *.acn.waw.pl 16.06.04, 20:35 Specjalnie sprawdzilam na OL, o co chodzi. Dyskusja byla CUDNA!!!!! Czysty Gombrowicz- Majjka ksiezniczka Czardasza Odpowiedz Link Zgłoś