lidka449 09.05.12, 23:20 znacie takie osoby,ktore mowia,mowia,mowia nie dopuszcajac innych do glosu,zasluchane w siebie,upajaja sie wylewaniem potoku slow (sensu wiele razy brak),ale graja,graja slowami jak katarynka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zetka50 Re: katarynka 09.05.12, 23:26 mam taką kolezankę, przy niej nie trzeba gadać tylko potakiwac i ją słuchać :) Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: katarynka 09.05.12, 23:31 tez mam taka,nawet jest sympatyczna tylko zeby choc na chwilke pomilczala i dala innym odpoczac. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: katarynka 09.05.12, 23:37 i takie gaduły tylko o swoich problemach cały czas nadają, nie wiedząc ze nas meczą :) Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: katarynka 09.05.12, 23:43 moze szukaja wolnego sluchacza i miela i miela bez opamietania najgorzej jak taka gadula sie nudzi to konca jej wywodow nie widac ;) i tylko jej sprawy sa najwazniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: katarynka 09.05.12, 23:51 miałam takie zdarzenie, że kobieta mi prawie całe swe życie opowiedziała. Miało to miejsce na przystanku autobusowym. Często się z takimi sytuacjami spotykam az mnie to dziwi, moze coś te osoby wyczuwają, że mogą sie przede mną otworzyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: katarynka 09.05.12, 23:57 kiedys siedzac w poczekalni u lekarza mialam podobne zdarzenie glowa mnie potem bolala strasznie napisalam Ci cos na priv do milego :) Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: katarynka 10.05.12, 00:40 Mam taką koleżankę. Jełsi na imprezie ona sie do kogoś przysiądzie ten ktoś ma przeje*** Można być pewnym, że będzie nadawać przez 3 godziny non stop, a imprezka przeradza się w koszmar:) Odpowiedz Link Zgłoś
ognista.potwora Re: katarynka 10.05.12, 01:42 Znam niestety. Sraczka słowna, jak każda inna, jest na dłuższą metę męcząca. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: katarynka 10.05.12, 19:59 Znam kilka. Z jedną taką kiedyś pracowałam. Zawsze musiała zostawać dłużej, nigdy się nie wyrabiała z pracą bo ciągle coś komuś opowiadała. I to raczej takie głupoty, które większość ludzi od razu zapomina. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: katarynka 11.05.12, 21:27 ja im potrafię przypiedzielić tak krępujące milczenie , ze sie zaczynają troszkę zastanawiać o czym klepią. u mnie nie ma opowiadania o wszystkich problemach i krytykowania każdego placu czy coś ala w podobie. Odpowiedz Link Zgłoś