panialien 04.06.12, 11:25 www.pudelek.pl/artykul/40698/charlize_czy_noomi/ ona chyba jest najpiekniejsza aktorka na świecie no moze tylko angelina jolie moze z nia konkurować.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panialien Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 11:26 chodzi o charlize theron rzecz jasna :) Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_pierog Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 11:27 Jak dla mnie nie jest szczególną pięknością, choć jest dośc ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
candy_cat Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 16:29 Tez tak uwazam. Przecietnie ladna. Tabuny takich dziewczyn chodza po polskich ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 18:24 Bez przesady, ze tabuny ;). A Noomi to chyba ma za duza sukienke w piersiach? Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 11:28 ładne rysy + makijaż natryskowy Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 11:34 Proszę proszę. Już nawet photoshopa z filtrem blur nie trzeba bo pani sama się tym zajęła. Te kobiety pozbawione są rysów twarzy. Mają ino owal oczy i usta. Jak kreskówki. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 11:38 zapomnieli tła wyfotoszopować. w każdym razie kontrast rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 11:44 chyba za bardzo nie wiem o czym ciocia mowi Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 12:33 jaka ciocia? i kiedy przestałam być tfojom dziefczynom, fooooooooooooooooooooooch ju. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie przede wszystkim 04.06.12, 11:41 przede wszystkim jest genialna aktorka hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
condessa Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 11:49 oczywiscie, ze jest piekna ale na cale szczescie czasami tez wygladaja calkiem normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.man Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 11:58 Zdaje się, że w prasie istnieje spore zapotrzebowanie na zdjęcia gwiazd w niekorzystnym świetle, pozie, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
condessa Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 14:01 > Zdaje się, że w prasie istnieje spore zapotrzebowanie na zdjęcia gwiazd w nieko > rzystnym świetle, pozie, etc. no i bardzo dobzie, bo jak sie tak czlowiek naoglada takiech nieziemsko pieknych twarzy i potem spojrzy na swoja ziemsko piekna to mu sie slabo robi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.man Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 14:38 Ja nie lubię takiej fotografii, jeśli mam być szczery. Mam wrażenie, że takie wytykanie niedoskonałości, to też forma wywierania presji by zawsze wyglądać tip top. Patrzcie na te ochydne fałdy tłuszczu, na te zmarszczki, na te krzywe nogi etc. Co innego szczera fotografia, a co innego fotografia pokazująca paluchem. Odpowiedz Link Zgłoś
condessa Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 15:58 ale to nie jest wytykanie niedoskonalosci, tylko fotografia pokazujaca ja w dniu powszednim, kiedy nie jest zrobiona na zadna gale. nadal jest ladna ale wyglada normalnie. to inne fotografie sa przerabiane i upiekszane i robia wode z mozgow. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.man Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 17:30 Nie zgodzę się. Sporo w tym zdjęciu cieni, kąt w jakim uchwycono jej głowę sprzyja powstaniu podbródka, podkreśla brak elastyczności skóry w okolicach ust, nosa. Kobita wygląda po prostu staro i jakby była zmęczona. Takie zdjęcie wybiera się z masy innych z uwagi na te elementy. Odpowiedz Link Zgłoś
condessa Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 17:58 alez oczywiscie, gwiazdy podbrodkow nie maja i nigdy nie bywaja zmeczone. zapamietam sobie ;) naprawde duzo szczesliwiej jest zyc nie wiedzac o podstepnych chwytach reklamowych. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.man Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 18:10 Oczywiście, że mają, ja jedynie twierdzę, że oprócz fotografii próbującej nam wmówić, że nie mają - nazwijmy ją fotografią lanserską, jest też typ fotografii próbujący nam wmówić, że te wszystkie niedoskonałości są znacznie gorsze i wręcz walą po gałach. Nazwijmy tę gałąź sztuki fotografią hejterską. Podlinkowałaś zdjęcie z tego właśnie gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
condessa Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 19:46 no dobra, a nie jest to tak, ze naogladasz sie fotek, na ktorych jest cudownie wyliftingowana i wymakijazowana i kiedy pojawi sie fotka, na ktorej ja uchwycili juz nie jako bogini tylko normalna babka na lotnisku (nadal ladna, zeby nie bylo) to wtedy sie dziwisz? ja tam mysle, ze te wszystkie gwiozdy sa tez normalnymi ludzmi i wygladaja normalnie na codzien. skoro ktos chce myslec o nich jak o polbogach stapajacych po platkach rozy to prosie bardzo ;) nie mam nic naprzeciwko. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Jeszcze jedno zdjecie dla kontrastu:) 12.06.12, 12:38 A co tam, niech wiedza, ze nas nie oszukaja:) Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Jeszcze jedno zdjecie dla kontrastu:) 12.06.12, 12:46 kochanic.a.francuza napisała: > A co tam, niech wiedza, ze nas nie oszukaja:) Zwariowalas? Przeciez to jest czesc charakteryzacji do filmu Monster. Daj juz spokoj, ladna kobieta i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.man Re: Jeszcze jedno zdjecie dla kontrastu:) 12.06.12, 12:47 tutaj masz to samo en face 1.bp.blogspot.com/-n8OUTTbToHo/TsflstJZr8I/AAAAAAAABow/aRWgE4GFNKs/s1600/Monster.jpg niestety przedobrzyłaś, bo to jest ucharakteryzowane zdjęcie z filmu Monster. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.man Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 11:52 Przede wszystkim to film się zapowiada niesamowity. Ridley jajił się nad nim ponoć 30 lat. Zajawki są niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 11:57 duzo rzeczy sie fajnie zapowiada a potem kupa film slaby i nie warto wydawac na niego kase Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 12:13 jezu jakie zmarszczki kolo oczu,nie jest przeciez stara jeszcze,szok. ale fakt,jest piekna i ma delikatna urode ,nietuzinkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.man Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 12:22 w wieku 36 lat to chyba jednak norma. Może nie w LA, ale w PL zmarszczki w tym wieku nie powinny chyba powodować opadu szczęki. Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 20:31 w wieku 36 to norma?to w wieku 46 wyglada jak zombie czy jak?chyba cie pogielo z deka,36 lat to nawet nie 40tka zeby miec az takie zmarszczki wokol oczu. i nic mi nie opadlo sorry,nie ten wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.man Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 21:01 > w wieku 36 to norma?to w wieku 46 wyglada jak zombie czy jak? dziesięć lat starzej. chyba że się toksynami napompujesz, ale średnio wprawne oko takie sztuczki z miejsca wychwyci. > chyba cie pogielo > z deka,36 lat to nawet nie 40tka zeby miec az takie zmarszczki wokol oczu. zmarszczki można mieć w okolicach 25, albo ich nie mieć nawet po 50. Zależy od modelu. Teściowa jest w okolicach 50 i nie ma żadnych. > i nic mi nie opadlo sorry,nie ten wiek. i bogu dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 05.06.12, 02:40 ok zgadzam sie :P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 12:30 mr.man napisał: > Przede wszystkim to film się zapowiada niesamowity. Ridley jajił się nad nim po > noć 30 lat. Zajawki są niesamowite. Prometeusz? ponoć ma badziewną, naiwną fabułę i z absolutnie idotycznym deus ex machina zakończeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.man Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 12:37 zobaczę to uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 12:41 a mama nie rozumiala dlaczego 12 stycznia zjadles wlasna kupe wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
mr.man Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 12:43 nie rozumiem twojego poczucia humoru, dude. Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 12:44 a masztalskiego lubisz, mate Odpowiedz Link Zgłoś
mr.man Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 12:47 no coś kojarzę, dowcipy śląskie zdaje się? Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 12:49 aha Odpowiedz Link Zgłoś
roza06 Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 06.06.12, 11:19 Oglądałam kilka dni temu. Jest niezły. Oczywiście kończy się tak ze nakręcenie kolejnej części jest oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 18:02 bardzo ładna. pamiętam ją z "adwokata diabła" i "listopada" - czyli swoje lata już ma, ale i tak super się trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 18:27 Tu wyglada genialnie: Snow White and the Huntsman - First Trailer (HD) Odpowiedz Link Zgłoś
gosikc Re: Dla mnie Jessica Alba nie ma sobie równych 04.06.12, 20:03 CzT jest całkiem ładna, ale ładna to wszystko. Jessica Alba jest idealem. Jesli chodzi o fizyczność - nie ma żadnej wady! Jest Boska! No cóż, każdy ma inny gust, a o tym sie podobno nie dyskutuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Dla mnie Jessica Alba nie ma sobie równych 04.06.12, 21:21 Widzimy szpachle jaka ma na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Dla mnie Jessica Alba nie ma sobie równych 04.06.12, 21:25 Tekst linka Wygladam o niebo lepiej niz ona. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Dla mnie Jessica Alba nie ma sobie równych 06.06.12, 12:17 > Wygladam o niebo lepiej niz ona. chyba przez okno Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee28 Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 04.06.12, 21:28 Ta w ciemniejszych włosach mi się bardziej podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 06.06.12, 12:12 O ktorej piszesz? Bo ja wlaśnie zobaczyłam swojego niemal sobowtóra! Mówię o tej blondynie w niebieskim, Mam tylko mniej szpiczasty podbródek i usta pełniejsze, ale od nosa w górę jesteśmy podobne bardzo. Zęby, brwi i policzki i włosy toćka w toćkę. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 12.06.12, 12:54 > O ktorej piszesz? Bo ja wlaśnie zobaczyłam swojego niemal sobowtóra! Mówię o te > j blondynie w niebieskim, Mam tylko mniej szpiczasty podbródek i usta pełniejsz > e, ale od nosa w górę jesteśmy podobne bardzo. Zęby, brwi i policzki i włosy to > ćka w toćkę. O ku.rwa, ale zbieg okolicznosci, ta blondyna to cala ja! To znaczy oczy, nos, usta, czolo, policzki, brode mam troche inaczej. Ale wlosy identyko. Tyle, ze kolor i dlugosc inne. Odpowiedz Link Zgłoś
girl.anachronism Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 12.06.12, 12:48 ma ładne, subtelne rysy, chociaż jak dla mnie bez tej sukni i makijażu wyglądałaby raczej przeciętnie - wolę bardziej "zdecydowaną" urodę. natomiast makijaż + fryzura + dobrane ciuchy mogą naprawdę zdziałać cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
condessa Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 12.06.12, 14:01 Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? w tym przypadku oczywiscie jest to zbawienny amerykanski klimat :) Odpowiedz Link Zgłoś
eaudecologne Re: Ta kobieta jest przepiękna!Jak ona to robi?? 13.06.12, 17:14 Jest taka sama jak 90% Holiłudu - bardzo ładna i bez wyrazu. Wszystkie zrobione na taką samą modłę. Odpowiedz Link Zgłoś